|
|
#181 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Młode dziewczyny do wspólnego odchudzania pilnie poszukiwane :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Dwa dni mnie tu nie było, a to dlatego że czasu człowiek nie ma Dwa dni temu tj. w środe średnio mi szlo ponieważ pisałam 5h Wczoraj zaś miałam trening więc wsumie ćwiczyłam tylko tam bo potem siły na nic nie miałam, jeszcze trener zapowiedział na sobote czechów i znowu mamy się pokazać z jak najlepszej strony. A6W robię oczywiście.. z większym lub mniejszym przyłożeniem... Staram się odżywiać dobrze, czasem się na coś skuszę ale nie czuję się z tym źle.. Jutro mam zaplanowane ważenie .. jestem ciekawa jak tam cyferki <oby w dół>
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Viola121: będzie dobrze, waga pokaże to, co chcesz
![]() ja niestety poddałam się A6W. po prostu zapominałam i stwierdziłam, że zajmę się samymi brzuszkami. |
|
|
|
|
#185 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze nie zmaleje twoja chec walki, Zawsze jak bedziesz chciala zrezygnowac, mysl sobie o tym ze jak wytrwasz, bedzie super wygladac w kostiumie, nie bedziesz musiala wstydzic sie tluszczyku i ze to juz tak niedlugo, mi pomaga Cytat:
jesli sie zdecydujesz to polecam biegac w lesie, czy gdzies gdzie jest miekkie podloze, bo po kilku razach biegania na chodniku itp. moga zaczac bolec kolana ![]() Cytat:
![]() Weu to 3mam kciuki za silna wole Cytat:
i spadku wagi tez Ja kiedys tez mialam ten problem, zalatwialam sie tylko raz w miesiaca w czasie jak dostawalam okres, tak bolal mnie brzuch ze mialam biegunke i to mi 'starczalo' na miesiac. Poszlam do lekarza, nawet lezalam kilka dni w szpitalu, robili mi pelno badan, ale nic nie znalezli. Dostalam tylko jakas wypisana diete, ktora nic nie pomogla. po jakims czasie zaczelo przechodzic(po ok 3 latach). Teraz tez zdarza mi sie 'zastoj' ale na mnie dziala kawa, czerwona herbata (z 2 kubki), ogorki, albo sok z kapusty, ale to juz ekstremalneTeraz te kilka rzeczy mi pomaga, w razie potrzeby, ale kiedys nawet wypicie 2 kubkow soku z kapusty nic nie pomagalo... co do aqua slim, to kilka razy pilam to, ale czy dziala, czy nie to trudno powiedziec ![]() ale jak bedziesz chciala to kupowac, to sprawdz ceny w aptekach, bo bylam w kilku i w niektorych, roznica byla nawet zlotowki, na jednym sie nie straci, ale na wiekszej ilosci mozna zaoszczedzic ![]() Cytat:
Ja kiedys tez zajadalam stresy, teraz mam odwrotnie, ale to tez nie jest dobre. Przez cala mature pisemna nic nie jadlam i nie mialam sily myslec, a przed egzaminem na prawo jazdy, tak sie wyglodzilam, ze chwilami ciemno przed oczami mi sie robilo. dlatego nie ma tego zlego... Viola Ciesze sie, ze 3masz sie cwiczen i dobrze odzywiasz Teraz czas na mnie ![]() Wczoraj cwiczylam tylko rano, pozniej duzo chodzilam, ale odpuscilam sobie bieganie i wieksze cwiczenia, bo mimo ze nie mam typowych zakwasow, to mam strasznie zmeczone cialo i teraz nie wiem co dzisiaj czy odpuscic sobie totalnie cwiczenia i dac odpoczac miesniom(chyba -om co? Z jedzeniem u mnie dobrze, tzn moze jem troche za malo, ale pracuje nad tym w niedziele moja siostra ma komunie, wiec tego jedzenia (pysznego) bedzie tyle ze az sie boje
Edytowane przez Kolorowymaj Czas edycji: 2011-05-27 o 10:27 |
|||||
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ja na Twoim miejscu bym odpoczela... bo warto zrobic sobie chociaz jeden dzien przerwy by organizm sie zregenerowal A co do komunii i tych pysznosci... to jedz to na co masz ochote tylko w mniejszych ilosciach Ja dzisiaj wstałam zaczelam cwiczyc ale pojawil sie bol w plecach i musze darowac sobie.. Chyba chwyta mnie jakies grybsko albo cos
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Tz tez mi ciagle mowi zebym odpoczela, mialam zrobic dzien przerwy jak dostane miesiaczke, ale nawet wtedy cwiczylam, bo szkoda bylo mi dnia... ale powstrzymam sie i dzisiaj oficjalnie robie dzien przerwy od cwiczen
![]() Z jedzeniem chyba sobie poradze |
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
no ja tak samo bym odpoczęła, lepiej zregenerować się jeden dzień, wtedy ćwiczenia będą efektywniejsze
mnie wczoraj złapał zakwas w prawym udzie.. nawet nie wiem od czego chyba za dużo chodzę i jeżdżę na rowerze, ale żeby w jednym? :p dzisiaj mam problem, bo zaczęłam taką solidną dietę, a tu robimy dziś zakończenie roku i wypadałoby się czegoś napić ja lubię tylko reddsy i wino. a przecież wina nie wezmę na taki wypad, a piwo jest tuczące.. chyba przebolę to jedno lub dwa piwa, ale szkoda. najwyżej jutro dużo poćwiczę
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
A mi się nawet odechciało
Nie mam się komu pochwalić![]() Małż mój już miesiąc nie był w domu, miał przyjechać dziś na weekend, a teraz nie wiadomo nawet czy za dwa tyg będzie mógł przyjechać i tak się właśnie pocieszam szarlotką. Mniej cukru dałam niż w przepisie, ale i tak tłuszcz i mąka Mam ochotę iść na aerobik, albo na siłownię i się wyżyć, ale nie mam co zrobić z dzieciaczkami![]() LaOna, skoczyć nie musi ważne, że nie spadnie i będzie po wszystkim podejrzewam No i u mnie nie ma pięknej pogody, wieje jak diabli i od czasu do czasu pada I o której Ty wstajesz kobieto? No, tak pewnie idziesz do pracy, ale, że chce Ci się jeszcze z rana wskoczyć na forum to podziwiam![]() Viola121, a co trenujesz? Pewnie wymaga to dużo ruchu, że byłaś tak padnięta.. Kosz? Siatka? Ja byłam noga ze wszystkiego co związane ze sportem ![]() Kolorowymaj, masz rację daj odpocząć tym biednym mięśniom (tak na pewno -om ). Pewnie ze względu na okres jesteś taka zmęczona, a i intensywne ćwiczenia dzień w dzień też dają w kość![]() Co do problemów z jedzeniem, to też mam taką koleżankę, która przez stres nie może jeść, a że jest wiecznie zestresowana to nie wiem jak ona w ogóle żyje. Waży ok. 45 kg i walczy o przytycie, ale jej nie idzie. Lenka19, Herbata z cytryną i do łóżka ![]() Tinuu27, gratuluję wyniku z angielskiego... kuuuujon... ![]() ![]() ![]() Nie no żartuję niektórzy są zdolni, a że u mnie brak zdolności to byłam kujonem Za licealnych czasów ryłam minimum do 1-2 w nocy w książkach, a nieraz w ogóle nie spałam teraz wiem, że to głupota była, ale co tam, było minęło i tak żadnej 100 nie załapałam na maturzeNo to powodzenia, a ja spróbuję się zmotywować i schować resztę ciasta................... ......................... .........................
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
I tu będzie zdziwienie..
Ani siatka, ani kosz... tylko boks Fakt treningi są męczące, zawsze mokra wychodze. ale robie coś w czym się dobrze czuje i co mi dobrze idzie;D
|
|
|
#191 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja się bardzo lubię uczyć, sprawiało mi to przyjemność po prostu. ale czasami przesadzałam i też siedziałam do 1 w nocy. to był błąd, bo chciałam mieć ze wszystkiego dobre oceny i miałam i pasek, i stypendium, ale z perspektywy czasu [haha, miesiąc temu skończyłam liceum] uważam, że mogłam skupić się tylko na tym, co ważne i w ogóle mogłam iść na mat-fiz a nie humana, kurde :|| ale co poradzić, jak mnie interesowały wszystkie przedmioty może nie każdy w tym samym stopniu ![]() wysyłam CI moją motywację )Cytat:
zawsze o tym marzyłam, ale u mnie nie ma czegoś takiego. jeszcze raz: podziwiam ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
#192 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym chciala tego uniknac, ale wiadomo, jak potzrzebne sa pienieadze, a praca w innym miescie czy kraju, to niestetry a szarlotka, albo ciasto z jablkami czy rabarbarem, chodzi za mna juz dluuugo Ja wiem ze ma byc -om ![]() Ja jestem okropnym dyslektykiem, ale wiele lat uczylam sie zeby pisac prawidlowo, chociaz do tej pory zdarzaja mi sie bledy ![]() Mnie w szkole czasem nazywali kujonem i wrr nie lubilam tego Tak naprawde kulam tylko w 3 gimnazjum, potrafilam nie spac cala noc, a w liceum uczylam sie tyle ile bylo konieczne i czasem lecialam na sciagach, ale rzadko dostawalam zle oceny, dlatego bylam 'kujonem' Jednak moim osobistym sukcesem w szkole, bylo nauczenie sie angielskiego przez 2 lata i zdania z niego matury, moim zdaniem calkiem dobrze ![]() Cytat:
Na takim treningu pewnie zgubisz tyle kalorii, ze juz nie musisz cwiczyc w domu
|
||
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, jak idzie?
Ja zaraz bede cwiczyc z Jilian, tylko niech mi sie sniadanie uloży daydream18 podalabys mi strone z tymi cwiczeniami '3 minutowymi' ?
|
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
hej, ja właśnie też mam zamiar zaraz zabrać się za ćwiczenia
ogólnie nie jest źle, ale przyznam, że wczoraj zgrzeszyłam.... mama zrobiła pyszne ciasto czekoladowe i nie mogłam się oprzeć ale dziś to sobię jakoś odbiję |
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Ulka1525
![]() Ja skonczylam cwiczenia z Jilian, porozciagalam sie i ide wziac prysznic DZisiaj juz bylo lepiej, ale i tak mecza te cwiczenia |
|
|
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
|
Ałć, ale dostałam ;( Następnym razem pomyślę zanim zjem coś słodkiego
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieje ze jedno lańsko wystarczy
|
|
|
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
Hah też mam taką nadzieję
Trzeba się porządnie wziąć za siebie, a nie ;/
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak wszedzie pisza, zaczelam duzo pic, wody i herbat, ale ja juz nie wiem czy nie pije za duzo
![]() Tak sie przyzwyczailam ze ciagle mi sie chce... jak jade gdziekolwiek to musze miec butelke wody, bo inaczej chyba bym wyschla, ja juz nie wiem czy to dobrze
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Myślę o tym żeby wrócić do Dukana, tylko, że w trybie 2 dni P i 4 dni PW + grejpfruty!
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
martinq ja nie wiem, ostatnio troche czytalam o tej diecie i mnie nie przekonuje
ale to jest twoja decyzja ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Spojrzalam teraz na twoj podpis i nie wazysz duzo, wiec mysle ze moglabys zrzucic te pare kilo, bardziej zdrowa dieta
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Największym problemem dla mnie na niskokalorycznej diecie jest ochota na słodkie. A na Dukanie nie miałam tak, w ogóle nie miałam ochoty jeść.
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
witam
wsłanie zaczęłam swoją przygode z gubieniem kilogramów, mogłabym przyłaczyć się do was ?? w grupie jest mi raźniej i wierzę, że z wami szybciej dojdę do celu
|
|
#204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- obciąża nerki i wątrobę poprzez zakwaszenie organizmu nerki i wątroba mają prace na podwyższonych obrotach, - trzeba bardzo dużo pić płynów przy niedostatecznym piciu może doprowadzić do odwodnienia organizmu - powoduje rozregulowanie metabolizmu, - obciąża jelita i powoduje w nich nadmierne stany gnilne co m.innymi powoduje zaparcia, - powoduje duże osłabienie w wyniku obniżenia poziomu cukru we krwi, - może powodować, senność, nerwowość, podwyższyć ciśnienie - ubogo mineralna i witaminowa - zbyt długie stosowanie może doprowadzić do chorób serca i raka jelita grubego. Ściągnelam to z jakiejs strony teraz, ale wczoraj czytalam o tym w gazecie. Tylko dlatego, ze masz ochote na slodkie chcesz przejsc na ta diete? Nie jestem jej przeciwnikiem, ale jak widac ma bardzo duzo minusow. Nie dziwie sie ludziom z ogromna nadwaga, ktore mimo zagrozenia decyduja sie na diete bialkowa, bo pewnie tez bym tak zrobila. Jest wiele przepisow na dietetyczne slodkosci, wiec w razie co mozna i to przetrwac. i nie bierz mojej wypowiedzi jako atak na Ciebie, poprostu tak wiele sie slyszy o minusach tej diety.. ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Im wiecej tym lepiej
|
||
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
HEj laski, dawno mnie nie było
Jak Wam idzie walka z kilogramami ? Ja nawet jestem zadowolona, widze małe efekty. W sumie odchudzam się dopiero 2 tygodnie. Mam nadzieję, że pierwsze ubytki wody już za mną i teraz będę spalać tłuszcz. Tak poza tym, to chciałąm chodzić na basen, może od przyszłego tygodnia zacznę
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
hej Sabellaciesze sie ze dieta zaczyna dzialac
Ja chodzilam na basen, ale dostawalam infekcje, za 2tyg. mam wizyte to sie go poradze
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
ech u mnie dopiero budują basen ;(( wczoraj to zrobiłam kilka km szybkim marszem, a dziś tak leje, że sobie daruję i robię co jakieś trzy godziny brzuszki
ciągle żuję gumę ;pp |
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
dajanka87 - mam ten sam problem...kiedy tylko sie stresuje wcinam zaraz jakiegos batonika ;/ ale Słońce uszy do góry czasami mamy gorsze dni i wtedy nic nie poradzisz , ale podejrzewam ze szybko sie z tym rozprawisz
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak myślicie jakie płatki na śniadanie bedą najmniej kaloryczne? Wolałabym coś kupnego na śniadanie bo za owsianką o których dużo się tu pisze nie przepadam. Ostatnio kupilam takie musli z netto za 3 zł z owocami, bo słyszałam że te najtańsze musli mają najmniej cukru, a co Wy byście doradziły?
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ;*
To mój trzeci dzień tu i muszę się wam zwierzyć z mojego postanowienia: Przechodzę na tygodniową dietę kapuścianą + wymyśliłam, że zacznę oglądać Gotowe na wszystko kręcąć hula-hopem;D Każdy odcinek tra 40 minut, mam taki ciężki hulahop z masażem, więc myślę, że coś mi to pomoże. A wy, co myślicie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

czasem mam juz dosc swojego ciala i walcze dzielnie ale potem przyjda lepsze dni i od nowa jem 

jak na razie tylko ćwiczenia i dieta.
w czasie jak dostawalam okres, tak bolal mnie brzuch ze mialam biegunke i to mi 'starczalo' na miesiac. Poszlam do lekarza, nawet lezalam kilka dni w szpitalu, robili mi pelno badan, ale nic nie znalezli. Dostalam tylko jakas wypisana diete, ktora nic nie pomogla. po jakims czasie zaczelo przechodzic(po ok 3 latach). Teraz tez zdarza mi sie 'zastoj' ale na mnie dziala kawa, czerwona herbata (z 2 kubki), ogorki, albo sok z kapusty, ale to juz ekstremalne

teraz wiem, że to głupota była, ale co tam, było minęło