Wasze dziwactwa ;) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-17, 20:40   #181
Suqub
Zakorzenienie

Dot.: Wasze dziwactwa ;)

Dziś zauważyłam kolejne dziwactwo. Jak obiorę pomarańcze, zjem ją to skórkę ciacham na mniejsze kawałki. Nie wiem po co
Co do punktualności to pewna praca zmusiła mnie do wyrabiania się na czas :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-17, 21:03   #182
irene adler
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
To się uśmiałam z niektórych
Ze mnie się śmieją z dwóch rzeczy

-nie nawidzę, brzydzę się stóp! Lato i gołe stopy czyjeś to dla mnie męka. Śpię w skarpetkach, TŻ nie może mnie dotykac swoimi - jedyne stopy, które kocham to mojego dziecka Wszyscy nasi znajomi wiedzą, że nie można kłaść u nas nóg na kanapę, fotel, bo nie jestem w stanie się na niczym skupić, prócz tego, że ktoś mi zanieczyszcza miejsca w domu
- nie zjem ostatniego plasterka wędliny, sera, chleba etc.
też tak mam
Stary 2013-11-18, 00:09   #183
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba871019 Pokaż wiadomość
Lubi ogryzki dodatkowo przegryzam każdą pestkę
Gorzkie są przecież

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
(...)jadąc samochodem zawsze muszę mieć włączone radio, torebka musi leżec na siedzeniu pasażera, a z tyłu kładę płaszcz/ kurtkę i buty na zmianę (nie jeżdżę w szpilkach, bo niszczą się obcasy). problem zaczyna się, kiedy jadę z pasażerem i nie wiem jak sobie wszystko poukładać
Skąd ja to znam U mnie zadziwiony pasażer natychmiast dostaje moją wielką torbę na kolana
U mnie w szpilkach nie niszczą się obcasy tylko zarysowują czubki

Moje koty mają niemal zawsze ciepłe uszka..mam nadzieję, że wszystko z nimi ok

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-11-18 o 00:11
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-18, 00:43   #184
joanna453
Wtajemniczenie

Zasypiam z położoną ręką na uchu, dodam że śpię w pozycji na brzuchu

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-18, 02:19   #185
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Gorzkie są przecież

Skąd ja to znam U mnie zadziwiony pasażer natychmiast dostaje moją wielką torbę na kolana
U mnie w szpilkach nie niszczą się obcasy tylko zarysowują czubki

Moje koty mają niemal zawsze ciepłe uszka..mam nadzieję, że wszystko z nimi ok
Wszystko ok, koty mają zimne uszka jak wracają z dworu i jest zimno na zewnątrz
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-18, 02:22   #186
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Wszystko ok, koty mają zimne uszka jak wracają z dworu i jest zimno na zewnątrz
Dziękuję, moje piecuchy tylko w domu siedzą więc wszystko jasne
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-18, 21:31   #187
201705250955
Konto usunięte

Nie potrafię stać w miejscu, ciężko mi wysiedzieć. Jak czekam na przystanku to nigdy nie stoję, tylko chodzę z miejsca na miejsce. Ciężko mi wysiedzieć na nudnym wykładzie, muszę coś rysować, czytać.

Potrafię zasnąć byle gdzie, jeśli jestem zmęczona, notorycznie zamykam oczy, jak jadę autobusem - w ten sposób odpoczywam. Potrafię zasnąć byle gdzie - np. w autobusie, przed wykładem na podłodze, w wannie w gorącej kąpieli (!!). Raczej jestem punktualna, ale jeśli już zaśpię to albo spóźnię się na międzynarodowy pociąg albo jestem ostatnia w kolejce w mojej bramce na samolot.

Bywam bardzo roztargniona, mylę się, coś przekręcam itd. Raz udało mi się zabukować hotel w super promocji, tylko na .... weekend wcześniej, jakież było moje zdziwienie, kiedy dotarłam z babcią do hotelu Kiedyś wybrałam się na lotnisko mając termin odlotu za tydzień (a musiałam wcześniej odprawić się online, to był jeden z moich pierwszych lotów - mina ochroniarza wpuszczającego do kontroli osobistej bezcenna).

Lubię cały świat nazywać po swojemu, więc często nadaję bliskim osobom, współpracownikom, wykładowcom jakieś swoje nazwy, ksywki. Potrafię też przekręcić nazwy czegoś po swojemu.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-19, 03:57   #188
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Nie potrafię stać w miejscu, ciężko mi wysiedzieć. Jak czekam na przystanku to nigdy nie stoję, tylko chodzę z miejsca na miejsce. Ciężko mi wysiedzieć na nudnym wykładzie, muszę coś rysować, czytać.

Potrafię zasnąć byle gdzie, jeśli jestem zmęczona, notorycznie zamykam oczy, jak jadę autobusem - w ten sposób odpoczywam. Potrafię zasnąć byle gdzie - np. w autobusie, przed wykładem na podłodze, w wannie w gorącej kąpieli (!!). Raczej jestem punktualna, ale jeśli już zaśpię to albo spóźnię się na międzynarodowy pociąg albo jestem ostatnia w kolejce w mojej bramce na samolot.

Bywam bardzo roztargniona, mylę się, coś przekręcam itd. Raz udało mi się zabukować hotel w super promocji, tylko na .... weekend wcześniej, jakież było moje zdziwienie, kiedy dotarłam z babcią do hotelu Kiedyś wybrałam się na lotnisko mając termin odlotu za tydzień (a musiałam wcześniej odprawić się online, to był jeden z moich pierwszych lotów - mina ochroniarza wpuszczającego do kontroli osobistej bezcenna).

Lubię cały świat nazywać po swojemu, więc często nadaję bliskim osobom, współpracownikom, wykładowcom jakieś swoje nazwy, ksywki. Potrafię też przekręcić nazwy czegoś po swojemu.
Ja też tak mam, to podobno symptomy ADHD
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-19, 10:54   #189
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Ja też tak mam, to podobno symptomy ADHD
To mnie pocieszyłaś
Muszę jednak dodać, że bywam też ogarnięta. Jak zabukowałam wtedy źle hotel, a tam cena za nocleg to 300 zł (w promocji 180) to poprosiłam obsługę o kod do internetu, żeby sprawdzić, czy mąż się nie pomylił (nie mam męża, ale co tam). Babcia była trochę skonsternowana, nie wiedziała, co się dzieje ;d Znalazłam przez booking lepszą ofertę w Ibisie i pojechałyśmy tam z babcią, na szczęście to było 5 przystanków Moja babcia też jest mega, mówię do tych ludzi z obsługi, że muszę iść do samochodu po rzeczy, a my byłyśmy bez samochodu, a moja babcia nic, nawet się nie zdziwiła, tylko wyszła ze mną

Teraz sobie jeszcze przypomniałam, że mam fobię na punkcie mycia dłoni. Praktycznie nie zjem nic bez umycia dłoni, jak nakładam krem na twarz (a na noc 3 produkty, bo na oczy, punktowy i serum ;d) to 3 razy myję dłonie po każdym produkcie. Nie zjem też nigdzie, gdzie jest brudno, jak w sklepie nieładnie pachnie to nic tam nie kupię, choćbym przymierała z głodu. Nie jem w autobusie, pociągu, jedzenie to ma być przyjemność

Śmieję się do siebie, jak przypomnę sobie zabawną rzecz. Potrafię się wzruszyć, jak mi się przypomni jakaś ważna dla mnie chwila, np. przez sytuację czy piosenkę. Nieistotne, czy stoję w kolejce, idę chodnikiem czy jestem na zajęciach. Ale na filmach teoretycznie wzruszających, gdzie płacze 80% publiczności nie płaczę. Mam też dreszcze i natychmiast gęsią skórkę, jak słyszę słowo 'śmierć', 'choroba' odnoszące się do konkretnej osoby.

W zimę uwielbiam nosić duuuże szaliki, bo lubię śpiewać. Zasłaniam sobie buzię, jak już jest bardzo zimno, czasem mam też tak duży kołnierz w płaszczu, że wystarczy tylko jego rozstawić. Na szczęście śpiewam szeptem

Bardzo lubię wesołe miasteczka... Potrafię sobie wyobrazić, że kręcę się na karuzeli tak więc kręci mi się w głowie, czuje szybsze bicie serca, oczywiście mam zamknięte oczy i jest fajnie (muszę jednak siedzieć, najlepiej na fotelu, żeby było wygodnie). Jest to jednak tylko jednorazowa sprawa, bo później bezpośrednio po tym nie mogę tak zrobić drugi raz, dopóki podświadomość nie zapomni

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2013-11-19 o 10:57
Stary 2013-11-19, 18:17   #190
gosita213
Zadomowienie

Cytat:

-nie nawidzę, brzydzę się stóp! Lato i gołe stopy .......
hahhaha a ja mam całkowicie na odwrót, uwielbiam swoje stopy jak leżymy z TŻ na kanapie, to ja jego a on moje stopy i sobie masujemy
Wiem jak trudno jest znalezc milosc. Kiedy znajdziesz kogos, trzeba korzystac z okazji. Nie mozesz tylko siedziec i liczyc na to, ze jutro tu bedzie, bo czasami – bum! Nie ma go. I nie masz nikogo. Hilda, Ugly Betty

góra - 23.09.2013
dół i wyciągi - 03.01.2014
gosita213 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-19, 20:31   #191
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
- jak jem ptasie mleczko, to najpierw wsadzam je do zamrażalnika na jakiś czas, a potem obgryzam czekoladę do okoła, a na końcu dopiero po kawałeczku memlam piankę ze środka. Upapram się przy tym zawsze jak prosię, całe łapy uklejone, ale inaczej mi nie smakuje.
Identycznie tylko bez wsadzania do zamrażarki a delicję to najpierw jem biszkopt, potem czekoladę z galaretki i samą galaretkę. Markizy ZAWSZE oddzielam i jem pojedynczo

Cytat:
Napisane przez ryba871019 Pokaż wiadomość
-Zjadam całe jabłka, zostawiam tylko ogonek (to samo z gruszką)
Ogryzki są najlepsze

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-19, 20:43   #192
gosita213
Zadomowienie

co wy z tymi ogryzkami? ale tak z wszystkiego?
Wiem jak trudno jest znalezc milosc. Kiedy znajdziesz kogos, trzeba korzystac z okazji. Nie mozesz tylko siedziec i liczyc na to, ze jutro tu bedzie, bo czasami – bum! Nie ma go. I nie masz nikogo. Hilda, Ugly Betty

góra - 23.09.2013
Stary 2013-11-19, 20:46   #193
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez gosita213 Pokaż wiadomość
co wy z tymi ogryzkami? ale tak z wszystkiego?
Ja głównie z jabłek ale też nie wszystkich bo niektórych nie da się tak pogryźć i boje się że mi się przyczepią do żołądka
Ale pestki zawsze muszę zjeść

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-19, 20:51   #194
gosita213
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ja głównie z jabłek ale też nie wszystkich bo niektórych nie da się tak pogryźć i boje się że mi się przyczepią do żołądka
Ale pestki zawsze muszę zjeść
Ło! to ja zawsze pluję pestkami a najgorsze są te łuski/blaszki, zawsze się boję że mi sie przykleją gdzieś

góra - 23.09.2013
Stary 2013-11-19, 21:25   #195
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Ło! to ja zawsze pluję pestkami a najgorsze są te łuski/blaszki, zawsze się boję że mi sie przykleją gdzieś
Oj, te przezroczyste! kiedys mi wlazło to cholerstwo miedzy ząb a dziąsło i dwa dni nie moglam wyciagnac bo tam z tyłu, przy ósemce. Jezu, nigdy wiecej. Teraz sobie kroje jabłko na ćwiartki i wywalam gniazda nasienne

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 21:37   #196
kiitty
Zakorzenienie

a ja lubię jeść jabłka z ogryzkami

teraz niestety nie mogę, bo mam aparat, więc o normalnym zjedzeniu jabłka w całości mogę tylko pomarzyć pozostaje mi pokrojenie go na kawałki lub utarcie na tarce ..
Stary 2013-11-19, 21:41   #197
gosita213
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiitty Pokaż wiadomość
a ja lubię jeść jabłka z ogryzkami

teraz niestety nie mogę, bo mam aparat, więc o normalnym zjedzeniu jabłka w całości mogę tylko pomarzyć pozostaje mi pokrojenie go na kawałki lub utarcie na tarce ..
Witaj w klubie, kocham jabłka a mogę jeść tylko jak pokroje w drobną kosteczke :/

góra - 23.09.2013
Stary 2013-11-19, 23:14   #198
mandragona
Marudziara

Moje dziwactwo ... nikt oprócz mnie nie może dotykać mojej głowy i włosów .

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-20, 05:15   #199
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość

Ja mam bardzo podobnie i ludzie często jestem roztargniona, chaotyczna, walczę z tym, ale generalnie zawsze we mnie coś takiego jest, nawet jak pracuję nad sobą. . No, ale wiadomo uciążliwe to bywa. Mam też często problemy z koncentracją, jak się uczę, to zazwyczaj nie daję rady dłużej niż pół godziny naraz, a jak zrobię przerwę, to potem ciężko mi wrócić do materiału. To tak jakbym mogła przysiąść do danego materiału np pół godziny, ale nie dłużej. Wcześniej tak tego nie zauważałam, ale mam to chyba od zawsze, od małego, choć moi rodzice chyba nie widzieli. No, więc mogło to wyglądać tak, że ja nie chcę się uczyć, a tak naprawdę mam wrażenie, że to było tak, że nie byłam w stanie uczyć się właśnie dłużej niż np pół godziny, nie mogłam się skupić. Podobnie mam teraz, nie umiem długo się na czymś skupić, w rezultacie czego zazwyczaj robię sporo rzeczy naraz. Z jednej strony wydaje się zabawne, a z drugiej czasem jest naprawdę uciążliwe. Kiedyś myślałam, że taki mam charakter i nic się nie zrobi, a może to jednak jakieś zaburzenie np ADHD? Nie wiadomo. No albo taki charakter albo ADHD, no ale ja pójdę do psychologa niedługo ogólnie, powiem mu, sam powie po wizycie czy mam np ADHD czy tutaj np po prostu tak mam, ale nie ADHD

No, a co do spania, to zazdroszczę, bo ja właśnie jestem wymagająca i np jechałam z chłopakiem autobusem nocą i on spał, inni spali, ja nie zasnęłam ani minuty :/ Dopiero rano na kwaterze, jak dotarliśmy. Owszem, w autobusie byłam bardzo zmęczona i śpiąca, ale nie umiem tak zasnąć. Dlatego nie wybieram już nocnych, bo zawsze tak mam czy autobus czy pociąg/ nawet jak jak wygodny, wiem, bo próbowałam. Ja praktycznie tylko w łóżku umiem zasnąć lub na podłodze jak nie ma innego wyjścia. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, dzięki temu wszędzie się wyśpisz, nawet w mało komfortowych warunkach, a ja za to bym nie spała, a potem bym wyczerpana była. Na pewno rozumiesz o co mi chodzi.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2013-11-20 o 05:19
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-20, 14:40   #200
Puola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaniPedagog Pokaż wiadomość
To faktycznie mi się wydaje dość...nietypowe
Wiem, wiem
Ja cała jestem nietypowa

Cytat:
A ja uwielbiam chodzić na cmentarz w nocy, szczególnie jak sie pałą lampki. zawsze jak wracałam z drugiej zmiany, ok 22:15 i przejeżdżałam obok cmentarza gdzie miaszka mój dziadek i widziałąm że choć jedna jampka obok niego sie świeci, to zawsze wchodziłąm. gorzej jak furtka zaczeła skrzypieć
znowu jak byłam u siostry w Anglii, to odwiedziłam wszystkie cmentarze w okolicy, takie stare i zniszczone i mam masę pięknych zdjęć pomników
z jedzeniem codziennie tego co mi zasmakuje tez tak mam, gorzej z TŻ, bo jak codziennie do obiadu ostatnio widzi duszoną marchewkę, to sie pyta czy są jakieś ogórki
Nigdy nie byłam na cmentarzu w nocy. Boję się ciemności i duchów (na wakacjach za mną jakiś jeździł)
Ale chciałabym kiedyś się wybrać

Cytat:

-nie nawidzę, brzydzę się stóp!
Lato i gołe stopy czyjeś to dla mnie męka. Śpię w skarpetkach, TŻ nie może mnie dotykac swoimi - jedyne stopy, które kocham to mojego dziecka Wszyscy nasi znajomi wiedzą, że nie można kłaść u nas nóg na kanapę, fotel, bo nie jestem w stanie się na niczym skupić, prócz tego, że ktoś mi zanieczyszcza miejsca w domu
- nie zjem ostatniego plasterka wędliny, sera, chleba etc.
Ja niedawno stwierdziłam, że stopy są brzydkie

Ja tak samo. I jeszcze nie zjem resztek zupy, ziemniaków itp.
Stary 2013-11-20, 14:52   #201
kiitty
Zakorzenienie

a ja nie zjem pomidora z lodówki ..
czasem się zdarza, że zostanie trochę ze śniadania .. mogę go zjeść wieczorem np. do kolacji, ale tylko pod warunkiem, że jest w temp. pokojowej. za zimnym nie przepadam
Stary 2013-11-20, 15:53   #202
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Puola Pokaż wiadomość
Wiem, wiem
Ja cała jestem nietypowa

Nigdy nie byłam na cmentarzu w nocy. Boję się ciemności i duchów (na wakacjach za mną jakiś jeździł)
Ale chciałabym kiedyś się wybrać

W te Zaduszki byłam wpol do trzeciej w nocy na cmentarzu. Nie widze specjalnej roznicy miedzy dniem i noca, bo nie boje sie cmentarzy

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2013-11-23, 09:19   #203
gosita213
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
W te Zaduszki byłam wpol do trzeciej w nocy na cmentarzu. Nie widze specjalnej roznicy miedzy dniem i noca, bo nie boje sie cmentarzy
Ja widzę różnicę między dniem a nocą na cmentarzu, ale za dnia dla mnie cmentarz jest brzydki, ponury, taki trupi bym powiedziała. A w nocy jest urokliwy. Ale może dlatego tak mam, bo odkąd pamiętam, zawsze we Wszystkich Świętych chodziliśmy z rodzeństwem i znajomymi właśnie jak było już ciemno, bo wtedy było poprostu ładniej, mniej ludzi itp.

góra - 23.09.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-23, 21:31   #204
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Ja widzę różnicę między dniem a nocą na cmentarzu, ale za dnia dla mnie cmentarz jest brzydki, ponury, taki trupi bym powiedziała. A w nocy jest urokliwy. Ale może dlatego tak mam, bo odkąd pamiętam, zawsze we Wszystkich Świętych chodziliśmy z rodzeństwem i znajomymi właśnie jak było już ciemno, bo wtedy było poprostu ładniej, mniej ludzi itp.
U mnie w Święto Zmarłych właśnie wieczorem najwięcej ludzi jest. Tłumy wręcz. Mnie kiedyś nastrszyli wieczorem i raczej w zwykłe dni nie chodzę wieczorem

Stary 2013-11-23, 21:47   #205
illegale
Wtajemniczenie

GG do illegale

Też tak mam z symetrią.. wszystko przesuwam, układam, w mniejszych szafkach nie musi być porzadku (oprócz szafy z ubraniami, bo ją otwieram codziennie), ale na stole nie może nic leżeć. Przecieram biurko codziennie, w kuchni to samo... poprawiam buty jak krzywo stoją, czasem układam talerze na suszarce od najmniejszego do największego... i też zawsze muszę zaścielić łóżko - tzn. przykryć go równo kołdrą zanim wyjdę. Nie mogę znieść niedomkniętych pudełek, a szafy to już w ogóle . Niestety mieszkam w mieszkaniu raczej "studenckim" - 2 koleżanki studentki (i mój chłopak), które lubią zostawiać wszędzie po sobie rzeczy, a ja to potem wszystko przestawiam i układam ;x i sprzątać i zmywać za kogoś też mi się zdarza...

Cierpisz na Hashimoto, niedoczynność tarczycy zaburzenia odżywiania? Brak Ci energii, nie tolerujesz glutenu, laktozy?
Potrzebujesz motywatora do zmiany sposobu odżywiania?
Zapraszam na:

KONSULTACJE DIETETYCZNE:
http://www.alpacasquare.coml

illegale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 22:17   #206
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez illegale Pokaż wiadomość
Też tak mam z symetrią.. wszystko przesuwam, układam, w mniejszych szafkach nie musi być porzadku (oprócz szafy z ubraniami, bo ją otwieram codziennie), ale na stole nie może nic leżeć. Przecieram biurko codziennie, w kuchni to samo... poprawiam buty jak krzywo stoją, czasem układam talerze na suszarce od najmniejszego do największego... i też zawsze muszę zaścielić łóżko - tzn. przykryć go równo kołdrą zanim wyjdę. Nie mogę znieść niedomkniętych pudełek, a szafy to już w ogóle . Niestety mieszkam w mieszkaniu raczej "studenckim" - 2 koleżanki studentki (i mój chłopak), które lubią zostawiać wszędzie po sobie rzeczy, a ja to potem wszystko przestawiam i układam ;x i sprzątać i zmywać za kogoś też mi się zdarza...
Zawsze talerze od największego układam mam manie zamykania. Wszelkie szafki, szuflady muszą być zamknięte inaczej rozpraszają mnie. Denerwuje mnie jak w jakimś pomieszczeniu swieci sie światło a nikogo tam nie ma.

Stary 2013-11-24, 09:59   #207
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Po pierwsze we Wszystkich Swietych jest pełno zniczy, i to jest takie fajne dla mnie chociaz o wiele lepszy efekt był jak jeszcze były znicze "starego typu" nie przykrywane. Żywy ogien płonal na cmentarzu A teraz niby ozdobne, kolorowe znicze ale to juz nie to. A juz nie daj boże na baterie. To tak sztucznie wyglada. Tak samo sztuczne kwiaty, ja wiem ze dłuzej leża i nie psuja sie, ale dla mnie to góry plastikowego śmiecia. Jak mi ktoś będzie robił na moim grobie taki syf to będę go straszyc długo i namiętnie.
Mnie też kiedys przestraszono w nocy na cmentarzu, ale to było wieki temu. Lubię cmentarze za ten spokój, mogę tam godzinami chodzic alejkami, rozmyślac i nikt mi nie wchodzi w droge

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2013-11-24, 10:16   #208
gosita213
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Po pierwsze we Wszystkich Swietych jest pełno zniczy, i to jest takie fajne dla mnie chociaz o wiele lepszy efekt był jak jeszcze były znicze "starego typu" nie przykrywane. Żywy ogien płonal na cmentarzu A teraz niby ozdobne, kolorowe znicze ale to juz nie to. A juz nie daj boże na baterie. To tak sztucznie wyglada. Tak samo sztuczne kwiaty, ja wiem ze dłuzej leża i nie psuja sie, ale dla mnie to góry plastikowego śmiecia. Jak mi ktoś będzie robił na moim grobie taki syf to będę go straszyc długo i namiętnie.
Mnie też kiedys przestraszono w nocy na cmentarzu, ale to było wieki temu. Lubię cmentarze za ten spokój, mogę tam godzinami chodzic alejkami, rozmyślac i nikt mi nie wchodzi w droge
Tak, też lubie ten spokój i możliwość rozmyślania. A to ze sztucznymi kwiatami to masz rację, dla mnie to nie kwiaty. A jak widze w sklepach promocje na znicze na guzik lub z melodyjką, to już porażka totalna :/

góra - 23.09.2013
Stary 2013-11-24, 10:27   #209
201705250955
Konto usunięte

Przerażacie mnie z tym cmentarzem. Ja mieszkam na osiedlu bezpośrednio przy cmentarzu, jak idę na spacer to albo wychodzę o 18-20, żeby ktoś jeszcze chodził i żebym nie czuła się samotnie przy cmentarzu, albo nie robię kółka, tylko przy cmentarzu zawracam. Mam zrytą psychę przez kryminały i wszędzie widzę dziwne sytuacje, dotyczy to nie tylko chodzenia przy cmentarzach, ale także przy drzewach i ogólnie nocą. Mimo wszystko zdarzyło mi się spacerować nocą w różnych miejscach samej
Stary 2013-11-24, 10:55   #210
muzeumolbrzymuf
Rozeznanie

Dziewczyny! Pestki jabłek zawierają cyjanek
muzeumolbrzymuf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości