Sylwester w domu, Ty też? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 13:57   #181
Miss O Club
Zadomowienie

Dot.: Sylwester w domu, Ty też?

Cytat:
Napisane przez change Pokaż wiadomość
tak wyszło zaraz bedzie ciemno chcialam sobie sprobowac, poza tym pewnie wczesniej pojde spac ale wypilam jeden drink i teraz kulturalnie zjem z rodzicami kolacje a potem bede swietowac dalej
spoko loko, pójdę w twoje ślady właśnie zrobiłam makijaż, ubiorę się i idę kupić coś dobrego do jedzenia, zastanawiam się tylko czy kupić to wino czy może spróbować czegoś innego... chcę żeby zrobiło mi się wesoło, ale bez przykrych niespodzianek macie jakieś propozycje??

"Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."
-Sophia Loren
Miss O Club jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:00   #182
mari9090
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eliza1224 Pokaż wiadomość
To ja też się przyłączę,ale najpierw wyleję tu swoje żale.
Kolejny sylwester,kolejny raz w domu. Powoli czuję się jak stara panna-przed telewizorem i z kotem,a jestem młoda. Moi znajomi mają mnie gdzieś. Każdy się gdzieś wkręcił,a o mnie jak zwykle zapomnieli. Każdy mnie olał. Znowu. Czuję się bardzo samotna. Nie będę miała jutro nawet z kim pogadać. Za to będę myśleć,jak teraz wszyscy moi znajomi fajnie się bawią na jakiejś imprezie,a ja siedzę na łóżku i oglądam serial. Sama. Znowu. I chyba wyłączę telefon,bo jeżeli ktokolwiek by sobie o mnie przypomniał i wysłał mi życzenia,to bym się chyba popłakała. Zawsze tak mam,że jak jest jakiekolwiek wolne,to każdy o mnie zapomina. Ja też bym chciała fajnie przeżyć tę swoją młodość. Chciałabym mieć kiedyś wspomnienia z imprez, wyjazdów wakacyjnych,domówek czy zwykłych posiadówek ze znajomymi. Jest mi teraz bardzo smutno,a za kilkanaście godzin będzie jeszcze gorzej.
To w 100% o mnie ehh... w tym dniu samotność doskwiera bardzo
mari9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:08   #183
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Coś w tym jest, mam podobnie. Fakt, że te 2 koleżanki o których pisałam mnie zaprosiły, ale mam też w ogóle sporo innych koleżanek, które nie pomyślały o mnie. Może i przesadzam, że miała by pomyśleć o mnie koleżanka X która dostała zaproszenie wraz z chłopakiem na domówkę od swojej koleżanki Y której nie znam, ale i tak troszkę przykro jest
A ja trochę nie rozumiem Nie można zawsze liczyć, że "ktoś może zaprosi", a jak nie to mieć pretensje do całego świata. Czasem warto wziąć sprawy w swoje ręce

Tak, przesadzasz
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:11   #184
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
A ja trochę nie rozumiem Nie można zawsze liczyć, że "ktoś może zaprosi", a jak nie to mieć pretensje do całego świata. Czasem warto wziąć sprawy w swoje ręce

Tak, przesadzasz

Pewnie, że można może za rok się uda bo w tym roku mama zostaje w domu a mój pokój ni chu chu nie nadaje się na imprezy- 3 osoby to już tłok

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:11   #185
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Miss O Club Pokaż wiadomość
spoko loko, pójdę w twoje ślady właśnie zrobiłam makijaż, ubiorę się i idę kupić coś dobrego do jedzenia, zastanawiam się tylko czy kupić to wino czy może spróbować czegoś innego... chcę żeby zrobiło mi się wesoło, ale bez przykrych niespodzianek macie jakieś propozycje??
Miałam słodkie winko ale wczoraj wypiłam z mężem ale mamy jeszcze dwie butelki a'la malibu, będzie z sokiem ananasowym Musiałam się na jeden trunek zdecydować bo jak raz pomieszałam z szampanem to potem 2h stałam w drzwiach zielona prawie rzygająca :P Nie mam w tym roku nawet szampana :P
Stary 2013-12-31, 14:13   #186
poiuyt214
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi1416 Pokaż wiadomość

Mój telefon od wczoraj milczy, zostałam olana znowu Cóż chyba większość osób ma mnie zapisaną jako "Napisz jak się nudzisz, potem olej i nie odpisuj" Jestem obecnie w stanie, gdzie leje na to, że tak powiem. Nie mam zamiaru wyłączać tel. jedynie wyciszę i nie będę odbierać (w sumie pewnie nie będzie co), a i NIE mam zamiaru ja im znowu wysyłać życzeń, skoro większość pewnie by nawet mi nie wysłała w świeta jakbym im nie wysłała. Skończyło się !
Megi, tu Cie nikt nie oleje! Dziewczynki, jestem tu od ponad godziny, a juz zdążyłyście mi poprawić samopoczucie Czasami zwykłe slowa dzialają cuda
Stary 2013-12-31, 14:18   #187
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Pewnie, że można może za rok się uda bo w tym roku mama zostaje w domu a mój pokój ni chu chu nie nadaje się na imprezy- 3 osoby to już tłok
Kilka lat temu jak byłam sama to krzywo patrzyłam na koleżanki które spędzały sylwestry w parach a ja im zazdrościłam i głupio się czułam, teraz inaczej na to patrzę i żałuję że wtedy się złościłam bo właściwie nie było o co... Pierwszego sylwestra poza domem i bez rodziców spędziłam jak miałam 19 lat dopiero :P Bo nigdy nie umiałam się wkręcić, nieśmiała byłam i miałam mało znajomych. Potem zaczęłam być bardziej otwarta na ludzi i to dużo zmieniło. A teraz już się czuje stara i nawet mimo kilku propozycji sylwestrowych od razu w zaparte twierdziłam że chcę w domu, a kiedyś się rodzicom dziwiłam jak oni mogą nie chcieć gdzieś pójść

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 14:18   #188
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiuyt214 Pokaż wiadomość
Megi, tu Cie nikt nie oleje! Dziewczynki, jestem tu od ponad godziny, a juz zdążyłyście mi poprawić samopoczucie Czasami zwykłe slowa dzialają cuda
Świetny podpis, poiuyt214 dokładnie tego życzę Tobie i innym Wizażankom
Stary 2013-12-31, 14:19   #189
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
Ooo aż mi się łezka w oku zakręciła ! Poważnie Obcy ludzie zrozumieją lepiej i szybciej niż "przyjaciele".

A właśnie Twój opis zagości na mojej tapecie jeśli pozwolisz ?

Edytowane przez megi1416
Czas edycji: 2013-12-31 o 14:21
megi1416 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:21   #190
Amy_y
Raczkowanie

Właśnie zostałam wystawiona... Miałam zrobić sobie z kumpelą mini imprezkę (obydwie nie lubimy imprez w dużym gronie), ale zadzwoniła, że niestety musi odwołać. Suuuuper. Lepiej iść spać czy samej się upić?
Amy_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:23   #191
little traveler
Raczkowanie

Ja spędzam Sylwestra w gronie przyjaciółek, a nie na ogromnych imprezach, gdzie ludzie przed 23 często są narąbani w cztery d*py
Ale w domku z rodzicami też kiedyś spędziłam czas, ze 2 razy.

Ale życzę udanego Sylwka i tym, które zostają w domu i tym, które wychodzą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 14:23   #192
alvvver
Raczkowanie

Też dołączam do was. Jestem dziś meega zdołowana..sylwester to taki dzień gdy okazuje się kto na prawdę jest twoim przyjacielem.kolegą/znajomym dziś jestem sama ..nawet mój chłopak zrobił mi dziś przykrą niespodziankę..ehh
alvvver jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:26   #193
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amy_y Pokaż wiadomość
Właśnie zostałam wystawiona... Miałam zrobić sobie z kumpelą mini imprezkę (obydwie nie lubimy imprez w dużym gronie), ale zadzwoniła, że niestety musi odwołać. Suuuuper. Lepiej iść spać czy samej się upić?
To już zależy od Ciebie Jeśli nie odstawiasz niczego po alkoholu możesz się napić, ale proponowałabym poczekać przynajmniej do tej 24 ze snem :P

Ja najbardziej obawiam się tego: "Jaki Sylwester - taki cały rok" Wiem, że to tylko zabobony? i gadanie, no ale...
Stary 2013-12-31, 14:27   #194
Silence_
Zakorzenienie

Ja muszę ruszyć tyłek i pójść do sklepu po coś dobrego do picia, ale nie chce mi sięęęęę....

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:30   #195
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez alvvver Pokaż wiadomość
Też dołączam do was. Jestem dziś meega zdołowana..sylwester to taki dzień gdy okazuje się kto na prawdę jest twoim przyjacielem.kolegą/znajomym dziś jestem sama ..nawet mój chłopak zrobił mi dziś przykrą niespodziankę..ehh

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
To już zależy od Ciebie Jeśli nie odstawiasz niczego po alkoholu możesz się napić, ale proponowałabym poczekać przynajmniej do tej 24 ze snem :P

Ja najbardziej obawiam się tego: "Jaki Sylwester - taki cały rok" Wiem, że to tylko zabobony? i gadanie, no ale...
Nieee pomyliłaś;P Jaka wigilia taki cały rok

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 14:31   #196
poiuyt214
Raczkowanie

Cytat:
Ooo aż mi się łezka w oku zakręciła ! Poważnie Obcy ludzie zrozumieją lepiej i szybciej niż "przyjaciele".

A właśnie Twój opis zagości na mojej tapecie jeśli pozwolisz ?
Nie widzę przeciwskazań To prawda, ze obcy ludzie bardziej rozumieją i szybciej pomoga niż "przyjaciele", to smutne, ale niestety prawdziwe. łatwiej też jest sie wyżalić obcej osobie, przynajmniej ja tak mam. Wtedy moge liczyc na konstruktywna i szczera rade. Także Megi, głowa i uszy do góry

Cytat:
Napisane przez Amy_y
Zostań z nami i się upij Ja zakupiłam 2 małpki lubelskiej cytrynówki i zurawinówki
Stary 2013-12-31, 14:31   #197
Amy_y
Raczkowanie

Cytat:

Odstawiam tylko w towarzystwie :P
"Jaki Sylwester - taki cały rok" - nie przejmuj się tym Mój poprzedni sylwester był chyba najgorszy w moim życiu, a z rokiem 2013 wręcz przeciwnie, prawdopodobnie najlepszy jak dotąd
Sylwester z rodzicami w domu... rany, chce mi się płakać jak o tym pomyślę.

Cytat:
Zostań z nami i się upij Ja zakupiłam 2 małpki lubelskiej cytrynówki i zurawinówki
Wybuliłam kasę i kupiłam dwa wina i wielkiego szampana, także mam w czym wybierać

Edytowane przez Amy_y
Czas edycji: 2013-12-31 o 14:33
Stary 2013-12-31, 14:33   #198
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dziewczyny Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Życzę już teraz, bo jednak TŻ wymyślił spontaniczny wyjazd do znajomych.
Stary 2013-12-31, 14:33   #199
GrumpyCat
Wredny kotecek

Jeny, jak mnie wk*** petardy od rana:/ Ludzie się doczekać nie mogą, popisują się nie wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 14:35   #200
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:

to zabobony ostatni sylwester był mimo wszystko bardzo udany (no nie licząc kilku małych "przypałów") , wspominam go naprawdę dobrze. A 2013 rok był delikatnie mówiąc do pupy

Mmmm... nie wiem jak wy, ale ja już zaczynam imprezę (tzn. otwieram dużą milkę i puszkę reddsa)
Stary 2013-12-31, 14:38   #201
Amy_y
Raczkowanie

Cytat:
Jeny, jak mnie wk*** petardy od rana:/ Ludzie się doczekać nie mogą, popisują się nie wiem
Nigdy nie zrozumiem idei petard, które robią tylko dużo hałasu. Na fajerwerki przynajmniej popatrzeć można.

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Życzę już teraz, bo jednak TŻ wymyślił spontaniczny wyjazd do znajomych.
Jeśli to też do mnie to dziękuję i życzę dobrej zabawy
Stary 2013-12-31, 14:43   #202
Ann221
Rozeznanie

Cytat:
Tydzień temu ktoś mądry odpalał pod centrum handlowym, jedna wybuchła niedaleko mnie, już dawno tak się nie wystraszyłam !
Stary 2013-12-31, 14:44   #203
Miss O Club
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Ja muszę ruszyć tyłek i pójść do sklepu po coś dobrego do picia, ale nie chce mi sięęęęę....
mam dokładnie tak jak ty jeszcze nie poszłam

Cytat:
Miałam słodkie winko ale wczoraj wypiłam z mężem ale mamy jeszcze dwie butelki a'la malibu, będzie z sokiem ananasowym Musiałam się na jeden trunek zdecydować bo jak raz pomieszałam z szampanem to potem 2h stałam w drzwiach zielona prawie rzygająca :P Nie mam w tym roku nawet szampana :P
ja też właśnie nie mogę mieszać, dlatego muszę zdecydować się na jeden... szampana też nie kupuje, taki bunt

"Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma, a w połowie to, co myślą że ma."
-Sophia Loren

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 14:45   #204
alvvver
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Nom..chyba ja jestem tylko takim wyrzutkiem i mam pecha do ludzi ale co tam...
alvvver jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:50   #205
megi1416
Rozeznanie

Cytat:

Więc powinno być lepiej troszkę niż dzisiaj. Chociaż różne są wersje.

Hahaha tak mi się przypomniało. Rok temu dość szybko na Sylwestrze złapałam faze i można powiedzieć że na większości imprez tak było, niezależnie od ilości wypitego alko. Raz nawet po 2 piwach Więc mam nadzieję że teraz nie będę siedzieć teraz tylko w domu, jako zrzędząca i nic nie pijąca dziewczyna.

Cytat:
Napisane przez alvvver Pokaż wiadomość
Nom..chyba ja jestem tylko takim wyrzutkiem i mam pecha do ludzi ale co tam...
Co ty gadasz ? Patrz ile nas tutaj jest, wraz z naszymi wspaniałymi znajomymi ! Nie potrafimy wybrać gdzie chcemy iść, tak każdy o nas pamięta !

Edytowane przez megi1416
Czas edycji: 2013-12-31 o 14:52
Stary 2013-12-31, 14:57   #206
poiuyt214
Raczkowanie

Ja w tamtym roku, tak bardzo chciałam się upić, a nie mogłam. żal poślady ściskał, jak inni już "w klimacie", a Ty trzeźwy jak niemowlę Pragne zaznaczyć, zeby nie bylo, umiem tez bawić się bez alkoholu

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Co ty gadasz ? Patrz ile nas tutaj jest, wraz z naszymi wspaniałymi znajomymi ! Nie potrafimy wybrać gdzie chcemy iść, tak każdy o nas pamięta !
Megi, stężenie jadu i sarkazmu w wypowiedzi 100%
Stary 2013-12-31, 14:58   #207
greta_s
Raczkowanie

Mnie zaprosiło kilka osób na domówki, ale z żadną z tych osób nie mam jakoś super ochoty spędzić Sylwestra. Co rok sobie powtarzam, że spędzę Sylwestra z jakimś facetem i co roku jestem sama W sumie, dużo imprezowałam ostatnio, może dzisiaj najlepiej włączyć film i iść spać Albo poćwiczyć
greta_s jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 14:59   #208
Miss O Club
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha tak mi się przypomniało. Rok temu dość szybko na Sylwestrze złapałam faze i można powiedzieć że na większości imprez tak było, niezależnie od ilości wypitego alko. Raz nawet po 2 piwach
ja mam tak słabą głowę, ze aż wstyd, jedno piwo wystarczy, żeby już było wesoło, ale nie lubię piwa, nie dość, że cały czas do kibelka latam to jeszcze non stop mi się odbija po nim dlatego dzisiaj stawiam na coś innego.

Przed chwil zadzwoniłam do mamy, a że akurat w biedronce była, to kupi mi coś do picia, więc przejdę się tylko do sklepu obok mojego bloku po jakieś niezdrowe żarcie i w sumie będę już gotowa do samotnej zabawy!

-Sophia Loren
Stary 2013-12-31, 15:00   #209
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dziewczyny właśnie na esce tv imprezowa lista się zaczęła, do 2 w nocy same hity bez reklam Od razu weselej w domu, Tż jeszcze w pracy pewnie po 16 wróci
Stary 2013-12-31, 15:00   #210
megi1416
Rozeznanie

Cytat:
Megi, stężenie jadu i sarkazmu w wypowiedzi 100%
To była tylko lekka ironia

U mnie już się tak samo zaczęło, szczelają nie wiadomo po co już... W sumie to już od tygodnia ;/ Porażka... tylko psy mi stresują !

A ja głupia dalej mimo iż telefon wyciszony już, to zerkam na niego z nadzieją... Boże jaka jestem naiwna i żałosna to mało powiedziane !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości