Winna przestępstw na włosach? Czyli.... - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-17, 20:15   #181
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Dot.: Winna przestępstw na włosach? Czyli....

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość

Dokładnie, Drabina. Falowane, kręcone włosy są fajne i najlepiej się prezentują, jeśli są dłuższe. Tylko jedna rzecz- nie wolno pozwalać fryzjerowi cieniować takiej struktury. Wtedy te bardziej pofalowane/pokręcone partie unoszą się do góry (bo lekkie) a mniej zwisają smętnie jak sznurki.
Nie zgodzę się z tym.
Sama mam falowane włosy i bez cieniowania układały się w sterczące w każdą stronę strąki.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-17, 20:19   #182
BlackCherryLBN
Zadomowienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4773940 3]Nie zgodzę się z tym.
Sama mam falowane włosy i bez cieniowania układały się w sterczące w każdą stronę strąki.[/QUOTE]

Dokładnie, mam tak samo
BlackCherryLBN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-17, 22:56   #183
chwast
Zakorzenienie

Vision, nie mam siana na glowie xd po prostu nie zauwazam walorow wizualnych cienkich wlosow.

Wyslane przez tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 00:05   #184
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Też mam pełno tych 'antenek'

a propos, czytam Pudla i od razu musiałam wkleić

Jared tez ma taki problem

Ojej, szukałam swojego zdjęcia, gdzie widać jakoś włosy ale ten facet ma niemal identyczne jak ja, nawet kolor podobny Oprócz jakichś 5cm jasnych końcówek ta sama długość. O co chodzi z tą aureolą włosów nie do ujarzmienia? Czy to rosną jakieś nowe na miejscu tych, które wypadły kiedyś czy o co chodzi? Co można z tym zrobić..

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-08-18 o 00:08
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 02:12   #185
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ja mam taki wicherek nad czołem, jeszcze jak dojdą baby hair, to nie idzie tego przyklepać, bo lakier daję radę na 2-3 godziny

Bez przesady, że tłuste do zdjęcia są ładnie równo ułożone, pewnie przejechane prostownicą, ale są zadbane i umyte. Na co dzień taka tafla wygląda inaczej, bo zawsze coś się zawinie, potarga itp.
Chociaż sama mam niskopory, podobnie obcięte i wolę trochę nieładu, lekkie spuszenie niż idealnie proste.
Oj tak, widzisz, u mnie tak samo. Tylko u mnie tak z każdej strony prawie, dość mocno. Też nie daje razy tego okiełznać, zawsze mi coś odstaje, nawet jak czegoś użyje i efekt nie jest na bardzo długo. No niestety.

Edit: Aha, widzę zdjęcie. Ja nie mam tak jak Jared, więc tak z bardzo daleka nie widać tak mocno, ale widać. Jest to też dosyć mocne.

Vision śliczne włosy. Zapomniałabym oprócz tych antenek też mam taką aureolkę na czubku, a to chyba od zawsze. No bardziej widoczne niż u Ciebie, więc staram się coś z tym robić, efekt średni, ale ech, zawsze coś. A włosy mogę na pewno powiedzieć, że mam dużo gorsze od Ciebie, nie lśnią, z zalet są jedynie dość miękkie w dotyku, ale bez rewelacji jeszcze i końcówki chyba ok. No, ale mówię, do tej pory prawie nie używałam odżywek, nic, prawie tylko szampon, mój błąd, więc zmienię to, zadbam o nie (poczytałam i już wiem co mam robić mniej więcej, zacznę używać masek, odżywek chociażby i tak metodą prób i błędów, bo wiadomo, tak często jest nawet jak się mniej wie co może będzie dobre) i pewnie i moje włosy takie będą kiedyś Oby O olejowaniu czytałam, na pewno też będę próbowała ojleów. Tutaj też wiadomo, że robi się metodą prób i błędów, bo na pewno czasem wydaje się, że olej będzie super, a wychodzi średnio. Zobaczy się

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2014-08-18 o 02:49
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-19, 19:13   #186
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Przeglądam wątek o włosach. Niektóre przepiękne!

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=85

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=118

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=683042&page=5
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-19, 19:26   #187
201605090940
Konto usunięte

pewnie wyjdę na obrzydliwą zazdrośnicę, ale te włosy mi się nie podobają, zwłaszcza te pierwsze.
pierwsze zdjęcie - owszem, blask cudowny, ale długość i cięcie okropnie przytłacza tę kobietę. wygląda to bardzo "ciężko". zdecydowanie na nie. co do drugiego zdjęcia, przydałoby się cięcie chociaż do kości ogonowej. końcówki są trochę "wyświechtane".
201605090940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-19, 19:34   #188
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez xandria_ Pokaż wiadomość
pewnie wyjdę na obrzydliwą zazdrośnicę, ale te włosy mi się nie podobają, zwłaszcza te pierwsze.
pierwsze zdjęcie - owszem, blask cudowny, ale długość i cięcie okropnie przytłacza tę kobietę. wygląda to bardzo "ciężko". zdecydowanie na nie. co do drugiego zdjęcia, przydałoby się cięcie chociaż do kości ogonowej. końcówki są trochę "wyświechtane".

To samo chciałam napisać... Pierwsze zdjęcie- rewelacja- tylko pozazdrościć takiej kondycji włosa...

Ale nic poza tym Jak dla mnie nikomu nie pasuje fryzura a la topielica, bo tak nazywam te włosy do pasa obcięte na prosto. Zero objętości, zero kształtu fryzury, a dodatkowo taka fryzura przytłacza wyglad danej osoby

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-19, 19:49   #189
201605090940
Konto usunięte

nie chcę być wredna, ale włosy z załącznika wołają o pomstę do nieba. wiele osób zwracało uwagę, że to nie wygląda dobrze, ale dziewczyna jest ślepa i głucha na uwagi innych. niby jej włosy - jej sprawa, ale w żadnym wypadku dobrze to nie wygląda, zwłaszcza przy takiej długości. w dodatku nie sądzę, by henna pozytywnie wpływała na kondycję i tak już zniszczonych włosów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20140720_002+niedziela+signed.jpg (137,6 KB, 226 załadowań)
Stary 2014-08-19, 20:08   #190
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
To samo chciałam napisać... Pierwsze zdjęcie- rewelacja- tylko pozazdrościć takiej kondycji włosa...

Ale nic poza tym Jak dla mnie nikomu nie pasuje fryzura a la topielica, bo tak nazywam te włosy do pasa obcięte na prosto. Zero objętości, zero kształtu fryzury, a dodatkowo taka fryzura przytłacza wyglad danej osoby
ale takie włosy się całkiem inaczej układają wrzeczywistości. Na takich zdjęciach to owszem, może się kojarzyć z wyglądem ala topielica Ale jak idziesz czy weźmiesz te włosy do przodu to wygląda super. Przynajmniej wg mnie.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-19, 20:13   #191
khloe
Strzelaj lub emigruj!

wg mnie bardzo długie włosy wyglądają dobrze wtedy kiedy są ścięte w literę V, tak jak TU

km

mój INSTA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-19, 20:23   #192
visionAM
Zakorzenienie

to jest bardziej litera U niż V

V to jest to:

ja mam ścięte na prosto, bo łatwiej je pielęgnować i lepiej się układają, jak miałam ścięte na V to niestety było z nimi więcej zachodu. W dodatku takie fryzury najlepiej wyglądają jak włosy sa jeszcze warstwowo pocieniowane, a tez nie zawsze się to sprawdza - ja mam cienkie włosy średniej gęstości i cieniowanie im kompletnie nie służy
Stary 2014-08-19, 20:25   #193
201605090940
Konto usunięte

Cytat:
wg mnie bardzo długie włosy wyglądają dobrze wtedy kiedy są ścięte w literę V, tak jak TU
też tak myślę, choć tamte blond włosy wstawione wcześniej przez Vision prezentowały się bardzo dobrze w prostym cięciu najbardziej podobały mi się włosy wizażanki "chudelatte"

a co do przestępstw włosowych - pod wpływem stresu ścięłam włosy długości za biust do ramion całe szczęście już trochę odrosły
Stary 2014-08-19, 20:39   #194
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość

V to jest to:

ja mam ścięte na prosto, bo łatwiej je pielęgnować i lepiej się układają, jak miałam ścięte na V to niestety było z nimi więcej zachodu. W dodatku takie fryzury najlepiej wyglądają jak włosy sa jeszcze warstwowo pocieniowane, a tez nie zawsze się to sprawdza - ja mam cienkie włosy średniej gęstości i cieniowanie im kompletnie nie służy

Tak, tak to raczej U, no ale wiecie co miałam na myśli

Fakt, włosy ścięte na prosto wyglądają na zdrowsze i ładniejsze.

Czemu piszesz, że z 'V' miałaś więcej problemów?

km

mój INSTA
Stary 2014-08-19, 20:43   #195
visionAM
Zakorzenienie

Ciężej było mi zabezpieczyć końcówki - musiałam się sporo bawić żeby nałożyć na nie serum, a zazwyczaj kończyło się tak, że miałam je po prostu od połowy włosów w dół Nie mogłam zrobić warkocza, bo krótsze kosmyki wyłaziły z niego i wyglądało to nieestetycznie. Ogólnie jakiekolwiek upięcie też było mi ciężej zrobić niż obecnie, jak mam włosy jednej długości. No i to co pisałam wyżej - ja mam cienkie włosy, średnio gęste, jakiejś wielkiej objętości nie ma. W dodatku z prawej strony jest ich nieco mniej niż z lewej. Ścięcie w literę "V" spowodowało, że jedna część wywijała się do góry, druga do dołu.
Stary 2014-08-19, 20:58   #196
201605090940
Konto usunięte

cięcie w ostre V często sprawia, że najdłuższa partia włosów wygląda jak smętny ogonek, dlatego go unikam widać to szczególnie na powyższym zdjęciu
Stary 2014-08-19, 21:12   #197
visionAM
Zakorzenienie

do tego trzeba mieć gęste włosy i trafić do dobrej fryzjerki
Stary 2014-08-19, 21:21   #198
pannaagacinska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Ojej, szukałam swojego zdjęcia, gdzie widać jakoś włosy ale ten facet ma niemal identyczne jak ja, nawet kolor podobny Oprócz jakichś 5cm jasnych końcówek ta sama długość. O co chodzi z tą aureolą włosów nie do ujarzmienia? Czy to rosną jakieś nowe na miejscu tych, które wypadły kiedyś czy o co chodzi? Co można z tym zrobić..
Mam ostatnio ten sam problem i podobnie jak Ty zastanawiam sie o co tu chodzi

Zlikwiduj słowo „marzenie" i zastąp je słowem „plan".
pannaagacinska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-20, 00:17   #199
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaagacinska Pokaż wiadomość
Mam ostatnio ten sam problem i podobnie jak Ty zastanawiam sie o co tu chodzi
Chyba nikt nam nie podpowie To muszą być masowe baby hair na całej głowie, innego wyjścia nie widzę
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-20, 06:25   #200
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
nie chcę być wredna, ale włosy z załącznika wołają o pomstę do nieba. wiele osób zwracało uwagę, że to nie wygląda dobrze, ale dziewczyna jest ślepa i głucha na uwagi innych. niby jej włosy - jej sprawa, ale w żadnym wypadku dobrze to nie wygląda, zwłaszcza przy takiej długości. w dodatku nie sądzę, by henna pozytywnie wpływała na kondycję i tak już zniszczonych włosów.
Zgadzam się, wyglądają na bardzo zaniedbane. Taka długość też im nie służy
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Przyłączam się do pytania mam trochę takich włosków i nie wiem jak je ujarzmić

Edytowane przez 201607121236
Czas edycji: 2014-08-20 o 06:27
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-20, 06:48   #201
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Hm, dziewczyny, ja od pół roku stosuję pewną serię (szampon i maska) i moje włosy naprawdę po trzech miesiącach były doprowadzone do bardzo dobrego stanu. Z czystym sumieniem mogę polecić- włosy nawilżone, odżywione i nieobciążone. Nie wiem, czy tutaj mogę podać nazwę produktu, nie chcę zarobić punktów karnych, ale na PW chętnie podam. Czytałam rózne opinie o tej serii, ale i ja i wszystkie znajome, którym poleciłam ją mamy wspaniałe efekty. Ale trzeba być zdyscyplinowanym i na efekty się czeka co najmniej miesiąc. No i tania nie jest, to jest ten minus. Ale z kolei wydajna. Maska 250 ml starczy na ok 2,5- 3 miesiące na długie wlosy przy częstotliwości mycia 2 razy w tygodniu. Teraz nabyłam 500 ml bo cenowo się bardziej opłaca. Tylko trzeba kupować u sprawdzonego dystrybutora bo na ebay już są podróby.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-20, 07:34   #202
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Czytałam raz komentarze na blogu tej dziewczyny. Twierdzi, że od czasu "włosomaniactwa" ona widzi efekty i włosów nie obetnie. Dla mnie niestety wygląda to źle i nie chodzi nawet o końce włosów a o całą długość.
Dla mnie ważniejsza jest jakość a nie ilość Wole krótkie, ale zadbane włosy.
Cytat:

V to jest to:

Ja najbardziej lubię cięcie na prosto i w kształcie literu U. W kształcie litery V też ciężko mi było zadbać o ich kondycję a do tego włosy w kucyku czy w warkoczu źle się układają przy takim cięciu.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-20, 07:44   #203
201605090940
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Czytałam raz komentarze na blogu tej dziewczyny. Twierdzi, że od czasu "włosomaniactwa" ona widzi efekty i włosów nie obetnie. Dla mnie niestety wygląda to źle i nie chodzi nawet o końce włosów a o całą długość.
Dla mnie ważniejsza jest jakość a nie ilość Wole krótkie, ale zadbane włosy.
ja jestem zadziwiona ilością pozytywnych komentarzy na temat tych włosów nie wiem, czy ludzie są naprawdę tak ślepi a krytykę chyba natychmiast usuwa. samo patrzenie na te włosy boli. same te włosy to wg mnie przestępstwo

właśnie takim często przemilczanym przestępstwem (bo spróbuj tylko skrytykować...) jest zapuszczanie włosów do takiego stanu, że zaczynają one przytłaczać sylwetkę.
Stary 2014-08-20, 08:00   #204
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Okropnie wyglądają. W pewnym momencie wygląd moich włosów zaczął iść w tym kierunku, bez większego żalu obcięłam tą najgorszą część i od razu było lepiej. Nie rozumiem parcia niektórych dziewczyn na to by mieć długie włosy, niezależnie jak to wygląda. Jak widzę długowłose na ulicy to naprawdę mało która ma ładne, zadbane do końcówek włosy. Najczęściej już od poziomu stanika kudły przypominają rozwichrzone siano.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-20, 09:40   #205
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, dziewczyny, ja od pół roku stosuję pewną serię (szampon i maska) i moje włosy naprawdę po trzech miesiącach były doprowadzone do bardzo dobrego stanu. Z czystym sumieniem mogę polecić- włosy nawilżone, odżywione i nieobciążone. Nie wiem, czy tutaj mogę podać nazwę produktu, nie chcę zarobić punktów karnych, ale na PW chętnie podam. Czytałam rózne opinie o tej serii, ale i ja i wszystkie znajome, którym poleciłam ją mamy wspaniałe efekty. Ale trzeba być zdyscyplinowanym i na efekty się czeka co najmniej miesiąc. No i tania nie jest, to jest ten minus. Ale z kolei wydajna. Maska 250 ml starczy na ok 2,5- 3 miesiące na długie wlosy przy częstotliwości mycia 2 razy w tygodniu. Teraz nabyłam 500 ml bo cenowo się bardziej opłaca. Tylko trzeba kupować u sprawdzonego dystrybutora bo na ebay już są podróby.
Oczywiście, że możesz podać tutaj oficjalnie nazwę produktu, przecież nie jesteś jakimś trollem, który wszedł tu tylko po to aby ten produkt "reklamować"

Co do tych odstających włosków to jest ciężki temat. Czasami teki efekt występuje tylko w wilgotne dni. Jak utrzymuje się na codzień to najprawdopodobniej właśnie baby hair albo porozdwajane włosy. Ja mam ten problem i ciężko jest bh ujarzmić. Najlepiej działają silikony i oleje.
Stary 2014-08-20, 10:33   #206
pannaagacinska
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiście, że możesz podać tutaj oficjalnie nazwę produktu, przecież nie jesteś jakimś trollem, który wszedł tu tylko po to aby ten produkt "reklamować"

Co do tych odstających włosków to jest ciężki temat. Czasami teki efekt występuje tylko w wilgotne dni. Jak utrzymuje się na codzień to najprawdopodobniej właśnie baby hair albo porozdwajane włosy. Ja mam ten problem i ciężko jest bh ujarzmić. Najlepiej działają silikony i oleje.
Uzywam silikonow i olei Mam wycieniowane wlosy i w dolnej warstwie koncowki niestety rozdwajaja sie. No ale nie sa w takim stanie jak tamtej "wlosomaniaczki" Mam tez szampon z 5% mocznikiem z Isany. Moze w nim problem

Mijanou jesli moglabym prosic o nazwe...

Stary 2014-08-20, 11:03   #207
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
O kurczę. Cofam wszystko, co powiedziałam o sianowatości moich włosów latem XD

Oczywiście, że jej włosy, jej sprawa. Ale jeśli ktoś upublicznia widok swoich włosów to musi się liczyć z komentarzami.

Niestety- o długie włosy trzeba dbać. To wymaga sporo czasu, trudu i kosztów (nie ukrywajmy, chyba, że ktoś jest utalentowany i posiada odpowiednią wiedzę, by kręcić sobie odzywki/maski w domu). Jeśli ktoś czasu nie ma a starać mu się nie chce to stanowczo nie powinien mieć włosów o takiej długości bo wygląda to fatalnie. Tak wyglądały moje po opisywanej już w tym wątku "trwałej półprostującej". Wyglądały równie fatalnie i trzeba było je poważnie skrócić. Teraz już odzyskałam długość do talii.

Jedno jest pewne: nie chwaliłabym się tak zmasakrowanymi wlosami.

Skoro mogę i nie jest to reklama to przyznam się, że mi pomaga Moroccanoil. To seria z Izraela ale można już ją dostać w Polsce. Używam szamponu i maski intensywnie nawilżającej. Naprawdę działa i absolutnie nie obciąża włosów. Po wysuszeniu włosy są jedwabiste, miękkie i ten efekt utrzymuje się nawet po odstawieniu produktów (miałam miesiąc przerwy). Wszystkie produkty Moroccanoil zawierają autentyczny olejek arganowy, zwany złotem Maroka (w masce jest na trzecim miejscu w składzie, więc jest go sporo). I co ciekawe- kupiłam też olejek arganowy z Eveline (8 w jednym, czy coś) i nic mi tak nie zaszkodzilo, jak ten olejek. Nie wiem więc, na czym polega fenomen Moroccanoil, ale dziala cuda. Niestety, cena też jest cudna. Z tym, że ja kupuję szampon i maskę z tej serii tylko u dystrybutora bo już podróby krążą w sieci.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2014-08-20 o 11:18
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-20, 11:53   #208
201605090940
Konto usunięte

a co myślicie o nakładaniu końskiej maści na skalp? ponoć efekty są, ale mnie to lekko przeraża
Stary 2014-08-20, 12:00   #209
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro mogę i nie jest to reklama to przyznam się, że mi pomaga Moroccanoil. To seria z Izraela ale można już ją dostać w Polsce. Używam szamponu i maski intensywnie nawilżającej. Naprawdę działa i absolutnie nie obciąża włosów. Po wysuszeniu włosy są jedwabiste, miękkie i ten efekt utrzymuje się nawet po odstawieniu produktów (miałam miesiąc przerwy). Wszystkie produkty Moroccanoil zawierają autentyczny olejek arganowy, zwany złotem Maroka (w masce jest na trzecim miejscu w składzie, więc jest go sporo). I co ciekawe- kupiłam też olejek arganowy z Eveline (8 w jednym, czy coś) i nic mi tak nie zaszkodzilo, jak ten olejek. Nie wiem więc, na czym polega fenomen Moroccanoil, ale dziala cuda. Niestety, cena też jest cudna. Z tym, że ja kupuję szampon i maskę z tej serii tylko u dystrybutora bo już podróby krążą w sieci.
Znam, używałam. Rzeczywiście dobre kosmetyki

Cytat:
a co myślicie o nakładaniu końskiej maści na skalp? ponoć efekty są, ale mnie to lekko przeraża
Ale jakiej konkretnie maści?
Ja używałam odżywkę ze szpikiem końskim i była super, teraz niestety ciężko ją kupić: http://www.amazon.de/Swiss-Par-Haark.../dp/B004D40LL2

Używałam w całych butelkach, ale coś pozmieniali i nawet w Niemczech nie można jej dostać. Może była zbyt kontrowersyjna.
Stary 2014-08-20, 12:12   #210
pannaagacinska
Wtajemniczenie

Mijanou Poczytalam o produkcie i znalazlam strone producenta. Niestety cena zbyt wysoka jak na studencka kieszen

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości