Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-10, 19:41   #181
niunia_ona
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Nie lubię nierównego traktowania moja mama stara sie wszystkie dzieci traktować tak samo i to mi sie podoba.
zazdroszczę Ci

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:42   #182
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
tez tak pomyślałam...taki z galaretka i truskawkami .....zjadlabym....:brzyda l:
Ojej.. też bym zjadła

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
jak cieplutko
Chodźcie do mnie, usiądziemy przy świeczkach, kupimy torcik z galaretką i truskawkami, nałożymy ciepłe skarpety i będziemy się grzać

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:43   #183
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Gratulacje! oszczędzaj się więc dalej

niunia_ona bidulko.. mamy ich zbić?
Najlepszym sposobem na toksycznych ludzi jest zlewanie na nich. Ani nic od nich nie chciej, ani sama nie pomagaj. Traktuj ich chłodno, bo i tak nic nie wskórasz.

aaakarolina hahaha no tak bo ja ostatnio tylko torty bezowe wstawiam
niestety masz rację boże skąd w ludziach tyle zazdrości zawiści

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 19:48   #184
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
no a jak oznajmilismy że paczek na swieta nie robimy, tylko rodzicom , do tej pory nam w czyms to wypominaja. ale dziewczyny , my nawet sobie nic nie kupujemy bo wiemy ze dziecko bedzie , kredyt , remont itd. a jak mam komus jakies gow... za 20-30 zl kupowac to uwazam lepiej nie kupowac wcale.inna sytuacja gdybysmy razem w wigiilie wszyscy byli to owszem by trzebalo kupic , ale nie jak kazdy bedzie u siebie w domu na wigilie. opadam naprawde,wkurza mnie to jak mi narzucaja swoja wole! i tym co juz kupili nam to musimy na sile kupowac , jak od poczatku mowilismy ze nie kupujemy rodzenstwu nic , bo mamy wazniejsze wydatki a wszystko musimy ze swoich wyplat dac kase. a szkoda mi slow.
Kurcze, a nie mozecie poprostu dac po bombonierce i powiedziec ze w tym roku, czeka was wiele wydatkow na dom, i najwazniejsze dziecko, i nie bedzie niestety prezentow choc bardzo byscie chcieli My nigdy nie kupujemy rodzinie, tylko dzieci sa obdarowywane, kazdego roku raz moja mama wpadla na pomysl z prezentami, ale my wtedy nie bardzo bylismy finansowo wiec powiedzielismy ze nie robimy prezentow i tez nie chcemy, i nie bylo problemow , bo wtedy to kilkanascie osob by wyszlo w mojej rodzinie
Trzeba byc asertywnym kochana , nawet jesli to ma kogos zabolec , bo inaczej inni myslenia nie zmienia, i beda o was zle myslec....

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Ojej.. też bym zjadła

Chodźcie do mnie, usiądziemy przy świeczkach, kupimy torcik z galaretką i truskawkami, nałożymy ciepłe skarpety i będziemy się grzać
jezuuuuuuuuuu juz lece uwielbiam taki klimacik

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
tz rodzice jak byli u mnie pierwszy raz w mieszkaniu to teksty byly " ojjj ile tu ktos zarabia"," ile tu pieniędzy poszlo ". Poszlo ale kredyt mam na 30 lat i co miesiąc to ja ratę place, ja tyram, ja po godzinach siedzę - i wiecie co jestem dumna z siebie skoncztlam studia poszlam do pracy, pielam sie po drabince korporacyjnej i kurde kupiłam mieszkanie jakie zawsze chciała miec. A jak ktos nie umie/ nie chce/ a zazdrości i komentuje to juz jego problem. Jestem z siebie dumna. Jestem Ania z Wroclawia i urodzę bez znieczulenia
za podejscie

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Chyba dotknelam mojego maluszka boze..... Nie wiem co to bylo, ale cos poczulam innego niz zwykle czuje....
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:49   #185
ewka5891
Zakorzenienie

No ale prezenty kupuje sie z własnej wolimnie rozumiem ludzi, którzy wymagają od innych kupna prezentow, tym bardziej ze nie spędza sie swiat razem ręce opadają
Niunia nie przejmuj sie, bo oni sie nie zmienią a Ty niepotrzebnie sie stresujesz.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:51   #186
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
niestety masz rację boże skąd w ludziach tyle zazdrości zawiści
Zwykle tacy ludzie są niezadowoleni z życia, mają jakieś problemy i przez to wolą otaczać się osobami, które mają tak samo, albo gorzej. A czują się najlepiej wtedy, kiedy ktoś ma większy problem od nich i mogą wykazać się pomocą, pokazać jacy oni są zaradni w życiu.

A tym, którym się udaje (bo są sprytni, dążą do celu i nie odpuszczają) wolą nie wchodzić w orkiestrę, bo i tak nic mądrego nie doradzą.

Stary 2014-12-10, 19:57   #187
ewka5891
Zakorzenienie

Post Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Zwykle tacy ludzie są niezadowoleni z życia, mają jakieś problemy i przez to wolą otaczać się osobami, które mają tak samo, albo gorzej. A czują się najlepiej wtedy, kiedy ktoś ma większy problem od nich i mogą wykazać się pomocą, pokazać jacy oni są zaradni w życiu.

A tym, którym się udaje (bo są sprytni, dążą do celu i nie odpuszczają) wolą nie wchodzić w orkiestrę, bo i tak nic mądrego nie doradzą.
Cos w tym jest
Ja zawsze cieszę sie jak komuś bliskiemu, znajomemu sie powodzi. Każdy dochodzi do czegoś swoją ciężką pracą i wyrzeczeniami. Niestety nie ma w zyciu nic za darmo.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 19:58   #188
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
tz rodzice jak byli u mnie pierwszy raz w mieszkaniu to teksty byly " ojjj ile tu ktos zarabia"," ile tu pieniędzy poszlo ". Poszlo ale kredyt mam na 30 lat i co miesiąc to ja ratę place, ja tyram, ja po godzinach siedzę - i wiecie co jestem dumna z siebie skoncztlam studia poszlam do pracy, pielam sie po drabince korporacyjnej i kurde kupiłam mieszkanie jakie zawsze chciała miec. A jak ktos nie umie/ nie chce/ a zazdrości i komentuje to juz jego problem. Jestem z siebie dumna. Jestem Ania z Wroclawia i urodzę bez znieczulenia
LOV U! To mi się podoba

Cytat:
Kurcze, a nie mozecie poprostu dac po bombonierce i powiedziec ze w tym roku, czeka was wiele wydatkow na dom, i najwazniejsze dziecko, i nie bedzie niestety prezentow choc bardzo byscie chcieli My nigdy nie kupujemy rodzinie, tylko dzieci sa obdarowywane, kazdego roku raz moja mama wpadla na pomysl z prezentami, ale my wtedy nie bardzo bylismy finansowo wiec powiedzielismy ze nie robimy prezentow i tez nie chcemy, i nie bylo problemow , bo wtedy to kilkanascie osob by wyszlo w mojej rodzinie
Trzeba byc asertywnym kochana , nawet jesli to ma kogos zabolec , bo inaczej inni myslenia nie zmienia, i beda o was zle myslec....

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

jezuuuuuuuuuu juz lece uwielbiam taki klimacik

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

za podejscie

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Chyba dotknelam mojego maluszka boze..... Nie wiem co to bylo, ale cos poczulam innego niz zwykle czuje....

A co poczułaś?? Takie twardsze koło i dziwne uczucie pod skórą? Ja tak miałam niedawno i myślę, że to chyba była główka

Stary 2014-12-10, 20:01   #189
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
No ale prezenty kupuje sie z własnej wolimnie rozumiem ludzi, którzy wymagają od innych kupna prezentow, tym bardziej ze nie spędza sie swiat razem ręce opadają
Niunia nie przejmuj sie, bo oni sie nie zmienią a Ty niepotrzebnie sie stresujesz.
myslalam ze ja jestem glupia ze mam takie zdanie , ale uwazam ze mamy wazniejsze wydatki niz kupowanie skarpetkow majtek dla kogos!!

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:

serio wymiękam
najgorsze ze wiele osób w otoczeniu mi zazdrości mam dość!!
nic nikomu nie robię a to ze wszystko osiagnełam swoja praca to wszystkich boli!!:confused :

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 20:04   #190
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
LOV U! To mi się podoba

A co poczułaś?? Takie twardsze koło i dziwne uczucie pod skórą? Ja tak miałam niedawno i myślę, że to chyba była główka
glowke juz czulam , cos jak opisujesz wlasnie Ciezko mi powiedziec, ale jesli moge jakos to opisac to cos w rodzaju ramiona dlugie proste,moze maluszek reka sobie pchal w tym miejscu, czy prostowal.... i bardzo chcial byc na zewnatrz w okolicy pepka, i szybko uciekl hi hi hi tak dwa razy a teraz sie maluszek obrazil i juz nic nie czuje
jak dotknelam to tak wlasnie czulam cos takiego

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-12-10 o 20:06
Stary 2014-12-10, 20:05   #191
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Cos w tym jest
Ja zawsze cieszę sie jak komuś bliskiemu, znajomemu sie powodzi. Każdy dochodzi do czegoś swoją ciężką pracą i wyrzeczeniami. Niestety nie ma w zyciu nic za darmo.
Otóż to! I trzeba doceniać sukcesy innych, nawet te najmniejsze.

Trochę może z innej beczki, ale przy tej mojej stłuczce sprzed kilku dni śmiałam się do sprawczyni (powiedziała, że pierwszy raz od 15 lat kogoś uderzyła, a ja w sumie pierwszy raz byłam uderzona), że musiałyśmy na siebie trafić, bo jakby po drugiej stronie znalazła się gburowata osoba, która darłaby się na sprawcę kolizji, albo nawet na poszkodowanego, to byśmy mieli zadrę i niemiłe wspomnienia.

A jak się obróci w żart, jakoś łatwiej przychodzi świadomość, że trzeba naprawiać samochód

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 20:07   #192
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
myslalam ze ja jestem glupia ze mam takie zdanie , ale uwazam ze mamy wazniejsze wydatki niz kupowanie skarpetkow majtek dla kogos!!

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

serio wymiękam
najgorsze ze wiele osób w otoczeniu mi zazdrości mam dość!!
nic nikomu nie robię a to ze wszystko osiagnełam swoja praca to wszystkich boli!!:confused :
Nie przejmuj sie kochana, trzeba poprostu to olac !!!!!Jak nie potrafia sie cieszyc ze wam sie tak swietnie uklada to ich problem..... sami sobie na to zapracowaliscie, i nikt wam nie powinien zepsuc tych chwil cieszenia sie z tego co macie dzieki wlasnej pracy.....
Stary 2014-12-10, 20:07   #193
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
glowke juz czulam , cos jak opisujesz wlasnie Ciezko mi powiedziec, ale jesli moge jakos to opisac to cos w rodzaju ramiona dlugie proste,moze maluszek reka sobie pchal w tym miejscu, czy prostowal.... i bardzo chcial byc na zewnatrz w okolicy pepka, i szybko uciekl hi hi hi tak dwa razy a teraz sie maluszek obrazil i juz nic nie czuje
Takiego cuda jeszcze nie czułam

Stary 2014-12-10, 20:09   #194
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj sie kochana, trzeba poprostu to olac !!!!!Jak nie potrafia sie cieszyc ze wam sie tak swietnie uklada to ich problem..... sami sobie na to zapracowaliscie, i nikt wam nie powinien zepsuc tych chwil cieszenia sie z tego co macie dzieki wlasnej pracy.....
dziękuje

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 20:10   #195
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
oby twój byl Oki : Kciuki:
wszystko ok jest śliczny i wszystko bez problemu. Ufff....
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 20:11   #196
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Takiego cuda jeszcze nie czułam
ja tez nie a Tz dotknal to poczul jak sie maluszek odwrocil i wypial , mowi ze chyba mu przeszkadzamy i to za kare

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
dziękuje
Stary 2014-12-10, 20:13   #197
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej ja już po wizycie wszystko w porządku mały waży 1100 g wg mojej gin prawidłowo i co najważniejsze pomogło moje polegiwanie bo szyjka mi się wydłużyła z 27 mm do 31 mm ale zaraz mi powiedziała że nadal mam się oszczędzać, tak się cieszę bo obejdzie się bez szpitala,
no i pięknieto świętujemy!!!! oby tak dalej!!! Jednak leżenie pomaga

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Niunia kochana, wiem jak to wkurza i boli jednocześnie, ale najważniejsze, że macie siebie i Ty i TŻ i Wasza Malutka macie być szczęśliwi, a reszta niech sobie gada co chce!!!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 20:16   #198
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
no i pięknieto świętujemy!!!! oby tak dalej!!! Jednak leżenie pomaga

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Niunia kochana, wiem jak to wkurza i boli jednocześnie, ale najważniejsze, że macie siebie i Ty i TŻ i Wasza Malutka macie być szczęśliwi, a reszta niech sobie gada co chce!!!
tak właśnie tak! ale przez takie coś to mi się wszystkiego odechciewa!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 20:18   #199
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja ostatnio chyba stope wymacalam,taka mala górka mi sie zrobiła nad pępkiem...zaczelam macac I chyba to była mała stópka kochana bo na pupe za małe to było

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Ojej.. też bym zjadła

zrob mi jeszcze herbate z miodem I cytryną i bede w raju. Zakłądam szlafroka i lece do Cię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-10, 20:20   #200
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
ja ostatnio chyba stope wymacalam,taka mala górka mi sie zrobiła nad pępkiem...zaczelam macac I chyba to była mała stópka kochana bo na pupe za małe to było

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

zrob mi jeszcze herbate z miodem I cytryną i bede w raju. Zakłądam szlafroka i lece do Cię
Nie to żebym pisała to specjalnie, ale mam MIODY Z MAZUR
Z ogromną chęcią zrobię Tobie więc herbatkę- wpadaj

Stary 2014-12-10, 20:21   #201
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

stope Boze jakie to wszystko piekne w naszych ciazach, z kazdym dniem cos nowego
Stary 2014-12-10, 20:21   #202
szkrabeniek
Raczkowanie

Mąż mi przesłał przed chwilą

https://www.youtube.com/watch?v=CBO1...el=rumbleviral

na poprawę humoru

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-10, 20:25   #203
crystal25
Zakorzenienie

a ja dzis po wielu rozmowach z TZ, powiedzialam jemu, ze mam nadzieje ze uda mu sie z wyjazdem do Rosji i zycze nam tego, bo jednak finansowo dobrze na tym wyjdziemy, a teraz kiedy bedzie dziecko to dosc wazne, pomimo braku bycia razem. Nawet nie wiedzialam ze tak sie ucieszy, ze to powiedzialam. To chyba cos w rodzaju wsparcia co nie przynajmniej nie mowie, co mi sie w tym wyjezdzie nie podoba..... chociaz bardzo mi z tym ciezko.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość

na poprawę humoru
rozwalaja mnie takie filmiki slodkie
Stary 2014-12-10, 20:26   #204
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dzis po wielu rozmowach z TZ, powiedzialam jemu, ze mam nadzieje ze uda mu sie z wyjazdem do Rosji i zycze nam tego, bo jednak finansowo dobrze na tym wyjdziemy, a teraz kiedy bedzie dziecko to dosc wazne, pomimo braku bycia razem. Nawet nie wiedzialam ze tak sie ucieszy, ze to powiedzialam. To chyba cos w rodzaju wsparcia co nie przynajmniej nie mowie, co mi sie w tym wyjezdzie nie podoba..... chociaz bardzo mi z tym ciezko.
no to się nazywa miłość, będzie Ci ciężko ale wyjedzie po to byście mieli lżej. tak trzeba myśleć , no to jest wsparcie duże

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 20:28   #205
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
no to się nazywa miłość, będzie Ci ciężko ale wyjedzie po to byście mieli lżej. tak trzeba myśleć , no to jest wsparcie duże
Widze ze po tym lepiej nam sie rozmawia o tym jego wyjezdzie itd. i miedzy nami duzo lepiej. ciezko mi to przeszlo przez gardlo, ale wiedzialam ze tak trzeba powiedziec, no i po czesci ma racje z tym wyjazdem, nie robimy takich rzeczy bo chcemy, ale bo musimy jesli jest taka okazja.
Stary 2014-12-10, 20:29   #206
niunia_ona
Zakorzenienie

a u mnie dziś trochę śniegu nasypało
cieszy mnie ten biały puch

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-10, 20:31   #207
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie dziś trochę śniegu nasypało
cieszy mnie ten biały puch
zazdroszcze Widzialam na kamerkach ze w moim miescie w Polsce tez dzis snieg nasypal u mnie deszczowo
Stary 2014-12-10, 20:32   #208
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie to żebym pisała to specjalnie, ale mam MIODY Z MAZUR
Z ogromną chęcią zrobię Tobie więc herbatkę- wpadaj
miody z mazur
Stary 2014-12-10, 20:34   #209
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość

na poprawę humoru
Jakie słodkie

Ja właśnie sobie (a raczej malutkiej) włączyłam muzykę Mozarta: https://www.youtube.com/watch?v=DyNpW6-PXMM

Chyba pierwsza zasnę przy tym

Stary 2014-12-10, 20:35   #210
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
o jaka ładna, taka kobietka bo moja kura to chyba facet
Ale mąż kury to kogut nie kura. Więc Twoja kura też jest kobietką tylko charakterną

niunia nie smuć się, nie warto się przejmować niektórymi.
Akurat ja na swoich ani TZ rodziców nie moge narzekać. Wszystkie dzieci traktują po równo i ciągle musimy im mówić, ze nie chcemy brać od nich pieniedzy. Wychowali nas, sobie odmawiali to wolałabym, żeby sobie coś kupili, przecież my sobie oszczędzimy po swojemu. Wesele też uparliśmy się robić sami, oszczędzaliśmy 2 lata, a później i tak nam kupę kasy wcisnęli w ramach prezentu, nie chcieliśmy, ale mamy się popłakały i tyle było. Wózek jakbym powiedziała to zaraz by się złożyli i kupili tylko nie chcę, wolę żebyśmy kupili używany taki na jaki nas obecnie stać. Oni mają teraz na co zbierać bo następne wesela w drodze, nam i tak duzo pomogli

Co do koszulek to muszę się zebrać i jakąkolwiek zakupić. Głupio trochę, ale mam same jak to TZ określa "zdzirowate koszulki do łóżka". Sami mieszkamy to mogę tak spać Na chorobę lub gości ma jedne długie spodnie w foki i kilka par spodenek z bokserkami. A do szpitala nie ma co zabrać, tymbardziej nic się nie nadaje na "szmatę do porodu"

Jutro ruszamy podpisać akt własności mieszkania, 3tys pójdzie, rozbój w biały dzień

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości