![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Marzec - Elle, MUFE, Meteoryty, YSL, Guerlain, Kanebo, Estee Lauder, Revlon
WAŻNA INFORMACJA: DO MNIEJ WIĘCEJ POŁOWY PRZYSZŁEGO TYGODNIA CHCIAŁABYM DOMKNĄĆ WSZYSTKIE WYMIANY (tzn. wysłać paczki), NADAL CZEKAM NA ICH PROPOZYCJE. KOLEJNA WYMIANA W CZERWCU!
Witam w moim kwietniowym wątku wymianowym : ) Chętnie pozbędę się po kilka rzeczy na raz za coś konkretnego. -WISHLISTA- - Chanel, Coco Mademoiselle EDP - Chanel, Allure EDP/EDT - Lancome, Tresor in Love - Paco Rabanne, Lady Milion - Jimmy Choo EDT/EDP - Dior, J'adore - Giorgio Armani, Idole d'Armani - YSL, Elle (klasyczne) - minerały - miniatury - meteoryty w kulkach - odcień Mythic lub Teint Rose - szminki - Chanel z serii Rouge Allure/Rouge Coco, Dior Serum de Rouge, Revlon Matte Lipstick, MAC, Guerlain Rouge Automatique, YSL Rouge Volupte, Clarins - generalnie chętnie przygarniam szminki - lakiery do paznokci OPI, Essie, China Glaze, Orly, Chanel - dobry korektor - najchętniej MAC Pro Longwear lub Helena Rubinstein Magic Concealer - podkład mineralny Lucy Minerals Pale Olive lub zbliżony odcień z innej firmy (np. Lumiere), formuła obojętna - podkład bez różowych tonów firm Clarins (najchętniej Skin Illusion Natural Radiance), Kanebo, Shiseido, Chanel, Estee Lauder (Double Wear w odcieniu Bone!), Jemma Kidd - koniecznie jasne odcienie - MAC, Paint Poty w różnych kolorach - kredki do oczu MAC, Illamasqua, Stila (zwłaszcza Topaz) - kredki/konturówki do ust No7, Artdeco - róż Horizon Chanel - Chanel, Illusions D'Ombre - najchętniej Emerveille, ale podejrzewam, że przemyślę każdy kolor - rozświetlacz Becca Skin Perfector - kosmetyki Revlon, Laura Mercier, Clarins, Soap&Glory - balsamy do ciała Korres z serii Kings&Queens (szcególnie Sugar) Chętnie przygarnę również jakieś ciekawe książki (najchętniej fantastyka) lub gry komputerowe (najchętniej RPG i pochodne). NIE SZUKAM bronzerów, tuszy do rzęs Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Raczej nie interesują mnie ubrania, buty, torebki, biżuteria, ale może uda się wam trafić w mój gust 3. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 4. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 5. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 6. Rzeczy wymienione kasuję z głównego wątku po wysłaniu paczką 7. Wysyłam również za granicę 8. Niektóre przedmioty z wątku są wystawione na innych portalach, więc mogą zniknąć 9. Zastrzegam, że paczki wysyłam jeden/dwa razy w tygodniu, najczęściej w poniedziałki i piątki Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka Alepia, Savon Noir (czarne mydło peelingujące) - zużycie ok. 3% - KWC Ecotools, pędzel do podkładu nr 1202 - wyprany, użyty kilka razy - oddam za coś fajnego Lawendowa Farma, mydło Plaster Miodu - 100g, nowe Guerlain, tester cieni 441 Brun Mordore (2/4 cienie w palecie, te z lewej strony) w ochronnym opakowaniu - użyte raz - oddam za coś niewielkiego np. kilka sampli podkładów mineralnych Kanebo, Fluid Finish, odcień 204 Almond Beige w buteleczce 10 ml z oryginalnego zestawu - delikatnie raz testowany Revlon, High Dimension, kredka w odcieniu 03 Bronze Flash - użyta kilka razy Dior, Capture Totale, Multi-perfection Creme - miniaturka 3 ml, w kartoniku, nowa, nieotwarta Dior, Capture Totale, One Essential Serum - miniaturka 2 ml, w kartoniku, nowa, nieotwarta Yves Rocher, podwójna maseczka jednorazowa Les Gestes d'Institut - jedno opakowanie 12 ml (2x6 ml) SkinFood, BB Cream Aloe 1 - 5 ml w słoiczku - chętnie na inny BB Cream Dry Flo - 5/6g w słoiczku Sweetscents - Green Tea (Normal to Oily) - 2g Sweetscents - eyeliner Lapis - spora fiolka - jakieś 3/3,5g Korektor Abbots Perk Me Up - odsypka 1,5g Cień Wood Sorell - odsypka ok. 1g Cień Egyptian Sands - odsypka ok. 1g Sweetscents - cień Imani - odsypka ok. 1g Sweetscents - cień Oracle - odsypka ok. 1g Sweetscents - cień Tuxedo - odsypka ok. 1g Biochemia Urody, kompleks silikonowy w butelce z kroplomierzem 2,5g - brakuje kilku kropel Biochemia Urody, puder bambusowy 100% - mogę zrobić odsypkę lub oddać w całości Wymienione: Make Up For Ever (MUFE), High Definition Foundation + kartonik, odcień 115, kod QJ15A - użyty trzy razy indywidumm YSL, Rouge Volupte, szminka w kolorze 08 - kilka razy maźnięta - wymienię najchętniej na jakąś szminkę z mojej wish indywidumm ZSK, Korund mikrodermabrazja 200g - zużyte trzy/cztery łyżeczki Bourjois, Rouge Hi-Tech, pigment do ust w odcieniu 84 Rose Pixel - użyty raz Nyx, Round Lipstick, odcień Summer Love - użyta dwa razy Nyx, Round Lipstick, odcień Strawberry Pink - użyta dwa razy magsh E.L.F. Eyes Lips Face, Natural Eyeshadow Palette - zużycie niewielkie, do 4% Everyday Minerals, róż Soft Touch - cały big, mogę go oddać za coś fajnego lub zrobić odsypkę YSL, Elle Limited Edition 2011 EDT - 89/90 ml - perfumy z najnowszej wymianki, nie muszę ich wymieniać, więc niełatwo będzie mnie przekonać. Wymienię najchętniej na coś z mojej wish (najchętniej perfumy), choć nie wykluczam że jakiś miły zapach na wiosnę również mnie skusi. Chanel, Rouge Coco, szminka w odcieniu 25 Vendome+ kartonik - szminka raz testowana na ręce, niestety nie mój kolor Chanel, Rouge Coco Shine, szminka w odcieniu 57 Aventure + kartonik - szminka parę razy maźnięta - chętnie na inną szminkę z tej serii Guerlain, Meteorites, Poudre de Perles, słynny puder 'pryszczowy' w odcieniu 03 Beige Lumineux, kod 8501 - zużycie ok. 15% MAC, szminka w odcieniu Ravishing (formuła Cremesheen) + kartonik - zużycie ok. 5% magsh Guerlain, Rouge G de Guerlain, szminka w odcieniu 60 Gabrielle - zużycie ok. 45% Avene, Antirougeurs, krem nawilżający do cery naczynkowej w wersji "Riche" SPF10 - 37/40 ml - raczej tylko na inny krem apteczny, najchętniej Biodermy Estee Lauder, Day Wear, Advanced-Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 - 1/3, może troszkę więcej, słoiczka 30 ml Estee Lauder, Artist's Eye Pencil - czarna kredka z gąbeczką do rozcierania - zużycie ok. 15-20% Marks&Spencer, mleczko nawilżające do rąk i ciała Iris (irys florencki), opakowanie z wygodną pompką - 245/250 ml NYX, kredka Jumbo w odcieniu 611 Yogurt - użyta dwa razy Yves Rocher, szminka z serii Luminelle, odcień Herbaciany Róż - raz testowana Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-04-23 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec - Elle, MUFE, Meteoryty, YSL, Guerlain, Kanebo, Estee Lauder, Revlon
a bom nie sprecyzowala
a wiec, mufe hd- ale to bardziej rozowe tony? bo w ogole zapomnialam zapytac ma jeszcze jeden krem bb, gold bb cream oreintal i ten jest superasny bo nawet go zosbie zostawilam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marzec - Elle, MUFE, Meteoryty, YSL, Guerlain, Kanebo, Estee Lauder, Revlon
cos u mnie za Guerlain, Meteorites, Poudre de Perles
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej, podzielę się balsamem:
Korres, Kings & Queens, Queen Isabella, Cinnamon Orange Shimmering Body Milk (do 100ml) za: Estee Lauder, Artist's Eye Pencil - czarna kredka z gąbeczką do rozcierania - zużycie ok. 15-20% (Swoje kosmetyki wystawiam jeszcze tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600830 z koleżanką, bo dopiero ogarniam targowisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Odpisane : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A może na wiosnę Feerie za Elle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za kompleks silikonowy i kredke NYXa?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
Make Up For Ever (MUFE), High Definition Foundation + kartonik, odcień 115, kod QJ15A - użyty trzy razy Guerlain, Meteorites, Poudre de Perles, słynny puder 'pryszczowy' w odcieniu 03 Beige Lumineux, kod 8501 - zużycie ok. 15% Dior, Capture Totale, Multi-perfection Creme - miniaturka 3 ml, w kartoniku, nowa, nieotwarta Dior, Capture Totale, One Essential Serum - miniaturka 2 ml, w kartoniku, nowa, nieotwarta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej, doczytałam sie, że masz tonik BHA, a nie PHA. Coś mi na oczy siadło ostatnio
![]() Nic nie wypatrze. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A jakie perfum mogłabys zrobic odlewki?
![]() |
#18 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
Guerlain, Meteorites, Poudre de Perles, słynny puder 'pryszczowy' w odcieniu 03 Beige Lumineux, kod 8501 - zużycie ok. 15% Everyday Minerals, róż Soft Touch - cały big, mogę go oddać za coś fajnego lub zrobić odsypkę odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Make Up For Ever (MUFE), High Definition Foundation + kartonik, odcień 115, kod QJ15A - użyty trzy razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dzięki, w pędzle EcoTools i wszelkie inne już się zaopatrzyłam aż za dobrze
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
nic więcej nie znalazłam, kolor bb to najjaśniejszy z palety
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Ewentualnie mam jeszcze pomadkę Chanel rouge coco shine kolorek 57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
bobbi brown ma raczej neutralne tony - dopasowuje się do koloru skóry (ja mam 'żółtą' karnację). Wartość tych 2 rzeczy to około 280zł
![]() A może masz coś z biochemii urody czy mazideł, albo jakieś zapachy/odlewki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
a co powiesz na bb i chanel za mufe i YSL Rouge Volupte. Ewentualnie mogę zrobić ci jakąś odlewkę bb cream'u skinfood czy coś, sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.