|
|
#181 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
Ja te¿ mam tak± nadziejê...
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 118
|
Autorko wróæ
![]() A jak nie to zawsze jest nasza trójka Ja tam mogê siê motywowaæ nawet z jedn± osob±
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 502
|
Spokojnie, nie upadnie nie ma strachu
! Nie mo¿e upa¶æ, to jest moja motywacja... czêsto jak chcê zje¶æ co¶ zakazanego to sobie my¶lê ' kurde... co powiedz± dziewczyny, przecie¿ one to æwicz± i w ogóle a ja taki leñ i do tego ob¿artuch... co ja na w±tku napiszê... ' Cytat:
... Ja niestety tylko wieczorami piszê, bo w ci±gu dnia ci±gle jest co¶ do roboty, a to zajêcia a to inne rzeczy... Ale czytam to co piszecie na bierz±co . Podziwiam was g³ównie za t± motywacjê do æwiczeñ, mi powinni jakiego¶ kopniaka w d...
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 313
|
Hej,
nie bardzo wiem jak zacz±æ i czy mogê wprosiæ siê na w±tek. Mo¿e na pocz±tek trochê o sobie. Mam 21 lat (choæ zawsze mówiê, ¿e zatrzyma³am siê na 18 Studiujê budownictwo. Od d³u¿szego czasu ¼le czujê siê w swoim ciele, tzn. czujê siê taka ociê¿a³a i ogólnie uwa¿am siê za grub±. Jestem niewielka, bo mam w dowodzie wpisane 155cm (jednak pe³nych 155 nie mam:P) wa¿ê tak oko³o 53-54kg-zale¿y ile zjem. Moim najwiêkszym problemem jest podjadanie, a mianowicie:jak siê nudzê ->jem, jak siê stresujê->jem, jak co¶ ogl±dam -> jem, jak siedzê przed komputerem ->jem. I tak w kó³ko. Zbli¿a siê sesja, stresu coraz wiêcej, a ja bojê siê, ¿e prócz egzaminów i dwój w indexie:P przybêdzie mi równie¿ jeszcze wiêcej centymetrów tu i tam. Wiele razy ju¿ podejmowa³am wszelakie próby "odchudzania", ale nie lubiê diet. Lubie zje¶æ to na co mam ochotê i to co lubiê i nie lubiê twardych restrykcji w stylu "na obiad pó³ szklanki kaszy gryczanej..."itp. Od¿ywiam siê, bynajmniej staram siê, zdrowo. Lubiê warzywa, owoce, jak idê na zajêcia biorê owoce, serek, sa³atkê, zale¿y co jest w lodówce, albo ile czasu mam na przygotowanie. Gotowaæ lubiê wiêc razem z T¯`em nie "sto³ujemy" siê ale robiê obiady w domu. Chleba nie jem-nie lubiê. Czasem jak±¶ bu³kê, ale nie bia³±- np. z ziarnami, grahamkê itp. Ale ja wcale nie jestem taka "zdrowa", lubiê chipsy, czekoladê, ciastka i inne s³odko¶ci. Nie lubiê piæ wody, za to potrafiê wypic 4-6 czarnych herbat z miodem i cytryn± w ci±gu jednego dnia. Dobrym krokiem w stronê dbania o siebie by³ zakup Nintendo Wii, jako, ¿e du¿o tam fitnesu, æwiczeñ i naprawdê mo¿na siê zmêczyæ. Znalaz³o siê jednak sporo wymówek ¿eby zabawê-æwiczenia od³o¿yæ, a to nauka, a to telewizor trzeba wysuwaæ, a to baterii nie ma. I tak od miesi±ca Wii stoi zakurzone w szafie. ¯eby w koñcu postawiæ na swoim i nie móc zrezygnowaæ ze zgubienia kilku centymetrów kupi³am sobie bardzo, bardzo opiête spodnie (2 pary) jako motywacjê, w które na dzieñ dzisiejszy muszê siê wbijaæ, a mam nadziejê pewnego dnia w koñcu ubiorê je bez wysi³ku i wtedy zacznê je nosiæ. Mimo wszystko z motywacj± u mnie ciê¿ko. A w chwili obecnej naprawdê czujê siê ¼le, nic mi siê nie chce, a z³e samopoczucie i lenistwo wp³ywa równie¿ na moje wyniki w nauce. I tu pro¶ba do Was przyjmiecie mnie do swojego grona i pomo¿ecie? P.S. Tak siê rozpisa³am, ¿e pewnie nawet nikomu nie bêdzie siê chcia³o tego czytaæ:P |
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 146
|
Dziewczyny ja jestem
![]() Dzi¶ oficjalnie zaczynam swój 1 dzieñ Wczoraj siê zwa¿y³am i zmierzy³am Waga 63.1 kg czyli mniej ni¿ prêdzej, ale cm wielkie. Bardzo zale¿y mi na zmniejszeniu obwodów. Co do choroby to czujê siê ju¿ lepiej, ale to jeszcze niestety nie pe³ni zdrowia. MalaMi - witamy jasne, ¿e przyjmiemy---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- AAAA mia³y¶my pisaæ co¶ o sobie. Ja mam 23 lata, rocznikowo 24. Nie uczê siê, pracujê. Jestem z zawodu technikiem ¿ywienia o specjalizacji dietetyk. Ale niech nazwa nie myli, to jest tylko technikum skoñczone nie ¿adne studia. Ale mo¿e kiedy¶ ? ![]() Pracujê po 12 h wiêc dietê bêdzie mi ciê¿ko zorganizowaæ, ale dla chc±cego nic trudnego ![]() Lubiê dobre kino, filmy dokumentalne, spacery po górach. |
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mi³o widzieæ, ¿e kolejna osoba do nas do³±cza ![]() Ja w³a¶nie chrupiê ¶niadanko (chrupki chlebek z chudziutk± wêdlin± z piersi kurczaka ) + do tego skusi³am siê na kakao :/ .Chwilê po ¶niadaniu rozpoczynam kolejny trening TurboFire, bo dzisiejsze popo³udnie spêdzam poza domem, dlatego te¿ trening odbêdzie siê znacznie wcze¶niej ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Ju¿ po kolejnym treningu TF (FIRE 55 EZ Class) - czujê siê ¶wietnie pot kapa³ zewsz±d ale jeszcze tego by³o mi za ma³o, wiêc dorzuci³am brzuszki(300) i przysiady (100) Teraz jestem z siebie zadowolona
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w :pupa:Ja zrobi³am wczoraj tylko 100 brzuszków i 20 minut hula hop ![]() Ale za to waga pokaza³a pó³ kilograma mniej ! ![]() Cytat:
Witaj !
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Witajcie Dziewczyny
ja wczoraj trochê zawali³am, ale nie jest ¼le Witaj MalaMalaMi ;d chêtnie przyjmiemy do Nas wyci±gaj Nintendo Wii i do æwiczeñ! ;d ja ju¿ po ¶niadanku - p³atki kukurydziane na mleku, mo¿e niezbyt dobre na odchudzanie ale smaczne ;d
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
MalaMalaMi - Ja kiedy¶ marzy³am o Nintendo Wii, wiêc nawet nie gadaj, ¿e Ci siê nie chce z tym æwiczyæ
![]() Póki co na dzi¶ mam 8 minute:legs,buns,arm i abs Jeszcze planujê 25 minut hula - hop. Mam nadziejê, ¿e mi siê uda ![]() W planach te¿ peeling z kawy i balsamik
Minimalizm. Rozs±dek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2012-01-06 o 13:28 |
|
|
|
|
#190 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 069
|
Cze¶æ dziewczyny!
Ba³y¶my siê ¿e w±tek upadnie a tu tak piêknie siê rozwija. Witam nowe! ![]() U mnie z æwiczeniami dobrze, z dietk± gorzej (s³odycze), ale ju¿ jest coraz lepiej. Jak mam ochotê na co¶ s³odkiego, to wmawiam sobie ¿e jak to zjem, to ca³a praca jak± wk³adam w æwiczenia pójdzie na marne, i troche to pomaga
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Dziêki dziewczyny za mi³e przyjêcie. Ja niedawno wsta³am (ale wstyd), ale wczoraj do 3rano robi³am projekt i musia³am poleniuchowaæ. W ogóle w wolne dni zazwyczaj odsypiam ca³y tydzieñ. Na ¶niadanie przygotowa³am sobie kisiel truskawkowy i herbatê z cytryn±. Chyba jak dzi¶ zrobiê kolejny projekt to zabiorê siê za wii
|
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#192 | |||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 502
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Gratulujê zrzucenia pó³ kg! Jeste¶ ju¿ bli¿ej celu! Cytat:
Dziewczyny mam do was tak± sprawê ... Chcê przez tydzieñ od¿ywiaæ siê tak, ¿eby oczy¶ciæ cia³o z toksyn i dostarczaæ organizmowi mo¿liwe jak najzdrowsze produkty. Ten sposób ¿ywienia omawia³a jedna dziewczyna na youtube któr± bardzo lubiê ogl±daæ. Twierdzi³a ¿e to jej pomog³o zej¶æ z rozmiaru 2 do rozmiaru 00. Oczywi¶cie regularnie te¿ æwiczy³a. Wiecie, skoro ona by³a ju¿ malutka i mog³a siê jeszcze bardziej 'skurczyæ', to znaczy ¿e tak naprawdê da siê schudn±æ do swojej wymarzonej wagi, nie ma co sobie wmawiaæ ¿e 'ja nigdy nie bêdê taka chuda'. Ona sama powiedzia³a, ¿e nie mia³a zamiaru siê odchudzaæ, po prostu zaczê³a prowadziæ zdrowy tryb ¿ycia. Tak najogólniej jej plan ¿ywienia wygl±da tak: - zero s³odyczy w ka¿dej postaci, to siê te¿ tyczy ciast i bu³ek s³odkich - ca³kowite wykluczenie produktów które s± robione z bia³ej m±ki <pieczywo lub makaron je ale tylko pe³noziarniste> - wykluczenie bia³ego ry¿u i bia³ych kasz na rzecz tych ciemnych, zdrowszych - spo¿ywanie du¿ej ilo¶ci ¶wie¿ych warzyw - co siê tyczy miêsa, to je tylko ryby <pod warunkiem ¿e s± chude> i prawie wszystkie owoce morza - nie pije nic poza zielon± herbat± i wod± mineraln± niegazowan±, w dodatku pije ich bardzo du¿o bo to podobno pomaga oczy¶ciæ organizm z toksyn - je owoce, ale nie wszystkie bo niektóre jak np. banany maj± za du¿o cukru - o szkodliwo¶ci fast foodów i alkoholu nie trzeba wspominaæ... tak samo jak o szkodliwo¶ci s³onych przek±sek... - je ró¿nego rodzaju chude sery, a tak¿e jogurty naturalne odt³uszczone i odt³uszczone mleko Chcê zrobiæ taki eksperyment, ¿eby je¶æ w³a¶nie te produkty przez tydzieñ i zobaczyæ czy rzeczywi¶cie bêdê siê czu³a lepiej i czy cokolwiek przy okazji zrzucê... Jak my¶licie, czy przez tydzieñ takiego od¿ywiania nie zrobiê sobie krzywdy? To nie ¿adna dieta tylko jej sposób od¿ywiania, je to bo to lubi i sama powiedzia³a, ¿e od d³ugiego czasu nie czuje nawet chêci na jedzenie czego¶ s³odkiego, tak jakby jej organizm juz tego nie potrzebowa³... My¶licie ¿e warto spróbowaæ?
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#194 |
|
Konto usuniête
|
LaCandy - krzywdy sobie na pewno nie zrobisz, my¶lê nawet ¿e wyjdzie Ci to na zdrowie. I ten tydzieñ mo¿esz siê nawet obej¶æ bez miêsa.
Mogê powiedzieæ, ¿e ja w³a¶ciwie od¿ywiam siê podobnie, tylko ¿e jadam miêso. No i czasem grzeszê s³odyczami. I rzeczywi¶cie jak nie jem przez jaki¶ czas s³odyczy, to nawet nie mam na nie ochoty. Podobnie z chipsami - kiedy¶ jak je widzia³am w sklepie to siê na nie rzuca³am, a teraz mijam obojêtnie. ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- A i zapomnia³am - dzisiejszy trening zaliczony! FIRE 55 EZ naprawdê da³o po ty³ku, by³am ca³a mokra. I musia³am skoñczyæ 2 min wcze¶niej, bo mi siê kolendnicy wpakowali do domu xD Ale przegpi³am tylko rozci±ganie, zaraz zrobie je przed TV. |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzi¶ zmie¶ci³abym siê w 1200 gdyby nie merci - 2 sztuki
... No ale to tyle z moich grzechów.
Minimalizm. Rozs±dek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2012-01-06 o 21:36 |
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 39
|
Hej!
Mo¿na jeszcze do³±czyæ? Moim postanowieniem noworocznym jest w³a¶nie ³adne cia³o i takiego w±tku jak ten szuka³am . Mam 174m wzrostu, wa¿ê 67 kg Wiem, ¿e ta waga nie jest z³a,ale nie czujê siê zadowolona ze swojego cia³a. Moim celem jest 60 kg Nie planujê byæ na ¿adnej diecie, po prost du¿o siê ruszaæ i odstawiæ s³odycze. Jaki¶ czas temu schud³am 6 kilo i marzy mi siê kolejne 7 . Mam nadziejê, ¿e razem damy rade!
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 415
|
hej dziewczyny
pisa³am na pocz±tku w±tku, a teraz wracam, mogê? ![]() ostatnio zaniedba³am dietê strasznie.. nie mam ¿adnej motywacji ![]() ale jutro stajê na wagê i zabieram siê ostro do pracy (troche siê bojê, ¿e to co straci³am znów odzyska³am, oby tylko nie wszystko )jutro co¶ poæwiczê tylko co? co polecacie na pocz±tek? ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:31 ---------- uff nadrobi³am Was dziewczyny ![]() Cytat:
kiedy zaczê³am siê odchudzaæ wa¿y³am 62 kg i schud³am do 58 w bardzo niezdrowy sposób (ob¿era³am siê jak ¶winia przez pare dni, zeby pó¼niej pare dni prawie nic nie jesc.. do tego bardzo ma³o æwiczeñ, bo jestem mega leniem i schud³am do ok. 55 kg i sobie odpu¶ci³am..teraz chce schudn±æ jeszcze ok. 3 kg, ale wiem, ¿e potrzebne mi bêda cwiczenia, bo sama dieta ju¿ nie wystarcza widzia³am, ¿e opowiada³y¶cie o sobie, to mo¿e te¿ trochê napisze ![]() 19 lat, studiujê na I roku pedagogikê wczesnoszkoln± i przedszkoln± równie¿ jak niektóre z Was chcia³abym zwiedziæ trochê ¶wiata uwielbiam nasze polskie góry, co roku je¿d¿e w wakacje a Wy jak stoicie w sprawach sercowych?
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzi¶ 40minut na Wii. Ale T¯`a rodzice przywie¼li wi¶niowca i musia³am wszamaæ do¶æ spory kawa³ek, ale za to nie jem kolacji. Dzisiaj wolne, to mniej jedzenia- na obiad dwa pierogi
|
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
MalaMalaMi ja mam wrecz odwrotnie -dzieñ wolny - wiecej jedzienia ;o
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Ja te¿ jestem "Nowa", ale serdecznie witam USE i felliciti. Wspólna motywacja pomaga. Ja postanowi³am, ¿e tym razem mi siê uda.
Je¶li chodzi o sprawy sercowe, to od 3,5 roku jestem w zwi±zku, od 2,5 mieszkamy Razem (od pocz±tku studiów). Przez weekend wiêcej æwiczeñ raczej nie bêdzie, bo w zwi±zku z lenistwem podczas ¶wi±t, nawarstwi³o mi siê zaleg³o¶ci i zadañ do wykonania i muszê nadrabiaæ. Tak¿e bêdê æwiczyæ, ale umys³ (niestety-chyba ju¿ z dwojga z³ego wola³abym cia³o:P). ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
![]() Choæ muszê siê przyznaæ, ¿e jak mam taki totalnie wolny dzieñ, nic tylko leniuchowaæ to wci±gam co¶ na okr±g³o jak odkurzacz, ale dzi¶ projekty i mia³am za bardzo zaprz±tniêty umys³, ¿eby my¶leæ o jedzeniu
Edytowane przez MalaMalaMi Czas edycji: 2012-01-07 o 00:35 |
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja równie¿ jestem w szczê¶liwym zwi±zku - od 2 lat ![]() Pozdrawiam i ¿yczê dobrej nocy.
|
|
|
#202 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 415
|
Cytat:
troche ma³o jak na obiad kochana ![]() Cytat:
wszyscy odradzali, ale postwili¶my na swoje i mam nadziejê, ¿e tak jak Wy wytrwamy te 3,5 roku i d³u¿ej ![]() ehh sk±d ja znam poch³anianie jak odkurzacz w wolne dni? ale pewnie nie tylko z nami tak jest i wiêkszo¶æ ma ten problem..stanê³am na wadze i wskaza³a równe 55 :O zdziwi³am siê troche, bo wczoraj na wieczór siê trochê objad³am do nóg siê w sumie przyzwyczai³am, bo ca³e ¿ycie s± wielkie.. a ³ydki to ju¿ kompletna masakra.. ale to niestety geny (mama, ciocia, babcia maj± tak samo) i czytalam, ¿e z tym nic nie zrobiê na ¶niadanie: 2 jajka sadzone i 2 kromki ciemnego chleba z pomidorem du¿o, ¿eby siê na wieczór nie objadac jak wczoraj
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja ju¿ po dzisiejszym treningu TF Czujê siê bardzo dobrze ![]() Dorzuci³am sobie jeszcze do tego 300 brzuszków, po 60 powtórzeñ na obie nogi takich dodatkowych æwiczeñ rozci±gaj±cych i 110 przysiadów
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Dziêki, zrobili¶my sobie z T¯`em wspólny prezent na moje i Jego urodziny.
Co do dwóch pierogów to to by³y pierogi od "Te¶cia", a on robi takie spore, wiêc nie by³o tak drastycznie. Je¿eli chodzi o wspólne mieszkanie, to czasem bywa trudno:P, ale jako¶ wci±¿ dajemy sobie radê. My siê znamy do¶æ d³ugo, bo chodzili¶my w liceum do jednej klasy, ale bez wzglêdu na to ile siê ludzie znaj±, zwady jakie¶ czasem siê zdarzaj±. Tak¿e ¿yczê cierpliwo¶ci i gotowo¶ci do kompromisów (ale warto ![]() Blu_eye ale¿ wytrwa³o¶æ-podziwiam ja chyba po 10 brzuszkach opad³abym z si³. U mnie dzi¶ na ¶niadanie serek wiejski i standardowo herbatka z miodem i cytryn±. |
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje ¶niadanie to by³y dzisiaj dwa chrupkie chlebki (2 kromeczki) z chudziutk± wêdlin± z piersi kurczaka, po 3 godzinach - przek±sk± by³ banan.
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 146
|
Dziewczyny a ja nie mogê zacz±æ
![]() Przeci±gam z dnia na dzieñ. Jutro ju¿ ostateczny start. I jakie¶ æwiczenia w koñcu my¶lê . Cieszê siê ¿e tak fajnie idzie co niektórym z Was, i gratulacje i wielkie brawa za æwiczenia. |
|
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witajcie dziewczyny ![]() Po pierwsze gratulujê szczê¶liwych zwi±zków ![]() Ja przez ca³y weekend na uczelni, wiêc nie mam nawet jak æwiczyæ. W tygodniu postaram siê nadrobiæ, chocia¿ szykuj± mi siê egzeminy i masa pracy :/ Przed chwil± wróci³am, przeczyta³am Was i nie mam ju¿ na nic si³y. Dzi¶ do mojego brzucha wp³ad³o: -p³atki - 50 g Frutina na po³owie szklanki mleka 1,5% - ok. 250 kcal - jogurt naturalny - 100 kcal -jab³ko- ok 50 kcal. - pe³noziarnista bu³eczka z musztard± i pieczonym miêsem bez t³uszczu: ok 250 kcal (polecam zastêpowaæ mas³o musztard±. Gorczyca pobudza trawienie )I to chyba tyle. Niby nie du¿o. ale mój brat ma dzi¶ urodzinki, wiêc bedzie cieniutki plasterek tortu z mas± na ¶mietanie, sa³atka kebabowa z odrobink± majonezu{tak tylko do smaku) i mo¿e jakie¶ ciasteczko. ![]() Mam nadziejê, ¿e siê wyrobie w 1200 ![]() Picie: tylko woda ![]() Powiem Wam, ¿e jem ten Slimekspert z Olimpu ale jako¶ nie czuje jego dzia³ania :/ A co do spraw sercowych to Was przebi³am bo jestem z moim T¯-tem prawie 5 lat ![]() Nie mieszkamy ze sob±, ale od naszych bloków dzieli odleg³o¶æ mo¿e 400 metrów Widzimy siê prawie codziennie.A tak w ogóle to dzi¶ mi jeden profesor zapowiedzia³ egzamin na jutro :| :pal a:![]() ![]() :pala : wiêc posiedzê chwilê z rodzin± i do nauki...---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
To mo¿e zacznij od poniedzia³ku Zd±¿ysz siê psychicznie przygotowaæ i zmotywowaæ Ja jak nie mam motywacji to idê do sklepu sobie kupiæ jakie¶ smaczne i dietetyczne produkty
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Dzieñ spêdzam z moim Kochanym
![]() My równie¿ nie mieszkamy razem, ale dzieli nas zaledwie 5km ![]() Obiad zjad³am normalny(rosó³, pier¶ z kurczaka, sa³ata i buraczki a no i ³y¿ka ziemniaków) = wiem sporo, aczkolwiek by³y to ma³e porcje (nie mog³am odmówiæ obiadu mamie mojego Skarba )Jutro rano znowu trening
|
|
#209 |
|
Konto usuniête
|
I dzisiejsze TF i pozb±d¼ siê t³uszczyku zaliczone.
Dziewczyny, mam pytanie bo nie batdzo siê orientujê: jak to jest z rozstêpami? Robicie co¶ ¿eby siê nie pojawi³y? I czy wogóle powinnam siê ich obawiaæ? |
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 303
|
Czy mogê siê do was do³±czyæ???
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

w :pupa:

)
uwielbiam nasze polskie góry, co roku je¿d¿e w wakacje 

do nóg siê w sumie przyzwyczai³am, bo ca³e ¿ycie s± wielkie.. a ³ydki to ju¿ kompletna masakra.. ale to niestety geny (mama, ciocia, babcia maj± tak samo) i czytalam, ¿e z tym nic nie zrobiê