Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 14:11   #2101
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zizou ten facet ma dużo miniaturek w fajnych cenach
testuj pryzmy i dawaj znać co to za cudo

a ja się wściekam, bo już 11 dni czekam na przesyłkę z perfumami, do sprzedającej się nie da dodzwonić, na maile nie odpisuje
wlasnie przegladam i uch, kolejne pokusy

nosku ja juz odlewki zrobilam, wieczorkiem wysle

a perfumy z polski ida czy z zagranicy? nie cierpie takich sytuacji, bo nie wiadomo co robic
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 14:16   #2102
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Witam wszystkie
Pakosto-gratuluję miłości, trzymam kciuki!! na nk Cię odkopałam czekm na zdjęcia kotków
Aguś (0306)-nie miej wyrzutów, każdy zajmusię się swoim życiem i tym co w nim aktualnie ważne. Przykro mi z powodu twojej koleżanki, zadzwonisz do dniej? może wsparcie bliskich osób pomoe jej wytrwać. (co to jest SM?)
Mnie od kilku dni męczą bóle w klatce piersiowej, tak jakby mnie coś uciskało, a nie mam czasu iść do lekarza, ba! nie mam nawet czasu iśc na test toksoplazmozy i do dentysty! bosh..jak ja nie lubię życia w biegu
Ale ja mam, strasznie przeżywam takie historie
Zawsze czuję się tak źle, jakbym była egosistką, bo ja się tu cieszę z nowej pracy, z tego że z TZtem mi się układa, że zapominam o koszmarze, jaki przeżywałam w ubiegłym roku.
W tym wypadku jest mi szczególnie przykro, ba jestem przerażona, bo bardzo byłyśmy zżyte. Ona jest fantastyczną osobą, miała takie wpsaniałe plany na przyszłość... no i wiem z autopsji, jakim koszmarem jest ta choroba . Wszystkie wspomnienia wróciły ze zdwojoną siłą
Z powodu kolegi też mi przykro, bo to w zasadzie była taka moja sympatia. Z mojej strony przyjaźń uwieńczona krótkotrwałym związkiem. Wiem, że bardzo przeżywał rozstanie ze mną, żonę poznał po naszym rozstaniu i odetchnęłam z ulgą, że był szczęśliwy, a tu taka tragedia Stoczyła ciężką walkę z rakiem, którego wykryto przypadkiem...

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dowiedzialam sie dzis, ze w sobote popelnila samobojstwo taka tam znajoma TZa - w takim malym miescie wszyscy sie znaja, moj wujek uczyl ja w podstawowce wuefu. popelnila samobojstwo - nikt nie wie dlaczego. sprawa jest o tyle straszna, ze ona byla bardzo zdesperowana bo... pociela sobie gardlo, nie bylo zadnej szansy na uratowanie jej. dziewczyna miala 24 lata, konczyla studia, na pozor byla szczesliwa. az tu nagle takie cos. makabra, bardzo wspolczuje jej rodzicom. samobojstwo dziecka? grrr

poza tym zmarl sasiad mojej babci. mial raka watroby z przerzutami na pluca. nie musze mowic, ze moja babcia bardzo to przezywa - dowiedziel sie o chorobie w tym samym czasie
Kilka miesięcy temu popełnił samobójstwo kolega mojej siostry, chyba Wam naet o tym pisałam. Też z pozoru szczęśliwy chłopak. Nikt do dziś nie wie dlaczego? Moja siostra strasznie to przeżyła, jego mama do dziś się nie pozbierała. To chyba największa tragedia, jaka może spotkać rodzica

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 14:48   #2103
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
ba! nie mam nawet czasu iśc na test toksoplazmozy i do dentysty! bosh..jak ja nie lubię życia w biegu
Czyżby plany pomnożenia nowej rodzinki?
Cytat:
wysłać Jej smska?
Cytat:
ooo jak ice nie wezmie to ja sie pisze

dobre wiesci - przyszly pryzmy! bez cla, chociaz pieczatke UC mam nabita ale napisano, ze dopuszczono do obrotu doslali tez moj szampon IR a, i mam trzy miniaturki wod lalique
Ja dziś przetestowałam odlewki od Hex Aquolinę białą czekoladę i Charles Jourdan TheParfum, ale brzydkie są na mnie
Cytat:
dowiedzialam sie dzis, ze w sobote popelnila samobojstwo taka tam znajoma TZa - w takim malym miescie wszyscy sie znaja, moj wujek uczyl ja w podstawowce wuefu. popelnila samobojstwo - nikt nie wie dlaczego. sprawa jest o tyle straszna, ze ona byla bardzo zdesperowana bo... pociela sobie gardlo, nie bylo zadnej szansy na uratowanie jej. dziewczyna miala 24 lata, konczyla studia, na pozor byla szczesliwa. az tu nagle takie cos. makabra, bardzo wspolczuje jej rodzicom. samobojstwo dziecka? grrr
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Kilka miesięcy temu popełnił samobójstwo kolega mojej siostry, chyba Wam naet o tym pisałam. Też z pozoru szczęśliwy chłopak. Nikt do dziś nie wie dlaczego? Moja siostra strasznie to przeżyła, jego mama do dziś się nie pozbierała. To chyba największa tragedia, jaka może spotkać rodzica
Tak mi sie wydaje, że człowiek popełniający samobójstwo to ktoś, kto w odpowiednim momencie nie mógł liczyć na przyjaciół/ nie miał ich/ bądź nie zdecydował się opowiedzieć o swoim problemie. A samotność duszy plus te problemy to naprawdę wielki wciągający wir
Z mojego środowiska kojarzę dwa przypadki samobójstw- koleżanka koleżanki z liceum, miała wtedy 19 lat oraz lekko niepełnosprawny umysłowo mieszkaniec na moim byłym osiedlu- 11 lat. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie bólu rodziców po takiej stracie.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 14:53   #2104
off-wietrzka
Rozeznanie

szukałam wczoraj po sklepach tego micela z Ziaji, ale niestety nigdzie nie było...

używała któraś z Was nowego serum do twarzy z Avonu? Ja używam od kilku dni i jestem superzadowolona!! Skóra wydaje się być ładniejsza i milsza w dotyku...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 14:58   #2105
rzyrafka
Zakorzenienie

ja jakoś nie uzywam nic do twarzy tej firmy, odkąd wycofali z Naturals serię z Algami (taka niebieska) to się obraziłam na dział 'twarzowy'
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 15:20   #2106
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
szukałam wczoraj po sklepach tego micela z Ziaji, ale niestety nigdzie nie było...

używała któraś z Was nowego serum do twarzy z Avonu? Ja używam od kilku dni i jestem superzadowolona!! Skóra wydaje się być ładniejsza i milsza w dotyku...
Ja mam to serum jakieś 2 tygodnie już i też jestem zadowolona, choć mogłby nieco lepiej nawilżać(nie nakładam na niego kremu, bo się boję czy mnie taka mieszanka nie zapcha, ale może powinnam spróbować ). Szkoda tylko, że szybko go ubywa(na raz zużywam jakieś 4-5 porcji ).

Aga nie możesz siebie winić, że Ty jesteś szczęśliwa a ktoś inny jest ciężko chory Wiadomo, że takie sytuacje są przykre i człowiek się w pewnym sensie obwinia, ale przecież ważne, że Ty jesteś zdrowa i powinnaś się z tego cieszyć, bo nikt nie zna dnia ani godziny... Mnie takie zdarzenia otrzeźwiają z tego, ze zamiast jojcyć i użalać się nad sobą albo mieć myśli typu "chcę umrzeć, bo życie jest do dupy" powinnam się cieszyć, że jestem zdrowa, że mogę chodzić, oddychać, widzieć...
Stary 2008-08-12, 16:05   #2107
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

Nosku, dzieki za wiadomość. Jeszcze dumam czy nie wziąć 30-tki, ale jakby co, to Ziz nie podkupuj mi jeszcze dziś.

Widziałam dziś też Tresor w promocji za 30 €.

Idę na kebab, potem może będę w DM, to wieczorem zrelacjonuję.

Pakosta, poszukam Cię.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 16:57   #2108
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nosku, dzieki za wiadomość. Jeszcze dumam czy nie wziąć 30-tki, ale jakby co, to Ziz nie podkupuj mi jeszcze dziś.
ok dumaj dumaj

boze, jaki dzis ukrop wspanialy kocham taka pogode
Stary 2008-08-12, 17:24   #2109
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Uff, nagotowałam obiadów na kilka dni, narobiłam baz do sałatek, oprałam się i oprasowałam. Zostało mi jeszcze kupę roboty ze sobą, ale do fryzjera już nie pójdę - łeb mi pęka . Nie wiem czy to wina pogody czy jak, ale normalnie na oczy nie widzę.
Zmykam troszkę odpocząć i pobuszować po truskawie .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 17:41   #2110
zizou
Zakorzenienie

to teraz kilka zdjec i wrazen odnosnie pryzm.

one faktycznie wybielaja - zostawiaja na policzku taka biala, sniezna poswiate. na zime beda idealne sa bardzo pastelowe, bialy jest tylko srodkowy kwadracik a reszta to jasne, rozmyte pastele. kwadraciki sa maciupenkie [pierwsze zdjecie porownawcze z szachownica]. pedzelek do pupy nalozyc nim rowno kosmetyk to sztuka. kastka ladna acz szalu nie ma

kosmetyk przyjemny i ciesze sie, ze go mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8120002.jpg (33,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8120003.jpg (38,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8120006.jpg (32,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8120010.jpg (42,1 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-08-12, 18:15   #2111
snowqueen
Zakorzenienie

ziz a u mnie duchota, nie da się wysiedzieć kocham upały, ale po prostu nie ma czym oddychać! W Egipcie spokojnie znosiłam ponad 40st., u mnie dziś jest 32 i brak tlenu, ciągle mi słabo.

Cieszę się, że dotarły pryzmy - do mnie dotarły w końcu Incanto Shine I'm so happy
W ogóle dolar idzie w góre, chyba pora na truskawkowe zakupy
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 18:51   #2112
bossy
Zakorzenienie

Nie było Lowe Krowe na siłowni. Co za świnia. A akurat tych wszystkich przygłupów też nie było, 2 osoby na siłowni beze mnie. I bym zagadała!

W ogóle słuchajcie Rano się maluję Modeluję sobie buźkę brązerem, patrzę a ja mam czarne krechy Pędzel miałam wetknięty w czarny cień i nie zauważyłam Musiałam wszystko zmyć A do autobusu miałam 2 minuty.

Właśnie rozpakowałam puder Niny Ricci.
Otwieram kartonik a tam coś prostokątnego w szarym, welurowym wdzianku z wytłoczonym napisem "Nina Ricci". Zrobiło to już na mnie dobre wrażenie (Przyzwyczaiłam się do ładnych opakowanek Estee Lauder, Dior..). Puder jest duży, Puderniczka również. Ale dziewczyny..jest piękna!

Prostokąt o wymiarach 11cmx7,5cm. Opakowanie jest z takiego cięższego plastiku. Boki są przezroczyste, reszta matowo biała. Jednak ta biel jest jakby w środku. Otworzyłam. Ukazał się moim oczom pasek brązowego pudru, z pięknymi drobinkami, nie nachalnymi. Pod paskiem jest miejsce na pędzelek, który jest mięciutki. Puder i pędzelek jest otoczony metalem. Lusterko jest na cały wymiar pudełeczka.

Estetyką jestem zachwycona Ciekawe jak z trwałością. Nałożony na buzię wygląda ślicznie.!!!

Zdjęcia wkleję ok 23 albo jutro

-----

Telewizor mi się zepsuł
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:32   #2113
off-wietrzka
Rozeznanie

bossy, ale kusisz...
Stary 2008-08-12, 19:39   #2114
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

gayenko
, zizou próbki poleciały do Was dzisiaj rano poleconym priorytetem
Nosus dziekuje..o mamo jaka ja jestem glupia kiedy ci to wysle ,skoro jade do rodzicow i nad morze..ee czekaj czekaj moge ci to wyslac z Gdanska?
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja ze swojego jestem nawet zadowolona

- róż Deborah - kolejny spontaniczny zakup

Mozesz napisac do tego-zakup na ktory mnie nakusila gayenka wstretna kusicielka
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Ja wczoraj pół dnia spędziłam przeglądając pakamerę i wylęgarnię, pod kątem jesieni oczywiście Ostatecznie udało mi się zmniejszyć koszt zamówienia z 1200zł na 118 ale jaki to był ból!
a gdybys sie usmiechnela do gayenki to mialabys sliczne kolcyki za 1/3 ceny z pakamery wstawie na strone aktualizacje bo wrocilam z zakupami mam pelno polfabrykatow<jupi>
Cytat:
a ja czuję się czasem między nimi wszystkimi jak kopciuch ..
No teraz powiedzialas Dziewczyny nie maci epojecia jaka to jest elegancka i stylowa kobieta tylko marudzi gupio ale to juz jej urok

Cytat:
Dziewczyny jest mi wstyd i mam kaca moralnego, tyle cierpienia wokół mnie, a ja zaprzątam myśli takimi pierdołami...
Już wiem, co dolega tej przyjaciółce. Właśnie jedna z koleżanek z klasy napisała, że choruje na SM, podobno już nie widzi i porusza się na wózku. Jakiś czas temu występowała nawet u E. Drzyzgi w odcinku poświęconym SM - czemu ja nie oglądam TV .
Wiem, co to za przerażająca choroba, we wrześniu ubiegłego roku lekarze podejrzewali ją u mnie. Na szczęście na podejrzeniach się skończyło, ale aż dostałam drgawek, kiedy przeczytałam o Jadzi.
Kochana zero wyrzutow sumienia i mowie to z pozycji osoby ..chorej.Ja dalej jestem przewlekle chora ,czego wynikiem bylo sapalenie miesnia sercowego i nie mialam pretensji do ludzi ktorzy nie wiedzieli..Jak ktos wiedzial i sie odsunol ode mnie to wtedy faktycznei bylo mi zle .Ale jak ktos nie wie to nie powinien sie winic.Osoby chore nie mowia o tym.Ja sie tez nei chwale
Fakt ze czesto uswiadamiamy sobie w kontakcie z choroba i nieszczesciem jakie kruche jest zycie a nasze problemy male i ulotne...
Mam nadzieje ,ze wszystko jakos sie ulozy..nie tak jak wczesniej ,bo ta swiadomosc bedzie w tobie..ale jakos lepiej.Juz ci napisalam ,ze jestes madra kobieta i dasz rade kochanie

**
Wrocilam z randki w Vibeska
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:47   #2115
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

zizku z perfumami już się wyjaśniło na szczęście. Wysłane dopiero wczoraj
a te pryzmy to jaki dają efekt? matowy, satynowy, błyszczący?

bossy ale kusisz

gayenko pewnie że może być z Gdańska mam nadzieję że prędko doleci, a kiedy wyjeżdżasz?
jak tam randka z Vibeską?

Poszłam z TŻ do apteki, a tam taki śliczny Wax stał i to w dodatku z jakimiś filtrami UV... przykleiłam się do szyby, a TŻ nieczuły kazał mi się uspokoić i wyjść. Okrutnik

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:51   #2116
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

O rany jestem masakrycznie szczęśliwa
Nasza randka z Gayenką była mega super!!!
Napadłyśmy chyba na wszystkie galerie i Douglasy i Sephory razem wzięte, wymaziałyśmy się i poperfumowałyśmy się czym się dało!
Mam na sobie wszystkie zapachy i kolory jakie istnieją ))

Obłowiłam się w kolorówkę Essence: dwa róże co wyglądają jak biust
żel brązujący, kredki do powiek, błyszczyk chłodzący [jaaaak on chłodzi ]
Kupiłam też micelka Ziaji i czekoladkę Joko

Achhhh, Gayenko dziękuję Ci za wspaniały dzień
Dziewczyny! Ona jest rewelacyjna!

Idę nadrabiać zaległości
Stary 2008-08-12, 19:51   #2117
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
zizku z perfumami już się wyjaśniło na szczęście. Wysłane dopiero wczoraj
dobrze, ze sie wyjasnilo
Cytat:
a te pryzmy to jaki dają efekt? matowy, satynowy, błyszczący?
taki satynowy polblask, w zadnym wypadku nie jest to mat ani wielkie rozswietlenie. to jest raczej takie urokliwe migotanie
Cytat:
Poszłam z TŻ do apteki, a tam taki śliczny Wax stał i to w dodatku z jakimiś filtrami UV... przykleiłam się do szyby, a TŻ nieczuły kazał mi się uspokoić i wyjść. Okrutnik
paskuda jak odwyk to odwyk
Stary 2008-08-12, 20:01   #2118
noseknosek

Vibesko, gayenko ale Wam zazdroszczę ja tam nie mam z kim na takie perfumowo-kosmetykowe randki chodzić

zizku urokliwe migotanie - nie wiem czy mój odwyk właśnie chciał to usłyszeć

Przyleciał tusz, idę przetestować

biegam
Stary 2008-08-12, 20:09   #2119
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

gayenko pewnie że może być z Gdańska mam nadzieję że prędko doleci, a kiedy wyjeżdżasz?
jak tam randka z Vibeską?

W sobote nad ranem takze w przyszlym tygodniu od razu ci wysle,no chyba ze dojda jutro czy w czwartek te fiolki to od razu wysle w czwartek wieczorkiem
I jeeee wax jest boski
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
O rany jestem masakrycznie szczęśliwa
Nasza randka z Gayenką była mega super!!!
Napadłyśmy chyba na wszystkie galerie i Douglasy i Sephory razem wzięte, wymaziałyśmy się i poperfumowałyśmy się czym się dało!
Mam na sobie wszystkie zapachy i kolory jakie istnieją ))

Obłowiłam się w kolorówkę Essence: dwa róże co wyglądają jak biust
żel brązujący, kredki do powiek, błyszczyk chłodzący [jaaaak on chłodzi ]
Kupiłam też micelka Ziaji i czekoladkę Joko

Achhhh, Gayenko dziękuję Ci za wspaniały dzień
Dziewczyny! Ona jest rewelacyjna!

Idę nadrabiać zaległości
Vibesko kochana ty mnie powinnas bic za to ze cie prawie zabilam torba jak przetestujesz te roze to daj znac ,ale cos czuje ze bedziesz cudnie wygladac zwlaszcza,w tym takim brazowym polyskujacym.. tez je chce...
A tam ,Vibeska jest fajniejsza
Cytat:
Vibesko, gayenko ale Wam zazdroszczę ja tam nie mam z kim na takie perfumowo-kosmetykowe randki chodzić

zizku urokliwe migotanie - nie wiem czy mój odwyk właśnie chciał to usłyszeć

Przyleciał tusz, idę przetestować
My juz mamy chodzilysmy po sklepach od 10:30 do 18 jestesmy NIENORMALNE JAK NIC

Nosus,jaki tusz?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-12, 20:15   #2120
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie masz za czym płakać, niewiele się różni od innych waxów L'biotici - dołożyli tam jedwab i filtry mineralne (ile z nich zostanie po spłukaniu maski - nie mam pojęcia ). Oczywiście nie znaczy to że są złe - po prostu, jeśli masz już któryś z ich waxów, to możesz doczekać do końca odwyku

Cytat:
Agniesko, jak ogarnę się z tym całym bajzlem w domu i nadrobię braki urodowe postaram się opisać dla Ciebie kosmetyki Bilba, których używałam. Miałam większość wymienionych w Twoim poście, ale niektórych używałam już tak dawno, że ciężko będzie coś o nich teraz napisać. Generalnie wszystkie, których używałam służyły mi zawsze bardzo dobrze.

Robię właśnie pranie i porządki w szafie, z pierwszej wypłaty muszę się obkupić ubraniowo . Moja szafa to albo bardzo eleganckie klasyczne kostiumy, albo sportowe ciuchy, albo supersexowne fatałaszki na specjalne okazje.
Do pracy obowiązuje mnie tzw. sportowa elegancja, a ubrań w tym stylu mam niewiele . Wśród naszych gości królują marki Hugo Boss, Lacoste, Ungaro, Rocco Barocco, itd. , co dzień jest u nas rewia mody i... urody, bo nasze paby to miejsce spotkań miejscowej "elity" i jak ja to określam wszyscy bywający cierpią na syndrom lansowania, a ja czuję się czasem między nimi wszystkimi jak kopciuch .

PS przed chwilką logowałam się na NK i same złe wieści . Dwa tygodnie temu zmarła 26-letnia żona mojego przyjaciela z dzieciństwa, zaś moja przyjaciółka z czasów ogólniaka, która nie kontaktowała się ze mną ostatnio, co mnie bardzo martwiło, jest ciężko chora . Nie wiem, co się dzieje, bo nikt z nas (tzn. z naszej ogólniakowej paczki) nie ma teraz z nią kontaktu, ale ktoś ze znajomych usłyszał od jej siostry, że jest bardzo źle .
Siur, nie spiesz się, złap oddech ja i tak postaram się wytrwać bez zakupów włosowych do września
Aga, jaki kopciuch, tak ładne i zgrabne osoby jak Ty wyglądają świetnie nawet w zwykłym bialym t-shircie i granatowych jeansach

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko czekam na Inermis, ale wnioskuję, że oni wysyłają zwykłą paczką, bo priorytet powinien już być.
Mi zawsze bardzo szybko przychodziły od nich paczki, albo nawala poczta albo czekają na produkt

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Cudne te fioletowo-zielone ja szukam brązowych kulek, sama nie wiem jakich
A dziękuję myślę że będą pasować do jednej z tych broszek obok

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja dziś przetestowałam odlewki od Hex Aquolinę białą czekoladę i Charles Jourdan TheParfum, ale brzydkie są na mnie
Mnie też The Parfum nie zachwycily

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość

a gdybys sie usmiechnela do gayenki to mialabys sliczne kolcyki za 1/3 ceny z pakamery wstawie na strone aktualizacje bo wrocilam z zakupami mam pelno polfabrykatow<jupi>
Gayenko, ja się mogę jeszcze pouśmiechać podaj jeszcze raz adres strony
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 20:18   #2121
noseknosek

o rany.. od 10 do 18.30 Ale super!

a tusz Max Factor 2000 Calorie Curved Brush
prawe oko wyszło ładnie, ale lewe

agniesko no skoro tak mówisz to pewnie wytrzymam

biegam
Stary 2008-08-12, 20:27   #2122
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość

Gayenko, ja się mogę jeszcze pouśmiechać podaj jeszcze raz adres strony
www.cudenka.kiesiu.com ale tam jest potrzebna spora aktualizacja bo mam mnostwo nowosci i sporo sie sprzedalo mam nadzieje ze pomecze o to jutro krecika i dam znac jak beda na stronce
Cytat:
o rany.. od 10 do 18.30 Ale super!

a tusz Max Factor 2000 Calorie Curved Brush
prawe oko wyszło ładnie, ale lewe

Nosku zapraszamy do Katowic przyjmiemy do naszego wariackiego grona chetnie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-12, 20:42   #2123
off-wietrzka
Rozeznanie

Gayenko, a jak się można zaopatrzyć w takie cudeńka...??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 20:45   #2124
zizou
Zakorzenienie

od kilku dni jestem strasznie rozkojarzona... na niczym nie moge sie skupic, potrafie sie na dluzszy czas zawiesic... czuje sie ociezala umyslowo maskara, jedyne co mi wychodzi to wydawanie pieniedzy
Stary 2008-08-12, 20:46   #2125
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko, a jak się można zaopatrzyć w takie cudeńka...??
Wyslac do mnie Pw a potem to juz samo idzie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-12, 20:55   #2126
off-wietrzka
Rozeznanie

Zakochałam się dziś w wodzie Surreal Avonu!! Od dawna już jej nie ma w katalogu, a ja dopiero dziś odkryłam jak ślicznie pachnie... Niezły mam refleks... Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze ją zakupić...
Stary 2008-08-12, 20:58   #2127
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Tak myślę, choć oczywiście nie przeszkodziło mi to w hurtowym zakupie waxów (ale to dla siostry! 3 szt )

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
www.cudenka.kiesiu.com ale tam jest potrzebna spora aktualizacja bo mam mnostwo nowosci i sporo sie sprzedalo mam nadzieje ze pomecze o to jutro krecika i dam znac jak beda na stronce
To ja zaczekam kurka, głupia jestem, bo powywalałam zdjęcia wszystkich kolczyków które mi się podobały a były już wykupione w różnych wylęgarniach

Swoją drogą... kolega wylicytował dzisiaj dla mnie torbę Rebela (tego drogiego Rebela ), na moją prośbę bo akurat wracałam z Wrocławia - masakryczne korki dziś były
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 20:59   #2128
noseknosek

Cytat:
Zakochałam się dziś w wodzie Surreal Avonu!! Od dawna już jej nie ma w katalogu, a ja dopiero dziś odkryłam jak ślicznie pachnie... Niezły mam refleks... Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze ją zakupić...
na Allegro jeszcze ich sporo i to w dobrych cenach

biegam
Stary 2008-08-12, 21:28   #2129
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Vibesko kochana ty mnie powinnas bic za to ze cie prawie zabilam torba jak przetestujesz te roze to daj znac ,ale cos czuje ze bedziesz cudnie wygladac zwlaszcza,w tym takim brazowym polyskujacym.. tez je chce...
A tam ,Vibeska jest fajniejsza :My juz mamy chodzilysmy po sklepach od 10:30 do 18 jestesmy NIENORMALNE JAK NIC
Bicie torbą zostało Ci wybaczone
Fakt jesteśmy nienormalne
Jakby tak ktoś nam puścił na filmie ten cały nasz dzień to możnaby się spłakać ze śmiechu

Cytat:
http://www.allegro.pl/item413806686_...toaletowa.html
Tu masz jak za darmo

Nosek a ty przyjeżdzaj do Katowic
Stary 2008-08-12, 21:33   #2130
noseknosek

ale ja mam daleko do Katowic

w ogóle to smutno mi i przydałby mi się taki dzień głupawek z Wami

biegam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości