![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hohoh mama zwiedza witam w sobotę ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Hej, czy jeszcze któraś wypełni ankietę????
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Jakub urządził sobie imprezę od 12 do 1-30....
![]() ![]() zapomniałam wczoraj wyjąć rybę z zamrażalnika, więc nie będzie obiadu. uroczo zaczyna się weekend ![]() Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2014-05-31 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Ja takze witam sie w Sobote
U mnie za oknem znowu piekna sloneczna pogoda ![]() Milus na drzemce - jak wstanje jade na centeum kddac ksiazki do bibliotek i cos znowu wypozyczyc mamie, no i w koncu musze kupic Mopa ![]() Noc minela fajowo Mama mowi ze mlody usnol o 21.20 ale byl tak wymeczony ze hoohoo / wytrzasneli jakis fajowy plac zabaw i tam ponoc spedzili godzine - Milus mega zadowolony ![]() Jutro Dzien Dziecka - chce jeszcze jakis prezent Milusiowi kupic ale nie mam zielonego pojecia Co ..? Tym tabletem co kupilam niby sie bawi - naciska baaa nawet ost wydal dzwiek po krowie ![]() ![]() To milego dnia dalszego. Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tasia - cudnie, że malutka rozwija się książkowo, dobrze, że z Tobą ok, oby tak do samego końca ![]() nestelle nas opuściła? buuuu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() OMG ![]() ![]() ![]() Łojeja ![]() Cytat:
Jej ale cuda wymyślasz ![]() ![]() Mikołajowi najlepiej na śniadanie wchodzi mleko ew, kaszka. Dopchnie potem chlebkiem i ok. Samym chlebem się nie naje. Za godzinę już ryczy bo głodny. Owsianki na razie nie lubi. Ale muszę spróbować zrobić ją Twoim sposobem. Duuużo cierpliwości ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za wyprawkę ![]() I płeć ![]() ![]() ![]() Super, że u gina ok ![]() ![]() I dla Krzysia słodziaka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawa dla Tż ![]() ![]() Cytat:
<przytul> Cytat:
![]() ![]() Niezły kaskader z Milusia. Moi rodzice niestety nie wypełnią ![]() My dziś się wybieramy na czarny bez, będziemy robić soki ![]()
![]() |
#186 | |
Kniaginia
|
Witam
![]() Tasia, ale się cieszę, że wszystko dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś leżę i na leżąco pracuję ![]() Sił nie mam, autentycznie. TŻ twierdzi, że to z przepracowania. Sam poszedł z Różą na spacer. Nie ma kto i kiedy gotować, więc jemy dania typu garmażerka albo coś z dostawą ![]() Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2014-05-31 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My dziś już po basenie , spacerku, podwórku itp. niedługo wybywamy "w gości" na grilla pogoda się zrbiła więc trzeba korzystać ![]() Oczywiście moje dziecko miało jednodniową a właściwie pół dniową gorączkę chyba ma syndrom białego fartucha ![]() ![]() maria może trzeba było się zrelaksować z dzieckiem na spacerku albo odpocząć w łóżku czytając książkę albo przespać się jeden dzień przerwy zrób sobie ![]() Scarlett a jak tam u was? Jak Zosia? Nestelle jak dzień mamy i taty? jak pikniki? BYou pewnie uroczo spędza czas bo mężuś wrócił ![]() Moni_ka.g ![]() ![]() A weekend zaczął się doskonale to znak iż dziś obiadu nie trzeba robić więcej czasu dla J. masz ![]() ![]() Kasia ja dziś robiłam mielone z mizerią młodymi ziemniaczkami i fasolką szapargową ![]() Odnośnie pilnowania dzieci przez tż mój ostatnio powiedzmy że więcej się zajmuje małą jak ona już taka komunikatywna się zrobiła nie raz jak jestem zmęczona mówię po obiedzie że idę się położyć i obudz mnie za 15 jakbym zasnęła to mnie nie raz budzi po godzinie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Kasia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski!
U mnie sajgon, czego się nie tknąć to ![]() Podczytuję Was i podczytuję, a pisać już nie mam siły.... Co do roboty i sprzątania - Panika, ja bym nie sprzątała z żadną panią, bo bym jej nie wpuściła do domu w ogóle. Pomijając kwestie kasy, wkurzałoby mnie, że w ogóle całkiem obca osoba ma ruszać moje rzeczy. Jakaś bardzo terytorialna jestem ![]() ![]() Dziś miałam szkolenie, wychodząc już nie pamiętałam czy nastawiłam pranie, czy tylko załadowałam do pralki...... Napisałam smsa żeby uprał abo tylko wywiesił i uprał potem ręczniki..... TŻ odpisał że już wywiesił, a co do drugiego to poleciał jakimś textem w stylu dać palec to weźmie całą rękę.... Nosz!!!!!! Zosia dzisiaj pierwszy raz wstała i zaczęła chodzić bokiem przy kaloryferze ![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
Ale pustki... Tasia super, że z Anią dobrze
![]() scarlet moj też często takie tekstu wali, osttaniop np. że nie moze pokazać że wszystko potrafi...normalnie śmiech na sali;p żeby jeszcze potrafił;p;p Niech mamy marzec-kwiecien 2014 zmienią tytuł, bo się ciągle myle i do nich wchodzę;p o dziwie się, ze nikogo nie znam;p;p Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2014-05-31 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ___________ J. dopiero padł. Pospał po basenie i od razu mamy efekt.. W ogóle nie mogę się nadziwić jakie te dzieciaki robią się kumate. Wczoraj mówię do tż, że obiad dla J. prawie podgrzany i żeby przychodzili powoli i zaraz widzę, że J. przyraczkował do kuchni jak usłyszał obiad, więc mówię mu, że najpierw ręce musi umyć, jak zrobi myju myju rękom to posadzę go w krzesełku a on w tył zwrot i do łazienki... wspinać się na zlew ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
ja mogę, a na jaki temat bo przegapiłam?
Cytat:
![]() ![]() ![]() pojawiły nam się zielone gile ![]() Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2014-05-31 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Hej witam sie
Wiecie co zrobilam / polozylam Milusia spac i pytam sie mamy czy moge wyjsc na miasto - i wlasnie popijam drinka zagryzajac orzeszkami hihi. Ale sama samiutka nosz wspaniale uczucie wyjsc miedzy ludzi ;-) hihi Scarllet - ![]() Oliwka ![]() ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Juz wróciliśmy, szkoda że tak krótko, ale i tak wyjazd bardzo udany. Moderna, bylismy w odwiedzinach u mojej przyjaciółki. Ona niestety przeprowadza się do Warszawy, wiec w zasadzie byliśmy pierwszy i pewnie ostatni raz ![]() Zaliczyliśmy Orłowo, stamtąd spacer do Sopotu. W Sopocie obiad z gwiazdami Top Trendy (jedliśmy pizze z Dawidem Podsiadło, tzn on siedział przy sąsiednim stoliku ![]() ![]() ![]() ![]() Nadrabiam szybciutko, bo padam na pyszczek: Anika, bardzo mi przykro z powodu siostry ciotecznej, bardzo mocno trzymam kciuki ![]() Monika.g, ja myśle ze Jakub szybciej ruszy (jesli Cię to pocieszy, Janek tez jeszcze sam nie stoi tylko z podparciem). Nie dziwie sie ze jestes wkurzona, w takich sytuacja traci sie zupełnie zaufanie do lekarzy. Klementyna, dzieki za cynk o czeskiej kaszy ![]() Kasia, super fotki z plażingu ![]() ![]() ![]() Dragusia, zdrowka dla Florka Demeter, ja bym sie nie dała namówić na horror, bo boje się okrutnie ![]() ![]() Moderna, powodzenia z teściową ![]() ![]() Tasia, wspaniałe wieści ![]() Oliwka, Twój tż z pieluchą mistrz nad mistrzami ![]() Scarlett, brawo dla Zosi. Dla Ciebie ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Zeby nie bylo duzego rachunku - Gasze Swiatlo
![]() Wlasnie wracam z miasta - jak mawia moja mama mam wiecej szcEscia niz rozumu, spotkalam znajomych - dlatego sie tak przeciaglo ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gdzie wy się podziewacie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |||||||
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
I jak grill? Fajne takie plany ![]() Obiadek ![]() Brawa dla TŻ, super facet ![]() ![]() Cytat:
Maria dbaj o siebie ![]() Ale z Was pracusie ![]() Cytat:
![]() Dla TŻ ![]() Dla Zosieńki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaki zdolny i kumaty synuś ![]() ![]() Cytat:
Kasiu za wyjście na miasto ![]() Cytat:
![]() No właśnie, gdzie?
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Czesc.
Pocytowałam, nacisknęłam coś i mi wywaliło ![]() Z pamieci: Moderna, Alliw jesli chodzi o horrory to też nie ogladałam ale zaciekawiło mnie, że film na faktach. Poza tym oddaliłam sie ostatnio z TŻ, pyszczymy tylko na siebie, czas wspolny spedzamy każdy przy swoim kompie ![]() Monika, to nie wiedziałam z tymi filtrami. Zostało mi tej Ziaji dużo, pojdzie do kosza bo siebie nie chce 50-tka smarowac ![]() Kasia, też bym zawału dostała jakby K na parapet wszedł ![]() Alliw, super że wypad nad morze udany, fotki bardzo fajne. -------------- Zrobilam wczoraj ciasto kruche z truskawkami a nie robiłam kawał czasu. Dooobre ![]() No wlasnie gdzie jestescie? Wiem, ze weekend to sie mniej dzieje ale no halo halo? ![]() My jak zawsze wybymamy na obiad do moich rodziców, a jutro do tesciów takze nie musze robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Hejka
Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Waszych Skarbów ![]() ![]()
![]() |
#200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1. Jak bym czytała o sobie i Tż ![]() 2. Proszę o przepis ![]() ![]() 3. Szczęściara ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
ojej ale [pustynia...wszystkie z dziećmi na kinerbalach?
Ja się pożale, K nadal ma czerwone placki na buzi;( bylismy u dermatologa, dostal masc i doustny syrop(adwantan i hitaxa) -nie dluzej niz 5-6 dni, po stosowaniu jakby mniej, po zaprzestaniu znowu wicej...kolejna wizyta 11 czerwca. Qrcze juz sie zastanawiam czy to nie białko krowie...Niby je od dawna a zmiany na polikach od ok miesiaca. Dziś mnie jeszcze olśniło, że od tylu ograniczam piers i je więcej mm baby dream-moze to go uczula? ok 1-2 razy na dobe najczeciej kasza lub mussli. bede robic kasze kilka dni na wodzie zobaczymy...robi sie takim maluchom testy? W necie zdania podzielone.... |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Klementyna robi, prywatny zawsze zleci a nie powinno sie bo sa niemiarodajne. A w musli co jest?
A np, jablka winogrona,pomidor, te warzywa i owoce gdzie duzo wit.c Ptaszka Natala tez miala problem,pogadaj z Nia
#203 |
Raczkowanie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MALUSZKÓW Z OKAZJI ICH DNIA! DUŻO CAŁUSKÓW, UŚMIECHÓW NA BUZINKACH I CIEKAWYCH PREZENTÓW ![]() ![]() ![]() klementyna1 z plackami na buzi nie pomogę ale T miał jakis czas temu placki na nóżkach, lekarka powiedziała że to reakcja organizmu na nowe pokarmy i minie. Zaleciła tran dla nawilżania skóry od wewn. Wyczytałam kiedyś w necie że Latopic jjest pomocny przy alergiach i AZS. Skonsultowałam to z lekarką i podawałam T w jednym miesiącu przez 10 dni po 1 saszetce. Powtórzyłam to w dwóch kolejnych miesiącach. Przeszło. Nie wróciło a T. Nie wiem czy to info ci się przyda. Oby placki zniknęły ![]() alliw zazdroszczę wyjazdu ![]() ![]() kasia86bgo nawet nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w jakimś towarzysko-ludnym miejscu ![]() ![]() moni_ka.g - kumate, ooo tak bardzo kumate ![]() ![]() oliwka__ mielone, mizeria,młode ziemniaczki - ![]() ![]() ![]() ![]() Tasia cudnie z tym 4d i że wszytko w najlepszym porządku ![]() ![]() ![]() ![]() Moderna cierpliwości ![]() T ostatnio jest amatorem truskawek i pomidorów ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj na ogródku złapał dżdżownicę ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lukrecjas Czas edycji: 2014-06-01 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
"Papa" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Anielka chyba już idzie spać a ja odpoczywam cały dzień na nogach popłudnie dośc aktywne
![]() ![]() Lukrecjas z dżdżownicy padłam ![]() ![]() Co do mielonych to ja robię takie bardziej klopsy ale u mnie to w nich chyba wszytsko jest szczypiorek, cebula, pietruszka, lubczyk, koperek (ogólnie tona zieleniny) plus przyprawy są pychaa ![]() klementyna niestety nie pomogę pojęcia nie mam ale trzymam ![]() ![]() Tak pisałyście o tym horrorze więc mówię do tż że niby fajny itp. a on do mnie no przecież oglądaliśmy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta neuro twierdziła, że wg niej ruszy szybciej niż nam mówi, ale żeby się nie martwić gdyby nie. ___________ boli mnie ząb ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Demeter o tak właśnie! Zazdraszczam obiadków u rodziców i to uczucie że się nic nie musi
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- moni_ka.g współczuję bolącego zęba ![]() ![]() ![]() A może masz perforację? ja też miałam jedne dentysta mi tak załatwił żęba i bola trafiłam na kompetentną która mnie wysłała do specjalisty i mi naprawiła zęba choć mówiły że to 50/50 albo się uda albo nie i miałam zdecydować czy wyrywamy czy lecyzmy uff kupa kasy nie poszła na marnę ząb został ocalony i już ma się dobrze ładnych kilka lat chyba z 5 i co najważniejsze nie boli! |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
J. dostał od nas lego duplo, pociąg z cyferkami. bawił się opakowaniem a my z tż składaliśmy, nie wiem kto cieszył się bardziej
![]() teraz tż przegląda książeczkę z lego i zastanawia się jakie kolejne klocki sobie (tzn J.) kupić ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Alliw, a jak piersiowo w Trójmieście? czyt. jak nocki na wyjeździe???
Cytat:
![]() Jesteśmy na wschodzie. T. zniósł super długą podróż. Dziś dziadek zarządził zoo tak szybko, że nie dał mi ani mojej mamie czasu na umycie włosów ![]() Szał. Szał. Szał. Myślę, że jeszcze nie raz tam podjedziemy ![]() ![]() Mówiłam Bzini w piątek, że zrobiłam totalne czystki w zabawkach, że aż mi trochę żal dziecka, bo zostało minimum. Tja... Odwołuję stan: minimum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
Mój ma to samo ![]() Ja kupiłam duplo dla Róży, ale...nie daliśmy jej tego dzisiaj, bo TŻ stwierdził, że to jest od 1,5 roku, więc jest za mala, połknie coś, blablabla ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.