Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 15:15   #181
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Baśka, Ty też się nie czaj tylko pisz coś
JEstem, nadrabiam Was coby na bieżąco być. Ale nie mam sił pisać.. Cholera siedzę i czarnowidze wszystko. Wrrrr.. w czwartek mam kontrol w pracy a w papierach burdel, że hoho. Siedzę i planuje jak to wszystko ogarnąc żeby przez 2 dni się wyrobić Obiecuje, że jak z tego cało wyjdę już wszystko na bieżąco bede robic
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:23   #182
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
JEstem, nadrabiam Was coby na bieżąco być. Ale nie mam sił pisać.. Cholera siedzę i czarnowidze wszystko. Wrrrr.. w czwartek mam kontrol w pracy a w papierach burdel, że hoho. Siedzę i planuje jak to wszystko ogarnąc żeby przez 2 dni się wyrobić Obiecuje, że jak z tego cało wyjdę już wszystko na bieżąco bede robic
Łoj, to rzeczywiście masz zapier.dol ale ogarniesz wsio a jak dietka?

Ale mnie uda bolą pod pośladkami z tyłu zupełnie nie wiem od czego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:08   #183
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dziewczyny znowu 25km!!!!!

Duma mnie rozpiera

Na oddatek powiem Wam ze jestem ruda

Monia na fb juz sie dopomina fotek

Ale jakos co cykne to jak legwan wychodze
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:15   #184
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Dziewczyny znowu 25km!!!!!

Duma mnie rozpiera

Na oddatek powiem Wam ze jestem ruda

wymiatasz

Poooooooooookazuj się!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-01, 16:55   #185
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł lasencje koje
Ja dziś pół dnia zalatana, byłam w tej Nysie i nic ciekawego nie znalazłam, a jak juz mi się podobało to cena powaliła mnie z nóg ( 350-400zł ) więc ostatecznie wzięłam tą co ostatnio pokazywałam ( zaraz fotki wrzucę )

Dziękuję Wam za komplementy ale ja się w ogóle nie widzę w kieckach, czuję się jak jakiś pajac, albo klaun w cyrku serio!

Monia i ja jestem z Ciebie dumna, że tak dobrze poszedł Ci test
Heroine fajowy week miałaś ja tyyż dwa dni impreza i browary no a co ma się ten łeb haha ale zwykłego piwa w życiu bym się nie napiła, bo nienawidzę blee... nawet z sokiem nie lubię jedynie co to desperadosy/argusy piję i redsy od czasu do czasu, ale to rzadko
Czekoladko pokazuj się szybciutko w nowym kolorku

Przepraszam, jeśli kogoś ominęłam, ale pędzicie jak szalone, a ja tylko na momencik wpadłam, bo Tż grilluje i pędzę zaraz na podwórko posiedzieć

A w ogóle tak się cieszę, czekaliśmy z Tż na zwrot podatku z Holandii, ja dawno nie sprawdzałam konta, dziś patrze a tam kasa już od kwietnia jest ! taka gapa ze mnie

No i dodaję Wam fotkę w kiecuszce to ta sama co ostatnio tylko zdjęcie aparatem i widać, że kolor żywszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102_0565.jpg (29,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0566.jpg (29,5 KB, 47 załadowań)
Stary 2013-07-01, 17:05   #186
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, teraz z tą zamazaną twarzą wyglądasz jak klaun wariacie Ty a tak szczerze to wyglądasz zjawiskowo! no i dalej masz super opaleniznę, kłamczuchu Ty mój
Gryyyla robicie? to ładną pogodę musicie mieć? zazdroszczę... ja nawet na balkon się nie wychylam bo zimno strasznie
Stary 2013-07-01, 17:19   #187
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine hahaha minę zrobiłam jak down więc wolałam zamalować twarz i wyglądać jak klaun
Dziękuję no opalenizna jeszcze trochę jest, za to z pleców skóra mi schodzi masakra!
No pogoda nawet w miarę, na krótkie spodenki i bokserkę dziś chodziłam ale zmarzłam w słońcu jakieś 22-24 stopnie było
A teraz słońko świeci ale chłodno się zrobiło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 17:28   #188
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine hahaha minę zrobiłam jak down więc wolałam zamalować twarz i wyglądać jak klaun
Dziękuję no opalenizna jeszcze trochę jest, za to z pleców skóra mi schodzi masakra!
No pogoda nawet w miarę, na krótkie spodenki i bokserkę dziś chodziłam ale zmarzłam w słońcu jakieś 22-24 stopnie było
A teraz słońko świeci ale chłodno się zrobiło
Ty mój dałnie klaunie i tak jesteś piękna
Mi też schodzi z tyłka TŻ ma ze mnie polewkę
Ło matulu a ja siedzę poubierana od stóp do głów u mnie lekko słońce świeci, ale co z tego, jak zimno

Jesuuuu, jak mi się wkręciła ta piosenka :
http://www.youtube.com/watch?v=M-6Bj5GmUH4 weźcie mi zablokujcie jutjuba
Stary 2013-07-01, 18:00   #189
monika01011986
Zakorzenienie

Byłam, wróciłam,jestem

Udało mi się dobudzić Kolina i poszliśmy wszyscy razem do dentystki Oskar był bardzo dzielny! ani razu nie pisnął nawet ciągle się cieszył Pani dentystka - polka, bardzooo fajna taka starsza kobietka już, powiedziała mi że w Niemczech jest tak, że jak będę chodziła regularnie na kontrolę 2 razy w roku to później jakieś koronki i inne takie pierdoły które w PL kosztują majątek to tutaj będę miała za darmo! Zapisałam więc siebie i męża na wizytę kontrolną na 22 lipca
Wracając do Oskara to ma dwa zęby zepsute jeden ząb jest już martwy a drugi ma stan zapalny. Wyrywać na razie nie będzie bo nie chciałaby zrazić dzieciaka do dentystów, ale jeśli będą go bolały te zęby to trzeba będzie wyrwać :/
Ja siedzę w mieszkaniu i mam lenia na maksa
Dzieci szaleją a mąz pojechał na plażę grać w siatkę z kolegami. Mi się nie chciało - wolałam z Wami popisać !!!!!
A gorąco u nas że wyrobić ciężko dlatego wolę w domu posiedzieć

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

DAWAJ FOTKI

i nie marudź

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 18:04   #190
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Byłam, wróciłam,jestem

Udało mi się dobudzić Kolina i poszliśmy wszyscy razem do dentystki Oskar był bardzo dzielny! ani razu nie pisnął nawet ciągle się cieszył Pani dentystka - polka, bardzooo fajna taka starsza kobietka już, powiedziała mi że w Niemczech jest tak, że jak będę chodziła regularnie na kontrolę 2 razy w roku to później jakieś koronki i inne takie pierdoły które w PL kosztują majątek to tutaj będę miała za darmo! Zapisałam więc siebie i męża na wizytę kontrolną na 22 lipca
Wracając do Oskara to ma dwa zęby zepsute jeden ząb jest już martwy a drugi ma stan zapalny. Wyrywać na razie nie będzie bo nie chciałaby zrazić dzieciaka do dentystów, ale jeśli będą go bolały te zęby to trzeba będzie wyrwać :/
Ja siedzę w mieszkaniu i mam lenia na maksa
Dzieci szaleją a mąz pojechał na plażę grać w siatkę z kolegami. Mi się nie chciało - wolałam z Wami popisać !!!!!
A gorąco u nas że wyrobić ciężko dlatego wolę w domu posiedzieć
To super, że był dzielny a co w końcu zrobiła mu z tym zębem?
uuu, to niedobrze... wg mnie lepiej od razu się tym zająć...
Daj mi trochę tego gorąca to fajnie, że w domku zostałaś
Stary 2013-07-01, 18:39   #191
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia i ja jestem z Ciebie dumna, że tak dobrze poszedł Ci test

No i dodaję Wam fotkę w kiecuszce to ta sama co ostatnio tylko zdjęcie aparatem i widać, że kolor żywszy
dziękuję

No i świetny wybór tej sukienki pięknie w niej wyglądasz
Tylko proszę - zmień makijaż bo ten Ci nie "do twarzy"

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
To super, że był dzielny a co w końcu zrobiła mu z tym zębem?
uuu, to niedobrze... wg mnie lepiej od razu się tym zająć...
Daj mi trochę tego gorąca to fajnie, że w domku zostałaś
Oczyściła tylko. Powiedziała że z tym się już nic nie da zrobić, już jest za późno. Normalnie to by je wyrwała ale nie chce zniechęcić dziecka do dentysty więc dopóki nie bolą go te dwa zęby to trzeba je zostawić aż same wylecą. A jak zaczną boleć to wyrwiemy. Także kolejną wizytę kontrolną mam z Oskarem na 17 lipca i wtedy zobaczymy co dalej. Antybiotyków mu dać też nie może bo on uczulony na penicylinę więc dentystka woli nie ryzykować. Czuję się winna bo Oskar ma prawie 7 lat a nigdy z nim u dentysty nie byłam w sumie nie było takiej konieczności bo nic go nie bolało i dziur nie miał żadnych ale na kontrolę jednak powinnam była pójść a miałam iść rok temu jak tu przyjechałam bo w przedszkolu kazali ale spanikowałam i nie poszłam bo języka nie znałam w ogóle a nie widziałam że ulicę dalej od mojego bloku przyjmuje polska dentystka ajjjj co za matka ze mnie

Dać Ci nie dam bo u mnie będzie za chłodno wtedy ale zapraszam do mnie na kawkę to się ogrzejesz trochę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 18:43   #192
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oczyściła tylko. Powiedziała że z tym się już nic nie da zrobić, już jest za późno. Normalnie to by je wyrwała ale nie chce zniechęcić dziecka do dentysty więc dopóki nie bolą go te dwa zęby to trzeba je zostawić aż same wylecą. A jak zaczną boleć to wyrwiemy. Także kolejną wizytę kontrolną mam z Oskarem na 17 lipca i wtedy zobaczymy co dalej. Antybiotyków mu dać też nie może bo on uczulony na penicylinę więc dentystka woli nie ryzykować. Czuję się winna bo Oskar ma prawie 7 lat a nigdy z nim u dentysty nie byłam w sumie nie było takiej konieczności bo nic go nie bolało i dziur nie miał żadnych ale na kontrolę jednak powinnam była pójść a miałam iść rok temu jak tu przyjechałam bo w przedszkolu kazali ale spanikowałam i nie poszłam bo języka nie znałam w ogóle a nie widziałam że ulicę dalej od mojego bloku przyjmuje polska dentystka ajjjj co za matka ze mnie

Dać Ci nie dam bo u mnie będzie za chłodno wtedy ale zapraszam do mnie na kawkę to się ogrzejesz trochę
Aha... no to niech szybko wylecą... to nie będą go boleć przynajmniej nie miej wyrzutów sumienia ot, stało się, trudno, w końcu to nie są stałe zęby

Lecę
Stary 2013-07-01, 18:52   #193
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A no to pewnie, że lepiej wyrwać mleczaków nie ma co leczyć myślałam, że to ząb stały. Najgorsze w wyrywaniu to chyba znieczulenie ale chyba da radę, co? Miał już wyrywanego?
Zazdroszczę mi się słońce nigdy nie znudzi :P nawet jak jest meeega upał to ja nie narzekam. Sto razy bardziej lubię taką pogodę niż jak jest zimno nienawidzę siedzieć opatulona w polar, skarpeciory i trząść się z zimna
No na szczęscie to nie stały bo dopiero by była katastrofa!
Pewnie dałby radę ze znieczuleniem - to dzielny chłopak ale w sumie pewna być nie mogę bo nigdy nie miał zęba wyrywanego, nigdy nawet u dentysty wcześniej nie był. Teraz będę z dzieciakami co 3 miesiące chodziła!
Ja też wolę już upały niż zimnice najgorsze jest tylko spanie w nocy gdy na dworze 32 stopnie ostatnio tak przez tydzień mieliśmy nocami.... myślałam że umrę i nie dotrwam do rana albo że pójdę do wanny spać. Mąż na podłodze spał - na gołych deskach bo tak mu gorąco było.

Cytat:
No przes.rane
Łoj wątpię żeby mleko coś pomogło zresztą ja nienawidzę mleka moja mama miała ze mną mega problem jak byłam mała jak wypiłam 150 ml to był sukces no i tak zostało do dzisiaj mleko jedynie do kawki :P a i to nie zawsze, bo teraz lubię czyyyystą czarną kawę ale produkty mleczne lubię, więc tak źle ze mną nie jest
Znaczy to nie jest tak, że jej nie mam koronkę robi się wtedy jak trzeba "dobudować" zęba, bo nie jest "w całości" (np. brakuje jakieś ścianki), no i jest jeszcze na tyle zdrowy, że nie trzeba go wyrywać (choć mój jest podobno mocno sfatygowany ) No więc wolę zrobić koronkę i mieć tego zęba niż nie mieć go wcale a i tak nie mam już dolnej piątki także wiesz... nie jestem jeszcze taka stara, a tyle zębów już straciłam eh, głupota własna
No to wszystko jasne czemu masz ząbki słabe! Za mało mleka i za dużo kawy!
Kawa to wróg numer 1 zębów i kości. Wypłukuje wapń z organizmu dlatego tak ważne jest aby pić mało kawy i zawsze z mlekiem!

AAaaa bo ja do końca nie wiem co to jest ta koronka. Nigdy nie miałam żadnych problemów z zębami więc sie nie znam. W takim razie to rozumiem już czemu robisz tą koronkę Nooo powinnaś dostać wpierdziel za to że ząbki tak zaniedbałaś!!!! Teraz za kare 3 razy w roku na kontrole marsz!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-07-01, 18:52   #194
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem wiem wszystko jest dla ludzi. Ale ostatnio dość często chodziłam bo chciałam żeby mnie szybko złapało na te wesela czas przystopować, bo wciąga choler.stwo i kasa idzie
Wciąga wciąga bo piękne efekty są szkoda że to taka droga inwestycja i najgorsze że po niedługim czasie opalenizna schodzi

Aaa przypomniało mi się coś! Ostatnio byłam na basenie z dziećmi i obok leżała murzynka - czarna kuźwa jak węgiel - tylko zęby było widać i normalnie rozbawiło mnie gdy ujrzałam że ona jeszcze smaruje się przyśpieszaczami do opalania i leży plackiem na słońcu no przecież czarniejsza i tak już nie będzie po kij jej te opalanie??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-07-01, 19:01   #195
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No na szczęscie to nie stały bo dopiero by była katastrofa!
Pewnie dałby radę ze znieczuleniem - to dzielny chłopak ale w sumie pewna być nie mogę bo nigdy nie miał zęba wyrywanego, nigdy nawet u dentysty wcześniej nie był. Teraz będę z dzieciakami co 3 miesiące chodziła!
Ja też wolę już upały niż zimnice najgorsze jest tylko spanie w nocy gdy na dworze 32 stopnie ostatnio tak przez tydzień mieliśmy nocami.... myślałam że umrę i nie dotrwam do rana albo że pójdę do wanny spać. Mąż na podłodze spał - na gołych deskach bo tak mu gorąco było.
No systematyczne chodzenie do dentysty to podstawa... ze mną rodzice chodzili, no ale odkąd poszłam do liceum to żałuję...
No u nas jak są upały to w nocy nie ma takiej tragedii wcale nie dziwię się Twojemu mężowi, że spał na podłodze

Cytat:
No to wszystko jasne czemu masz ząbki słabe! Za mało mleka i za dużo kawy!
Kawa to wróg numer 1 zębów i kości. Wypłukuje wapń z organizmu dlatego tak ważne jest aby pić mało kawy i zawsze z mlekiem!

AAaaa bo ja do końca nie wiem co to jest ta koronka. Nigdy nie miałam żadnych problemów z zębami więc sie nie znam. W takim razie to rozumiem już czemu robisz tą koronkę Nooo powinnaś dostać wpierdziel za to że ząbki tak zaniedbałaś!!!! Teraz za kare 3 razy w roku na kontrole marsz!!!
Oj tam, to wcale nie jest wina nie picia mleka znam wiele osób co mleka nie piją i mają śliczne zdrowe zęby... także to trochę wyolbrzymianie walorów mleka
A kawę to ja zaczęłam dopiero przed studiami pić no i jak posmakowałam tak przepadłam zawsze piłam z mlekiem, ale teraz posmakowała mi taka bez

No wiem, że zaniedbałam... za głupotę się płaci

Cytat:
Wciąga wciąga bo piękne efekty są szkoda że to taka droga inwestycja i najgorsze że po niedługim czasie opalenizna schodzi

Aaa przypomniało mi się coś! Ostatnio byłam na basenie z dziećmi i obok leżała murzynka - czarna kuźwa jak węgiel - tylko zęby było widać i normalnie rozbawiło mnie gdy ujrzałam że ona jeszcze smaruje się przyśpieszaczami do opalania i leży plackiem na słońcu no przecież czarniejsza i tak już nie będzie po kij jej te opalanie??
No właśnie

a to Ci historyyyyjjjjjja
Stary 2013-07-01, 19:09   #196
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No i właśnie tego się obawiam... że niby dużo kasy nie wywalę, ale zadowolona nie będę za każdym razem jak chcę kupić tusz kusi mnie ten tańszy, ale kurde wolę więcej zapłacić i być zadowolona, więc zawsze wybieram ten sprawdzony ja też go używam i też uważam, że jest wspaniały nic się nie kruszy, nie rozmazuje, rozdziela pięknie rzęsy, podkręca do nieba no ohhh i ahhhh a Ty chyba wkleiłaś jakąś nową wersję (znaczy zmienione opakowanie ) bo u nas trochę inaczej wygląda no ale to ten sam a co do wersji wodoodpornej to okej, potwierdzam- mega trwałość, odporność na wodę, zero rozmazywania i efektu pandy ale ALE problem jest taki, że niczym go zmyć nie mogę no maskara taka trwałość, że nawet płynem do demakijażu wodoodpornego go zmyć nie mogę także ja dziękuję
Ja już się tyle natestowałam, tyle kasy w błoto wywaliłam, tyle tuszy wywaliłam nowych że mam dość. Nie kupię już nigdy innego niż Masterpiece Max. Jest idealnym tuszem choć i mało nie kosztuje - ale warto tyle za niego zapłacić.
Co do opakowania to takie samo jak w PL, może na zdjęciu dziwnie wyszło to wrzucę inny link : http://www.glaronia.com/wp-content/u...asterpiece.jpg
Pamiętam, że w Polsce dawałam za niego zawsze ok.70 zł a tu w DE kosztuje on 10,50 euro. Także różnica niezła co???

Cytat:
A co do tuszy jeszcze, to polecam nowość z L'oreala http://3.bp.blogspot.com/-PwNEAdhBCd...C_0245.jpg.jpg jest tak samo cudowny jak ten z Max Factor! Naprawdę! Kupiłam go w Rossmanie jak była promocja -40% bo słyszałam same pozytywy. I rzeczywiście rewelacja także te dwa tusze to moje perełki
Ja się zraziłam do Loreala bo kupiłam sobie kiedyś ten tusz : http://bi.gazeta.pl/im/5/8770/z87701...es-L-Oreal.jpg i okazał się takim szajsem że szok.. a kosztował ponad 50 zł. Kruszył się i sklejał okropnie rzęsy. Także więcej nie zaryzykowałam i nie zaryzykuje. Ale przyznam że Loreal ma dobre szampony do włosów

Cytat:
Zapraszam do Polski zrobię Ci tylko już chyba bez truskawek, bo się kończą

Haha a to musisz wziąć ich obu, tak?
Ja Ci przywiozę truskawki tutaj są w sklepach przez cały rok

No musiałam wziąć ich obu normalnie zadyma u dentysty była że ohoho!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-07-01, 19:17   #197
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Należy Ci się za takie durne gadanie

Ale w ogóle tego nie widać! a o wygląd przecież chodzi, nie? no ale dobra, dietkuj, chudnij abyś dobrze się poczuła w swoim ciele bo też nie lubię jak mnie spodnie cisną
No to się ciesz, że masz tyłek! chciałabyś mieć płaskodu.pie? ja mam i uwierz mi, nic przyjemnego jak siedzę czuję swoje kości du.pne no i spodnie wtedy dziwnie wiszą jakbyś narobiła w gacie
I znowu, w ogóle nie widać, że to 7 cm chyba razem ze spodniami mierzyłaś ale spoko Monia, Ty już nie raz cudu dokonałaś i udowodniłaś, że można schudnąć także dasz radę i niedługo znów będziesz z siebie zadowolona i nic Cię nie będzie uciskać
No staram się, jutro na siłownię jadę o 19stej. Muszę zejść chociaż do 60 kg żeby we wszystkie moje spodnie się wcisnąć
Jak ważyłam 57 kg to miałam płaskodupie i wcale źle mi z tym nie było fakt - siedzenie na czymś twardym bolało, ale co się nie robi na małej pupy ( po niemiecku "POPO" to tyłek;dupa )

No oby oby! Tylko że z moimi trzema żarłokami chłopami to ciężka sprawa schudnąć......

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-07-01, 19:24   #198
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już się tyle natestowałam, tyle kasy w błoto wywaliłam, tyle tuszy wywaliłam nowych że mam dość. Nie kupię już nigdy innego niż Masterpiece Max. Jest idealnym tuszem choć i mało nie kosztuje - ale warto tyle za niego zapłacić.
Co do opakowania to takie samo jak w PL, może na zdjęciu dziwnie wyszło to wrzucę inny link : http://www.glaronia.com/wp-content/u...asterpiece.jpg
Pamiętam, że w Polsce dawałam za niego zawsze ok.70 zł a tu w DE kosztuje on 10,50 euro. Także różnica niezła co???
Eeee, no bo to inny jest ale jak to, Ty mi właśnie go polecałaś, ale ten:
http://www.chicprofile.com/wp-conten...ash-Effect.jpg to właśnie dzięki Twoim namowom go kupiłam nie miałam jeszcze tego Masterpiece u nas te tusze są za około 50 zł a jak jest promocja to za 4 dychy można kupić ale ja na necie kupowałam to jeszcze taniej wychodzi

Cytat:
Ja się zraziłam do Loreala bo kupiłam sobie kiedyś ten tusz : [/COLOR][/COLOR]http://bi.gazeta.pl/im/5/8770/z87701...es-L-Oreal.jpg[COLOR=Silver] [COLOR=Black]i okazał się takim szajsem że szok.. a kosztował ponad 50 zł. Kruszył się i sklejał okropnie rzęsy. Także więcej nie zaryzykowałam i nie zaryzykuje. Ale przyznam że Loreal ma dobre szampony do włosów
Ja nigdy nie miałam tuszu z L'oreala, ten był pierwszym ale się nie zawiodłam, bo efekt naprawdę niesamowity!

Cytat:
Ja Ci przywiozę truskawki tutaj są w sklepach przez cały rok

No musiałam wziąć ich obu normalnie zadyma u dentysty była że ohoho!
Eee tam, za takie truskawki to ja dziękuję najlepsze są polskie te w sezonie

A co nabroili?
Stary 2013-07-01, 19:26   #199
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Aha... no to niech szybko wylecą... to nie będą go boleć przynajmniej nie miej wyrzutów sumienia ot, stało się, trudno, w końcu to nie są stałe zęby

Lecę
No też mam taką nadzieję! Chociaż te czwórki i piątki to długo się trzymają :/ one późno wypadają cholera więc chyba trzeba bedzie je wyrwać i tak :/

Ahh no mam wyrzuty bo zaniedbałam dzieciaka całe szczęscie to mleczaki bo inaczej bym się pochlastała chyba!

Ta Twoja miotła to doleci tyle kilometrów???

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-07-01, 19:27   #200
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No staram się, jutro na siłownię jadę o 19stej. Muszę zejść chociaż do 60 kg żeby we wszystkie moje spodnie się wcisnąć
Jak ważyłam 57 kg to miałam płaskodupie i wcale źle mi z tym nie było fakt - siedzenie na czymś twardym bolało, ale co się nie robi na małej pupy ( po niemiecku "POPO" to tyłek;dupa )

No oby oby! Tylko że z moimi trzema żarłokami chłopami to ciężka sprawa schudnąć......
Dasz radę
Oj nie przesadzaj, mała a płaska to różnica małą można mieć, ale płaską to już niefajnie także nie narzekaj, bo ochlapłe pośladki są feee

Z moim żarłokiem też ciężko a Ty się musisz męczyć z trzema
Stary 2013-07-01, 19:40   #201
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No systematyczne chodzenie do dentysty to podstawa... ze mną rodzice chodzili, no ale odkąd poszłam do liceum to żałuję...
No u nas jak są upały to w nocy nie ma takiej tragedii wcale nie dziwię się Twojemu mężowi, że spał na podłodze
Bo prawda jest taka, że w polsce na samą myśl o dentyście odechciewa się iść do niego bo trzeba iść przeważnie prywatnie gdyż na fundusz kolejki są po pół roku, a prywatnie to i drogo i trzeba mieć kase więc lepiej wcale nie iść. A jak się już uda pójść na fundusz to wpierdzielą ci czarne plomby bo za białe trzeba płacić i też nie mało no i na fundusz to sami terroryści przyjmują którzy nie wiedzą co to znaczy że boli!.

W Polsce jak są upały to przeważnie 2-3 dni i w nocy przeważnie wtedy pada albo są burze. Tutaj jak są upały to cały czas (nawet i cały miesiąc) i deszczu i burzy niema wcale. W tamtym roku jak zaczęły się w lipcu tutaj upały to we wrześniu się dopiero skończyły i spadł pierwszy porządny deszcz. Także mieszkania się moment nagrzewają i w nocy jest tu sauna

Cytat:
Oj tam, to wcale nie jest wina nie picia mleka znam wiele osób co mleka nie piją i mają śliczne zdrowe zęby... także to trochę wyolbrzymianie walorów mleka
A kawę to ja zaczęłam dopiero przed studiami pić no i jak posmakowałam tak przepadłam zawsze piłam z mlekiem, ale teraz posmakowała mi taka bez

No wiem, że zaniedbałam... za głupotę się płaci
wiem wiem ponoć największy wpływ na nasze kości i zęby mają geny

Ja bym nie wypiła kawy bez mleka

No ale teraz już przynajmniej bedziesz regularnie dentyste odwiedzać

Cytat:

a to Ci historyyyyjjjjjja

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-07-01, 19:40   #202
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No też mam taką nadzieję! Chociaż te czwórki i piątki to długo się trzymają :/ one późno wypadają cholera więc chyba trzeba bedzie je wyrwać i tak :/

Ahh no mam wyrzuty bo zaniedbałam dzieciaka całe szczęscie to mleczaki bo inaczej bym się pochlastała chyba!

Ta Twoja miotła to doleci tyle kilometrów???
Może akurat nie będzie trzeba dobrze, że mleczaki! więc noł stress

da radę, nie bój żaby
Stary 2013-07-01, 19:48   #203
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee, no bo to inny jest ale jak to, Ty mi właśnie go polecałaś, ale ten:
http://www.chicprofile.com/wp-conten...ash-Effect.jpg to właśnie dzięki Twoim namowom go kupiłam nie miałam jeszcze tego Masterpiece u nas te tusze są za około 50 zł a jak jest promocja to za 4 dychy można kupić ale ja na necie kupowałam to jeszcze taniej wychodzi

Ja nigdy nie miałam tuszu z L'oreala, ten był pierwszym ale się nie zawiodłam, bo efekt naprawdę niesamowity!

Eee tam, za takie truskawki to ja dziękuję najlepsze są polskie te w sezonie

A co nabroili?
No wiem, pamiętam, bo ten też jest dobry ale w połączeniu z zalotką
Masterpiece nie potrzebuje zalotki i efekt jest taki sam jak z zalotką
Mówisz że Masterpiece kosztuje już 50 zł??? Rok temu jak kupowałam w PL jeszcze to 69 zł kosztował A na necie często to podróbki

Tutaj truskawki też są dobre! W sezonie tak samo są tutaj pola uprawne i ludzie zbierają. A poza sezonem przywożą z Włoch, Hiszpanii,Turcji itd - czyli z ciepłych zakątków Europy

No biegali jak dzieci z ADHD. Oskar miał się połozyć na fotelu w gabinecie i miałam z nim być tam a kolin chciał iść do zabawek w poczekalni rozdwoić się nie mogłam przecież a Oskar był ważniejszy... To Kolin mi uciekał i latałam za nim po korytarzu. Dentystka mnie później szukała bo chciała zapytać się o uczulenia Oskara itd. Ajjj normalnie zadyma jak nic!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-07-01, 19:49   #204
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Bo prawda jest taka, że w polsce na samą myśl o dentyście odechciewa się iść do niego bo trzeba iść przeważnie prywatnie gdyż na fundusz kolejki są po pół roku, a prywatnie to i drogo i trzeba mieć kase więc lepiej wcale nie iść. A jak się już uda pójść na fundusz to wpierdzielą ci czarne plomby bo za białe trzeba płacić i też nie mało no i na fundusz to sami terroryści przyjmują którzy nie wiedzą co to znaczy że boli!.
Dokładnie... ja już chodziłam na fundusz i za białą plombę płaciłam 50zł... zrobiłam kilka zębów, ale co z tego, jak się okazało, że są nie do końca wyleczone spartaczona robota i kasa wywalona w błoto teraz naprawdę wolę wyłożyć więcej i mieć wyleczone DOBRZE niż byle jak i na chwilę, bo zaraz zacznie boleć także tak o zaoszczędziłam niezła sumka się z tego uzbierała już pomijając fakt, że wszystko bez znieczulenia...

Cytat:
W Polsce jak są upały to przeważnie 2-3 dni i w nocy przeważnie wtedy pada albo są burze. Tutaj jak są upały to cały czas (nawet i cały miesiąc) i deszczu i burzy niema wcale. W tamtym roku jak zaczęły się w lipcu tutaj upały to we wrześniu się dopiero skończyły i spadł pierwszy porządny deszcz. Także mieszkania się moment nagrzewają i w nocy jest tu sauna
No nie zawsze jest deszcz czy burza w nocy przynajmniej w tym roku jakoś tak skąpo z tym ale fakt faktem: jest chłodniej i przyjemniej

Cytat:
No ale teraz już przynajmniej bedziesz regularnie dentyste odwiedzać
Oj będę będę. Majątek stracę (którego nie mam ), ale przynajmniej nie będę cierpieć. Trafiłam na naprawdę solidnego dentystę z wieloletnim stażem, bardzo doświadczonego i kompetentnego. Co prawda, ceny powalają z nóg... no ale coś za coś
Stary 2013-07-01, 19:52   #205
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz radę
Oj nie przesadzaj, mała a płaska to różnica małą można mieć, ale płaską to już niefajnie także nie narzekaj, bo ochlapłe pośladki są feee

Z moim żarłokiem też ciężko a Ty się musisz męczyć z trzema
Płaskie faktycznie są feee ale można ćwiczeniami wyrzeźbić mięśnie

No właśnie! z trzema A oni jedzą wszystko co nie zdrowe i kaloryczne i pyszne i weź tu bądź twarda

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2013-07-01 o 19:59
Stary 2013-07-01, 19:54   #206
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem, pamiętam, bo ten też jest dobry ale w połączeniu z zalotką
Masterpiece nie potrzebuje zalotki i efekt jest taki sam jak z zalotką
Mówisz że Masterpiece kosztuje już 50 zł??? Rok temu jak kupowałam w PL jeszcze to 69 zł kosztował A na necie często to podróbki

Tutaj truskawki też są dobre! W sezonie tak samo są tutaj pola uprawne i ludzie zbierają. A poza sezonem przywożą z Włoch, Hiszpanii,Turcji itd - czyli z ciepłych zakątków Europy

No biegali jak dzieci z ADHD. Oskar miał się połozyć na fotelu w gabinecie i miałam z nim być tam a kolin chciał iść do zabawek w poczekalni rozdwoić się nie mogłam przecież a Oskar był ważniejszy... To Kolin mi uciekał i latałam za nim po korytarzu. Dentystka mnie później szukała bo chciała zapytać się o uczulenia Oskara itd. Ajjj normalnie zadyma jak nic!
Akurat na podkręcenie nie mogę narzekać jakoś udaje mi się je fajnie podkręcić bez użycia zalotki zawsze się jej bałam użyć
No około 50 zł u mnie w drogerii
Ja jakoś nie zauważyłam żebym miała podróbkę byłam tak samo zadowolona więc nawet jak była to podróbka to się nie przejmuję

Może i dobre, ale nic nie zastąpi polskich

No to było wesoło widzę
Stary 2013-07-01, 20:01   #207
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Łoj, to rzeczywiście masz zapier.dol ale ogarniesz wsio a jak dietka?

Ale mnie uda bolą pod pośladkami z tyłu zupełnie nie wiem od czego
MAm nadzieję, ale co nerwówki to tylko moje Z dietą różnie. Od pon do czwartku nawet ok. A od piatku popoludnia, caly weekend zdarzają sie niestety grzeszki.( w formie alko no i ciasto czy jakis fast -food. W piatek w ramach obiadu np robiłam pizze a w neidzielę kebab) No to w skrócie tak wygląda
Co do Twego bólu.. Hmmmhmmm... Coś TY tam wyprawiała w tych Bieszczadach?? Jakieś figury z kamasutry??
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 20:01   #208
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine haha a byś widziała jak mój Tż się śmiał, gdy zobaczył jak ładnie foto przerobiłam w paincie zdolniacha ze mnie, nie ma co no i dziękuję
Monia no jak to Ci się mój make-up nie podoba zobacz jakie mam śliczne czerwone usta
A tak serio to kiecuszka też mi się podoba i jest bardzo wygodna jeszcze muszę kupić jakiś żakiecik, buty i torebkę
A co do dentysty, to super, że Oskar był dzielny no i oby te żabki mu szybko wyleciały i nie trzeb było rwać
A jeśli mowa o tuszach, to kiedyś kupiłam max factora 2000 calorie i dla mnie to była masakra ja mam jasne i krótkie rzęsy, a on nic z nimi nie robił, także zraziłam się do max factora, to samo było z meybeline a kupiłam jakieś 3 miesiące temu z bell hypoalergiczny za 13 zł jakoś i jestem mega zadowolona efekt wow, mega wydłużone i uniesione mi ciężko dobrać szczoteczkę, bo mam krótkie rzęsy i gumowe się u mnie nie sprawdzają
Stary 2013-07-01, 20:04   #209
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Może akurat nie będzie trzeba dobrze, że mleczaki! więc noł stress
da radę, nie bój żaby
no ale weź tu się nie stresuj jak dziecko cierpi bo matka zębów mi nie dopilnowała! dobrze, że to tylko dwa! a reszta jest piękna i zdrowa.

No to dobrze, tylko uważaj na samoloty bo tu w DE to jeden przy drugim dosłownie lata! żeby Cie nie strącił jakiś Ciasto weź dla mnie! nie zapomnij

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-07-01, 20:11   #210
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie! z trzema A oni jedzą wszystko co nie zdrowe i kaloryczne i pyszne i weź tu bądź twarda
To tak jak mój żre snikersy, biały chleb, przegryza schabowym i nic mu się nie odkłada gdzie tu sprawiedliwość?

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
MAm nadzieję, ale co nerwówki to tylko moje Z dietą różnie. Od pon do czwartku nawet ok. A od piatku popoludnia, caly weekend zdarzają sie niestety grzeszki.( w formie alko no i ciasto czy jakis fast -food. W piatek w ramach obiadu np robiłam pizze a w neidzielę kebab) No to w skrócie tak wygląda
Co do Twego bólu.. Hmmmhmmm... Coś TY tam wyprawiała w tych Bieszczadach?? Jakieś figury z kamasutry??
Proszę się ogarnąć
Baśka, Ty to jesteś bezpośrednia niestety nie było takich harców po 3 skończyliśmy grilla i jak doczłapaliśmy się do pokoju to padliśmy na wyro ze zmęczenia

Cytat:
Heroine haha a byś widziała jak mój Tż się śmiał, gdy zobaczył jak ładnie foto przerobiłam w paincie zdolniacha ze mnie, nie ma co no i dziękuję
Ale Ty masz śliczną buźkę więc nie wiem czemu ją zamazałaś

Cytat:
no ale weź tu się nie stresuj jak dziecko cierpi bo matka zębów mi nie dopilnowała! dobrze, że to tylko dwa! a reszta jest piękna i zdrowa.

No to dobrze, tylko uważaj na samoloty bo tu w DE to jeden przy drugim dosłownie lata! żeby Cie nie strącił jakiś Ciasto weź dla mnie! nie zapomnij
No właśnie! Tylko dwa, więc ciesz się, że nie więcej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości