|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ujawnianie danych, prześladowanie
A mnie troche szkoda autorki. Widac, ze dziewczyna jest cholernie samotna, zagubiona i jej odbija. Jest tez naiwna do bolu wysylajac obcym ludziom swoje imie i nazwisko. Widac, ze bardzo pragnie akceptacji grupy.
Z drugiej strony mamy jakies szanowne damy (odnosze sie do czesci wymienionych w pierwszym poscie), ktore chyba byly posmiewiskiem w liceum i teraz musza sobie wynagrodzic tamte czasy. Ile to bylo watkow, w ktorych byly jakies odniesienia do Skarpety czy Romantyczki? W ilu watkach sie z niej wysmiewalyscie? Kto przeglada Wizaz i ma dobra pamiec ten wie. Szkoda mi dziewczyny, bo biorac pod uwage jej problemy wcale nie pomagalo jej czytanie jak sie z niej smiejecie w watkach. Pisala do Was PW, okej. Po co odpisywalyscie? Smiac mi sie chce z tego potepiania trollowania autorki. Owszem, trolluje i tego nie neguje. Nie pamietacie swoich watkow, za ktore Was na pare tygodni zbanowano? Czyzby juz Gofrzyca nie chciala trzymac zwierzecia w komodzie? Druga trollowata kolezanka rozebrala juz choinke? Widzicie, ze dziewczyna ewidentnie ma problemy. Zamiast ja ignorowac to tylko jeszcze ja podjudzacie swoim chamstwem. W zestawieniu ciekawe, kto wypada gorzej, prawda? Ona-chora czy Wy? Autorko, idz do psychologa. |
|
|
|
#182 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny w tej sytuacji zgadzam się np. z Madaną, niestety ale same to nakręcacie. Jest coś takiego jak ignoruj w opcjach i szumu by nie było. A pieron wie co dziewczynie (Skarpecie) w głowie siedzi, lepiej zignorować całkowicie
|
|
|
|
#183 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jak dojdzie do większej afery to np ja będę sobie sama pluć w brodę, że nie zrobiłam nic. Bo nie tylko ona ma problem, my oskarżane o różne rzeczy też, prawda? Które jak widać są najczęściej z palca wyssane, bądź wyolbrzymione czy przekręcone. Na szczęście liceum wspominam z łezką w oku, było mi tam dobrze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-08-09 o 14:53 |
|
|
|
|
#184 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jak zaczęłam czytać początek (naprawdę nie mając zielonego pojęcia o co chodzi, a jakoś na wizażu od 2004 roku jestem), to w pewnym momencie żal zrobiło się dziewczyny. Nie wiem, osobiście nikt mnie tak nigdy nie napastował, ale miałam kilka razy problem z natarczywymi smsami, przeczytałam tylko 1, resztę przez parę tygodni bez czytania kasowałam i to była moja jedyna reakcja. Obok wizażu udzielam się na innym jeszcze portalu na forum bliższym mi wiekowo - i tam jest opcja, że można czyjeś wątki, nicka ignorować- zrobiłam tak tylko raz, z jedną osobą, która spączkowała się w 3 nicki- i nie denerwuję się. Pewnie na wizażu też jest taka opcja.
Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-08-09 o 14:55 |
|
|
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42185766]A mnie troche szkoda autorki. Widac, ze dziewczyna jest cholernie samotna, zagubiona i jej odbija. Jest tez naiwna do bolu wysylajac obcym ludziom swoje imie i nazwisko. Widac, ze bardzo pragnie akceptacji grupy.
Z drugiej strony mamy jakies szanowne damy (odnosze sie do czesci wymienionych w pierwszym poscie), ktore chyba byly posmiewiskiem w liceum i teraz musza sobie wynagrodzic tamte czasy. Ile to bylo watkow, w ktorych byly jakies odniesienia do Skarpety czy Romantyczki? W ilu watkach sie z niej wysmiewalyscie? Kto przeglada Wizaz i ma dobra pamiec ten wie. Szkoda mi dziewczyny, bo biorac pod uwage jej problemy wcale nie pomagalo jej czytanie jak sie z niej smiejecie w watkach. Pisala do Was PW, okej. Po co odpisywalyscie? Smiac mi sie chce z tego potepiania trollowania autorki. Owszem, trolluje i tego nie neguje. Nie pamietacie swoich watkow, za ktore Was na pare tygodni zbanowano? Czyzby juz Gofrzyca nie chciala trzymac zwierzecia w komodzie? Druga trollowata kolezanka rozebrala juz choinke? Widzicie, ze dziewczyna ewidentnie ma problemy. Zamiast ja ignorowac to tylko jeszcze ja podjudzacie swoim chamstwem. W zestawieniu ciekawe, kto wypada gorzej, prawda? Ona-chora czy Wy? Autorko, idz do psychologa. [/QUOTE] Jak zawsze sie z Tobą zgadzam, zresztą to wszystko juz napisalam w moich postach na poprzedniej stronie. Jak dla mnie bana powinna dostac nie tylko autorka, ale tez te wszystkie, które ją tak podpuszczają, wysmiewaja, zakladaja nowe wątki o niej. To wyglada tak jak pisałam: banda łobuzow prowokuje jakas samotna pojedyncza jednostke do zrobienia czegos, po czym ta sama banda bedzie mogla sie z tej jednostki ponabijać. A jak przyjdzie nauczyciel to będzie: ale to ona powiedziała to tamto, to jej wina! No analogia identyczna. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Dokladnie. Ja np. jedną z czołowych prowokatorek wizazu, obecna zreszta od poczatku w tym wątku, rowniez zablokowalam, po co sie denerwowac i czytac te bzdurne wypociny. Zablokuj i bedziesz miała z głowy. |
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
Ten wątek mnie przeraża. Romantyczko, nie chcesz, żeby o tobie mówiono i obgadywano - to daj sobie spokój, nie zakładaj nowych kont ani wątków, nie próbuj się wybielić w oczach osób, za którymi nie przepadasz. Ludzie sobie pogadają i w końcu przestaną, bo ile można wałkować ten sam temat. Chyba że właśnie zależy ci na tym, by być ciągle w centrum uwagi? Wnioskując po twojej wesołej twórczości na forum mam wrażenie, że tak jest.
|
|
|
|
#190 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Poza tym, tą drugą osobą może też być ona sama...
|
#191 |
|
KOTerator
|
Ignoruję, ale zaraz będzie nowe konto (nieignorowane) - zobaczycie.
Żal mi jej też, ale sama sobie nie pomoże, jej nikt nie pomoże, a na wizażu się wyżywa. |
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
dwie sprawy ode mnie:
1. gdzie złożyć podanie by dołączyć do grupy trzymającej władze na wizazu? 2. dziewczyna ma jakąś manię prześladowczą, może to schizofrenia albo inne poważne zaburzenie? bo już dawno wyszło to poza granicę trollowania..
|
#193 |
|
KOTerator
|
[1=10256707ec776820308db4c 1f0d79c3a6390beb4_5dfabd9 430a8d;42185874]Chyba że właśnie zależy ci na tym, by być ciągle w centrum uwagi? Wnioskując po twojej wesołej twórczości na forum mam wrażenie, że tak jest.[/QUOTE]
Ja miałam spokój przez 2 miesiące, po czym sobie o mn ie przypomniała i pach pach znowu pw i teraz ten wątek |
|
|
|
#194 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I jakoś nie widzisz, że to kolejny wątek gdzie sama robisz najazd i nawołujesz do banów. Spadam stąd, szkoda pisania.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#195 | |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42185766] Po co odpisywalyscie?[/QUOTE]
Bo: Cytat:
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42185766]
Z drugiej strony mamy jakies szanowne damy (odnosze sie do czesci wymienionych w pierwszym poscie), ktore chyba byly posmiewiskiem w liceum i teraz musza sobie wynagrodzic tamte czasy. [/QUOTE] oh tak byłam posmiewiskiem. Weź i ty się dziewczyno ogarnij bo ci hula w głowie przeciąg i wypisujesz brednie pokroju skarpety i takiejsobie.
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
Podpuszczanie jej, wysmiewanie i zakladanie o niej nowych watkow, przez Twoje kolezanki z plotkowego tez na pewno jej nie pomoże.
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie.
Przykro, że nikt z jej otoczenia nie reaguje na jej zachowanie, na to, co się z nią dzieje. Ja się czuję w tym momencie skrajnie bezsilna i to jest smutne, bo dziewczynie fachowa pomoc się należy. Cytat:
Edytowane przez babie_lato Czas edycji: 2013-08-09 o 15:06 |
|
|
|
|
#199 |
|
KOTerator
|
Ja ją na początku lubiłam, zanim wyszło szydło z worka i zaczęło się nękanie pw i te obsesje wirtualnymi ludźmi, pisanie o tym jakie wzięła tabletki i ile, albo pytanie: "lubisz mnie?". A teraz mnie oskarża o prześladowanie, dobre.
|
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
Bo to co robicie jest tak skrajnie chamskie i zalosne, ze co niektore na bana jak najbardziej zasluzyly. Nie czytalam dokladnie regulaminu, ale wydaje mi sie ze za trolling i prowokacje bany sie należą? Poza tym jak zwykle przesadzasz, jakbym tak chciala rzucac w kazdego banami, to bym Was zglosila, nie zrobilam tego, choc pewnie niejedna osoba juz i tak Was pozgłaszała, takze tylko czekać, znowu beda masowe bany dla tych samych osob, co w kwietniu.
|
|
|
|
#201 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
.---------------------------------------------------------------- Ja szczerze zaluje, ze Zlosliwiec ma ciekawsze rzeczy do roboty niz zajmowanie sie wizazowym piekielkiem. Jestem naprawde ciekawa, co znalazlby w rzeczonym klubie i na PW poszczegolnych wizazanek. Odnosze dziwne wrazenie, ze mialby co czytac i bany by polecialy az milo. |
||
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie i zostaw je w mojej komodzie, mój chomik je rozpatrzy.
|
|
#203 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Jakie koleżanki? ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Jamestown ale gdzie ja napisałam, że odpisuję? A i zaspokoję ciekawość: nie ma żadnego klubu, a przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo. |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42186043]Zachowywala sie normalnie? Odpisalas. Zaczela zachowywac sie gorzej? Przestalas. Jak widzisz udalo Ci sie. Widac jednak inne osoby to przerasta. Moze powinnas jakies kursy prowadzic dla niepanujacych nad emocjami wizazanek "Jak nie odpisywac na PW. Wiedza tajemna -sekrety zebrane"
.---------------------------------------------------------------- Ja szczerze zaluje, ze Zlosliwiec ma ciekawsze rzeczy do roboty niz zajmowanie sie wizazowym piekielkiem. Jestem naprawde ciekawa, co znalazlby w rzeczonym klubie i na PW poszczegolnych wizazanek. Odnosze dziwne wrazenie, ze mialby co czytac i bany by polecialy az milo.[/QUOTE] a ty znów o jednym. Tobie serio 90% wizażu przeszkadza.
|
|
#205 |
|
Konto usunięte
|
Wyslala mi link do jakiegos wątku świezego, z wczoraj bodajze, pt. poglądy które dziwią (swoją drogą na poczatku idea tego wątku była fajna, mozna sie bylo posmiac - dopoki nie opanowala go ta sama, trollowa ekipa, gdzie 3/4 stron to ich offtop i wysmiewanie sie z innych uzytkownikow, jak zresztą w każdym zbiorowym wątku, w którym się pojawią), prosząc bym pozgłaszala tamtejsze spamerki, przy okazji dowiedzialam sie ze nie tylko ją obgadują, aż miło. A wymieniac nicków nie bede, bo zaraz znow bedzie odwracanie kota ogonem - ze kogoś oczerniam. Sama dobrze wiesz o kogo chodzi, zreszta autorka tego wątku juz wymienila te najbardziej aktywne trollowniki z plotkowego.
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeny jakby mi ktoś pw pisał i straszył samobójstwem (jakby nie było kompletnie obca osoba gdzieś tam z internetów odległych) to bym była przerażona i sama nie wiem co można zrobić i jak takiej osobie pomóc... Chociaż wiem że w prywatnych wiadomościach też jest opcja "ZGŁOŚ" wtedy trafia to do admina i może to on powinien coś z tym zrobić? Po śmierci Hanny też twórców tej strony internetowej chcą pociągnąć do odpowiedzialności za brak reakcji.
|
|
#207 |
|
KOTerator
|
Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią? To przecież nie jest wątek o niej o.O i to już chyba 10 albo 11 część.
|
|
|
|
#208 |
|
Konto usunięte
|
I w tagach wątku autorka umieśniła m.in. skarpeta, romantyczka, a wątek kręci się głownie wokol wysmiewania jej osoby, wydaje mi sie(choc pewna nie jestem), ze tez sie w nim wypowiadalas. Zdecydowana wiekszosc wątków zbiorczych na plotkowym, jest cała zaofftopowana przez te same osoby, wiec nawet jesli Cie nie było akurat w tym wątku, to z pewnoscia dobrze wiesz o co chodzi. Zreszta pewnie nawet teraz topi sie tam dyskusja pt. ''oh oh jaka ta takasobie jest głupia, ah ah, jaka ta jamestown przemądrzała, ouh ouhhh, zalozmy nowy wątek o skarpecie'' - tak to wlasnie, komizujac z lekka, wygląda.
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-08-09 o 15:18 |
|
|
|
#209 |
|
KOTerator
|
Byłam, subskrybuję, to jeden z najbardziej uczęszczanych wątków na wizażu tak samo jak Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać.
|
|
|
|
#210 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie, przecież akurat na tamtym watku przewijały się już różne tematy i osoby, więc chyba nic dziwnego, że w koncu pojawila się i ona, i ty -.-
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

? Co zablokuje jej posty, to za chwilę i tak je widzę bo jest nowe konto... Pw też się zablokować nie da. Płakać mi się chce, bo co wejdę na wizaż to albo skrzynka zapchana albo taki wątek.
- i tam jest opcja, że można czyjeś wątki, nicka ignorować- zrobiłam tak tylko raz, z jedną osobą, która spączkowała się w 3 nicki- i nie denerwuję się. Pewnie na wizażu też jest taka opcja.

I jakoś nie widzisz, że to kolejny wątek gdzie sama robisz najazd i nawołujesz do banów. Spadam stąd, szkoda pisania.