|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maj - całoroczny wątek wymiankowy 2014
Okej, to dobrze, chciałam się upewnić
![]() Wąchnę i dam znać Powiem Ci, że sprawdziłam wszystkie te trzy zapachy na fragrantica.com i najciekawiej wyglądają mi te Evidence Są tam same takie nuty, które lubię Zobaczymy jak zagrają razem ![]() Purple też sobie niuchnę, a co ! I w przyszłym tygodniu się odezwę Jakbym zapomniała, to proszę, przypomnij się. Wiesz, że ja mam sklerozę wtórną i czasem trzeba mi przypomnieć
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
dokładam:
Dove balsam do ciała body milk, 200ml, NOWY Dove balsam do ciała purely pampering, 200ml, NOWY Yves Rocher, perfumowany balsam do ciała konwalia, NOWY |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to co byś za niego chciała?
I za Tigi ewentualnie, jeśli coś byś jeszcze u mnie znalazła?---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Ale to by było chyba za mało? Mogę Ci dorzucić jeszcze jakiś ciemniejsze próbki podkładów, jak znajdę, jeśli chcesz i widzę, że szukasz Bandi, mam próbkę 6ml kremu nawilżającego.---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Ale to co z olejem Eveline? Bo mi chodziło, ze tej olejek to moim zdaniem za mało za ten podkład, sądzę, że ma on mniejszą wartość niż Blusche ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- To idę na pw
Edytowane przez EbonyLuna Czas edycji: 2014-06-16 o 11:20 |
|
|
|
#184 |
|
Chimay
|
coś za
Beauty Formulas Henna Wax, tp ?? użyta jedne raz, zostało spokojnie 90% Avon Little Red Dress - ubytek widoczny na zdjęciu?
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za
Kallos Color - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka Beauty Formulas Henna Wax, tp ?? użyta jedne raz, zostało spokojnie 90% Planeta Organica szampon Aleppo - mogę zrobić odlewkę Tołpa płyn micelarny 200ml 2sztuki NOWE ? ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Ok mi by wymiana szczotki za te rzeczy, które wymieniłam pasowała Jeśli Tobie też, to napisz mi jeszcze jakiej wielkości mogłabyś zrobić te odlewki
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
cos za lusterko i torbe podrozna?
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Niestety, ale dowodu zakupu i karty gwarancyjnej nie mam. A baterii oryginalnie w zestawie nie było, ale zostawię te włożone przeze mnie
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś za zestaw 3 toreb i lusterko ?
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie podoba kilka rzeczy playboy perfum dezodorant,
Avon sexy perfum, Tołpa płyn micelarny, Got2be ale cały nie odlewka , Lakier i baza . ![]() |
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
Podkłady mam wolne,sexy pulp wymienione,a Mdb w czasie wymiany.
|
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
Musiałabym znaleść u CB dużo więcej rzeczy żeby mi sie to oplacalo
Wiec narazie negocjujemy podklady ![]() Napisz mi jak wyceniasz swoje rzeczy żebyśmy mogły sie dogadac
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
Pure light wyceniam na 40zl a zero niedoskonałości na 50 gdyż był kilka razy użyty.
Tak zgodzę sie jako pierwsza ale po daniu numeru nadania oczekuje wysyłki od Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Ok ja rowniez
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
Kallos Color - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka - szampon czy maska? Seri Arganowa - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka - j. w. ? Bania Agafii - maseczka w saszetce błyskawiczna coś tam, zostało ok połowy ze 100ml Tołpa płyn micelarny 200ml 2sztuki NOWE kosmetyki mineralne kosmetyki azjatyckie - coś fajnego na próbę - nie miałam z nimi do czynienia ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Lolity mam ok 20 ml
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
ja mam 2 tusze YR Sexy Pulp - też je lubię To mój zapas, ale za coś fajnego mogę oddać - przynajmniej 1szt i w regularnej jego cenie.Niestety, z wątku nic mnie nie zainteresowało, ale może masz coś poza? W zasadzie sama nie wiem, co bym chciała - najchętniej wymieniłabym te tusze, ale na niebieskie Jeżeli byłabyś zainteresowana, to się odezwij
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie chciałabyś moze zrobić tak ze za te podkłady dać Playboya ,płyn tołpy i got2be?
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Kallos Color - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka Seri Arganowa - mogę zrobić odlewkę z mojego litrowego baniaczka Planeta Organica szampon Aleppo - mogę zrobić odlewkę Pantene serum arganowe NOWE Schwarzkopf Got2b smooth&chic anti-frizz Lotion - mogę zrobić odlewki lub oddać całość, jest ok 85% z 200ml
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej mam z twojej wish w moich zapasach 2 nowe czarne tusze sexy oraz woski yc w wątku.może mazz coś z mojej wish?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Hej interesuje mnie ewentualnie:
2 farby palette 6-0 Krem.zel hydra vegetal maybelline color tatto white Pasta.colgate Jak.bys to widZiała? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
zeli juz nie mam
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- tusze są nowe,zafoliowane i czarne :P
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Yves Rocher, perfumowany balsam do ciała konwalia, NOWY i próbki:
TonyMoly Floria whitening capsule essenc Tomatox TonyMoly ? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Są tam same takie nuty, które lubię
! I w przyszłym tygodniu się odezwę 
Mogę Ci dorzucić jeszcze jakiś ciemniejsze próbki podkładów, jak znajdę, jeśli chcesz i widzę, że szukasz Bandi, mam próbkę 6ml kremu nawilżającego.