![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Mam na imię Agnieszka, lat 21
![]() ![]() Co do diety to nie jem słodyczy, białego pieczywa, na kolację unikam chleba, jak już to białko+warzywa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też czekam na @, powinna być we środę, ale ja mam nieregularne cykle i coś czuję, że sobie poczekam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zołza? Dobre ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie, ze mozna! Witamy i powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() zapomniałam dodać, że w domu mam orbitreka i staram się ćwiczyć codziennie (2 dni w tygodniu robię wolnego, zeby nie było monotonii) ![]() A dziś wybieram się na rower ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie, że możesz :P jedna Ci nie zaszkodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Będę czekać z niecierpliwością na Twojego bloga ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35973891]To zależy ile jajek jesz ogólnie w tygodniu - dietetyczka mówiła mi, że 4 jajka w tygodniu to maks.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | ||||
Zakorzenienie
|
W ogóle witam wszystkie nowe dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pół bułki na kolację to jeszcze nie tragedia, tym bardziej, że to była grahamka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35978108]Mój dzisiejszy jadłospis: 1. śniadanie - trzy drobne kromki chleba pełnoziarnistego z dżemem niskosłodzonym z owoców leśnych 2. drugie śniadanie - sałatka owocowa z jednej nektarynki i połowy banana + łyżka jogurtu naturalnego greckiego 3. obiad - 100g piersi kurczaka duszonego z małą cebulką i 2 ząbkami czosnku + 50g pełnoziarnistego makaronu + 2 ogórki kiszone 4. podwieczorek - mała miseczka sałatki z ogórków małosolnych i pomidorów 5. kolacja - serek wiejski + pół papryki + 1 chlebek maca[/QUOTE] Pysznie! ![]() ![]() Cytat:
![]() a jakieś ćwiczenia dołączasz? ![]() Cytat:
![]() Ale czemu? ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kochana mama ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Ja dziś nie najlepiej z obiadem, jadłam na mieście i nie było to z pewnością dietetyczne. Na szczęście jutro poniedziałek więc zabieram się za ćwiczenia.
Cytat:
![]() ![]() Ps. Agulaaaa miło Cię widzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | ||||
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Cytat:
![]() ŚNIADANIE: pół bułki? Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, pół bułki to zdecydowanie za mało. Zjedz jajecznicę z teflonu+grahamkę. Albo zamień wszystko na jakąś pyszną owsiankę. Polecam tą na budyniu! ![]() 2ŚNIADANIE: słodzone muli z torebki pełne dziadostwa zamień na niesłodzone, dodaj do tego jogurt. Z niesłodzonych musli polecam to firmy Sante z owocami bądź jagodami goji OBIAD: tylko zupa? dodaj do tego pierś z kurczaka, z ryżem/makaronem pełnoziarnistym, kaszą gryczaną bądz kus kus, albo ziemniakami pieczonymi w piekarniku w mundurkach ![]() PODWIECZOREK:gotowe jogurty to sama chemia, zmiksuj jogurt naturalny z malinami-pyszniejszy i zdrowszy. KOLACJA:parówki to mnóstwo kalorii i tłuszczu, niestety, a też je bardzo lubię, tak samo jak salami ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35978108]Mój dzisiejszy jadłospis: 1. śniadanie - trzy drobne kromki chleba pełnoziarnistego z dżemem niskosłodzonym z owoców leśnych 2. drugie śniadanie - sałatka owocowa z jednej nektarynki i połowy banana + łyżka jogurtu naturalnego greckiego 3. obiad - 100g piersi kurczaka duszonego z małą cebulką i 2 ząbkami czosnku + 50g pełnoziarnistego makaronu + 2 ogórki kiszone 4. podwieczorek - mała miseczka sałatki z ogórków małosolnych i pomidorów 5. kolacja - serek wiejski + pół papryki + 1 chlebek maca Banana nie mogłam sobie odmówić, ale wzięłam połówkę najmniejszego. Maca do kolacji to w sumie na zasadzie "żeby się nie zmarnowało" - została ostatnia kromka i już jakiś czas leżała. Coś jeszcze powinnam zmienić? ![]() Ładny jadłospis, banana i dżem zjadłaś rano, więc wszystko w porządku. Tez bardzo lubię banany ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35979555]Jak dla mnie pieczywo na kolację powinnaś zastąpić czymś innym. A na śniadanie zjeść nieco więcej ![]() Mam też wątpliwości co do ryby w galarecie - tzn. do samej galarety. Jestem laikiem na razie, ale coś mi nie pasuje w niej ![]() Nie popadajmy w paranoję, ze pieczywa na kolację jeść nie można w normalnych ilościach ![]() Cytat:
![]() Owoce to też dobry pomysł-niby lepiej jeść owoce do obiadu, no ale to chyba i tak lepsze wyjście niż jakies chipsy itp ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
A mój wczorajszy dzień? No cóż trochę pogrzeszyłam i alkoholem i jedzeniem, dlatego dzisiaj dodatkowo 30km rowerem
![]() A i nie pochwaliłam się Wam jeszcze sukienką, którą kupiłam i w której byłam. Za całe 59,90zł z wyprzedaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | ||
Zadomowienie
|
Ja po wczorajszym obiadku- "samotnym kalafiorze"
![]() Nad wodą na grillu... Wybór nie był duży, więc wybrałam moim zdaniem możliwie najmniejsze zło: kiełbasę drobiową i bułkę z ziarnami Szkoda, że nie wiedziałamw cześniej że chłopaki planują grillować, to bym tę kurę zaprawiła na grilla i sałatkę jakąś zrobiła PYSZNOŚCI! ![]() Cytat:
![]() Hmm to ja lece zaparzyć zieloną herbatkę ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że ci stópki obcięło, bo butki też ciekawie wyglądają. To takie brązowe/nude czółenka ? Od dłuższego czasu marzą mi się takie
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja się tłumaczę że nie komentuje Waszych jadłospisów ale ja się kompletnie na tym nie znam i sama potrzebuję rady ![]() ale mam nadzieję że za jakiś czas już będę wiedziała co nieco ![]() wczoraj zjadłam jedną chudzituką kiełbaskę z grila i nawet nie zjadłam do niej chleba co jest w moim wypadku niesamowitym wyczynem ![]() dziś: śniadanie: jajecznica z szynką i z cebulką + 2 kromki ciemnego chlebka słonecznikowego, drugiego śniadania nie było ponieważ pierwwsze jadłam bardzo późno, obiad: gotowana pierś z kurczaka+ 4 ogórki świeże ( z mamy szklarni) podwieczorek: mleczny ryż + batonik fitness( tak mi sie go chce że masakra) kolacja jogurt, serek wiejski i jajko albo coś innego do tego jeszcze wymyśle ![]()
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Wiecie co? Ja to jestem na 90% pewna, że tym razem waga wyświetli znacznie więcej... To jedzenie 4-5 razy dziennie w moim przypadku to chyba na dobre mi nie wyjdzie... A i tak wieczorem jestem glodna jak idę spać... Może po prostu przed @ czuję się taka ciężka ale nie sądzę, że to jedynie to...
![]() |
#195 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mąż Polak? ![]() ![]() A gdzie go można kupić? ![]() Cytat:
![]() No i jakie masz chudziutkie łydki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
fajna sprawa
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Dobry wieczór, czy można się przyłączyć
![]() Od dawna myślę, o zmianie swojego stylu życia na bardziej fit. Nie ważę dużo za dużo, ale wyhodowałam spory brzuszek i bawole uda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Heroine - jedna kromka chlebka z mojej domowej piekarni to jakby dwie normalne więc nie ma zmiłuj musi starczyć ![]() Oczywiście zapomniałam że posiadam orbitrek. Stoi w kącie i służy za suszarkę... ![]() Byłam u mamy i mam dietkę rozpisaną na 10 dni idealnie dobrana do mnie i moich upodobań kulinarnych ![]() Mama co prawda dietetyk, ale jak zobaczyła moją podkówkę od razu wyciągnęła lody no i skusiłam się...Ehh potem 2 godz spacerek... Obiecuję, że po kolację już nie sięgnę zapcham się błonnikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
To Carla razem na orbim ćwiczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Nazywam się Paulina, i liczę sobie 21 lat
![]() Studiuje we Wrocławiu Technologie Żywności i Żywienia Człowieka i tam sobie pomieszkuje w czasie roku akademickiego. Kocham ludzi, nie potrafię sama usiedzieć, muszę mieć do kogo otworzyć buzie ![]() Co do zmiany żywienia : Mam zamiar wyeliminować białe pieczywo i zastąpić je ciemnym, tak samo z makaronem i ryżem zmienić je na pełnoziarniste , zero fastfodów, jeśli jakieś słodycze (bardzo rzadko !) to robione sama przez siebie (jakieś ciasta, ciasteczka, koktajle i lody owocowe) żebym chociaż wiedziała co się w nich znajduje a także żeby mieć kontrole nad ilością cukru w nich, chciałabym jeść regularnie posiłki (4-5), pić więcej płynów, jeść więcej warzyw i owoców no i oczywiście włączyć ruch, dużo ruchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Paili
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
No to jedziemy
![]() Mój dzisiejszy jadłospis (dzień 2) I. Jogurt naturalny z płatkami orkiszowymi (3 łyżki), biała kawa II. Serek homo naturalny III. Kiełbasa drobiowa z grilla, bułka ciemna z ziarnami, łyżka musztardy sarepskiej IV. Sałatka (sałata lodowa, 2 plasterki wędliny drobiowej, pomidor, trochę papryki, ogórek kiszony, łyżka oliwy), biała kawa V. Serek wiejski, kalarepa ok. 1400 kcal Rano była jeszcze bieżnia 30 min, orbitrek 10 min (wiecej nie dałam rady ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i brawa za ćwiczenia ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio najbardziej smakuje mi taki z mąki pszennej i pszennej razowej (mieszam w równej ilości)do tego orzechy, rodzynki, słonecznik... pychotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
BAN stały
|
witam, stosowalam Weight Loss wedlug scislych zasad.Przestrzegalam 5 regul plaskiego brzucha.Nie schudlam ani kg,137 zl to pieniadze wyrzucone w bloto..odeslalam puste opakowanie juz msc temu, jednak do dnia dzisiajeszego nie otrzymalam zwrotu pieniedzy!! MOJA OPINJA JEST NEGATYWNA PEWNIE NAWET MODERATOR TEJ STRONY NIE UMIESCI TEJ ODPOWIEDZI.W INTERNECIE GDZIE SIE TYLKO DA OPINIE WYSTAWIE NEGATYWNA!! WYLUDZANIE PIENIEDZY I TYLE
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owianki nie lubie niestety już próbowałam, nie wyobrażam sobie tego jeść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj moje jedzenie wyglądało tak: ŚNIADANIE: jajko na miękko i pół bułki niestety pszennej i pomidor 2 ŚNIADANIE:nektarynka OBIAD: ziemniaki-2 sztuki, indyk w żurawinie i surówka z pekińskiej kapusty PODWIECZOREK: nektarynka KOLACJA: serek wiejski z rzodkiewką i szklanka mleka ![]() A no i zjadłam kawałek ciasta- ale składało się tylko z serków waniliowych, śmietany 30 % galaretki i nektarynki wiec myślę, że za bardzo nie nagrzeszyłam ![]()
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2012-08-19 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!!
Moge sie jeszcze do Was dolaczyc?? Widze, ze fajnie sie tu wspieracie i motywujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.