![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna 2012 - LUSH Sephora NYX INGLOT Lily Lolo MEOW EDM Pędzle Biochemia Kwiec
cos za
Hakuro - H13 - uzyty 2 razy, wyprany - najchętniej wymienię na H14 lub H52 2 gąbeczki/jajeczka do makijażu a'la Beauty Blender... różowe, kształt jajka i gruszki :P [/B] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna 2012 - LUSH Sephora NYX INGLOT Lily Lolo MEOW EDM Pędzle Biochemia Kwiec
Na razie podziękuję za wymianę.
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- A wiesz chętnie bym przyjeła próbki Eucerin Dermo Purifyer Peeling. Yves Rocher Mleczko jaka pojemność ? ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Wzięłabym próbki Eucerin a także balsam dla mamy. Odlewka Miss Dior Cherie EDT też kusi ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Wolałabym wymienić zestaw w całości. Ale załóżmy że dam Ci płyn micelarny i odlewki. Tylko uprzedzam że płyn jest mały, ma 30 ml. Co byś mi dała w zamian? ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- W sumie to mogłabym Ci dać płyn micelarny bo sama potrzebuję teraz wody termalnej i ta z zestawu by mi się przydała. Balsam Yves Rocher jest dosyć tani ale ciężki. Co byś powiedziała na taką wymianę: - płyn micelarny i dwie odlewki w zamian za - balsam, próbki żelu i 5 ml Miss Dior Cherie EDT ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Mam atomki i mogłabym pierwsza wysłać paczkę ale .. no właśnie mam małe ale. Nigdy się ze sobą nie wymieniałyśmy, a zauważyłam że masz jeden komentarz negatywny i trzy neutralne. Kilka razy zostałam oszukana. Nie oznacza że teraz tak będzie ale wolę dmuchać na zimne. Stałam się ostatnio bardzo ostrożna co do wymianek z nieznanymi mi osobami. A może masz fiolki? Jest mi obojętnie w czym dostanę odlewkę. No chyba że uda Ci się gdzieś dorwać atomizer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Ok, to jak będziesz wiedziała co z Lady, to daj znać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
jednak za hakuro podziekuje, bo wlasnie sobie kupilam swoj h14
![]() Pedzelki CS i alepie chetnie oddam, ale mysle ze za ten sweterek h&m o ktorym pisalysmy.. Jaki to rozmiar? Micele mam 2 nieuzywane, jeden vichy i 1 LRP (termal spring water sensitice skin) oba 50tki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
niestety nic nie wybiorę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
hej, czy moge dac Ci odp po weekendzie w sprawie pedzla jajko? Mam utrudniony dostęp do komputera i wyjezdzam na weekend
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Mi podoba się:
Nyx jumbo pencil milk nyx sztuczne rzęsy nyx pomadka strawberry milk Co byłabyś w stanie oddać za Nail Tek+ Nuxe? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- To super, zgadzam się, proponuję wymienić się adresami na priv. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Hej, jednak podziękuję z tego pedzla, poniewaz kupilam z ecotoolsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bb cream peach sake o ile to odcień 1 i hakuro h13? poza wątkiem mam nowy żel do mycia twarzy z dolivy, ekspresową odżywkę dove nourshing care, hydrolat z róży bułgarskiej z mazideł jeszcze
![]() ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
testowałam te odcień 2 i niestety nie dla mnie, za bardzo pomarańczowy i mi się odcina
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- hakuro h52 oddam tylko za inny pędzel bardzo mi potrzebny z tych co napisałam ![]() ![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-06-20 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Framona - muss do ciała Tutti Frutti Mango i Brzoskwinia - zuzycie ok.15-20%
Nowe mleczko do opalania Ziaja SPF 10 Nowy Aktywator opalania Ziaja coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Hejka,
znajdziesz coś u mnie za: -Sephora - pędzel do podkładu??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
pomyślę nad chanel chance eau fraiche i dkny, dużo mogłabyś odlać
![]() ![]()
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post35018559 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za hakuro h13, paletkę nyx?
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Korektor w negocjacjach, hydrolat chętnie oddam ale to za mało za krem, nawet chyba za ten do połowy zużyty.
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Dam znać w sprawie korektora, do Coco nic nie dobiorę niestety ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Hmm, a może wymieniłabyś dwie miniaturki Effaclaru na mój hydrolat? Poza wątkiem mam paletkę inglota z trzema cieniami (beż, brąz, matowa czerń), może byś ją chciała za Triacneal na przykład? ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Niestety nic nie mam z twojej wish, tylko jak powiedziałam paletkę Inglota, mam żelowy liner, ale akurat z Maybelline i to w dodatku czarny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
niestety odcień tego kremu BB będzie dla mnie za ciemny
![]() ![]() ![]() odpisz u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post35018559 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
no wlasnie blyszczyka juz nie chce bo za bardzo perlowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
a co ci się podoba??
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.