![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
A, polecam jeszcze komentarz tej Kasi, którą Adam odrzucił https://www.facebook.com/rolnikszuka...15320275174480 I w ogóle jej profil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak już ocenialiście wygląd, to tylko dodałam co tam myślę i tyle. Paweł to tak odstawał tu, ale też nie do końca budzi moją sympatię, taki wydaje się szybki, już tu golf i taka bliskość ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez przylaszczka50 Czas edycji: 2014-09-24 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do Grześka to zgadzam sie ze tu bym bardziej na winę dziewczyny stawiała. Zresztą ja zrozumiałam że ona jakoś niedaleko w sasiedniej wiosce mieszka, tak mówił. Wiedziała, z kim się wiąże, że jest rolnikiem. Myślała że rzuci gospodarstwo, na przejęcie którego rodzice go od dziecka szykowali? Sam zresztą tego chciał, na wsi to naprawdę nie jest tak że dzis jestem rolnikiem, jutro pójdę gdzie indziej do pracy, bo gospodarstwa są przekazywane pokoleniowo, jak się ktoś już podjął to robi to, przejmuje majątek- w tym przypadku niemały-rodziców, coś na co całe życie pracowali, to tak jak z firmą rodzinną. A co do domu to jest duży, po co miał budować nowy, a wejścia można oddzielić i mieć piętro czy 2 dla siebie. Dziwi mnie też to, że ktoś ogląda program żeby się "pośmiać". Ja tam nic nie widzę takiego żeby dla beki to było robione, wrecz przeciwnie- z klasą. I program akurat jest autentyczny, to widać, w przeciwieństwie do np. tego na tvn. W przeciwnym razie robiliby jakieś kłótnie między uczestniczkami, widac byłoby że to sztuczne, a tutaj widac nie było nic na siłę, ponad to co rzeczywiście. Ok, a teraz o odcinku ![]() ![]() Paweł- ja tam go lubię(jako jedyna ? ![]() ![]() Grzegorz- dobrze że podziękował Kindze, bardzo fajna sie wydaje być ta Ula na którą ona tak gadała, Ewa też spoko. No i ta nowa mi najbardziej podpasowała, coś czuję, że się spikną. Dom od razu się rzuca w oczy ze ładnie, myślę że dziewczynom się spodoba ![]() Adam- pokazał dystans do siebie no i dobrze że odpalił tą Kaśkę, najlepsza była jej mina jak jej powiedział i jej późniejszy płacz No bez przesady! Stanisław- dalej Grazynka jest moja faworytką, widać że coś między nimi bardziej jeszcze zaiskrzyło, ale tamte panie też b. fajne, a ta co odpadła bardzo fajnie podeszła do tematu ![]() Zbigniew- fajnie się na nich patrzy, no i dodatkowo stara sie dla niej. Matka nie mówiła że on nic nie robi, tylko że dom wyremontował na przyjazd choć wcześniej nie mogł się zabrać. Nie mogę się następnego doczekać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Myślałam, że jestem jakaś przewrażliwiona, że Pawła nie lubię, a tu proszę, więcej podobnych opinii ![]() Poza tym ciągle gada o urodzie tych dziewczyn, to było zrozumiałe na etapie fotek, no ale teraz już je poznał, coś tam o nich wie, a ciągle się przewija o wyglądzie. Ogólnie sprawia wrażenie niezbyt sympatycznego człowieka. Facet niby nie straszy wyglądem, biedny nie jest, wykształcony, w miarę inteligentny raczej, wygadany, nie jest nieśmiały, pewnie nie ma problemu w nawiązywaniu kontaktów, a mimo to jakoś życie sobie układa w telewizji. No jednak przychylałabym się do opinii, że musi mieć jakiś poważny feler, który sprawiła, że jest sam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Dla mnie on jest jakiś taki siermiężny w obyciu. Niby młody, wykształcony i przedsiębiorczy, ale jakoś brakuje w nim takiej wewnętrznej aktywności. Mam wrażenie, że on sobie szuka dziewczyny na zasadzie "bo co ludzie powiedzą". On taki obrotny, przystojny to i przyszła sołtysowa musi robić wrażenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam takie wrażenie. Zdecydowanie dla mnie to taki typ osoby lubiącej robić wrażenie na innych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komentarz Kasi bez komentarza... ![]()
![]() |
#192 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A studia może skończyć każdy ![]()
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
To może ja wezmę Pawła w obronę
![]() W programie może rzeczywiście wypada mało sympatycznie i trochę wybrzydza ![]() Dziwi mnie trochę pisanie, że jak ktoś jest sam to na pewno ma jakiś poważny feler ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
fajnie jakby jakiś czas po skończeniu zrobili odc.specjalny
![]() czy naprawdę któraś para jest razem |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojego TŻ poznałam jak on miał 25 lat (rocznikowo 26) i jestem jego pierwszą kobietą- dziewczyną w ogóle. Teraz jesteśmy już po ślubie, ale nigdy nie skreślałam nikogo przez to, że "ma już swój wiek", a nigdy nie miał nikogo ![]() ![]() ![]() Cytat:
Singlem można być nawet w wieku 50,60 lat i to nic złego ![]() Paweł nie wzbudza u mnie sympatii po prostu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Candy popieram twoje spojrzenie na ten program,ja również sie uśmiałem i o to chodzi ,nie będe nikogo z programu osądzał,wyznaczał kierunków itp bredni,każdy w życiu sie sparzy i dzięki temu zacznie myśleć,programy tego typu odbieram jako coś fajnego na rozprężenie,a kto i co tam i jaki jest to jego prywata,włażenie w buciorach w czyjeś życie nie jest niczym dobrym,a większość postów to dobre rady ,osądy,zawistne wpisy w stosunku do sołtysa(chłopak ,młody ,przystojny,a jaki jest to jego sprawa) itp.może tak ktoś z forum zrobi o sobie odcinek,pokaże jaki jest piękny ,młody ,szczupły,inteligentny,wy sportowany,uzdolniony,bog aty i nieomylny.Programy tego typu odbieram jako zabawe i najbardziej rozbawiło mnie sprzątanie wszystkich kandydatów.
Bardzo fajny program,prowadząca z poczuciem humoru,oby więcej takich programów. |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Główną zaleta tego programu jest to, że jest on "smaczny". Żyjemy w czasach gdzie królują kiczowate show, taki program jak ten to perełka. Nie jest on przesadzony, ma klasę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
I brak tego wszechobecnego, wulgarnego seksu. Ja to doceniam!
#201 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() I już wiem, kogo mi Adam przypomina. Krzysztofa Kowalewskiego! Dlatego powiedziałam, że mógłby grać w serialu :P
![]() |
#202 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Zgadzam się, że chyba największą zaletą programu jest jego stonowanie. Mdli mnie od tych wszystkich ociekających wulgarnością i sztucznych na potęgę programów typu "Kto poślubi mojego syna", Rolnik jest znacznie lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Jakbym chcala byc oceniana obserwowana przez caly kraj to bym poszla ale jednak wole niee szukac slawy/milosci/przygod w taki sposob.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Chyba już nie za wiele odcinków nam zostało, mnie też śmieszyło to ich "sprzątanie" chociaż chyba Paweł to najmniej sprzątał. Co niektóre kandydatki wylądują w trójkę w pokojach ciekawe czy będą plotkowały jak im było na randkach. Czekoladki na łóżku czyżby forma przekupstwa
![]() ciekawe jak Kasia zareguje na swoją potencjalną "teściową". Paweł szczerze to myślałam że ma ok 35 lat chyba już zaczyna powoli siwieć, szczerze to ja nie wiem co on w tej rudej widzi ![]() ![]() Dzisiaj zapowiada się ciekawy odcinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Grzesiek-blondyn jest z okolic. Klodzka? Dobrze widzialam? Dziwne,ze chcialo sie Ani jechac z Bialego,kawal drogi.
Aj tak blisko mialam ze sie nie zglosilam ![]()
WALCZĘ O WŁOSY ![]() Edytowane przez dzamatasi Czas edycji: 2014-09-28 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
haha pani od zbyszka: moze mu stringi zrobie na szydelku do zabaw nocnych ahah
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Czy można gdzieś w internecie obejrzeć 4 odcinek? Nie mam tv, a raczej kabla do anteny
![]() A jak nie , to kiedy najwcześniej będzie można obejrzeć? Zaraz po skończeniu emisji w tv?
#208 |
Zakorzenienie
|
teraz bylo onlijne ale odcinek juz sie skonczyl, a bedzie mozna zobaczyc jak ktos go wstawi na jakas strone.
Ogolnie to ta Ula mnie rozwalila ze swoimi glupimi docinkami i komentarzami.... w poprzednich odcinkach nie wydawala sie taka. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Gdzie było? Na jakiej stronie? Podasz linka?
![]()
#210 |
Zadomowienie
|
http://vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/rolnik-szuka-zony wszystkie odcinki są od razu tutaj. Właśnie oglądam
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.