|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIE- KWIECIEŃ - wielkie pudło! ;) BOURJOIS, PHENOME, VICHY, BENEFIT, PAT&R
hejka, przygarnełąbym coś z poniższych:
peeling P&R, termalki (jaką one mają pojemność? nowe?), mały micel Biodermy, Aussie. Ale Miss Dior, raczej nie oddam... wolałabym je oddać za Flowerbomb, ale BB krem jest wolny. |
|
|
|
|
#183 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: WYMIENIE I SZUKAM - KWIECIEŃ - wielkie pudło kosmetyków! ;)
rozumiem; ale w takim razie podziękuję - mam tyle ponapoczynanej pielęgnacji, że szkoda gadać
![]() ewentualnie interesuje mnie jeszcze szara torebka/worek tylko czy masz real fotki? Jaki jest jej stan i z jakiego sklepu pochodzi? |
|
|
|
|
#184 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: WYMIENIE- KWIECIEŃ - wielkie pudło! ;) BOURJOIS, PHENOME, VICHY, BENEFIT, PAT&R
Hej ,moze cos teraz wynajdIesz za Phenome refreshing green tea?
|
|
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie olej kokosowy z Organique i olejek rozświetlający z PAT&RUB.
Edytowane przez blackangel88 Czas edycji: 2014-05-03 o 14:14 |
|
|
|
|
#186 |
|
Kici kici miau miau
|
Ja chetna
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
- LIRENE peeling z olejem brzoskwiniowym
- LIRENE regenerujący balsam z witaminami do skóry szorstkiej - NIVEA- Styling Mousse Long Repair - pianka do włosów - nowy - NIVEA VISAGE - ALL IN 1 - żel-peeling-maska do oczyszczania twarzy nowy - FLOSLEK - krem matujący - nowy - FLOSLEK - regenerujący krem ochronny do skóry suchej/zniszczonej nowy coś u mnie? |
|
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze się zastanowię
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, widzisz coś może u mnie? Mam podkład Vichy Normaderm najjaśniejszy, może Cię zainteresuje?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Oj, przepraszam, też już nie pamiętam, na czym stanęło. Szminki Diora nadal mam
Chanel chciałabym oddać tylko za coś bardzo potrzebnego.Wymienię to, co mi się podoba: - PHENOME - bath&shower Green Tea - żel do kąpieli 1/3 z 250 ml albo ten nowy - PHENOME - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml - PHENOME - rewitalizujący balsam do ciała white tea - 200 ml - cudny, polecam! - PHENOME - odżywcza emulsja do ciała 100 ml - i to też, pięknie pachnie ![]() - PHENOME - leave-on krem oczyszczający - polecam! - woda termalna vichy - pat&rub scrub mały albo ten po terminie też mogę przygarnąć, jeśli nie jest zjełczały - świeca, ale jaki to zapach? nie widzę na fotkach
|
|
#193 |
|
koci świat
|
hej coś za naszyjnik serce z dokładki ????
|
|
|
|
|
#195 |
|
Witchdoctor
|
Hej
![]() a Chloe nic nie znalazłam (chciałabym za nią inne perfumy), ale mam 3 kremy do rąk L'occitane: Magiczne K+wiaty, Magiczne Liście, Pivoine Flora, każdy 30 ml - testowy ubyek ok ziarenka groszku, sprawdzałam zapach. Może Cię zainteresują? Kilka Twoich kosmetyków wpadło mi o oko ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Woda termalna Vichy, micel Bioderma i PAT&RUB - scrub cukrowy rewitalizujący nowy 40 ml
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za olejek rozświetlający Pat&Rub i ewentualnie peeling Lirene? Szukasz czegoś konkretnego?
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
POdoba mi sie elixir kerastase i - FRESH MINERALS - Mineral Loose Powder Foundation - jaki ma odcien i ile jego jest ?
|
|
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana, podjęłam decyzję
Jestem chętna na olejek kokosowy i rozświetlający z Put&Rub w zamian za olejek migdałowy.
|
|
|
|
|
#200 |
|
Kici kici miau miau
|
Ten ktory wymieniam z Toba ma 250 ml a mam drugi jesCze 50 ml
Za torbe nie wiem , cos co mi wpadnie w oko---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Ciuchy tak - ale ja glownie preferuje polskich projektantow ewentualnie np marynarki z Topshopu ew innej marki no cos w ten desen
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi się
PHENOME - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml VICTORIA'S SECRET - mgiełka do ciała CHERRY BLOSSOM - 250 ml, KERESTASE kultowy eliksir malutka buteleczka (ostatnie zdjęcie, widać zużycie) YASUMI - ekspresowa maska shakerowa z drobinkami złota - SIQUENS - krem rozjaśniający obok tego balsamu L'occitane stoi balsam i żel z serii zapachowej Werbena, nowe miniatury |
|
|
|
|
#202 |
|
Kici kici miau miau
|
Nie moj styl niestety- preferuje taki " uliczny" luzny
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Róże
Essence me&my ice cream kremowy róz nr 01 ice bomb, ubytek testowy Essence the twilight saga breaking dawn róz nr 01 renesmee red, ubytek minimalny Dermacol róz w musie, ubytek na zdjeciu, nr2 Pomadki Catrice Ultimate Shine Gel Colour 030 Orangine, tylko testowana Joko nawilżająca pomadka "wet lips' nr J49 tylko testowana |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Kici kici miau miau
|
taka ale szara
![]() http://mostrami.pl/product-pol-15699...14-cotton.html spodnie nie wiem, boje sie zawsze ze nie beda pasowac ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- spodnic nie nosze, nie mam ani jednej w szafie.. a spodnie raczej nie, mam juz takie jedne i tak leza ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- a nic nie szkodzi tylko akurat nie pasuja mi te rzeczy wizualnie ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- wisha nie mam bo generalnie cos mi musi wpasc w oko to czekam !
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
coś za PHENOME - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml ?
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
W sensie, te truskawki w bitej śmietanie?
![]() I który Dior Ci się podoba? Szminki, błyszczyk? Moschino już nie mam, ale na pewno mogłabym oddać sporo rzeczy, tylko sprecyzuj powyższe i Ci konkretniej odpiszę
|
|
#208 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
teraz spodobała mi się bransoletka z wczorajszej dokładki
![]() jeśli chcesz mogę oddać za nią MACowe kosmetyki
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc
spodobała mi się bransoletka i mleczko Uriage (jest nowe czy używane? jaka data waznosci?). Co u mnie wpadło Ci w oko ?
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej podoba mi sie
TONI&GUY - intensywnie regenerująca maska do włosów PHENOME - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST PHENOME - rozgrzewające masło do ciała - 50ml jaki zapach swiecy YC?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.