![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NEWSY CIUCHOWE/dokładki, część IX
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
dokładka
219. neonowy naszyjnik - można nosić też jak bransoletkę 220. neonowy wisior - czacha z ,,kryształem,, |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Szpilki zamszowe czarne rozmiar 38 stan bdb lezaly w szafie trzeba je odswiezyc najchetniej wymienie na jakies inne buty
#186 |
Zakorzenienie
|
Mam dwupak bodów z długim rękawem, z Lidla, chyba 56. Nie wiem jakim cudem się u mnie uchowały, chyba kupiłam je jeszcze w ciąży i gdzieś wrzuciłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
wymienię ale tylko w Warszawie
kapciuchy 39/40 dywanik łazienkowy nowy dywanik łazienkowy koło nowy obrus bielbaw nowy 80x80
#188 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA!!! 29-07-2013
SUKIENKA Amisu rozm XS. biało czarna, z szarym paskiem. krój podobny do sukienki obok (RÓŻOWA)
#189 |
Zakorzenienie
|
Legginsy ZARA 36 (S) tylko raz założone
![]() ![]()
#190 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 29.07.2013: (wątek kosmetyki i biżuteria)
1. Łańcuszek z serduszkiem - Reserved, 2. Łańcuszek z motylkiem - Reserved, 3. Łańcuszek z kuleczką - Reserved, 4. Łańcuszek z serduszkiem - no name, 5. Korale z niebieskimi kamieniami - nie wiem, 6. Kolorowe korale - Glitter, 7. Bransoletki w kolorze srebra - H&M, 8. Bransoletki w kolorze złota z przywieszkami - Reserved, 9. Kolczyki fioletowe kółka - z USA, 10. Kolczyki listki - Pepco, 11. Kolczyki - Pepco, 12. Okulary białe - Vintageshop, przy noskach trochę pozdzierane, 13. Okulary fioletowe - Vintageshop, 14. Okulary - Biedronka, trochę porysowane, 15. Srebrne kolczyki z fioletowym kamieniem, ciężkie, drogie były. |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Całkowicie odnowiony wątek ciuszkowy. Zapraszam po NOWE buty rozm 36, 37, 38. Na pierwszy ogień idą cudne markowe platformy ![]() rozm 37, wygodne, perfekt wykonane, fantastyczny kolor. Zapraszam! .
#193 |
Zadomowienie
|
Nowy wątek, nowe ubrania i akcesoria! Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
dołożyłam kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dzisiejsza mała dokładka
- miętowa spódniczka top secret - biała bluzka ze złotymi ćwiekami na ramionach Reserved
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Odp: NEWSY CIUCHOWE/dokładki, część IX
Zapraszam do mnie!
Drewniane przedmioty do decoupage'u, książka "Historia Mody", nowe zeszyty, kosmetyki Inglot, papiery do scrapbooking'u itp. ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#200 |
Wtajemniczenie
|
TUNIKA NOWA cieniutka letnia, bardzo, bardzo ładna, rozm 36/38 i inne nowe rzeczy prosto ze sklepu. Zapraszam. .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-07-30 o 00:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
dokładam beżową parke new look, czarną elegancką bluzke z baskinką, białą sukienke ASOS i bluzie z sową atmosphere
![]() Edytowane przez Ta_ z krainy czekOlady Czas edycji: 2013-07-30 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
3. "Serce i rozum" mp3 serce
nowa (bez pudełeczka), ale nie wiem gdzie są słuchawki 8 GB 4. Słomkowy letni kapelusz używany przez kilka dni, w stanie idealnym 5. Biżuteria ręcznie wykonana nowa tylko kamienie naturalne bigle angielskie 14. Pomadka czerwona INGLOT nr 860 (piękna czerwień) użyta trzy razy 9. Historia Mody Francois Boucher 5. Zeszyty w kołonotatniku może brakować kilku kartek (mogę przeliczyć dla zainteresowanych) 6. Puszeczki a'la papierośnice cztery sztuki nowe 7. Świnka skarbonka z licznikiem nowa 8. Elegancki drewniany pojemnik na wino doskonały na prezent albo do przerobienia dla zdolnych 4. Ozdobne arkusze papieru dobre do scrapbooking'u 17 arkuszy tłoczone, metalizowane 16. Drewniane przedmioty do decoupage'u - szkatułki, tacki, miski, ramki, zakładki, podkładki, deski, chustecznik, świeczniki, tarcze do zegara (mdf), podobrazie, deseczki do kolczyków 17. Media do decoupage'u - crack dwustopniowy (dwie buteleczki) - nowe - crack jednostopniowy - użyty raz - lakier craft line (ważność minęła w kwietniu 2012) - użyty raz - lakier Flugger - nowy - lakierobejca dąb - użyte raz - modge podge x 2 (połysk i mat) - nowe - klej - zostało 1/2 butelki 18. Farbki metaliczne (8 sztuk) nowe + paletka 19. Szablon Stamperia (był drogi) + wypełnienie do cracka dwustopniowego (została ponad połowa tubki) + gąbeczki do cieniowania + elementy do zegarka 20. Pędzelki 32 sztuki niektóre nowe, niektóre używane większość z syntetycznego włosia stosowanego przy decoupage'u
#205 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
buty
36 i 37 koszulki S sukienka wężowa S Edytowane przez sanndras Czas edycji: 2013-07-30 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
dokładka w ciuchowym
221. skrzydła w kolorze złotym-nowy pierścionek zakładany na dwa palce 222. ozdobna szpila do upięcia włosów Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2013-07-31 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.