![]() |
#181 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aż mi się przypomniało jak kiedyś koleś ode mnie z pracy podrywał moją koleżankę i nie wierzył jej że ma faceta ![]() ![]() Interesujące ![]() Cytat:
![]() Aż mi się przypomniało, że ja mam cały laptop zawalony zdjęciami z eks eksem. Ale jakoś mi się nie chce tego wszystkiego czyścić ![]() Cytat:
![]() No oczywiście, że to twoja wina, a jakżeby inaczej ![]() Nienawidzę kłamców, nie wiem czy w ogóle da się zaufać ponownie komuś kto przez 1,5 roku okłamywał non stop. Ja bym chyba nie potrafiła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiedzcie mi jak to jest możliwe, że komuś profil na fb sam się usunął ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Nie depcze krokusów
|
Czy mogłabyś napisać szerzej? Strasznie nie lubię błagania kogoś o sprecyzowanie, o co chodzi.
![]() |
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() pedagogika specjalna, tylko że musiałabyć to placówka która zajmuje się wczesnym wspomaganiem, czyli najlepiej przedszkole specjalne ![]() brawo ! ![]() Ja swoje trzymam ale nie mają dla mnie wartości sentymentalnej, lub płaczogennej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
W odpowiedzi na to, od jednej z koleżanek usłyszałam, że przesadzam. I to o tej odpowiedzialności też ![]() ![]()
![]() |
#185 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Kochana, oby takich było więcej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() Ale jak się slyszy takie teksty, to się odechciewa czasem...
#187 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Przerzuciłam się na chrome i wreszcie mi wizaz działa :P
Cytat:
Dziękuję Bogu, że ja już w takie pierdy nie uwierzę. Strasznie bolało uruchomienie tej opcji, ale czuję, że zaoszczędzi mi w przyszłości wiele bólu ![]() Cytat:
![]() Nieeee, ja nie usuwałam do tej pory, bo bałam się tknąć tego folderu, że po obejrzeniu tylu wspólnych zdjęć wpadnę w rozpacz i podetnę sobie żyły. Umówiłam się z koleżanką, że jak przyjdzie pora, to dam jej laptopa i ona usunie te wszystkie słit focie i ja dostanę gotowego laptopa ![]() Wspomnień mi nadał żal, nie usunęłam zdjęć z wycieczek. Przecież kiedyś mi to zupełnie nie będzie robiło różnicy, to mam usunąć zdjęcia z połowy Europy i z innych miejsc tylko dlatego, że był tak też łajdak? Nope ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie też doszłam do tego wniosku, jeszcze choroba moja, mamy... I tak są w niezłym stanie na to wszystko. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już wiem, czemu eks napisał. Rozstał się ze swoją piękną damą. ![]() Dżizys, ten koleś nawet po czasie (prawie 2 lata się nie widzieliśmy!) potrafi sprawić, że czuję się zażenowana jego zachowaniem. Brrrr. ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Ostatnia akcja (absurdalana skarga i nowe obowiązki) przelała czarę goryczy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
po drugiej stronie szafy
|
Nieee, w sumie spokojnie było (nie licząc mojej głupawki - ach te kolorowe drinki dla kierowców :P) , chociaż tamten pusty stół i Moloko w głośnikach kusiły, oj kusiły...
![]() Za to wczoraj miałam tak depresyjny wieczór, że nic tylko się pochlastać. Dobrze, że przyjazd chuopa coraz bliżej. Na to wygląda ![]() Cytat:
![]() No i dobrze, ileż można do diabła.
![]() |
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W trakcie smsowej wymiany stwierdził nawet, że "zawsze lubiłam mu dowalić, taka już moja natura" (trochę pośmiałam się z tej kastracji, zasugerowałam też, że mógł zainwestować w pudelka, skoro nie radzi sobie z aktualnie posiadaną rasą psa). Martwi mnie, że faktycznie, lubię sobie pojeździć po ludziach. Robię to automatycznie. Tzn. nie mam zamiaru nikogo skrzywdzić. Tak mi jakoś wychodzi ![]() Muszę nad tym popracować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
po drugiej stronie szafy
|
Pudle które znam, mają trudniejsze charaktery od niejednego amstaffa
![]() Też tak miałam swego czasu, musiałam nieco popracować nad robieniem pierwszego wrażenia...cały czas wychodzi mi to bardzo różnie, ale już częściej dobrze celuję w osoby, które bezczelność lubią ![]()
#192 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Echh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedy przyjeżdża? Jakie to piękne uczucie kiedy było się na imprezie i na drugi dzień nie ma się kaca ![]() Ogólnie fajnie się bawiłam. Widziałam eksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
enjoy - a czemu musiałabyś ściąć całe włosy? Nie wyglądają na zniszczone.
Ja wczoraj jednak nie zostałam kierowcą, bo koleżanka się upierała, że KONIECZNIE muszę się z nią napić, bo ona musi a przecież sama nie będzie no i w końcu wypiłam trochę, ale też tańczyłam dużo, więc nie byłam pijana. Za to pomieszałam i kaca mam dziś nieziemskiego ![]() Jedno jest pewne, zestaw mega mini + mega szpile sprawia, że facetom rozum odchodzi. Zajęty, niezajęty, nieważne. Masakra z nimi ![]() Jeszcze jedna grupka facetów, obok których usiadłyśmy w jednym barze, okazała się baaardzo zajęta, zaraz przyleciały za nimi jakieś laski, że oni są zajęci i w ogóle o mój Boże! Tylko, że my usiadłyśmy obok nich, bo tam była kasa i kupowałyśmy piwo ![]() ![]() ![]() A z plusów była ekipa z youcandance i dawali meeeeeeeeegaaaaaa czadu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
po drugiej stronie szafy
|
![]() Za tydzień ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Fubi - no widać gdzie niektórzy mają mózgi, ech. Aż się odechciewa związku jak się coś takiego widzi...
![]() |
#195 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To niedługo ![]() Cytat:
No nie? ![]() ![]()
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-04-22 o 12:36 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Najgorszy czas, kiedy wydaje się że jest na wyciągnięcie ręki, a jednak jeszcze trzeba czekać...no ale farbowanie włosów, pedicure, zakupy ciuchowe...jest czym zająć czas ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Temu ja się ostro zniechęciłam do takich miejsc...i stylizacji, hehehe...mogą zabić w człowieku cały optymizm, wiarę w cokolwiek dobrego. Brrrrr.
![]() |
#198 | |||
Zakorzenienie
|
U nas w sumie też więcej, tak tylko napisałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak apropo dzisiaj mija dokładnie rok od "rozstania" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Dżem dobry
![]()
#200 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawdę, to chyba tylko rodzice mnie nie oceniają, brat i kilka osób z mojej rodziny. Tutaj każdy uważa, że po kilku latach, a najlepiej po dwóch trzeba się hajtnąć, a jak sie ktoś z kims spotyka, to już przesądzone. Wiecie, że matka toksycznego nazywała mnie przyszłą synową, a na kłopoty poradziła mu, żeby kupił mały pierścionek i to rozwiąże całą sprawę. Tylko sie dla niej liczyło, żeby syn się hajtnął chyba. On robił, co mu matka kazała, a gdzie uczucia, wzajeme zaufanie, szacunek? To jest jakieś chore. M odrzucił moje uczucie, bo wylałam je na niego wrzątkiem, zamiast rozmawiać, podgrzewać je powoli. Wydawało mi się, że powinnam go postawić pod ścianą, żeby sie określił w jedną albo druga stronę. Zamiast się cieszyć, tym, co miałam. Teraz się tego uczę. Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem jak można przyjśc na wesele i dać pustą kopertę? To wyrachowanie, czy brak odwagi, żeby odmówić? Cytat:
Cytat:
![]() A ja za tydzień prawdopodobnie rezygnuję ze swojej. Mam dość. Obowiązków coraz więcej, kasa stoi w miejscu, niczego się nie uczę. I dobrze zrobiłaś. Docenią Cie po stracie. Po to sie pracuje, żeby oprócz kasy mieć z tego jeszcze satysfakcję. Mnie doszło kilka obowiązków, ale zrzucam z siebie inne, żeby wywiązać się z ważniejszych. W firmie jest rewolucja, bo wszyscy się przyzwyczaili do pewnych rzeczy. Na razie mam poparcie prezesa. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Regge - pracuję bardziej, jako dyspozytor, spedycją się zajmuję od czasu do czasu. Na codzień mam młyn, wydaje mi się, że spedycja jest trochę spokojniesza. Musisz mieć dużą wiedzę o topografii krajów, gdzie chodzą ładunki, wyobraźnię przestrzenną, znajomość prawa transportowego też się przydaje. Ciężko jest: ciągle pod presją czasu, często się innych opierdziela, żeby się ktoś zabrał do roboty. W spedycji użerasz się klientami, którzy chcą jak najtańszym kosztem coś przewieźć, ale są też uczciwi. No i nie wpominam, jak ważne sa języki obce.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Oooo Dżuniora
![]() ![]() Właśnie się dowiedziałam, że mój znajomy oświadczył się dzisiaj swojej dziewczynie na gondoli w Wenecji, jak słodko ![]() ![]() W ogóle to jest strasznie fajny facet i cieszę się, że w końcu znalazł fajną dziewczynę. Jak go poznałam to przez długi czas spotykał się z dziewczyną, w której był strasznie zakochany, wszystko dla niej robił, a ona wykorzystywała go tylko dla seksu, o czym zresztą wszystkim dookoła rozpowiadała. Potem ona wróciła do swojego faceta ćpuna, z którym wcześniej była 8 lat, a jego zostawiła załamanego. No ale poznał kogoś i teraz są już razem rok, szczęśliwi i zakochani. Fajnie tak ![]()
![]() |
#202 | |||
po drugiej stronie szafy
|
Łooooooooooo cóż za wydarzenie w wątku
![]() Cytat:
Strasznie masz spaczone spojrzenie na świat, na ludzi... Przydałoby Ci się wyjechać stamtąd, odciąć się. Cytat:
A ja już kilka razy w życiu się przekonałam, jak ważna jest wspólna codzienność, jak dużo mówi o drugim człowieku, jak bardzo można się zdziwić. Temu najpierw jednak sprawdzam jak nam się wspólnie sprząta i gotuje, a potem podejmuję poważniejsze kroki. ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tak, wiem, romantiko do bólu ![]()
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Myślę,że odpowiedź gdzie mnie nie było była by bardziej wskazana...Nadmiar syfu pętającego się nad moją głową skraca czas każdej wolnej chwili do minimum a właściwie do zera...Praca - szkoła - dom - borykanie się z życiem i tak w kółko...Ostatnio każdą wolną chwilę spędzam z moim malutkim aniołeczkiem bo za tydz. wyjeżdżają znowu...Poza tym mieszkanie z M.... trochę ograniczyło mi pisanie na wizażu
![]() ![]()
#204 |
Zakorzenienie
|
Trochę więcej romantyzmu Elve !
![]() A tak serio to jakoś strasznie mnie to rozczuliło, może nie sam fakt, że na tej gondoli, tylko że w ogóle się oświadczył. Może dlatego, że po prostu lubię tą parę ![]()
![]() |
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, i do tej pory ja uważałam, że to moja dobra przyjaciółka, teraz widzę, jak na mnie działa. Gdzie Ty ich poznajesz? Za radą dziewczyn postanowiłam poszukać jakiejś organizacji pozarządowej, chodzę do teatru, szukam jakiegoś kursu. Wcześniej nie mogłam tego robić, bo za każdym razem podcinano mi skrzydła, nie miałam kasy. Chciałabym, nie wyobrażam sobie tu mieszkać na stałe. Nie stac mnie na kupno, wynajem nie wchodzi w grę, bo to wywalanie kasy, więc na razie zbieram kasę. Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak oświadczyny na wierzy Eifla. ![]() ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#208 | |||||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też się zawsze dziko cieszę, jak komuś kto miał pod górkę, raptem zaczyna się układać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wizaż i wizażanki? Forum miasta gdzie jest teatr i poszukanie przez net towarzystwa na spektakl? Wyjdź do ludzi spoza Twojego środowiska. I nie organizacje pozarządowe, nie praca, tylko rozrywka. Chciałabym, nie wyobrażam sobie tu mieszkać na stałe. Nie stac mnie na kupno, wynajem nie wchodzi w grę, bo to wywalanie kasy, więc na razie zbieram kasę. [/QUOTE] Gdyby chodziło o moje zdrowie psychiczne, o moje samopoczucie, o moje skrzydła, to wynajęłabym pokój gdziekolwiek, byle z dala od tamtych ludzi. Bo zanim uzbierasz kasę, to już możesz nie mieć czego odbudowywać. Strasznie jestem ciekawa czy będziesz tak samo myślała, jak Twoja terapia ruszy z kopyta. Cytat:
![]() "o kurna, pierścionek mi wywiało z ręki" ![]()
![]() |
#209 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mówisz cały czas o zaściankowości swojego otoczenia, o tym, że Ci ono nie odpowiada, że podcina Ci skrzydła. To weź ich wszystkich olej i tak nie masz tam przyjaciół, więc w czym problem? Co Cię tam trzyma? Facet, który nawet nie jest Twój? Poznaj w końcu nowych ludzi, innych niż to, co tutaj przedstawiasz, bo chyba dresy z sąsiadującego z moim blokiem pubu u Józia są ciekawszym towarzystwem, niż to, co opisujesz. Sorry kimi, ale po prostu nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta, jak marnujesz swoje życie na jakies nie wiadomo co. A życie masz jedno, zastanów się, czy na starość się po prostu na siebie nie wkuwisz, że tak przeżyłaś młodość. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aczkolwiek z tą wieżą Eiffla... Tam jest naprawdę cholernie romantycznie, choćby człowiek nie chciał ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za 6 dni się przeprowadzam aaaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.