|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenne porzadki - zapraszam ;-)
Przykro mi, ale z J'adore le Jasmin nie robię odlewek.
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
niestety ja nic nie widze:<
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
Macowy rozyk z dokladki tez chce
.
|
|
|
|
#189 |
|
Kici kici miau miau
|
no trudno
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam czy pisałam... ale moze znajdziesz coś za Nectar BB?
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
marylinda dziękuję, ale ten róż jest stosunkowo podobny do innych, które posiadam
![]() Corii szkoda, ale nic ![]() Basiulek nie znalazłam nic za bb, ale może znajdziesz coś w zamian za oriental gold? jamestown Twój wątek to prawdziwe wyzwanie :P Ale wstępnie podoba mi się u Ciebie (kolejność alfabetyczna ) Clarins, Cotton Flower Face Palette (pytanie na co mi kolejny rozświetlacz , ale widziałam swatche w necie i wygląda bardzo naturalnie), MAC Mineralize Blush Duo in Light Over Dark i UD Cult. Może coś nam wyjdzie
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Hej niestety nic nie znalazlam
|
|
|
|
#194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
jamestown Ty lepiej napisz, co chciałabyś w zamian
![]() Rarrko u Ciebie od daaawna podoba mi się Sushi Flower, ale niestety nic więcej
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo , ale to bardzo pragnę rozświetlacza Chanel - tylko nie mam pojęcia co bym mogła dorzucić do bb creamu... meteorytów pastel white byś nie chciała za niego? Albo Kaski ?
Ew podoba mi się też podkład pixie, ale za niego oddałabym coś mniejszego raczej...
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
czy istnieje możliwość fotki paletki UD ? wpadły Mi też w oko 2 pierwsze lakiery . Pozdrawiam Ania
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
_kapryska_
![]() jamesiku wybacz , że Cię tak bez odpowiedzi zostawiłam, ale taka niemoc decyzyjna mnie ogarnia, jak wchodzę w ten wątek, że unikam ostatnio wchodzenia To chyba przedurlopowe rozleniwienie, bezskutecznie walczące z megazacięciem w pracy, coby sobie zaległości na okres pourlopowy nie narobić beoneself niestety, nic innego nie widzę. Basiulek mam meteorki, z a kaską mi jakoś nie po drodze ![]() ana761 spróbuję, ale nie mogę obiecać, że wyrobię się przed urlopem
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie , mi się nie śpieszy
Pozdrówka i miłego weekendu życzę ania
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
a coś za Mac Unflappable? Też chętnie zobaczę paletkę UD, w razie zamówienia też bym była NYXową szminką zainteresowana ;]
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
te rzeczy mnie przyciągnęły
![]() Mac, Fleur Power Mac, Unflappable Mac, Mighty Aphrodite Urban Decay, paletka Skull Pixie Cosmetics, Cover de Luxe - podkład mineralny, Calista 0, chociaż za jedną z nich coś Ci się u mnie spodoba? (nie ukrywam, że ślinię się na urban decay ;p)
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
szukam podkładu EL dw ligt (najjaśniejszy) może masz?? jesli nie to ew. lancome miracle widziałam u ciebie oraz puder guerlain. Mogłabym przygarnąć jeszcze tołpę. Od siebie mogę zaproponować Shiseidoo luminizing powder L1 z ubytkiem ok. 30%, Lancome in love zostało 1/3 z 50ml, krem pod oczy Vichy reti ha zostało ok. 2/3
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Pixie Cosmetics, Cover de Luxe - podkład mineralny, Calista 0, nowy nieotwierany
interesuje mnie u Ciebie ten podkład. Do zaoferowania mam te rzeczy: -podkład Lucy Minerals 6g (odsypka w strunie) formuła OCS odcień Light -podkłady mineralne Lucy Minerals (bigi, niektóre zafoliowane, niektóre raz testowane) -wszystkie formuła original: *Fair *Bisque50%/Light25%/Snow white25% *Bisque 50%/Snow White50% *Light50%/Pale Olive50% *Light75%/Snow White25% niektóre odcienie są mieszankami, mogę opisać każdą z nich porównując do gotowych odcieni (musiałam zamawiać mieszanki, bo gotowego odcienia dla mnie nie ma, Lucy ma mały wybór). Odpisz u siebie, bo ja chwilowo nie mam wątku (ale mam przekupki) |
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
- Cacharel, Amor Amor edt - poj. wyjściowa 100 ml - ubytek widoczny na zdjęciu.
cos u mnie??? |
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za którys roz Maca?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

, przytrafiła nam się mała niedogodność życiowa
i jakoś nie miałam siły na wizaż 

.

, ale widziałam swatche w necie i wygląda bardzo naturalnie), MAC Mineralize Blush Duo in Light Over Dark i UD Cult. Może coś nam wyjdzie