|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: czerwiec - buty, ubrania - aktualne kolekcje :)
nic nie dostalam na PW
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za propozycje, ale perfum na prawdę nie szukam, tak jak pisałam chce się moich pozbyć, bo mi miejsce zajmują
![]() życzę Ci trafionych rozmiarów butów |
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Coś za melisski?
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, jaki to rozmiar z metki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1339434146 ?
znalazłabyś ewentualnie coś u mnie za niego?
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
A mogę prosić o real foto tej kurtki?
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
no to podziękuję
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
tak jak pisalam wczesniej, cos tam jest, ale jest tak mikroskopijnej wielkosci, ze nawet w okularach ciezko stwierdzic
dla ułatwienia dodam, że jakies 4 znaki są, i jedno wyglada mi na "H" ![]() masakra jednym slowem
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej a w jakim stanie jest ten sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1339434146 i czy on jest 100% akryl? może on i balerinki? i takie pytanko z po za wątku..czytałam ''gdzieś"
że zdobyłaś bluzkę w ptaszory..zdradzisz gdzie? bo też poluję a ja znalazłam tylko taki http://www.forever21.com/Product/Pro...320&VariantID= już wsadziłam do koszyka, ale ma w składzie angorę więc pewnie mnie pogryzie![]() mam firmowe próbki muglera:P Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-06-19 o 11:54 |
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
nie ma
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- nom ;/ rozumiem, że nieoryginał cie nie interesuje?
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
bo ta koszula zapewne tyle kosztowała w Primarku...ja kupiłam pomarańczową z ptakiem tunikę, genialną, na zbiorowym, ma metki papierowe i kosztowała w hurtowni dokładnie tyle samo co w primarku
a tu jeszcze za przesyłki trzeba doliczyć...niestety za mała się okazała ...będe musialą sie jej pozbyć, bo przeca nie schudnęa sweterek prawda że fajny, mnie w otoczeniu mówili ze bee jest ja wzięłam innym w zamian, co angory nie ma w składzie...sweterek negocjujesz to wiem, jak już się dowiesz czy perfumy sa oryginalne (byłam pierwsza tak w ogóle, heheh) to daj znać czy masz ochotę na wymianę ze mną...Nie było więcej tych koszul ..bo może mam kogoś w twoim mieście(choć nie wiem skąd jesteś)
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
to jakbyś się chciała pozbyć koszuli..to pamiętaj
![]() podaj mi skład swetra, napisz stan (jestem MEGA pedantką i nie wybaczę skulkowań/plam/dziur/przebarwień/wyciągnięć/zaciągnięć itd.i rozmiar z metki.. i za co chcesz to? aa przypomniałam sobie że jeden zapach szukam issey miyake l'eau d'issey ale na pewno nie masz
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mam lepszą pamięć bo chciałaś flowerbomb/YSL paryżanke/torebkę a marmurki (potem je wymieniłaś) negocjuję wiec są po za zasięgiem
![]() koszula kiedyś Ci się znudzi, heh chcesz torebkę to będzie torebka, a sweter już parę godzin temu mówiłaś o praniu wiec myślałam że już wyschnął i błaaagam sprawdź go dokładnie i skład i rozmiar z metki balerinki nie mają żadnych wad fabrycznych? bo issey miyake l'eau d'issey lub kenzo eau par kenzo nie masz ? no to czekam na wieści i dobijemy targu. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- hehe no ja bym wyciągła, bo jak mają wady albo zły skład to po ptakach :P ale ok, mogę poczekać. marmurki są dla innej ![]() nie odpowiadasz w sprawie perfum, bo chętnie bym bombke lub ysl oddała (nie mój klimat) to na czym stoimy? dogadamy się? Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-06-19 o 16:50 |
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
kurcze, masz dużo fajnych rzeczy ale za torebkę raczej nie oddasz sweterka czy sukienki
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie o balerinki najbardziej się rozchodzi..cały czas piszę o tych 2 rzeczach...
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Na pewno nie oddam torebki za same balerinki lub za sam sweter ..nie opłaca mi się to ...mogę dołożyć jedną perfume...
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
dobra biore przydadzą mi się bo mam same baleriny
a za ta bluzke z kolnierzykiem z perełek znajdziesz cos ?
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
nie, oczywiście że nie jest, kosztowała 90zł, zaproponowałam YSL warte 50 nówka w kartoniku..butki wiem ile kosztowały na zamówieniowym, a sweterek pewnie 79.to chyba uczciwa propozycja. ?
nic na siłę, staram się zawsze uczciwie. Pozdrawiam. Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-06-19 o 18:27 |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, spodnie, które Ci się u mnie spodobały są na 90% wymienione. Pozdrawiam
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież zaproponowałam 2 rzeczy za 2 rzeczy, YSL i torebkę za balerinki i sweter, nie chcesz takiej wymianki, ok, nic na siłę, rozumiem, uwierz. możesz oczekiwać czegoś innego, ale propozycja CENOWO jest uczciwa i nie proponuję za torebkę swetra i butów, nie wiem czemu tak piszesz. tyle.
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-06-19 o 22:14 |
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
I ja to rozumiem i podziękowałam też wcześniej ale dałaś komentarz po którym nie mogłam zostać obojętna.Pozdrawiam, może po dokładkach się uda
|
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1339322072
coś u mnie za szpilki?
|
|
#207 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się pasiak z bufkami h&m i body koronkowe. Ale za spódnicę nie widzę nic
Pasowałaby Ci taka wymiana?
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=42412385 #post42412385 Edytowane przez donqsia Czas edycji: 2012-06-20 o 10:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

a tu jeszcze za przesyłki trzeba doliczyć...niestety za mała się okazała
..bo może mam kogoś w twoim mieście(choć nie wiem skąd jesteś)