|
|
#181 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
No właśnie na tych wcale nie napisali daty ważności... Minerały się z założenia nie psują więc nimi się nie martwię.
|
|
|
|
#182 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Mogłam niby wziąć ajfona plus, ma lepsza baterie, ale 5,5 cala to wiecej niz moja Z3 miała - za duzo nieco znowu, a teraz mniej co prawda ale zgrabniej. Jeszcze mniej by mnie wykonczylo
|
|
#183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Absofakinlutnie tak!Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-01 o 13:03 |
|||
|
|
|
#184 |
|
Piers do przodu
|
Karkki - dzięki Tobie znalazłam swój ideał telefonu
![]() Udanych spacerów w ten piękny dzień Baru
|
#185 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a dwa, że jak np. się zagapię i nie zrobię prania to nie miałabym w czym chodzić ![]() A co do rzeczy typu żele pod prysznic - nie wiem, ja tam nie czekam aż się skończy, bo ja i mąż jesteśmy sierotami i na bank zgapimy moment gdy się skończy jak już kupujemy rzeczy, które schodza, to z dużym zapasem.Podkładów mam sztuk 2, jeden na codzień, drugi jak trzeba nałożyć szpachlę na wyjście - starczy. Szminek / balsamów do rąk czy ust mam sporo, bo muszę mieć w każdej torebce, inaczej nie będę pamiętała o używaniu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nienawidzę kupować ubrań również, robię to obecnie tylko przez internet - ruszam tyłek tylko po staniki i spodnie, bo to już po prostu trzeba przymierzyć. Przy czym spodnie to moja gehenna, bo mało wymiarowa jestem. Cytat:
Chyba chodzi o takie przerażające zapasy przez duże Z : https://www.youtube.com/watch?v=VodsQ7laz4c . No na co to komu?! |
|||||
|
|
|
#186 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
2. Twoje są! Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
2. 3. Cytat:
Cytat:
Czytałam, że filmy na nim przez Wi-Fi ogląda się non-stop przez 13 godzin i 40 minut Jedyną jego wadą jest ciężar i brzydota oraz konieczność zaktualizowania systemu zaraz po zakupie, ale na ich stronie są wszystkie elementy potrzebne do tego, wraz z łopatologiczną instrukcją obsługi. Ale całą resztę ma wielce zacną. I ma bardzo dobry aparat. Nie radzi sobie tylko za dobrze z puchatymi kotami , ale jest idealny do martwej natury. Zaraz wrzucę kilka przykładowych fotek. Jedyne co mi w nim padło pół roku temu, to kabel. Ale idealnie współpracuje z nim kabel od Pentaxa a i na Sony też się ładuje, chociaż dłużej. No i ma jeszcze jedną zaletę - cenę, wręcz śmieszną, jak na telefon. Pentagram wypuścił też jego młodszego brata X5 z 5" ekranem i 2 wymiennymi bateriami 3000mAh i 6000mAh. Ale ponoć na tej większej trzyma tyle samo co pierwowzór. Mój obecnie dopomina się już jedzenia, ale to już jest staruszek z lutego 2013.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to są zapasy na wojnę?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#188 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale duzo siedzę w necie w fonie to i mały ekranik mnie nie załatwia - szkoda psuć mi oka
|
|
#189 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
...i widać, że mam ich mniej 2. toteż mam tylko jedną torebkę (no dobra, w "archiwum" drugą małą na wakacje, a trzecią na wypadek jakby się pierwsza nagle rozleciała)3. 4. O_o już pędzle mnie zdołowały i wizja szukania o 6 rano "tego czarnego z długą rączką... ale nie tego, i nie tego...". Cytat:
![]() 2. a to zaraz, coś ładnego sklecę w fotoszopie. |
||
|
|
|
#190 |
|
Nindżopesz
|
Ok, przekrój sezonowy mojej szafy, 6 łobrazków żeby nie przynudzać bo wsio podobne. Moje ulubione zestawy to wariacje n/t szóstki.
|
|
|
|
#191 | |||
|
Raczkowanie
|
Haha no w sumie to dziewczę wygląda na takie, które na wojnę wzięłoby przede wszystkim kosmetyki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez hellkitty Czas edycji: 2015-11-01 o 16:32 |
|||
|
|
|
#192 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Głównie na Asos, Pakamerze itp. Na mnie dla odmiany zawsze za długie, sięgają kolan chociaż jestem średniego wzrostu (170). Se skracam.Sukienek wyglądających jak sukienki nie lubię bo wymuszają elegancję albo dziewczęcość/kobiecość. |
|
|
|
|
#193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakbym miała chudsze odnóża to bym właśnie tak chodziła ubrana ![]() Redzia, mój ideał to takie http://images.neimanmarcus.com/ca/3/...NMX2TMN_mk.jpg
||
|
|
|
#194 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Moje jak te: http://ovate.ca/collections/clothing...low-back-dress koniecznie z suwakiem, bardzo obcisłe, marszczące się i wyglądające jakby już ktoś w nich chodził przez rok. Guidi ma takie albo podobne za jakiś 1000 euro
|
|
|
|
|
#195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na brak tunik na mnie nie mogę narzekać Ale szukałam przyzwoitej sukienki czarnej za kolano z rękawem za łokieć na mnie i nigdzie nie ma. Nawet w Dubaju A skoro tam jej nie ma, to nigdzie na mnie sukienki nie ma
||
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katty, wrzucam zdjęcia, które robiłam Diabłem na instagram - od szczegółów, poprzez kwiatki, smoki, widoczki i nocne.
|
|
|
|
#197 |
|
Piers do przodu
|
Karkki
|
#198 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ha ha, no ja też w sumie IG najwiecej
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
#199 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
Cytat:
![]() Cytat:
2.nieprawda , to jest prawdziwa wolność , czyli świadomość własnych ograniczeń ![]() ![]() 3.ja kupiłam kilka baz pod cienie na zapas i też nie otwieram , ale 22 żele pod prysznic są otwarte i w użyciu ![]() 4.pozazdrościć , ja bez wytapetowania ryja ludziom na oczy się pokazać nie mogę ![]() 5.kupowanie ubrań lubiłabym , gdybym mogła jakieś na siebie dostać u mnie z reguły wygląda to tak , że idę po coś , po czym tego nigdzie nie ma bo nie robią na przykład spodni 6.aż tak wyczulonego węchu nie mam , więc mogę się bez problemów myć i smarować czym chcę i czynię to ![]() Cytat:
![]() 2.no to szukaj ![]() Cytat:
![]() 2.nie bij ! 3.jakby była nitro to tak ![]() 4.to wtedy się już nie wygląda jak klon Cytat:
miałam taką kiedyś tylko całą brązową .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
proponuję wydłużyć łykend o drugą niedzielę , co Wy na to ? W taki dwudniowy nie wyrabiam się ze wszystkimi domowymi sprawami i nie zdążam ani trochę odpocząć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pocztówki robi Ale z futrem jedzącym zamaszyście i kręcącym się nie radzi sobie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Komar, którego wczoraj nie ubiłam ugryzł mnie w usta Dolną wargę mam teraz jak ryba i swędzi i boli i generalnie to
|||
|
|
|
#201 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Oj tam, załóż że to botox za free
|
|
#202 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ciężko teraz o takie :/ |
||
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tylko przezroczyste zwisy się nie podobają - reszta jak najbardziej Dlatego szukam na All ![]() Ja już wiem, że system baza neutral + jeden zaje... dodatek nie sprawdziłby się u mnie - bo dodatki byłyby za szybko się nudzące. Znalazłam wpis dziewczyny - artystki, która pisze, że jej "baza" jest również bardzo charakterystyczna w formie (tyle, że nie bije po oczach), za to rzeczy "widocznych" ma w zestawie min.3 Miałyście kiedyś taki problem, że chciałyście kupić coś bardzo wyrazistego, bo się zakochałyście, ale pomyślałyście sobie "No i co ja zrobię z jedną taką rzeczą? Znudzi mi się". No. I to jest recepta. Nie nosić jednego takiego akcentu tylko więcej - przynajmniej do mnie to przemawiaSERIO??? Aż tak? dziękuję, dziewczyny - odbieram to jako komplement Cytat:
a swoją drogą - nie dziwi mnie "akcja denko" ani ileś tam kosmetyków, skoro jestem na forum, gdzie istnieje wątek o wykańczaniu flakonów i "moje kolekcje"
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#205 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nawet kwas hialuronowy, ale ja go nie potrzebuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co nie oznacza, że później to noszę Ale nie dlatego, że się mi znudzi, tylko moja wizja mnie w tym czymś ma się nijak do rzeczywistości Kiedyś kupiłam kapelusz, który był przecudnej urody i mnie było w nim dobrze, ale po nałożeniu doń czarnej peleryny, w której chodziłam jesienią, wyglądałam jak muszkieter ![]() Mnie "akcja denko" też nie dziwi, nawet setki kosmetyków mnie nie dziwią, skoro sama w porywach miałam ponad 120 flaszek jednocześnie, tylko podziwiam umiejętność korzystania z nich wszystkich.
||
|
|
|
#206 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
IMHO problemem nie jest czy to praca, czy hobby, lecz to, że reklama powinna być oznaczana jako reklama. A ja mam w skrzynce mnogość propozycji - zamieścimy na twoim blogu tekst i nie napiszemy, że to reklama, bo to nie budzi zaufania. To jest oszustwo. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak. Ale tego jest wszędzie pełno. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wojnę pciuf. Cytat:
Taaa... pisałam... Cytat:
Cytat:
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I tak już zostało. Czemuś ten kapelinder włożyła do peleryny? Było dokupić coś innego Cudaczne buty! Szkoda, że - zapewne - nie masz rozmiaru 36
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-11-01 o 23:29 |
||
|
|
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jeszcze inaczej. Kiedyś sobie przypomnę ![]() 3. A takie o http://images.neimanmarcus.com/ca/3/...NMX2TMN_mk.jpg 4. Do pciuf wystarczy jeden zestaw chyba ![]() 5. Jako Pasterz Pasterzy Zła w Sumeryjskim ![]() Cytat:
![]() Bo wtedy miałam fazę na skórę od stóp do głów a kapcylinder pasował tylko do futra Futro zanabyłam, ale krótkie, i to jak już kapcylindra nie było. 41-42 Jeden by Ci wystarczył na obydwie stopy
||
|
|
|
#209 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jaka fajna koszula szpitalna Coś było
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad zagwozdki
Robię dziś pierwszy raz zupę dyniową Na razie nie mam przepisu . Macie jakieś sprawdzone ? Dodam że nie mam blendera
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Nazywam go Diabłem, bo nie dosyć, że produkuje go Pentagram, to nazywa się Monster i jest potwornie brzydki, ale nie do zdarcia
Ładuję go podczas wyjazdów, gdy używam najwięcej, raz na tydzień przez noc, a normalnie raz na miesiąc. I nie wyobrażam sobie teraz żebym telefon ładowała co 2 dni albo codziennie 

a dwa, że jak np. się zagapię i nie zrobię prania to nie miałabym w czym chodzić
jak już kupujemy rzeczy, które schodza, to z dużym zapasem.

Może to są zapasy na wojnę?

(no dobra, w "archiwum" drugą małą na wakacje, a trzecią na wypadek jakby się pierwsza nagle rozleciała)
Na brak tunik na mnie nie mogę narzekać
A skoro tam jej nie ma, to nigdzie na mnie sukienki nie ma

Pocztówki robi
Ale wtedy powinna być informacja, że to praca a nie hobby, imo.