![]() |
#181 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Młode dziewczyny do wspólnego odchudzania pilnie poszukiwane :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() Dwa dni mnie tu nie było, a to dlatego że czasu człowiek nie ma ![]() Dwa dni temu tj. w środe średnio mi szlo ponieważ pisałam 5h ![]() Wczoraj zaś miałam trening więc wsumie ćwiczyłam tylko tam bo potem siły na nic nie miałam, jeszcze trener zapowiedział na sobote czechów i znowu mamy się pokazać z jak najlepszej strony. A6W robię oczywiście.. z większym lub mniejszym przyłożeniem... Staram się odżywiać dobrze, czasem się na coś skuszę ale nie czuję się z tym źle.. Jutro mam zaplanowane ważenie .. jestem ciekawa jak tam cyferki <oby w dół> ![]()
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Viola121: będzie dobrze, waga pokaże to, co chcesz
![]() ja niestety poddałam się A6W. po prostu zapominałam i stwierdziłam, że zajmę się samymi brzuszkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze nie zmaleje twoja chec walki, Zawsze jak bedziesz chciala zrezygnowac, mysl sobie o tym ze jak wytrwasz, bedzie super wygladac w kostiumie, nie bedziesz musiala wstydzic sie tluszczyku i ze to juz tak niedlugo, mi pomaga ![]() Cytat:
jesli sie zdecydujesz to polecam biegac w lesie, czy gdzies gdzie jest miekkie podloze, bo po kilku razach biegania na chodniku itp. moga zaczac bolec kolana ![]() Cytat:
![]() ![]() Weu to 3mam kciuki za silna wole ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kiedys tez mialam ten problem, zalatwialam sie tylko raz w miesiaca ![]() ![]() Teraz te kilka rzeczy mi pomaga, w razie potrzeby, ale kiedys nawet wypicie 2 kubkow soku z kapusty nic nie pomagalo... co do aqua slim, to kilka razy pilam to, ale czy dziala, czy nie to trudno powiedziec ![]() ale jak bedziesz chciala to kupowac, to sprawdz ceny w aptekach, bo bylam w kilku i w niektorych, roznica byla nawet zlotowki, na jednym sie nie straci, ale na wiekszej ilosci mozna zaoszczedzic ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kiedys tez zajadalam stresy, teraz mam odwrotnie, ale to tez nie jest dobre. Przez cala mature pisemna nic nie jadlam i nie mialam sily myslec, a przed egzaminem na prawo jazdy, tak sie wyglodzilam, ze chwilami ciemno przed oczami mi sie robilo. dlatego nie ma tego zlego... ![]() Viola Ciesze sie, ze 3masz sie cwiczen i dobrze odzywiasz ![]() Teraz czas na mnie ![]() Wczoraj cwiczylam tylko rano, pozniej duzo chodzilam, ale odpuscilam sobie bieganie i wieksze cwiczenia, bo mimo ze nie mam typowych zakwasow, to mam strasznie zmeczone cialo i teraz nie wiem co dzisiaj czy odpuscic sobie totalnie cwiczenia i dac odpoczac miesniom(chyba -om co? ![]() Z jedzeniem u mnie dobrze, tzn moze jem troche za malo, ale pracuje nad tym ![]() w niedziele moja siostra ma komunie, wiec tego jedzenia (pysznego) bedzie tyle ze az sie boje ![]() Edytowane przez Kolorowymaj Czas edycji: 2011-05-27 o 09:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja na Twoim miejscu bym odpoczela... bo warto zrobic sobie chociaz jeden dzien przerwy ![]() ![]() A co do komunii i tych pysznosci... to jedz to na co masz ochote tylko w mniejszych ilosciach ![]() Ja dzisiaj wstałam zaczelam cwiczyc ale pojawil sie bol w plecach i musze darowac sobie.. Chyba chwyta mnie jakies grybsko albo cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Tz tez mi ciagle mowi zebym odpoczela, mialam zrobic dzien przerwy jak dostane miesiaczke, ale nawet wtedy cwiczylam, bo szkoda bylo mi dnia... ale powstrzymam sie i dzisiaj oficjalnie robie dzien przerwy od cwiczen
![]() Z jedzeniem chyba sobie poradze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
no ja tak samo bym odpoczęła, lepiej zregenerować się jeden dzień, wtedy ćwiczenia będą efektywniejsze
![]() ![]() dzisiaj mam problem, bo zaczęłam taką solidną dietę, a tu robimy dziś zakończenie roku i wypadałoby się czegoś napić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
A mi się nawet odechciało
![]() ![]() Małż mój już miesiąc nie był w domu, miał przyjechać dziś na weekend, a teraz nie wiadomo nawet czy za dwa tyg będzie mógł przyjechać i tak się właśnie pocieszam szarlotką. Mniej cukru dałam niż w przepisie, ale i tak tłuszcz i mąka ![]() ![]() LaOna, skoczyć nie musi ważne, że nie spadnie i będzie po wszystkim podejrzewam ![]() ![]() ![]() Viola121, a co trenujesz? Pewnie wymaga to dużo ruchu, że byłaś tak padnięta.. Kosz? Siatka? Ja byłam noga ze wszystkiego co związane ze sportem ![]() Kolorowymaj, masz rację daj odpocząć tym biednym mięśniom (tak na pewno -om ![]() ![]() Co do problemów z jedzeniem, to też mam taką koleżankę, która przez stres nie może jeść, a że jest wiecznie zestresowana to nie wiem jak ona w ogóle żyje. Waży ok. 45 kg i walczy o przytycie, ale jej nie idzie. Lenka19, Herbata z cytryną i do łóżka ![]() ![]() Tinuu27, gratuluję wyniku z angielskiego... kuuuujon... ![]() ![]() ![]() Nie no żartuję niektórzy są zdolni, a że u mnie brak zdolności to byłam kujonem ![]() ![]() ![]() ![]() No to powodzenia, a ja spróbuję się zmotywować i schować resztę ciasta................... ......................... .........................
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
I tu będzie zdziwienie..
Ani siatka, ani kosz... tylko boks ![]() Fakt treningi są męczące, zawsze mokra wychodze. ale robie coś w czym się dobrze czuje i co mi dobrze idzie;D
![]() |
#191 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale co poradzić, jak mnie interesowały wszystkie przedmioty ![]() ![]() ![]() wysyłam CI moją motywację ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a szarlotka, albo ciasto z jablkami czy rabarbarem, chodzi za mna juz dluuugo ![]() Ja wiem ze ma byc -om ![]() ![]() Ja jestem okropnym dyslektykiem, ale wiele lat uczylam sie zeby pisac prawidlowo, chociaz do tej pory zdarzaja mi sie bledy ![]() Mnie w szkole czasem nazywali kujonem i wrr nie lubilam tego ![]() Tak naprawde kulam tylko w 3 gimnazjum, potrafilam nie spac cala noc, a w liceum uczylam sie tyle ile bylo konieczne i czasem lecialam na sciagach, ale rzadko dostawalam zle oceny, dlatego bylam 'kujonem' Jednak moim osobistym sukcesem w szkole, bylo nauczenie sie angielskiego przez 2 lata i zdania z niego matury, moim zdaniem calkiem dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, jak idzie?
![]() Ja zaraz bede cwiczyc z Jilian, tylko niech mi sie sniadanie uloży ![]() daydream18 podalabys mi strone z tymi cwiczeniami '3 minutowymi' ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
hej, ja właśnie też mam zamiar zaraz zabrać się za ćwiczenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Ulka1525
![]() Ja skonczylam cwiczenia z Jilian, porozciagalam sie i ide wziac prysznic ![]() DZisiaj juz bylo lepiej, ale i tak mecza te cwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
Ałć, ale dostałam ;( Następnym razem pomyślę zanim zjem coś słodkiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje ze jedno lańsko wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Hah też mam taką nadzieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Tak jak wszedzie pisza, zaczelam duzo pic, wody i herbat, ale ja juz nie wiem czy nie pije za duzo
![]() Tak sie przyzwyczailam ze ciagle mi sie chce... jak jade gdziekolwiek to musze miec butelke wody, bo inaczej chyba bym wyschla, ja juz nie wiem czy to dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Myślę o tym żeby wrócić do Dukana, tylko, że w trybie 2 dni P i 4 dni PW + grejpfruty!
![]()
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
martinq ja nie wiem, ostatnio troche czytalam o tej diecie i mnie nie przekonuje
![]() ale to jest twoja decyzja ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Spojrzalam teraz na twoj podpis i nie wazysz duzo, wiec mysle ze moglabys zrzucic te pare kilo, bardziej zdrowa dieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Największym problemem dla mnie na niskokalorycznej diecie jest ochota na słodkie. A na Dukanie nie miałam tak, w ogóle nie miałam ochoty jeść.
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
witam
![]() wsłanie zaczęłam swoją przygode z gubieniem kilogramów, mogłabym przyłaczyć się do was ?? w grupie jest mi raźniej i wierzę, że z wami szybciej dojdę do celu ![]()
![]() |
#204 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
- obciąża nerki i wątrobę poprzez zakwaszenie organizmu nerki i wątroba mają prace na podwyższonych obrotach, - trzeba bardzo dużo pić płynów przy niedostatecznym piciu może doprowadzić do odwodnienia organizmu - powoduje rozregulowanie metabolizmu, - obciąża jelita i powoduje w nich nadmierne stany gnilne co m.innymi powoduje zaparcia, - powoduje duże osłabienie w wyniku obniżenia poziomu cukru we krwi, - może powodować, senność, nerwowość, podwyższyć ciśnienie - ubogo mineralna i witaminowa - zbyt długie stosowanie może doprowadzić do chorób serca i raka jelita grubego. Ściągnelam to z jakiejs strony teraz, ale wczoraj czytalam o tym w gazecie. Tylko dlatego, ze masz ochote na slodkie chcesz przejsc na ta diete? Nie jestem jej przeciwnikiem, ale jak widac ma bardzo duzo minusow. Nie dziwie sie ludziom z ogromna nadwaga, ktore mimo zagrozenia decyduja sie na diete bialkowa, bo pewnie tez bym tak zrobila. Jest wiele przepisow na dietetyczne slodkosci, wiec w razie co mozna i to przetrwac. i nie bierz mojej wypowiedzi jako atak na Ciebie, poprostu tak wiele sie slyszy o minusach tej diety.. ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() Im wiecej tym lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
HEj laski, dawno mnie nie było
![]() Jak Wam idzie walka z kilogramami ? Ja nawet jestem zadowolona, widze małe efekty. W sumie odchudzam się dopiero 2 tygodnie. Mam nadzieję, że pierwsze ubytki wody już za mną i teraz będę spalać tłuszcz. Tak poza tym, to chciałąm chodzić na basen, może od przyszłego tygodnia zacznę ![]()
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
hej Sabellaciesze sie ze dieta zaczyna dzialac
![]() Ja chodzilam na basen, ale dostawalam infekcje, za 2tyg. mam wizyte to sie go poradze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
ech u mnie dopiero budują basen ;(( wczoraj to zrobiłam kilka km szybkim marszem, a dziś tak leje, że sobie daruję i robię co jakieś trzy godziny brzuszki
![]() ![]() ciągle żuję gumę ;pp |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
dajanka87 - mam ten sam problem...kiedy tylko sie stresuje wcinam zaraz jakiegos batonika ;/ ale Słońce uszy do góry czasami mamy gorsze dni i wtedy nic nie poradzisz , ale podejrzewam ze szybko sie z tym rozprawisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak myślicie jakie płatki na śniadanie bedą najmniej kaloryczne? Wolałabym coś kupnego na śniadanie bo za owsianką o których dużo się tu pisze nie przepadam. Ostatnio kupilam takie musli z netto za 3 zł z owocami, bo słyszałam że te najtańsze musli mają najmniej cukru, a co Wy byście doradziły?
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ;*
To mój trzeci dzień tu i muszę się wam zwierzyć z mojego postanowienia: Przechodzę na tygodniową dietę kapuścianą + wymyśliłam, że zacznę oglądać Gotowe na wszystko kręcąć hula-hopem;D Każdy odcinek tra 40 minut, mam taki ciężki hulahop z masażem, więc myślę, że coś mi to pomoże. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.