|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() To ja bêdê druga ![]() ![]() Potem zmykam do lekarza i do pracy wiêc siê nie obmierzê ![]() waga-57,4 ![]() wzrost-164 ![]() Obwód biustu:85 cm Obwód pod biustem:72 cm Obwód w talii:74 cm Obwód na wys. pêpka:80 cm Obwód biodra:96 cm Obwód uda:53 cm Obwód ³ydki:34 cm Obwód ramienia:27 cm chcia³abym, ¿eby ju¿ by³o za miesi±c i wszêdzie 10 cm mniej ![]() ![]() cmok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Lenik neska
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#183 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
obwód biustu 87 cm Obwód pod biustem79 udo 59 cm w talii-77 cm obw na wysokosci pêpka 85 cm ![]() obwód ³ydki-38 obwod ramienia-27 a obwód bioder w lutym mia³am 106 cm!!! a teraz to 102 niby.na wysokosci spojenia sie mierzy czy jak?? a waga --wole jej nie znac;/ Edytowane przez Lady Ali Czas edycji: 2013-07-15 o 10:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |||||
Zakorzenienie
|
Manni, proszê o aktualn± wagê bo póki co mam w tabelce 53kg.
Obwód ramionka i obwód pod bisutem ![]() ![]() Lenik, Cytat:
![]() Paulinko, wymiarki proszê ![]() ![]() Madziu, zaproszenia s± ok ![]() ![]() dopiero bêdziesz zaproszenia zamawiaæ? My dzi¶ jedziemy rozdaæ ostatnie. Kami, macdonald? no wiesz co.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lenik, masz naprawdê przeboje ¿yciowe.... wa¿ne ¿e niczego nie ¿a³ujesz... a mo¿e ten w³a¶ciwy, najw³a¶ciwszy czeka gdzie¶ za rogiem ![]() a tak na marginesie masz piêæ pier¶cioneczków ? ![]() ![]() ![]() Du¿ego masz szkrabusia? Pochwal siê ![]() Manni, poka¿ bucioszki ![]() Cytat:
Alusiu, my¶lê ¿e mo¿e spali³a¶ t³uszcz a nabra³a¶ miê¶ni i datego w cm nie zmala³o a na wadze spad³o. 16kg ³adny wynik ![]() Paulinko, Cytat:
![]() napisa³a¶ ¿e zero alkoholu i.... mi siê wina zachcia³o ![]() ![]() Cytat:
Saturka, witaj ![]() ![]() Ali, ty masz ¶lub 31 sierpnia? Dawaj t± cud diete ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Neska mamy troche zblizone pomiary widzê
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Ali, trzeba co¶ ze sob± zrobiæ... ja zmarnowa³am ca³y zesz³y tydzieñ
![]() nic nie spad³o ale ja te¿ siê jako¶ nie stara³am... Widzê ¿e doda³a¶ pomiarki, dziêkujê ![]()
![]() |
#187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Rok temu ju¿ przysz³am z ³azienki i mówi³am do T¯ "kochanie, co¶ mi leci ale to chyba jeszcze nie s± wody..." a za godzinê ju¿ le¿a³am na IP i przyjmowali mnie na oddzia³
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Ali, masz ju¿ sukienkê?
![]() |
#189 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Poniedzie³ek Sniadanie ok 6:00 ma³y jogurt owocowy typu jogobella light 150 g 2 ³yzki otrebów pszennych 2 ³yzki otrêbów owsianych 1 pomarañczo II sniadanie ok 9:00 2 skibki razowego chleba z 2 plastrami sera bia³ego chudego sa³ata ogórkiem i pomidorem szklanka soku pomidorowego 200 ml Przek±ska ok 12 2 skibki chleba razowego z powid³ami sliwkowymi 1 ³y¿ka obiad o k 15 miêso z warzywami kolacja ok 18 4 szt.wafli ryzowych slim (firmy kupiec 1 szt ma 19 kcal) z opakowaniem serka wiejskiego 3% t³uszczu 150 g z ogorkiem i rzodkiewkai szkl kefiru 0% t³uszczu 200 ml ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
piers kurczaka 1 mniejsza -120 g warzywa na patelniemax 50 kcal/100g w skladzie bez ziemniaków ca³e opakowanie ok 450 g warzywa udusic na patelni teflonowej bez zadnego t³uszczu kurczaka pokroic na kawalki i dusic wraz z warzywami wymieszac i przyprawic ulubionymi ziolami(bez soli) ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- i tak na kazdy dzien tygodnia inny zestaw. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- ide ogarn±æ chate:0moj ma³zon wyjezdza sobie.Jutro do lekarza wyjazd.a dzisiaj jeszcze musze zadzwonic do alergologa i zapisac Anie.Ma paskudne uczulenie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Mój w pracy od rana, potem z tym zaproszeniem a wieczorem muszê m³odemu jeszcze jaki¶ torcik upiec
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Kochane dziewczynki co nie daly mi pomiarkow... Bardzo o nie prosze ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Meldujê ¿e podam wymiary po pracy, tj ok 20. Wagi nie mam w domu(mam, ale zepsut±) wiêc jak wrócê to podam wszystko co trzeba, bo przed prac± juz czasu nie mam.
Do mi³ego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Madziu, wa¿ne ¿e pamiêtasz aby podaæ
![]() ej... w ¿yciu nie biega³am...my¶licie ¿e jak siê dzi¶ na biegi wybiorê to padne trupem? ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Paulinka, Kami was jeszcze brakuje ![]()
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- znalaz³am pomiary z 4 lutego.I tam pisze: uda 62 cm,biodra(nie pamietam gdzie mierzy³am:P) 106,talia 83,³ydka 39,biceps 30,kostka 24 i brzuch 96. tylko tak jak mowie te wymiary moga byc trafione jak kula w p³ot,bo kto wie w ktorym miejscu mierzy³am sie:P a znowu na stronie externeo czy jakos tak mam juz inne wymiary wpisane.I badz tu madr± ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- dziewczynki a moze podacie swoje imiona,zeby by³o latwiej pisac??Bo nicki macie trudne:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
cze¶æ dziewczynki
![]() ![]() kochana cucioszków nie poka¿e, bo juz stoj± u mamy, a bêde tam dopiero 20 sierpnia,wtedy zdjêcie zrobiê, ale uwierz mi na s³owo,ze sa brzydkie:P Tak sie rozpisa³y¶cie, ze nie nad±¿am czytaæ ![]() to mierzymy siê ![]() waga: 52,4kg wzrost bez zmian ![]() biust: 89cm pod biustem: 69cm talia: 68cm na wys.pêpka:78ck (piêknie ![]() biodra: 99cm udo: 56cm ³ydka: 35,5cm ramiê : 26cm w pracy mam inna miarê, chyba bardziej korzystniejsza dla MNIE ![]() Lady Ali: ![]() ![]() Strongwoman: no to rocznica cudownych wspomnieñ ![]() ![]() a ta tabelka to gdzie? bo ja sie chyba nie odnajduje ![]()
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Manni , tabelkê wklejê jak wszystkie co zdeklarowa³y siê do wpisu, prze¶l± swoje dane
![]() ![]() Paulina i Kami nie mówi³y ¿e prze¶l± ale mam nadziejê ¿e zd±¿± do wieczora ![]()
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Lady Ali;41802925]Aniu 31 idziemy na ¶lub do kuzyna
![]() ![]() aaaaa,ale palne³am wiêc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() trochê mnie te wymiary za³amuj± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
ja tez jestem soba rozczarowana.Musze sie wzi±sc w garsc
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- szukam zasilacza do mojego netbooka i mi sie mozg grzeje;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Pójdê biegaæ
![]() ![]() Najpierw jeszcze Kamila trzeba po³o¿yæ ![]()
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi biszkopt raz wychodzi, drugi nie i nie wiem sama czemu ![]() ![]() a rada odno¶nie reszty: chyba od dzisiaj bêde je¶c same ogórki i æwiczyæ 2 razy wiêcej, no i zapomne o tym pysznych cie¶cie orzechowym RAZ na ZAWSZE!!!!!!!!!!!! no chyba ,ze uda kiedys przestana mi sie z³±czaæ ![]()
![]() |
![]() |
#201 | ||
Rozeznanie
|
uff zamowi³am w koncu
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
JA UWIELBIAM KUCHARZYÆ I MIÊSKO I CIASTECZKA I chyba tez tak ciêzko mi jest sobie cokolwiek odmawiaæ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
jestem juz po 20 minutowych æwiczeniach
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Dopiero siê ucze na tym forum,wiêc jesli byscie mog³y to podpowiedzcie jak siê robi takie co¶ jak wy macie na dole? te rozne wydarzenia itd??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idê zaraz i ja æwiczyæ ![]() ![]() ![]() a co do podpisów to wchodzisz w ustawienia i po lewej stronie bêdziesz mia³a wszystkie opcje do wyboru ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- zapomnia³am :shy: dziendobrywieczór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Wszystkie posz³y wyciskac 7 poty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
nie dotar³am do koñca bo umar³am
![]() jakby która¶ tez mia³a ochotê to polecam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TGz0VldLBuw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór dziewczynki
![]() W³a¶nie skoñczy³am æwiczyæ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wygrana ![]() ![]() ![]() ![]() za³o¿y³am siê z moim najlepsiejszym kumplem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aby dope³niæ dzie³a ![]() ![]() ![]() Ali s³onko a Ty chcesz schudn±æ 10 kg do 31 sierpnia? super ![]() ![]() Bardzo piêknie, ¿e tak wszystkie zacze³ysmy æwiczyæ, teraz tylko musimy siê bardzo motywowaæ, aby robiæ to codziennie, przynajmniej 30 minut ![]() ![]() ![]() ![]() Jad³ospis wygl±da na tre¶ciwy - ile to w sumie kalorii na dzieñ przypada? bo w sumie dobrze by³oby trzymaæ jak±¶ dietkê, choæ powiem Wam, ¿e mo¿e to przez to moje choróbsko, ale nie jest mi ciê¿ko nie przekraczaæ tego 1000 kcal, najczê¶ciej oscylujê ok 800 ![]() ![]() ![]() Rozpisa³am siê ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
spoko, mo¿esz siê czepiaæ
![]() wzrost 164 cm W zwi±zku z moj± chorob± przerobi³am ju¿ wszystkie kategorie wagowe od 47 kg do 60 kg - nie licz±æ ci±¿y ![]() wiêc wiem, ¿e najlepiej czujê siê w przedziale 49 - 51 kg. a co do kalorii pewnie podwy¿szê jak wyzdrowiejê ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.