![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY sephora, inglot, ud, nars, moschino, benefit, thebalm
Nie ukrywam, że najbardziej podoba mi się Naked UD 3, ale musiałabyś coś chyba podobierać, możesz z obu wątków. Ewentualnie mogę szukać poza wątkiem. Poza tym, podoba mi się jeszcze (wypisze wszystko i może coś zaproponujesz
![]() essie forever yummy- nowy essie too too hot- nowy - Lily Lolo Beach Babe- użyty kilka razy Baza UD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Albo dobra, może być ten Lily Lolo
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Dobrze, to co byś chciała za cień i dwa lakiery? ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Jeżeli chcesz, to bym jeszcze mogła wziąć Lily Lolo Surfer Girl. Wybrałabyś coś za dwa róże i dwa lakiery? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Więc tak BIOVAXY : jeden do końca września 2016, drugi do końca lutego 2016
Alterra odżyka : 06/2016 szampon alterra: 01/2017 maska Alterra: 09/2016 x2/ -03/2017- 05/2016 na isanie masce i odżywce i na garnier nie widzę daty - ale gwarantuję, że są świeże i nowe, bo sama je kupowałam niedawno w rosmannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Podoba mi sie: -Paleta Naked3 UD- cienie jedynie dotknięte, w 100% oryginalna, zakupiona na feelunique(jest kartonik) ![]() Pzdr
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
No okej, rozumiem, a chociaż za te najdłuższe daty nie znalazłabyś czegoś na róż Beach babe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
hej
![]() zainteresowały mnie: paletka UD, Hervana, paletka theBalm oraz róż theBalm down boy. Zerknij proszę do mnie, pozdrawiam! --- podziękuję ![]() Edytowane przez marta981 Czas edycji: 2015-12-25 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
szukam w zamian perfum o podobnej wartości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Hej, wypiszę wszystko co mi się podoba, okej?
![]() essie forever yummy- nowy essie too too hot- nowy Lily Lolo Beach Babe- użyty kilka razy -Lily Lolo Surfer Girl- użyty kilka razy i serum do rzęs Dior |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Nie no, chyba raz temperowałam, ale nie ma dużego ubytku w nich, są mega wydajne
![]() Wybacz za słabą jakoś zdjęć, ale robiłam teraz, na szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Tak, ich kod to A65, kupiłam je niedawno, jakiś miesiąc temu myślę. Są świeże
![]() To może te rzeczy, które mi się podobają? ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- tj. te róże, dwa essie i essie blanc- zostało powyżej 40% revlon- pink pineapple- zostało 80% ? Co sądzisz, czy masz jakąś inną propozycję? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, niestety nic.
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
obcy to nie moja bajka niestety, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
jedynie co mnie zainteresowało to baza diora, kiedy kupowana i kiedy odkręcana? co masz poza wątkiem?
nie pytaj mnie co chcę, bo sama nie wiem ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Naked
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się paletka naked3, baza naked i baza diora.
kiedy odkręcałaś bazę diora? wczoraj, tydzień temu, miesiąc temu? ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- ok ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- mi się podobają te 3 rzeczy, baza diora, paletka naked3 i baza UD
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.