|  2010-06-23, 11:48 | #181 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Dot.: wspołne wychodzenie z R - dziewczynki na U! :)

mogę mieć dosyć karnet na siłownie, ale to jest jeszcze do przedyskutowania   Na basen będę chodzić najczęściej jak się da, bo w moim mieście są 2 odkryte, gdzie za cały dzień płaci się tylko złotówkę  A co do tego, ile przytyłam, to wagowo sądzę, że ze 3 kilogramy, ale chodzi o moje wymiary i to, jak szybko się zmienia moja sylwetka, bo jestem niska. A wiadomo, że u niskich osób każdy nadprogramowy kilogram widać bardziej, niż u osób wysokich ;/ 
				__________________ Jesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia  cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze! | 
|     |   | 
|  2010-06-23, 11:52 | #182 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Śląsk ;) 
				 | 

no u mnie też basen w wakacje jest tańszy o wiele (muszę się zorientować   ), tyle, że ja chodzę na zamknięte  ja karnet na siłownię nowy biorę od roku szkolnego nowego, chodzimy co tydzień z koleżanką, ona się nie odchudzała a i ja od września nie będę, więc tylko tak dla formy i przyjemności   | 
|     |   | 
|  2010-06-23, 12:02 | #183 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Jesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia  cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze! | |
|     |   | 
|  2010-06-23, 18:28 | #184 | 
				 | 

Życzę Ci powodzenia i zazdroszczę, że Ci się chce jeszcze te kilogramy zbijać   A ja wyjeżdżam za tydzień w sobotę i od niedzieli robię sobie tydzień z Tamilee  Mój plan: niedziela - I program na ciało + ramiona pon - II program na ciało + pośladki wt - I program na ciało + brzuch śr - II program na ciało + ramiona czw - I program na ciało + brzuch pt - II program na ciało + pośladki Zobowiązuje się go wypełnić  Bo to jest konkretny trening  Oprócz tego tyle co się umówię na basen albo jakiś rower. | 
|     |   | 
|  2010-06-23, 19:19 | #185 | 
				 | 

Nie chcę mi się, ale chcę wyglądać na zgrabną kobietę   Długie są te programy?   
				__________________ Jesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia  cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze! | 
|     |   | 
|  2010-06-23, 19:29 | #186 | 
				 | 

Jeden program ma 15minut, a jeśli napisane jest np. "brzuch" tzn., że 2 programy na brzuch po 15minut   i chyba na ten tydzień wskoczę sobie na eRkę  Nie wiem jeszcze - zobaczę jak waga w niedzielę, jak będzie stać to nie. Bo dzisiaj wpadło sporo ciasta, jutro resztki tego ciasta, w piątek na zakończenie roku szkolnego lody + grill popołudniu.  Ćwiczę, więc powinno być okej, ale zobaczymy   Edytowane przez mircia14 Czas edycji: 2010-06-23 o 20:44 | 
|     |   | 
|  2010-06-24, 08:16 | #187 | |
				 | 

Cytat: 
  No ale ćwiczyć będę i do wyjazdu od dziś zero słodyczy. Ot taki przedwyjazdowy odwyk   | |
|     |   | 
|  2010-06-24, 10:16 | #188 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

mircia, skoro nie tyjesz to poco ci ta eRka? lepiej skoncentruj się na racjonalnym i zdrowym U.. a lody, ciasta ? to chyba normalne, że można sobie na nie czasem pozwolić. w jeden dzień zjesz coś słodkiego w drugi nie i wszystko gra..    
				__________________ feed me love Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience | 
|     |   | 
|  2010-06-24, 12:13 | #189 | 
				 | 

Nie wiem co mi odbiło z tą R   Nie było tematu  Jedynie bez słodyczy chcę do wyjazdu, bo dzisiaj na zakończenie kursu dostanę ogromną pakę i wiem, że jak zjem trochę to na trochę się nie skończy to już wolę obejść się smakiem  Wczoraj zjadłam dość dużo ciasta, dzisiaj skończyłam na jednym kawałku, jutro te lody.. W niedzielę się nawet nie ważę, dopiero po tym tygodniu ćwiczeń, bo nie chcę się załamać  Jaa już chcę jechać. Nie mogę się doczekać, żeby mieć w końcu ładne zdjęcia z wakacji. Z zeszłego roku mam 2 czy 3 zdjęcia, unikałam po prostu. A teraz będę dumnie pozowała   | 
|     |   | 
|  2010-06-24, 14:03 | #190 | 
				 | 

Wkleisz nam jedno dumne zdjęcie?    
|     |   | 
|  2010-06-24, 19:03 | #191 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cześć dołączam do Was, ponieważ na czas wakacji zrezygnowałam z R   A straaaasznie boję się przytyc..Dzisiaj nieciekawie bo lody, cukierek, i 2 kostki czekolady, ale jutro postaram się już ładnie wszystko zaplanować  Wiem, że na obiad będę miała jutro pierogi z jagodami, pozwolić sobie czy lepiej nie? 
				__________________ Pierwszy cel : ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU! | 
|     |   | 
|  2010-06-24, 19:07 | #192 | 
				 | 

Jeśli na U, to jasne że tak   Nie cały garnek, ale na kilka na pewno  A jeśli potem pójdziesz na spacer, rower albo pobiegać to jasne!   
|     |   | 
|  2010-06-24, 19:11 | #193 | |
				 | 

Cytat: 
  Pierogi z jagodami  Jedz ! i smacznego  Wkleję, obiecuję  A co do mnie - moje antysłodyczowe postanowienie nie zadziałało  Dostałam mega pakę słodyczy i zjadłam draże śmietankowe i trochę MM&s-ów z Mamą  I co z tego? Ćwiczyłam i super  Za to ciasta założyłam sobie zjeść jeden kawałek i tyle zjadłam  . Odpuszczę sobie dzisiaj już orzeszki i będzie dobrze. Miałam racjonalne R, ćwiczę, nie przeżeram się - czemu miałabym przytyć?  aadaO - ile schudłaś jak można wiedzieć  wiadomo, wakacje nie sprzyjają dietom. O ile racjonalnie chudłaś - nie powinnaś mieć problemu z utrzymaniem, tym bardziej, że w wakacje zwykle je się mniej i więcej rusza. [łatwo mi mówić, sama mam problem z wmawianiem sobie tego  ] | |
|     |   | 
|  2010-06-24, 19:26 | #194 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Ursynów 
				 | 

Mircia - miałaś takie śliczne R - smaczne i zdrowe więc na Utrzymaniu nie odmawiaj sobie, zwłaszcza jeżeli się ruszasz. Naprawdę nie martw się na zapas   Nie przytyjesz   
				__________________ Życie to raj, do którego klucze są w naszych rękach. | 
|     |   | 
|  2010-06-24, 19:28 | #195 | 
				 | 

Dziewczyny, jesteście super, dzięki   Tyle osób mi to mówi, niby to wiem, ale cały czas nie umiem. Ale próbuję.. Nawet nie mam ochoty na te słodycze niektóre (bo np. nie lubię albo coś), ale myślę o tym, że one są w domu itp. itd. Chore to jest jakieś   | 
|     |   | 
|  2010-06-24, 19:40 | #196 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Ursynów 
				 | 

Mircia uważaj żeby to się nie przerodziło w ED...

__________________ Życie to raj, do którego klucze są w naszych rękach. | 
|     |   | 
|  2010-06-24, 19:41 | #197 | 
				 | 

Ja jestem z tych, co całe życie się odchudzają:/ Teraz się wzięłam w garść i schudłam góra 2 kg, ale to mi wystarczyło, bo mam ładny brzuszek bez boczków i chcę go tylko utrzymać. Ważę teraz max. 55 kg przy wzroście 167   Nie wiem dokładnie bo nie mam wagi :P 
|     |   | 
|  2010-06-24, 20:55 | #198 | 
				 | 

No właśnie wiem, dlatego staram się i idzie mi coraz lepiej - przede wszystkim nie planuję już na 2 dni do przodu jadłospisu   A co dokładnie znaczy skrót ED ? Ada - gratulacje, super waga  Wg mnie nie powinnaś się już odchudzać, teraz tylko ładnie to utrzymać   | 
|     |   | 
|  2010-06-24, 22:40 | #199 | 
				 | 

eating disorders - ED - zaburzenia łaknienia

__________________ feed me love Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience | 
|     |   | 
|  2010-06-25, 15:32 | #200 | 
				 | 

No to dzisiaj tak: I owsianka + otręby+słonecznik+ bran flakes II mały jogurt owocowy+ 1 ferrero rocher i 1 rafaeloo III siedem cienkich i małych pierożków z jagodami i serek waniliowy ( dlatego, bo zwyczajnie się nie najadłam pierogami, a nie chciałam od razu zgłodnieć) No i teraz planuję poćwiczyć, a potem się zobaczy  W każdym razie nie planuję już żadnych słodyczy ani nic.. 
|     |   | 
|  2010-06-25, 20:31 | #201 | 
				 | 

pierogi z jagódkami   biegnę jutro po jagody, bo niebywale mi narobiłaś ochoty. a tak swoją drogą po ile koszyczek w Twoich stronach ? :p 
|     |   | 
|  2010-06-26, 08:46 | #202 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

no i ja już sobie odpuściłam wychodzenie   Było kilka dni kiedy się objadałam... no i stwierdziłam,ze nie ma sensu tego tak ciągnąć. Stąd już normalne U  Jest ok, ale jakoś tak dziwnie póki co ;p 
				__________________ Kto się boi, nie wiedząc właściwie czego, podwójnie się boi. | 
|     |   | 
|  2010-06-26, 08:57 | #203 | |
				 | 

Cytat: 
 Właśnie jem najlepszą owsiankę ever  Z jabłkiem, 2 morelami i kilkoma truskawkami (na mleku). Mniam, mniam !   | |
|     |   | 
|  2010-06-26, 14:35 | #204 | 
				 | 

A nie mam pojęcia ile jagody   Pierogi to od babci. Dziś: I owsianka z musli i bran flakes II gałka loda Bounty mmmmniam III dwa młode ziemniaczki z koperkiem, 2 skrzydełka w miodzie, mizeria ze szczypiorkim 
|     |   | 
|  2010-06-26, 14:40 | #205 | 
				 | 

lody Bounty   ziemniaki z koperkiem  Ależ masz smakowite menu  To jak już zarzucamy jadłospisami, to oto mój dzisiejszy: Śniadanie - owsianka na mleku 1,5% - 4 łyżki płatków, jabłko, 2 morele, kilka truskawek ; cukierek krówka  IIśniadanie - placek tuńczykowy (1/2 puszki tuńczyka wsw, jajko, otręby) na kapce oliwy z pomidorami (zarumienił mi się jak nigdy  ), herbata ćwiczenia Obiad - porcja makaronu razowego z piersią z kurczaka na kapce oliwy Deser - pasek mlecznej czekolady i herbatka porzeczkowa Podwieczorek - placki z serka wiejskiego (150g serka wiejskiego, jajko, otręby, 1tabl. słodzika) z musem jabłkowym z 2małych jabłek + szklanka koktajlu truskawkowego na maślance Kolacja - 2 kromki razowca z masłem, pasztetem i pomidorem, herbata miał być sos czosnkowy do obiadu, ale miałam ochotę na samego kurczaka z makaronem - baardzo lubię   | 
|     |   | 
|  2010-06-26, 17:16 | #206 | 
				 | 

No a ja od dziś na R, więc póki co odchodzę z owego wątku - wrócę za jakieś 2 miesiące, ale będę Was podczytywać, aby się zorientować jak sobie radzicie   Powodzenia!  i przyjemnie spędzonego czasu we wakacje   
|     |   | 
|  2010-06-26, 18:07 | #207 | 
				 | 

Nawzajem, kolorowa i powodzenia w dietkowaniu   ! | 
|     |   | 
|  2010-06-26, 22:22 | #208 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ feed me love Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience | |
|     |   | 
|  2010-06-26, 22:30 | #209 | 
				 | 

A ja dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu jadłam pasztet - pycha   Dzisiaj robiłam podwieczorek jak wyżej i miałam jakiegoś pecha bo i placki mi się lekko przypaliły, i mus  Ja nie wiem - raz mi wychodzi, a jak już nie wychodzi to wszystko. Dzisiaj rozbiłam skarbonkę i uzbierałam z drobnych (1,2,5,10,20 i czasami 50gr) 50zł od lutego  Wydam na soczewki kontaktowe na wakacje   | 
|     |   | 
|  2010-06-26, 22:32 | #210 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dołączam się!   Phynn- hmmm z podpisu widzę, że waga ciągle spada. Nie za dużoo?  Cytat: 
  Dobra opcja- bo praktycznie nie czuje się ubytku w finansach, a oszczędności przybywa ;p masz wadę wzroku?  pytam z ciekawości, bo już z rok na co dzień noszę soczewki i teraz sobie bez nich życia nie wyobrażam   
				__________________ Kto się boi, nie wiedząc właściwie czego, podwójnie się boi. Edytowane przez beaufyf00l Czas edycji: 2010-06-26 o 22:36 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dietetyka | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.