|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
jestem kiepska w składaniu życzeń
![]() wesołych świąt, zdrowych, spędzonych w dobrej atmosferze, żeby wszystko co dzisiaj zjecie poszło w cycki dużo radości, uśmiechu, a ze zbliżającym się Nowym Rokiem życzę porządnej naje.bki, żeby kac Was ominął (i żeby nie było rzygania do torebki, Nat )
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
wzajemnie
|
#183 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Fajnie by było naje.bać się w sylwestra, ale raczej nic z tego
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#184 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
![]() mnie mama zaprzęgła do roboty, poza tym głupio byłoby gdyby tylko ona harowała w kuchni a ja się obijała, jej marudzenie by mnie wykończyło ![]() Cytat:
ej, nie ma czego zazdraszczać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja Wam też życzę wszystkiego najlepszego. Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, najedzcie się porządnie, niech pójdzie w cycki Udanych prezentów i ogólnie pyszności Zaraz idę wyprowadzić psa, potem paznokcie, włosy, makijaż i let's eat! O której siadacie do stołu? Dużo osób u Was na Wigilii?
|
|
|
#185 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
o 16 ale jak zwykle część rodziny spóźniona, więc o 16:20 się wszystko zaczęło i 12 osób przy stole było ![]() a u Ciebie? ale jestem objedzona
|
|
#186 |
|
Kuźnia inspiracji
|
U mnie koło 17, po raz pierwszy w 5 osób, zawsze było 6, kiedyś 7. Cóż, dziadek i wujek świętują już gdzie indziej
![]() Aa, zresztą... Pier.dolic takie święta. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaczelam wigilię nr 1 koło 17, wigilię nr 2 koło 19 a na wigilie nr 3 nie chcialo mi sie do Tż juz jechać xD nawet sie tak potwornie nie obżarłam na wigilie nr 1 : 5 osob + pies, wigilia nr 2: 3 osoby i Stefan w kuchni
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W małym gronie ale zawsze Cytat:
Rodzice, siostra ze szwagrem, dziadkowie, ciocia z kuzynką no i ja Przemiło było, cudownie, mnóstwo śmiechu, dobre jedzonko, przepyszne winko dziadka... Ale największą radość sprawiło mi jak się spodobały prezenty ode mnie (szczególnie M. nie spodziewałam się ale przypasowały bardzo i się jaraaaaam ![]() Pełen brzuszek mimo że dużo nie zjadłam Chwalcie się prezentami!
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to samo Ja nie dostałam nic ciekawego: komin i czapę, majtki i skarpetki (jak co roku ![]() U mnie było 8 osób, zaczęliśmy o 18. Dziadkowie, rodzice, brat taty i brat z córką. Jutro jedziemy do dziadków na obiad na 13 a na kolację przyjeżdża drugi brat z żoną i dziećmi A co do atmosfery.. dziadkowie cały czas gadali, że to ich ostatnie święta i narzekali na zdrowie,a dziadek faktycznie coraz gorzej wygląda Do tego babcia mistrzyni taktu poruszyła sprawę rozwodu brata, który się odbył kilka dni temu a wujek powiedział, że inny wujek z dalszej rodziny 2 lata temu zatłukł belką na śmierć swojego bernardyna.. przez 2h go okładał podobno. Nienawidzę chuja, przysięgam, że gdybym się dowiedziała od razu to zgłosiłabym to gdzie by się dało.. Na policję, do ToZ, wszędzie.. Nie chcę śmiecia na oczy widzieć. Głupi skur.wiel
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-12-25 o 01:02 |
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
komin i majtki by mi się przydały I rękawiczki do iPhone, już sobie w bershce upatrzyłam, muszę z mamą zagadać.kupiłam płytę 50 Centa The Massacre do słuchania w nowym radiu Blaupunkta w jego czerwonym Ferrari bo to jest jego ulubiona (tj ma najwięcej ulubionych kawałków), w sumie się zdziwiłam bo ucieszył się jak dziecko na jej widok, potem odsłuchał i się jara, super No i to nad czym się okropnie namęczyłam czyli zrobiłam mu koszulkę Kupiłam jasno-szarą koszulkę, 2 arkusze papieru termotransferowego, spędziłam pół dnia i nocy w Photoshopie, drugie pół dnia i nocy przy drukarce, 2 godziny wycinania i kolejna noc prasowania , układania, dużo zabawy z tym było ale jaka satysfakcja Zrobiłam nadruk z ewolucją logo batmana bo go lubi i z tyłu na karku taki fajny ma nadruk batmanowski, i moje autorskie logo (beka ![]() On za to doje.bał w drugą stronę. Kupił mi perfumy Rihanny Reb'l fleur bo widział jak się nimi jaram (wizyta w drogerii=- obowiązkowo spsikanie się testerem Bo jako że mój prezent nie doszedł przed Świętami kupiła mi prezent zastępczy. Nawet dwa. Case na iphone + ładowarka samochodowa i kabel i magiczna puszka (z motywem szminek, no cała ja .Ale się rozpisałam Przepraszam Chyba za bardzo jestem podjarana dzisiejszym dniem.My jutro jedziemy do drugich dziadków, rodzina od strony taty A w drugie Święto nic nie wiem, wiem tylko że spędzę z M. ale czy pojedziemy do babci, do cioci, czy może do nas zaprosimy, albo zostaniemy w domu..
|
|
#191 |
|
Lwiątko z Cintry
|
ja póki co dostałam sweter, skarpetki, słodycze i owocki
i chyba po świętach będę sama dla siebie Mikołajem, bo szykuje mi się zamawianie lakierów Maja, logo jest świetne widać jak dużo serca włożyłaś w cały prezent ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- a teraz idę spać, bo jestem tak zje.bana w dniu dzisiejszym, że dziwię się sobie, że nie obijam twarzy o biurko ![]() branoc
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to jest śmieszne, tak jak ty masz wieczną wiksę na nowe lakiery tak np u mnie zmienia się to nie wiem, sezonowo... raz były lakiery, kupowałam masowo lakiery, potem kosmetyki do pielęgnacji włosów, wcześniej do ich stylizacji, potem szminki, róże, ostatnio błyszczyki/lekkie szminki, teraz kredki do brwi, cienie ale najbardziej to pędzle, masakra. niee, prościutkie jest bo nie chciałam przekombinować, ale dziękuję Noo starałam się żeby wyszło, było warto ![]() Zaraz ruszę ze swoją linią odzieżową, mówię Wam ja chyba też Dobranoc!
|
|
#193 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Zazdroszczę prezentów, w porównaniu z Wami to prawie nic nie dostałam i aż mi głupio pisać
I raczej zakupowo też nie poszaleje, bo jest bida w narodzie i za tą kasę która dostałam muszę sobie kupić spodnie, a to, co mam zachomikowane na koncie pójdzie na życie w styczniu. Bida ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#194 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no bo to jest już uzależnienie ![]() fajnie wyszło jak ruszysz to możemy liczyć na pierwszą koszulkę za free, tak po znajomości? Cytat:
nie martw się, u mnie w tamtym roku był bogatszy Mikołaj ![]()
|
|
#195 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mi to obojętnie, ja nakupywalam milion prezentow i z tego się bardziej cieszę ![]()
|
|
#197 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Aaa, nie powinnam narzekać, bo przecież Rossmann mnie wspomaga kosmetycznie
![]() chyba muszę sobie trzasnąć kosmetyczną listę zakupową na 2014 i jakoś porozkładać to w czasie, żeby mnie nie pociągnęło po kieszeni za bardzo, a żeby spróbować tego, czego chcę - zakpoholizm mode on |
|
|
|
#198 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja pewnie dwie Chinki kliknę, tylko nie wiem jakie mój Mikołaj drugi przyniósł mi zegarek nowy (bo pierwszy zabrała mi mamusia ), kubek termiczny i piwko.bimber też dał, wypiliśmy całą butelkę, co to za czasy nastały, że matka z własnymi dziećmi siedzi i pije bimber a i koniec końców Mikołaj oddał mi swój telefon
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie czasy noJezu, chyba upadłam na literackie dno.. od dwóch dni zaczytuję się Grey'em
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-12-25 o 18:51 |
|
|
|
|
#200 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
życie, jest nobeelon ja przeczytałam jedną część, ale pozostałe przeczytam chyba dla śmiechu
|
|
#201 |
|
Kuźnia inspiracji
|
To ja już dawno upadłam, mam za sobą wszystkie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie spokój.. czytałam o lodzie z połykiem u dziadków na obiedzie
|
|
#203 |
|
Lwiątko z Cintry
|
kurcze.. ja chyba sobie poczytam, bo na pierwszej części się uśmiałam w sumie
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam to.ojjj ja po dzisiaj zrobię sobie prezenty zastanowimy się ![]() Cytat:
Kwasy Swoją drogą myślałam o nich ale trochę boję się w to bawić.. tj przekonują mnie posty niektóre i wgl ale boję się że sobie coś zrobię, że porobią mi się przebarwienia, że to nieodpowiednia pora i w ogóle...
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
84% za mną, podejrzewam, że dziś skończę pierwszą część.---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Poza tym czytając to stwierdzam, że serio przydałby mi się facet
|
|
|
#206 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
niemniej jeszcze trochę zejdzie od zamówienia do kręcenia czegokolwiek, a że jak na razie jest sporo dni pochmurnych, to powinno dać radę, jakby co to jestem zaopatrzona w filtr 50+ (tłuścioch) no i fizyczny w minerałach sama się boję tego, ale kurczę, muszę coś zrobić z tymi zaskórnikami, bo oszaleję inaczej No i biorę jeszcze pod uwagę duet Pharmaceris z kwasem migdałowym, ale to też koszta i już sama nie wiem
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Mój mikołaj bidny w tym roku, jak co roku. Dostałam tylko perfumy i troszkę kaski.
![]() Greya przeczytalam 2,5 części i mam beke z gimnazjalistek, które to czytają, świat schodzi na psy Dzięki za przypomnienie o promocji w Hebe ![]() Obżarłam się ciastem za wszystkie czasy
|
|
#208 |
|
Kuźnia inspiracji
|
A tak w ogóle to mint, jak tam wrażenia z Anabelle?
bo pewnie już przetestowane ![]() swój pędzel też już poddałam testom, jak nauczę się go używać, to będzie miodzio, na razie jest dobrze. |
|
|
|
#209 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no akurat na Chinki to mam zawsze ochotę, niezależnie czy promocja czy nie ![]() ja chyba też, trzeba siebie nagrodzić ![]() oj no nie bądź taka.. daj koszulkę Cytat:
ja chyba wrócę do czytania książek ściagnęłam czytnik ebooków na telefon, wrzuciłam książki mnie jeszcze jutro czeka żarcie
|
|
#210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, ostatnio się zastanawiałam, filtr z minerałów starczyłby w duecie z kwasami o tej porze roku? U mnie ciągle podskórne bolące gule, nie wiem co było na nie najlepsze... mówisz o kremie 5% i 10%? Też o tym myślałam ale nie jestem przekonana czy jest równie skuteczne co samorobione toniki kwasowe. No i chyba drugi raz kupię Effaclar DUO, akurat na promocji w SP widziałam ostatnio... Cytat:
Mnie po Świętach stać by było na bilet na openera i biję się z myślami, czy nie tykać zostawić sobie na niego .. ale z drugiej strony... mam tyle rzeczy do kupienia... ![]() Cytat:
Krycie fajne aczkolwiek spodziewałam się większego, korektor dał radę. W ogóle jestem mistrzem bo bez próbek dopasowałam odcień w 100%, jest identyczny jak moja skóra Jeszcze wrzucili mi próbkę golden fair więc na lato będzie git Noo i nic mi się nie zważyło, w połowie dnia trochę się świeciłam, ale pudrowałam się bardzo delikatnie takim średnio fajnym pudrem. Generalnie jestem bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
podmień sobie "pigułkę" na "koszulkę" (nie, nie wiem czemu mi się to skojarzyło) na mnie śniadanko resztki z Wigilijnej kolacji ![]() W ogóle macie jakieś plany zakupowe na promocję w Hebe? Szukam inspiracji co by tu sobie kupić
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

dużo radości, uśmiechu, a ze zbliżającym się Nowym Rokiem życzę porządnej naje.bki, żeby kac Was ominął (i żeby nie było rzygania do torebki, Nat
)

zrobiłam to wczoraj i czekam na Armagedon na ryju, a że jestem przed @, to tylko zakopać sie pod ziemię:banghead:
i 12 osób przy stole było 

W małym gronie ale zawsze
I rękawiczki do iPhone, już sobie w bershce upatrzyłam, muszę z mamą zagadać.
.
Przepraszam
widać jak dużo serca włożyłaś w cały prezent 
Dobranoc!
bo pewnie już przetestowane
Jeszcze wrzucili mi próbkę golden fair więc na lato będzie git