![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkradanie awatarów - DOŚĆ TEGO!!!!
Cytat:
A nie każdym cza czas,zdrowie i pieniądze na procesowanie się o pożyczone zdjęcie-to też należy wziąć pod uwagę. Zwłaszcza do avatara.
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Świetnie to ujęłaś w jednym zdaniu
![]() Pamiętam jak w avatarku miałam wróżkę. Kiedy zobaczyłam, że mają ją jeszcze 3 inne wizażanki natychmiast zmieniłam. Była kiedyś także wojna o podobne nicki. Wcale się dziewczynom nie dziwię. W końcu avatary i nicki są naszym znakiem rozpoznawczym. Uważam, że jedna z nich powinna avatara zmienić. Ta, która ma go krócej. Ale znowu skąd wiadomo która to? Przecież data rejestracji o tym nie świadczy. Uważam, że dziewczyny powinny się dogadać. Kiedyś wizażanka miała w podpisie "moniczkaaa", poprosiłam ją o zmianę i zmieniła. Jestem jej za to wdzięczna. Tutaj też któraś powinna ustąpić. I na pewno rozwiązaniem nie jest wymówka "tobie przeszkadza - ty zmień" To tak, jakby ktoś zarejestrował się na wizażu jako monyczkaaaa albo wrzucił na avatarka to odbicie w wodzie i dodał tylko jakąś małą animację bądź zmienił kolor.Byłabym wściekła jak cholera.
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2007-04-01 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Nom.
![]() Malkol, no fajnie Cię widzieć jest. ![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Tak a propos, gdybym się miała pod kogoś podszywać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Inna sprawa skopiować sobie czyjś avatar , nawet nie jego fotkę, tylko po prostu avatar, a inna znaleźć jakiś w necie i sobie go dać. Ludzie...przecież nas jest tu tyle, że nie sposób sprawdzić, czy ktoś już wcześniej sobie takiego netowego avatarka nie dodał... I kwestia dogadania się: jak komuś to nie przeszkadza, to niech nie zmienia, a jak przeszkadza, to niech zmieni i tyle.
Fakt- rozpoznajemy ludzi po avatarkach, ale np full jest avatarków, na których jest jedynie oko danej wizażanki i nie sposób czasem ich od siebie odróżnić |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Lex ..
![]() ![]() ![]() No i widzę, że Sandra wreszcie pękła. (Luba, nic dodać, nic ująć).
![]() |
![]() |
#189 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A może ktoś ma ochotę podszyć się pode mnie?
![]() Aete ![]() ![]() No co ![]() Chcę być taka sławna... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Mi tam najbardziej podobał się dawny avatarek Szczypty Chili - ten z kobietą upadłą (który po przeróbce rączkami macał ''ścianę''
![]() Musiała go usunąć. Wielka mi szkoda ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Wariatki.
![]() Sławną gadułą, znaczy się. ![]()
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedni rozpatrują ten "problem" Myszy, który dotyczy avatarka dostępnego dla wszystkich, a inni mówią o osobiście wykonanym avatarze z wizerunkiem własnej twarzy ![]() wątek mnie bawi. teorie spiskowe dotyczące podszywania się są po prostu przezabawne. pomijając już ów "wielki problem kradzieży". jeśli już tworzymy jakieś teorie to ja dodam swoją ![]() ![]() historia mrożąca krew w żyłach, nieprawdaż? ![]() równie prawdopodobna co teoria związana z podszywaniem się Stokrotki pod Myszę. aha. i uważam że kurtka jest całkiem niezła ![]() można pomylić dwie osoby w takiej samej kurtce jeśli stoją tyłem i z pewnej odległości. ale jeśli zobaczysz twarz (nick) danej osoby wszelkie wątpliwości się rozwiewają. to tak odnośnie kuli w płot. a odnośnie "oddawaj, ja miałam to pierwsza" - jest to dla mnie dziecinada. jeśli zabawka jest dostępna w sklepach to każde dziecko może ją sobie kupić i miec taką samą jak inne dzieci jeśli taka akurat mu odpowiada. jesli ktoś wynalazł coś nowego (stworzył własny av np. z własnoręcznie zrobionym zdjęciem) to tylko on ma prawo dysponować swoim dziełem. to się nazywa patent. oczywiście nie ma pewności czy ktoś nie podkradnie mu pomysłu. trzeba się z tym liczyć. mi się już nie chce bawić na tym podwórku. większość tylko sobie przytakuje, a przeciwnym stronom w dyskusji zaczyna się tu nieprzyjemnie docinać. każdy już wyrobił sobie własne zdanie, którego (jak widac powyżej) nie zmieni. proponuję więc zakończyć dyskusję i pozwolić dziewczynom załatwić sprawę na osobności.
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam tą dyskusję i czytam i dorzucę swoje trzy grosze
![]() 1. Mamy problem - obie Dziewczyny utożsamiają się z avem, który jest ogólnie dostępny w sieci i pewnie jeszcze bardzo wiele osób z niego korzysta i jest z nim kojarzone. Na wizażu tylko 3, cale szczescie ![]() 2. Mysza poprosila Stokrotke o zmiane ava, ta sie nie zgodzila, i miala pełne prawo - przeciez tez sie z nim utożsamia 3. Cóż z tego, ze Mysza jest zarejestrowana na wizażu dłużej, teoterycznie tego ava mogla miec od tygodnia, data rejestracji ani liczba postow o niczym nie swiadcza 4. Tytul watku jest wedlug mnie nieadekwatny do sytuacji, prowokujacy, oskarzajacy i niesprawiedliwy, dlatego pozwole go sobie zmienic ![]() ![]() ![]() 5. I ostatnie chyba - nie przesadzajmy. Rozumiem, ze Ktoś moze sie przyzwyczaic do swojego ava - KAZDY ma do tego prawo. Nie mozna oczekiwac, ze tylko JA mam do tego prawo, a KTOS INNY musi sie do tego dostosowac i zaakceptowac. Nie mozna tego wymagac, mozna poprosic, a kazda prosba ma to do siebie ze moze zostac odrzucona. Poza tym nie av jest najwazniejszy, tylko nasza osobowosc, to, co soba reprezentujemy. Na wizazu nie zmieniamy Nickow, a to z nimi jestesmy glownie kojarzone. Sadze, ze nie mozna wymagac, zeby kazdy mial tylko jednego ava, albo zeby go zmienial na prosbe innych. To nierealne po prostu. Jedni lubią miec caly czas taki sam obrazek, inni wola go zmieniac co tydzien. Kazdy sposob jest dobry ![]() Żeby nie bylo, mowie tu o avatarach dostepnych w sieci, a nie o tych, ktore sa robione na zamowienie czy pokazuja nasze oblicza ![]() Na razie tyle moich przemyśleń ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
E tam, nie wygrałabyś, Lexie, zawsze mogłabym coś na szybkersa wkleić z googla i odpadłabyś w przedbiegach. :P
Cytat:
![]() Szukałam tego kiedyś w sieci i nie mogłam znaleźć. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Aete Ciebie tez:P w sumie ja to caly czas gdzies tam jestem, tylko ostatnio za duzo nie pisze, zeby znowu nie dostac reprymendy od nie jakiej Aeterny ze kłotnik jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
mam nadzieje ze niema uzytkownika z klonem mojego avatarka
![]()
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Takie same awatary - DOŚĆ TEGO!!!!
Lecicie jak burza
![]() ![]() To ja też dorzucę swoje 3,5 grosza ![]() ![]() Gdybym to ja pierwsza zalogowała się na Wizażu i miała od początku ten avatarek (o którym tu mowa), a po jakimś czasie zalogowała się inna Wizażanka wstawiająca sobie taki sam (ok, mogła nie wiedzieć - to oczywiste), po czym butnie stwierdza,że ona go nie zmieni za żadne skarby bo wszędzie się z nim loguje. To pff sorry ![]() Kto pierwszy ten lepszy. Wkroczyła później na czyjeś terytorium ( ![]() ![]() ![]() Koniec moich wywodów- jeżeli ktoś zrozumiał to gratuluję ![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Jaszmurko- a pamiętasz super klub zakręconych jaszmurek?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cwaniara ![]() Yennefer! Nie masz pojęcia jak fajnie Cię widzieć na forum! ![]() I post bardzo rozsądny. I zmianę tytułu popieram. I tęskniłam, no ![]() (lukier, lukier, wata cukrowa... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Różne ludzie mają pomysły... i różnie to z nimi bywa. Jak ktoś jest uparty i silnie broni swoich racji (niekoniecznie zawsze słusznych ![]() ![]() Impersono brakuje mi Waszego ava (Ciebie i synka ![]() ![]() Ale ten też jest czadowy ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Monyczkaaa, na czarnym tle stojąca odwrócona do nas tyłem dziewczyna, w połowie naga (jasne, 'białe' plecy), rude, kręcone, długie włosy + takie 'rozcapierzone'
![]()
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Doleciał aż tutaj... sunie po moich zrogowaciałych piętach i nieogolonych łydkach
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Aete- i ona chyba potem została przerobiona? ![]() ![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Jaszmurko ale to było boskie, trzeba mieć niezłą fantazję, żeby wytłumaczyć napis "jaszmurka" na avatarku
![]() ![]() Na razie mój idol Czesio spogląda dumnie na wizażanki spod mojego nicka (Jeszcze raz dziękuję Martiq ![]() I czemu Szczypta Chilli musiała swoj avatarek zmienić???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
No ten, ten.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.