![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wiosna 2012 - LUSH Sephora NYX INGLOT Lily Lolo MEOW EDM Pędzle Biochemia KwiecieńDokładki na CZERWONO!!! Mam też dużo różności poza wątkiem - jak mnie coś zachwyci jestem wstanie oddać ![]() Nie wymieniam sie na siłe... ale lubie się targować i negocjować ![]() Wysyłka - TYLKO polecony i w bąblach... jeśli przesyłacie w już używanej kopercie ze wzgl. na bąble - TO WYCINAJCIE ADRESY (jak wyrzucacie do koszta też)!!! Ja cenię sobie moją prywatność!!! Nie wymieniam się na ciuchy - i tak mam ich za dużo!! Nie wymieniam się również na kosmetyki Avon, Oriflame i niską półkę drogeryjną... Preferuje większe wymianki... nie opłaca mi sie wymianka za 2 czy 3 sample czegoś tam... no chyba że jesteś z mojego miasta, to wtedy odbiór osobisty ![]() Przesyłki nadaje RAZ W TYGODNIU no chyba ze się z kimś inaczej umówie ![]() UWAGA!! Proszę czytać opisy po to one są ... a nie tylko oglądać foty!! Wszelkie pomyłki wynikające z niedoczytania nie będą moja winą i nie ponoszę za to odpowiedzialności!!! Czytać ze zrozumieniem - Proszę!! ![]() WISH - zawsze we wszystkich ilościach: Oeparol - kapsułki z olejem z wiesiołka Olej z wiesiołka Olej lniany nieoczyszczony - budwigowy Olej z ogórecznika Paletkę na cienie MAC - na 15 cieni/duża czarna!! COMPEED - sztyft na pecherze/odciski Khadi - ogólnie wszystko, szczegolnie olejki i maski/pudry! Serum-olejek regenerujący 3xROSE Serum Eliksir Winogronowy z BU NUXE, KORRES, TBS - masełko/balsam do ust Wkłady cieni Inglota - szczegolnie numerki - 344, 358, 346, 446, 450, 452, 121R i 124R Micele - różne apteczne (Vichy, Bioderma) lub ekologiczne (np.AA Eco) Meteorki Absolut White/Pearly WhiteTAKIE! - Nie mylić z Pastel White :P Każdą ilość Chanel Chance eau TENDRE Specjalistyczne kosmetyki na Atopowe Zapalenie Skóry! [/COLOR] NA WYMIANKĘ:[/CENTER] Perfumy Minerały BLUSCHE - English Toffee formuła Sheer Satin - ok. 5g w zastępczym pojemniczku lub strunie AnnaBelle Minerals - róż Sunrise - ok. 1,5-2g MEOW - smaple - uzyte 1 raz każdy- Bronzerów, Skinny Dippers i Sunsplasher: Sunsplasher: Sphynx i Siamese - Medium Skinny Dippers: Siamese, Korat,Sphynx - Dark Bronzer - Sizzle MEOW podkład - Munchkin: 1 Sleek SIAMESE - formuła Pampered Puss - 50% (struna ale mogę przełożyć do innego pojemniczka MEOW) EDM cienie:: EDM Cienie Big - większość otwarta - zużycie ok 10% - mogę porobić odsypki lub oddać całe Live Justin Live (fiolet) Silver Spoon (niebiesko-srebrny) Cliche (jasny z poswiatą siwo-fioletową) Little Black Dress (błyszczący czarny) - zużycie wieksze ok 10% EDM BIG - korektory: Lavender - 1/2 Biga Abbots Perk Me Up - 1/2 Biga Róż: EDM - Trully Tiger -ok. 1/2 Biga Alverde - mineralny róż do policzków - Antique Rose - NOWY z foliami na sitku!! Alverde - mineralny róż do policzków - Cherry - NOWY z foliami na sitku!! Pędzle itd: 2 gąbeczki/jajeczka do makijażu a'la Beauty Blender... różowe, kształt jajka i gruszki :P [/B] Sephora - pędzel do podkładu - używany sporadycznie, praktycznie nowy ![]() NYX - nr B 01 The Big One - pędzel duży do pudru, uzyty kilka razy... wymyty w specjalnym szamponie i zdezynfekowany - włosie syntetyczne Paletki - PUSTE - zdjęcia w 2 poście ![]() 2x Kwadratowe na 2 cienie - praktycznie nie używane GlamBox - srebrny z czarnym nardukiem - najchętniej wymianię na dużą paletkę Inglota lub Mac'a! Kolorówka itd DOKŁADKA: Bobbi Brown Face Touch Up Stick - odcien Porcelain - zużycie mniej niż 5%!! - jest kartonik i kod ![]() Bobbi Brown - gel liner - kolor Cobalt INK - Granatowa Czerń - zuzycie max 25% kod A10 Rimmel - szminka Kate Moss - kolor 07 - zużycie max 20% Nyx Pigmenty - Pearl (ok.2-3ml) pudrowy róż, Nude (ok.2-3ml) cielisty DIOR SKIN SHIMMER - 003 Cooper Diamond - limitowanka z 2008r (w moich łapakch od 2011) - zużycie ok. 20% w pudełeczku po Rose Diamond (wymieniony wkład jak się skonczyło Rose) ![]() Bobbi Brown - Face Touch Up Stick - kolor Porcelain -uzyty 3 razy pędzelkiem (jest kartonik) TAKI!! - wymienie TYLKO za inny korektor Bobbi Brown lub MAC[/COLOR] NYX - kępki (brakuje 2 kępek) Pomadki NYX w kolorach: Jupiter-NOWA Paletki 3'ki NYX - NOWA Honey Comb - na 1 fotce w tym poście u dołu (nie mylić z Inglotem - to są wieksze pojemnościowo cienie :P) Korektor NYX : Green/Zielony NOWY NYX Mosaic Highlighter - NOWA mozajka-rozświetlacz ![]() Cienie Dior - wyjęte z palety Holliday - tylko szarości! Fota w wątku :P INGLOT - WKŁADY paseczek - nr 416 - delikatny szary perłowy - NOWY - jw kwadrat - nr 409 - czekoladowy brąz - zużycie 10% kwadrat - nr 109 - dalikatny róż z drobinakmi - zużycie niewidoczne Paletka magnetycza i cienie - Inglot (duże większe niż normalne wkłady) i Sephora - wszystkie zdepotowane!! Skinfood Salmon Concealer - oddcien nr 1 - ok. połowy pełnowymiarowego produktu(może więcej) przełożone do mniejszego słoiczka! [/COLOR][/B] Sensique Glamoure Pallette - zestawy 4 cienie -kolory 102 i 108 Yves Rocher - błyszczyk - kolor Jagodowa Czerwień - NOWY !!![/B][/COLOR] Lakiery: INGLOT 307 - żółciutki - 1/2 INGLOT 849 - pomarańczka - 3/4 INGLOT 845 - fuksja - 1/2 INGLOT 321 - turkusowo zielony - 3/4 INGLOT 955 - fioletowo-lawendowy 3/4 Essence - 63 Think Pink - NOWY[/B] Pielęgnacja Twarzy i Ciała: Alverde - żel stylizujący - doskonała tez do loków - użyta 3-5 razy!! The Body Shop - mgiełka z Vit C - użyta 2-3 razy! Clinique - All About Eyes - miniaturka kremu 7ml - zużycie ok. 50% Tony&Guy - nabłyszczacz do włosów - praktycznie NOWY - psiknięty 2 razy! AURIGA - FLAVO - C cream - praktycznie NOWY - pompniety 3 razy (higieniczna pompka). JANTAR - mgiełka nawilżająco-ochronna - zuzycie ok 10% John Frieda - Go blonder - spray rozjaśniający do włosów - zużycie ok.10%!! (jest kartonik) Avene Triacneal - 2 tubki - pierwsza 50%, druga raz użyta - uwaga po terminie z opakowania - koniec 07 i koniec 08 2012!! - konsystencja bez zmian, a otwarte w kwietniu i maju - od daty otwarcia jest 12m... czyli tak naprawde ważne są do maja 2013 - IDEALNE na terapię zimową!!! LRP Effaclar K - 1/2 tubki + 2 miniatury po 5ml (razem daja 2/3 pełenj tubki 30ml )!! ZIAJA mleczko do opalania Ziaja SPF 10 - NOWE ZIAJA Aktywator opalania Ziaja - NOWE Nivea Hair Care Intense Repair - pianka 50% Dodatkowo - próbki kremu Vichy Normaderm (9x 1,5ml) Naturalna pielęgnacja Zrób Sobie Krem - BAZA KREMOWA - 100ml - NOWA!!! Kwas Salicylowy Kwas mlekowy (wszystko z Mazideł, ECOSPA, ZSK lub sklepów eko) Ciuchom, kosmetykom AVON i wszystkim kolorom zielonym - Dziekuję z góry ![]() UWAGA!!!
OGRANICZAM KOLORÓWKĘ - nie proponujcie mi tego!!! NAJSZYBCIE SKUSZĘ SIĘ NA FLOSLEK, Alverde I BIOCHEMIĘ!!! Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2012-11-06 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna 2012 - LUSH Sephora NYX INGLOT Lily Lolo MEOW EDM Pędzle Biochemia Kwiec
Wymienione:
very_irresponsible - Lush Catastrophic +farba Loreal Luo Color lo_czek - Farba Majrel -NOWA jasny blond nr 10 + wody 6% i 12% oie - wkład Inglot 416 i smakers la6 - INGLOT cien nr 409 i odsypki LL + Sleek - paletka STORM Sheherezada - cienie avon perfect pink, lip smackers, Amla i odlewka Angel VlikeVictoria - tonik TeaTree Lush + Yves Rocher - peeling roślinny NOWY Bahamonde - Plane Viev + Summer Love NYX _Novotna_ - 12ml Gucci Guilty SceeneQueene - utleniacz Milla + poł olejku eukaliptusowego Wisienka_na_torcie - NYX Jupiter miszona - Yves Rocher PLAISIRS NATURE - Mleczko do ciała wanilia z upraw Bio - NOWE, MissDiorCherie EDT 5ml + próbki Eucerin awayfromitall - Nyx jumbo pencil milk,nyx sztuczne rzęsy,nyx pomadka strawberry milk Frutti - jazzówki 41 beżowe, Lady Million, pędzel Inglota do różu, kredka Milk esteire - różowy błyszczyk NYX, cienie Dior brązy i fiolety, mydełko SESA Florrie20 - Fair Neutral- 1,5-2g China Doll- 1-1,5g Blondie- ok. 2 g Doll Face- 1,5 ml Clementine- ok 1 g Surfer Girl- ok 1 g mysun - kiecka bezowa/szyfon, Pumpkin Pie, Strw. Milk + kredka Milk TheSketchedLady - pędzel Hakuro h13 i pół masełka Lush _polly_ - NYX kredka Milk i korektor Green Ambrella - Skinfood Sake Peach BB Cream - zużycie ok. 20% Pingwin2 - odsypki LiLy Lolo Kretka666 - Catrice - 050 - Ultmate Nudes - Moulin Rouge Light - NOWY, YR peeling + Yves Rocher - pomadka nawilżająca Couleurs Nature - kolor 61 Rose Galica - NOWA!! NeverGoodEnough - Nyx Jupiter, Rea, Highlighter,NYX Duża paletka 5'ki: Caribbean Collection I Dream of St. John (szarości/smokey), Nyx przezroczysty błyszczyk, kredka Milk Krusiak - SkinFood - Mushroom Multi Care BB Cream SPF 20 - zostało ok 25-30% z 50g! SkinFood - Good Afternoon Peach Green Tea - praktycznie NOWY, uzyty może z 5razy!! gothika - LRP woda termalna zużycie oceniam na 30%, pół serduszka Lush, cien Inglot 500, jajeczko a'la BB Shrinn - paletka 3'ka NYX, New Car Smell, Wafle cone, Daydream Vegetka - opi zuz123 - neutrogena -mimbla- - odsypki Lily 1,5g Surefer Girl i 1,7g Beach Babe dolce&gabbana - kopertówka i cien inglota wywa - oliwka -bloker Ziaja Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2012-10-20 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna 2012 - LUSH Sephora NYX INGLOT Lily Lolo MEOW EDM Pędzle Biochemia Kwiec
o jejciu cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
GlamBox - srebrny z czarnym nardukiem LUSH - tonik Tea Tree Water - ok.1/3 lub 1/2 z 100ml - kupiony ok. 1,5 misiąca temu LUSH Catastrophe Cosmetic - maseczka, ok 25g - niestety się nie polubiłyśmy/obecnie zamrożona więc będzie dobra bardzo długo :P 1 Sleek SIAMESE - formuła Pampered Puss - 95%
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za wszystkie lub niektóre z tych rzeczy :
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
Jumbo kredki NYX - NOWE: Milk :P
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za GlamBox ?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie ma problemu tak więc peeling, the face shop i smashbox za lusha i farbę. To co? Priv?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za Lush'e??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za peeling morelowy yves rocher, odsypki róży lily lolo i kredkę jumbo milk?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To jednak cieniami nie jestem zainteresowana. Za to nadal interesują mnie :
Coś u mnie za wszystkie lub niektóre z tych rzeczy :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
hej! może chciałabyś podkład Rimmel Match Perfection Foundation, 100 Ivory, z pompką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() -odlewka Gucci Guilty -róż Trully Tiger -NYX - 2 NOWE błyszczyki - przezroczysty i rózowy -NYX - sztuczne rzęsy (NOWE ale bez kleju) i kępki (brakuje 2 kępek) -Korektory NYX : TYLKO zielony! -Jumbo kredki NYX - NOWE: Milk -Kwas Salicylowy ?? Poza wątkiem mam jeszcze 2 ampułki L'Oreal Aminexil (jedna nowa nieotwierana, w drugiej zostało trochę ponad 2/3), więc mogłabym dorzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za paletkę nyx?
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej mi się podoba żakiet czarny , chetnie zobacze ten pedzel
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- a on jest mały czy duzy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej, mogłabym oddać nude bronzer lumiere za Guerlain Meteorites Perles de Nuit Meteorites
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a nie masz moze real fotki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.