![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec - Elle, MUFE, Meteoryty, YSL, Guerlain, Kanebo, Estee Lauder, Revlon
O jej zapomniałam totalnie o tym, ze w ogóle pisałam z Tobą
![]() ![]() Tak, pewnie pasuje mi ![]() ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec - Elle, MUFE, Meteoryty, YSL, Guerlain, Kanebo, Estee Lauder, Revlon
no chciałam uprzedzić, żeby kwasu potem nie było
![]() za cienie raczej szukam innych cieni mac czy UD ![]()
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Niestety,nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;33655768]Coś u mnie za Ricci Ricci? Mogę zaproponować coś spoza wątku jeśli chcesz.[/QUOTE]
Zafoliowane 30 ml czy używane (30 ml z 50 ml)? ![]() W każdym bądź razie i tak oba te perfumy są teraz negocjowane z innymi wizażankami... Zatrzymałam się przy bigu EDM soft touch blush... Tylko że trochę boję się takiego jasnego odcienia... no i to by było troszkę za mało jak za perfumy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm powiem tak, u Ciebie w watku nic, a co do flory, to nie stanowi mojego wish i tak samo nie wiem czy bym jej uzywala, jak nie uzywam choo czy lady million.
Szkoda ze nie masz chloe na przyklad.. Tak jak napisalam, wymieniam sie juz tylko na wish... pozdrawiam ![]() perfumy tylko wymieniam na perfumy.. Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-04-20 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;33676675]Biga mogłabym oddać bez problemu. Z twojej wish mam jeszcze poza wątkiem troszkę minerałów (podkłady) oraz mogłabym podzielić się odsypką meteorytów Guerlain w odcieniu Teint Beige. Interesowałaby mnie te perfumy, których jest mniej w takim razie (wychodzi na to, że te 50) : )[/QUOTE]
O, a jaką odsypkę meteorytów byś mogła zrobić (ile kuleczek)? ![]() ![]() (ps. a mi się coś pokićkało, bo tych używanych też jest 30 ml ![]() Edytowane przez nhung Czas edycji: 2012-04-20 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Odpisane : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;33687791]Podkłady mam z Meow i Lucy Minerals, mniejsze pojemności niestety, mieszanki i pojedyncze, jaśniejsze żółcie. Meteorków mogłabym odsypać myślę do 10 kulek spokojnie.[/QUOTE]
Ok, 10 kulek to ok. 40 zł (w całym pudełku jest ok. 50 kulek za 200 zł, dobrze mówię?), to jeszcze mniej więcej 50 zł ![]() Możesz wymienić te podkłady Meow i LL? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;33687791]
[/COLOR]Dolicz biga (34 zł według kosmetyki-mineralne.com) jeżeli byś się na niego zdecydowała ostatecznie, bałaś się jasności, ale powiem Ci że nie jest on wcale tak jasny jak sugerowałyby zdjęcia EDM. A podkłady, tak, w woreczkach, ale mogłabym odsypać trochę do słoiczków ewentualnie.[/QUOTE] Aa, bo ja nie brałam pod uwagę biga... Ale ok, wezmę go, zaryzykuję mimo że on jest do karnacji o różowych tonach ![]() A co do podkładów, to mogą być te woreczki, tylko prosiłabym o jeden słoiczek, dobrze? ![]() I trochę mi głupio - ale czy mogłabym Cię prosić, żebyś nie dawało mi za dużo różowych meteorków? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, musiała mi umknąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ok, to wieczorem podeślę Ci zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Sorki za jakość, mam na razie tylko aparat z komórki do dyspozycji :<
Edytowane przez nhung Czas edycji: 2012-04-21 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.