|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Co ty robisz kiedy się denerwujesz?? Oczywiście żadne sprzątanie i bieganie nie wchodzi u mnie wtedy w grę bo potem i taj lecę prosto do lodówki. Ja jak uprawiam sport nie mogę być napięta nerwowo |
|
|
|
|
#152 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
normalnie tak mam dość tych 3kg, że nie wiem...a że bez YT głupot żyć nie umiem to może jest to jakiś plan pogadamy za miesiąc![]() zooska A czy ty też teraz ćwiczysz? ![]() Cytat:
2x przeżyłam pełny ( w domku rodzinnym) i to jest masakra ale trzeba zacisnąć pęcherz( i zwieraczeCytat:
i tak jeszcze 30dni i skończymy z tymi 3 kg![]() Cytat:
Zaintrygowałaś mnie tym treningiem z Tomkiem prenumerata Shape mi się skończyła miesiąc temu i przegapiłam zupełnie takie nowe cudo![]() poszukam... U mnie dziś dzień postny i nerwowy (bo postny) Zobaczymy jak jutro będzie
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2013-07-01 o 00:27 |
||||
|
|
|
#153 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaa, ten Tomek. Ja z Ewy zrezygnowałam, ale jak gdzieś dorwę ten trening, to zobaczę, jak stwierdzę i znajomi mi potwierdzą, że jego technika jest ok, to nie wykluczam, że spróbuję ![]() Masz dużo racji z tymi wymówkami, ale łatwo mówić, trudniej zrobić, ileż razy to ja mówiłam "koniec wymówek" ale brawo, motywuj koleżankę dalej Musimy się jakoś nawzajem pchać do przodu, ja w pełni popieram- wszystko siedzi w głowie!---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
jak napinam brzuch, to widzę, że są lekko zarysowane, nie jakiś widoczny kaloryfer, ale zgrabnie całkiem to wygląda więc zgodnie z zasadą "ABS are made in the gym, revealed in the kitchen" muszę je odkryć zrzucając resztki tłuszczyku, tak akurat 3 kg, byłoby idealnie Dziś czytałam o tej Waszej diecie Morsleya, pamiętaj proszę, że nie powinno się jej długo stosować aczkolwiek przyznaję, wszyscy pieją z zachwytu nad efektami ![]() Jutro będzie I-D-E-A-L-N-I-E ![]() -
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hm jak wytrzymam lipiec na tej diecie będzie ok (czyli 8dni postnych) a reszta ok 1400kcal to będzie ok Jedyne czym się martwię to, że jak schudnę do 55kg (jeszcze nie schudłam a już się martwię ![]() Przekichane jest być niskim )
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) to wystarczy, że utniesz do 1300... zjesz więcej białka czy warzyw w ramach tego i będzie ok Ja na 1200 raz jestem pełna, raz mnie ssie, zależnie od tego, czy jem więcej warzyw, czy np wpadnie jakiś węglowodan prosty Ej, to jest absolutnie racja, siostra mojego chłopaka jest dość wysoka (jakos 175-6), je jak koń i szczupła
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilę
![]() W sumie dziś mam mało roboty. Skoczę do miasta poszukać materiału - może znajdę w końcu ten szyfon, chociaż zastanawiam się czy w ogóle potrzebuję długiej spódnicy Potem się spakuję. TŻ już kończy kuchnię, ja na razie nie mam nic do roboty. Wczoraj zdzieraliśmy takie wiórowe płyty które ze 100 lat chyba miały Pipson, no zaraz właśnie zrobię przegląd treningów na YT ogólnie. Nie wiem jak z tą Jillian - widzę że wykorzystuje hantle, a ja potrzebuję na ten tydzień czegoś co wymagaabsolutnego minimum jeśli chodzi o sprzęt (najlepiej jakby nawet mata nie była potrzebna bo u mamy nie mam, a do busa przecież nie będę brać). Medzik, jak nie kupisz nic w Nysie to bierz malinową Margot, nie remontujemy łazienki i wc, ale nie będzie dostępu bo TŻ kładzie płytki na korytarzu, więc i tak na jedno wychodzi. Łazienkę mamy już zrobioną, trzy lata temu robiliśmy, teraz tylko się pomaluje tu i tam i parę gadżetów dorzuci. No i przede wszystkim w końcu dostanę do korzytarza albo do szafy upragnione duże lustro Skopaholic, jesteś nowa na wątku więc może mi się coś pomerdało, ale czy ćwiczysz jakieś "dywanówki" np. Chodakowską (już pomijając błędy, jej treningi jednak motywują). A o tym bieganiu i lodówce to mówisz tak z autopsji? Bo dla mnie każdy przejechany lub przebiegnięty kilometr daje mi takiego kopa że powstrzymuję się od jedzenia. Z resztą Pipson dała Ci bardzo dobre rady - oszukuj organizm - nakrój michę owoców lub zrób sałatkę i dziob - będziesz jadła długo, nasycisz się. Czytaj książki, oglądaj wciągające seriale, zapomnisz o "głodzie". Moim zdaniem grunt to ustalenie sobie pewnych godzin - przyzwyczaisz wtedy organizm do "upominania" się o jedzenie, po tygodniu powinnaś przyzwyczaić się do nawyków, na początku ssanie zapijaj wodą. No i ćwicz - przestań wmawiać sobie że od ranu polecisz do lodówki po treningu. Nawet jak polecisz to zawsze na koncie masz spalone kalorie.
|
|
#157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam go ale nie wchodzłam, a teraz cały przejrzałam - super!! Zobaczę czy u mamy dam radę go zrobić. Jak sobie na piętrze ogarnę miejsce i wytaszczę laptopa to zrobię, a jak nie to będę tłukła Chodakowską (mam nagranego Skalpela na CD, tak żeby w boomboksie odtworzyć). Idę zrobić TŻ szamę do pracy. Kuchenka już odłączona, nie ma mowy o podgrzewaniu czegoś na niej, zostaje mikrofala. Dlatego wczoraj ugotowałam wielgachny garnek makaronu i będziemy go łączyć z kefirami, owocami, serem, parówkami, jajkiem i tak w mikrofali podgrzewać, póki nie będzie dostępu do gazu.
|
|
|
#159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja marze o wrzesniowym urlopie! Tylko wlasnie sie dowiedzialam ze juz we wrzesniu maja byc zjazdy u Nas chyba oszaleli! Musze w takim razie urlop wczesniej wykombinowac ![]() Dzieki kochana ![]() Dbam o zrost jak moge mam wrazenie ze jest coraz lepiej,ale to moze tylko psychika ![]() Cytat:
TY tak cudownie wygladasz w sukienkach, musisz sie do nich przekonac koniecznie Cytat:
![]() Poprostu pokłony |
|||
|
|
|
#160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siemano
![]() Wróciłam po grzesznym weekendzie w górach było super , chociaż nie było górskich wędrówek gryyyl, redd's, nieprzespana noc i te sprawy oczywiście byłam na zaporze (główna atrakcja ), no i wróciliśmy wczoraj po 14. Byłam taka wymemłana, a TŻ jeszcze zaprosił teściów na swoje urodziny (bo miał wczoraj) no i musiałam przygotować małą imprezkę o 23 myślałam, że nie utrzymam się na nogach, taka byłam zmęczona zasnęłam jak dziecko i wstałam o 11 Nadrobiłam Was i zaraz łoodpiszę co nieco ![]() Popcornowe? A są takie? ja jadłam tylko paprykowe, kebabowe, i ser&zielona cebulka i też pogrzeszyłam nimi w weekend koniec z chipsami! ![]() Cytat:
![]() A Ty dużo masz tych "sztucznych zębów"? jak się babcia nie połapała to super dobrane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem, który już raz a pieruńsko drogie ![]() No i opłacało Ci się stać w kolejce, bo uda i brzuszek masz jak ta lala
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak będziesz lachon numer jeden ![]() Kochana, 750 zł to była tylko część zapłaty (trochę przez własną głupotę, no i też przez to, że mam strasznie słabe zęby... szybko mi się psują, nie dając nawet znaku, że coś się z nimi "dzieje" a potem są takie kwiatki...) robiłam prawą górną piątkę jeszcze czeka mnie jedna... dolna siódemka... ![]() Ja byłam na solarium w piąteczek, ale mam wrażenie, że już mnie nic nie bierze trochę jestem brązowa po wcześniejszych wizytach, ale żeby coraz bardziej to nie a ja się chciałam "podkolorowić" w sumie tylko na wesela żeby nie wyglądać jak truposz Cytat:
no pewnie, że aparatu nie miałam chyba u rodziców jest no bo całe mieszkanie wywróciłam do góry nogami i nie ma
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ja nie cierpię normalnego piwa Jestem ciekawa czy jeszcze upolujesz jakąś fajną kiecuszkę rób tam zdjęcia, my Ci doradzimy w ogóle Ty musisz się przekonać do sukienek! Bo ślicznie Ci w nich! No grzech nie pokazywać takich nóg takiej talii no i w ogóle cudnej figury, którą sukienki podkreślają Cytat:
nosz inaczej to się nie można wyrazić zaraz Cię pogonię za to marudzenie, wydziwianie i narzekanie! figura jak marzenie brzuch płaski taki jaki był, a ta pierdzieli tu jakieś farmazony
|
||
|
|
|
#163 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zważyłam się... Na wadze -1,5 kg. Niby okej, ale w środę mijają 2 tygodnie i spodziewałam się tak -3 kg
|
|
|
#164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No to już przestanę to pić Cytat:
A to przez zaparcia? Ból zębów to najgorsze co może być także Cię rozumiem... idź do dentysty, proszę tak jak ja ![]() Cytat:
ja w Białowieży byłam raz, na wycieczce szkolnej w gimnazjum ale miło wspominam naprawdę, nic więcej do szczęścia nie trzeba, człowiek wypoczywa na maxa Hmm, pogoda średnia była, ale zimno nie było (no jedynie w nocy, jak siedzieliśmy przy ognisko-grillu to trzęsłam się z zimna czyli było grzesznie Gratki za ćwiczenia
|
||||
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
heja!
Ja tylko na pół godzinki i spadam po dzieci do przedszkola później wrócę to jeszcze zajrzę na chwilę do was ale na krótko bo na 16stą idę z Oskarem do dentystki - Polki Ulicę dalej przyjmuje u nas polka która jest dentystką i ma swój gabinet zadzwoniłam dziś i bez kolejki Oskara przyjmie dzisiaj Zrobiła mu się dziura w zębie i boli go trochę Na kursie dzisiaj pisałam test z czasowników z przyimkami i nie zrobiłam ani jednego błędu! Jestem z siebie dumna Pogoda przepiękna, prawdziwe lato, słońce w pełni Tylko leżeć na plaży i smażyć się tylko cholera nie mam kiedy Cytat:
I masz rację z tym że kebab kebabowi nie równy. Każdy robi inaczej przecież, tym bardziej inaczej robią tu w DE prawdziwi turcy gdzie kebab kosztuje 4 euro i jest nafaszerowany mięsem że aż mięso wypada bokami, a inaczej kebaby w polsce wyglądają gdzie kosztują 10 zł i mięsa prawie w ogóle w nim niema ooo nie lubię jej za jej wredny charakter który pokazała w programie ale przyznać muszę że wygląda ona zjawiskowo ! Na żywo jej nie widziałam ale już sobie wyobrażam jakie ona musi wrażenie na ludziach robić swoją figurą i wyglądem. Chciałam aby to ona wygrała program bo na modelkę się najlepiej nadawała moim zdaniem, a ta Zuza to taka pi.zda i wątpię że coś osiągnie w modelingu.
|
|
#166 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj też zamierzasz pościć? mi też by się przydało popościć po tych weekendowych szaleństwach no ale żarcia zostało z wczorajszej imprezy, TŻ na dyżurze dzisiaj no i co ja biedna mam robić... muszę jakoś powoli, w małych porcjach to zjadać... ehh ![]() Cytat:
to fajnie, że widać umięśnione ciałko też mi się marzy a nie ta wieczna galareta Cytat:
chyba od jutra właśnie ma być już cieplej ![]() Cytat:
Super spadek! cieszyć się proszę
|
||||
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie myślę co będę robiła po 40stce bo wtedy będę już stara i mój wygląd i tak nie będzie miał już żadnego znaczenia tak na prawdę ![]() Teraz póki jeszcze młoda to chcę ładnie wyglądać i mieć ładną opaleniznę bo strasznie nie podoba mi się blada skóra. Człowiek wygląda wtedy jakby był na coś poważnego chory i żegnał się ze światem
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby wyleczyła mu ząbek bezboleśnie No i my też jesteśmy z Ciebie dumne! super Kochana ![]() Zazdroszczę pogody u nas zimno, wiatr wieje i jest nieprzyjemnie ja chcę lato!
|
|
|
|
|
#169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
No z ud chce troche schudnąć Podziękuj TŻ za komplementy Sama wiesz że ważyłam dużo mniej wcześniej i po prostu czułam się lepiej wtedy dlatego chciałabym wrócić chociaż do 58 kg tyle mi w zupełności wystarczy!---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję ale uda muszę obowiązkowo zgubić i przynajmniej zejść do wagi 60 kg na początek.... Wcześniej przecież ważyłam 57 kg więc różnica jest ogromna
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajowo że łykend się udał Cytat:
U nas to samo! Niby słońce świeci, ale wieszałam łachy na balkonie i wyskoczyłam w samych spodenkach i topie, to jeszcze krzyczałam do TŻ żeby mi bluzę podał bo tak wiało. Ale przypomina mi się że dwa lata temu gdy byłam na obozie w ramach studiów to było identycznie jeśli chodzi o pogodę. Baaa...nawet gorzej! A my wtedy wzięłyśmy masę letnich ciuchów bo nikt się takiej pogody nie spodziewał, a potem na rowerach, kajakach albo żaglówkach trzęsłyśmy się jak galarety ![]() Cytat:
Pomalowałam sobie rzęsy tym tuszem Lovely żółtym - Curling Pump Up i normalnie jestem zachwycona Jeszcze tak uniesionych i wydłużonych rzęsisk (za takie pieniądze ofc) nie miałam. Szykuję się do bankomatu bo tż mi kazał trochę kasy wybrać; jeszcze coś chyba trzeba dokupić. Po drodze zajrzę do chińczyka, może ma jakąś wyprzedaż Ale wcześniej obejrzę sobie jakiś film i zjem obiad. Kluchy z serem i...no właśnie...albo pójdę szybciej i kupię jakiś dżem albo z cukrem, albo na słono.
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem będziesz bić????? ![]() Taaa marzenie to 57 kg a nie 63!!! to jest 6 kilo różnicy! Jadę po dzieci, zaraz wracam !!!!!!!
|
|
#172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czołg mi jedzie po oku chcecie mnie dzisiaj koniecznie zdenerwować I ja muszę powrócić do ćwiczeń No weekend suuuperancki ![]() Cytat:
ja siedzę w domu, aktualnie w krótkich spodenkach (od piżamy zaraz idę jakieś dresy założyć na du.pę bo już nie wyrabiam polar już wygrzebałam z szafy piękne lato ![]() Cytat:
jeszcze nigdy nie kupowałam tych mascar z Lovely, a tyle opinii pozytywnych słyszałam (no, negatywne też były ) ale powiem szczerze, że jak patrzyłam w sklepie to te ich szczoteczki to mnie nie przemawiają ) no ale nie wiem, nie wiem ![]() Cytat:
![]() Różnica w kg może i jest, ale w wyglądzie to nie nie wiem skąd Ci się te 6 kg wzięło i gdzie to się ulokowało? może trochę w uda (ale bez przesady, nie ma kosmicznej różnicy ile masz cm? ), a gdzie reszta to nie mam bladego pojęcia ![]() No to wracaj, przyjmuj te baciki na du.pę
|
||||
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam w przedszkola
dzieci w domu ja piję cappuccino waniliowe za godzinę idziemy do dentysty także teraz mały relaks z kawką Cytat:
U mnie gorąco na cały tydzień po 30 stopni zapowiadają ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
ale tylko przy tych Paniach... ![]() Ahh przerąbane z tymi zębami :/ tyle kasy Pij dużo mleka to będziesz miała ząbki może silniejsze A po co Ci ta siódemka? Przeszkadza Ci brak jej? Ja całe życie nie mam dolnej szóstki bo jak byłam mała to dentysta mi wyrwał :/ dziura mi się wielka zrobiła i leczyć nie było sensu. Teraz zęby mi się tak zsunęły że tego miejsca po tym zębie nie widać, jedynie czuję to językiem ale mi nie przeszkadza w niczym Ojjj tam raz na jakiś czas solarium nie szkodzi. Czytałam nawet że od czasu do czasu można sobie iść bez jakichkolwiek wyrzutów sumienia jedynie przesadzanie z solarium jest niebezpieczne i szkodliwe.
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
użyłam dwa razy i leży od pół roku w szafce. Gorszego badziewia w życiu nie widziałam. Nałożyłam go rano a po południu już go nie miałam na oczach tylko na policzkach Także przestałam testować już tusze i jestem wierna ciagle jednemu jedynemu ( Max Factor Masterpiece max) który jest po prostu idealny a z moich rzęs robi wachlarz i trzyma się tyle na rzęsach do kiedy go zmyje ( nawet 2 dni bo i tak bywało) Niema tu mowy o sklejaniu czy kruszeniu się. To ten : http://cocolita.pl/public/assets/Rev...sz-do-rzes.jpgi przysięgam Wam że mam po nim takie same rzęsy i to bez używania zalotki !!!! http://3.bp.blogspot.com/-dPwWTBfizU...n_IMGP6495.JPGPolecam też wersję wodoodporną. Jest wspaniała i nawet po całym dniu kąpania się w basenie czy jeziorze ( nurkowania też) rzęsy są nietknięte i nic się nie kruszy, nie rozmazuje itd. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
No wiesz co! Jak możesz tak mnie lać nie dobra Ty!!! ![]() Ojj no ja czuję po sobie nawet te 6 kg. Wszystkie spodnie mam ciasne a nie które są w ogóle za małe. Nawet po rękach widzę że są masywniejsze bo wcześniej takie ładne szczuplutkie i drobne były. No i poślady moje! Wcześniej tyłka wcale nie miałam a teraz..... - mąż zachwycony oczywiście ![]() w udzie mam 56 cm bo przed chwilą zmierzyłam. Przypomnę Ci że rok temu miałam 49 cm więc różnica jest kolosalna
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-07-01 o 14:57 |
||
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jem kawałeczek sernika na zimno z truskawkami i borówkami i plaster ananasa pyszne mi to ciacho wyszło
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prześlij mailem ![]() Kurde mam problem! Kolin zasnął po przedszkolu taki zmęczony bidulek był.... A za 24 minuty muszę wychodzić z Oskarem do dentysty.....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że to ząb stały. Najgorsze w wyrywaniu to chyba znieczulenie ![]() Zazdroszczę mi się słońce nigdy nie znudzi :P nawet jak jest meeega upał to ja nie narzekam. Sto razy bardziej lubię taką pogodę niż jak jest zimno nienawidzę siedzieć opatulona w polar, skarpeciory i trząść się z zimna ![]() Cytat:
![]() Łoj wątpię żeby mleko coś pomogło zresztą ja nienawidzę mleka moja mama miała ze mną mega problem jak byłam mała jak wypiłam 150 ml to był sukces mleko jedynie do kawki :P a i to nie zawsze, bo teraz lubię czyyyystą czarną kawę ale produkty mleczne lubię, więc tak źle ze mną nie jest ![]() Znaczy to nie jest tak, że jej nie mam koronkę robi się wtedy jak trzeba "dobudować" zęba, bo nie jest "w całości" (np. brakuje jakieś ścianki), no i jest jeszcze na tyle zdrowy, że nie trzeba go wyrywać (choć mój jest podobno mocno sfatygowany ![]() ) No więc wolę zrobić koronkę i mieć tego zęba niż nie mieć go wcale a i tak nie mam już dolnej piątki także wiesz... nie jestem jeszcze taka stara, a tyle zębów już straciłam ![]() No wiem wiem wszystko jest dla ludzi. Ale ostatnio dość często chodziłam bo chciałam żeby mnie szybko złapało na te wesela czas przystopować, bo wciąga choler.stwo i kasa idzie
|
||
|
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za każdym razem jak chcę kupić tusz kusi mnie ten tańszy, ale kurde wolę więcej zapłacić i być zadowolona, więc zawsze wybieram ten sprawdzony ja też go używam i też uważam, że jest wspaniały no ohhh i ahhhh a Ty chyba wkleiłaś jakąś nową wersję (znaczy zmienione opakowanie ) bo u nas trochę inaczej wygląda no ale to ten sam a co do wersji wodoodpornej to okej, potwierdzam- mega trwałość, odporność na wodę, zero rozmazywania i efektu pandy ale ALE problem jest taki, że niczym go zmyć nie mogę no maskara taka trwałość, że nawet płynem do demakijażu wodoodpornego go zmyć nie mogę także ja dziękuję A co do tuszy jeszcze, to polecam nowość z L'oreala http://3.bp.blogspot.com/-PwNEAdhBCd...C_0245.jpg.jpg jest tak samo cudowny jak ten z Max Factor! Naprawdę! Kupiłam go w Rossmanie jak była promocja -40% bo słyszałam same pozytywy. I rzeczywiście rewelacja także te dwa tusze to moje perełki ![]() Cytat:
zrobię Ci tylko już chyba bez truskawek, bo się kończą Haha
|
||
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w ogóle tego nie widać! a o wygląd przecież chodzi, nie? no ale dobra, dietkuj, chudnij abyś dobrze się poczuła w swoim ciele bo też nie lubię jak mnie spodnie cisną ![]() No to się ciesz, że masz tyłek! chciałabyś mieć płaskodu.pie? ja mam i uwierz mi, nic przyjemnego jak siedzę czuję swoje kości du.pne no i spodnie wtedy dziwnie wiszą jakbyś narobiła w gacie I znowu, w ogóle nie widać, że to 7 cm chyba razem ze spodniami mierzyłaś ale spoko Monia, Ty już nie raz cudu dokonałaś i udowodniłaś, że można schudnąć i nic Cię nie będzie uciskać Coctail, łer ar ju? ![]() Tinekk! widzę, że podczytujesz odezwij się Baśka, Ty też się nie czaj tylko pisz coś
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

i sie czyms zajac, to nie mysle o tym
pogadamy za miesiąc

2x przeżyłam pełny ( w domku rodzinnym) i to jest masakra ale trzeba zacisnąć pęcherz( i zwieracze
aczkolwiek przyznaję, wszyscy pieją z zachwytu nad efektami 

zasnęłam jak dziecko i wstałam o 11
ja jadłam tylko paprykowe, kebabowe, i ser&zielona cebulka 

a potem są takie kwiatki...) robiłam prawą górną piątkę
trochę jestem brązowa po wcześniejszych wizytach, ale żeby coraz bardziej to nie 

no ale ja nie cierpię normalnego piwa 
czołg mi jedzie po oku
chcecie mnie dzisiaj koniecznie zdenerwować
dzieci w domu
- mąż zachwycony oczywiście
i jem kawałeczek sernika na zimno z truskawkami i borówkami
moja mama miała ze mną mega problem jak byłam mała
no ale dobra, dietkuj, chudnij abyś dobrze się poczuła w swoim ciele