Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-08, 13:03   #2101
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Milka19 - dziękuję
Ewusia - no może będzie lepiej...
agness - dziękuję
jabłuszko - zdam zdam... ciekawa jestem co powie na 1szej wizycie i dziękuję

lecę dalej "zdychać"

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:30   #2102
yerba
Raczkowanie

Spazo, STO LAT

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Udanej zabawy! Dodatki to wiadomoooo- być muszą

Kochane a ja cała się trzęsę ze strachu ;( Wczoraj byłam na promocjahc - ponad 6 h codzenia po Gdańsku wśmiesznych strojach (baaaardzo jasny zieleń, zielona peruka )i rozdawania ulotek . Strasznie wymarzłam, no i własnie... Od wczoraj straszne boli mnie podbrzusze (szczegolnie w jednym miejscu z prawej strony. Wyrostek wykluczyłam, bo juz miałam ), mam niewyjasnioen krwawienie (?!) albo upławy koloru brązowewgo.. albo to jest jasna krew i sama nie wiem . Podejrzewam, ze będzie nadżerka ;( Jestem nie w swoim mieście, nie zarejestrowana u żadnych lekarzy, do swojego miasta mam 700 km , nie mam za bardzo pieniedzy na prywatna wizytę.. z reszta nie wiem czy ktokolwiek przyjmuje w soboty.. szukałam i nic..CO JA MAM ZROBIĆ? Martwię się o siebie, TŻ jest też cały w stresie ;(
Nie wiem co mam robić;(
hmm, ale uczysz się, to powinni Cię zarejestrować chyba do lekarza? Nie wiem jak to jest, ale chyba musi być jakieś rozwiązanie
Nadżerka nie daje takich objawów, w sensie bólu brzucha (przyanjmniej ja nic o tym nie wiem). Trudno mi powiedzieć, czy wogóle Twoje objawy trzeba łączyć z tym zmarznięciem Ja bym jednak poszła do lekarza.... Prywatna wizyta to mniej więcej 50zł, ale była byś spokojna...

Ewusia, dziękuję oficjalnie za PW

Byłam wczoraj na imprezce Ale co to było za party Strach opowiadać Niech starczy jak napiszę, że mazaliśmy się węglem po twarzach Dzieeeeciakiiii......
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:35   #2103
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Ewelkaa - no tak narazie lepiej, psychicznie powoli się podnoszę... ale ta choroba...
kuruj się (; .

STO LAT SOLENIZANTKOM ! spóźnione zyczenia wszystkiego naj

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 14:15   #2104
yerba
Raczkowanie

dziś tez ide na party

tylko najpierw trza zadzwonic do promotora................ ................. wrrrrrrrr
Stary 2008-11-08, 15:52   #2105
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

lecę dalej "zdychać"
obyś szybciej zdrowiała
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj na imprezce Ale co to było za party Strach opowiadać Niech starczy jak napiszę, że mazaliśmy się węglem po twarzach Dzieeeeciakiiii......

ale fajnie, to znaczy ze jeszcze co najmniej rok mogę nadal się zachowywać jak dziecko skoro Yerba może to ja też

Cytat:
dziś tez ide na party

tylko najpierw trza zadzwonic do promotora................ ................. wrrrrrrrr
ja bym zadzwoniła w trakcie party

baw się dobrze

Nefruś - poszukaj w wątku o ginekologa, jakiegoś dobrego w Twojej okolicy.. moze będzie gdzieś taki do którego nie trzeba się zapisywać (ja do takiego chodzę, ze przychodzi sie kiedy chce i to na kasę chorych)... nadżeka to to raczej nie będzie, miałam kiedyś i objawiem było tylko plamienie...
a ból w podbrzuszu przechodzi coś? bo to moze takie chwilo tylko...

właśnie zrobiłąm obiad i go zjadłam dziś planuję się lenic niemiłośiernie czekam na znak od kuzynek kiedy przyędą, wałówka na wieczorne ploty juz gotowa

BTW to tęsknie z TŻ-em ale jestem głupia, nie spodziewałabym się tego po sobie, tylko tydzień sie nie widzieliśmy a ja juz wariuję

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 16:16   #2106
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ale fajnie, to znaczy ze jeszcze co najmniej rok mogę nadal się zachowywać jak dziecko skoro Yerba może to ja też

Szczegóły pominę, ale to była prawdziwa wojna węglowa

a jak dziecko ja zamierzam zachowywać się zawsze(zwłaszcza po % wychodzi mi bosko... ). Więc jak ja mogę to i Ty jak najbardziej

Cytat:

ja bym zadzwoniła w trakcie party
na szczescie nie przyszlo mi to wczoraj do glowy

Cytat:

BTW to tęsknie z TŻ-em ale jestem głupia, nie spodziewałabym się tego po sobie, tylko tydzień sie nie widzieliśmy a ja juz wariuję
noooo.... ale to pozytywny objaw

Hah wiecie, jeden dość ważny człowiek(z ktorym jakby wspolpracowalam) zacytował mój mejl do niego w swoim artykule na swojej www
to nie Polak,wiec nawet nie wazne kto to, ale to dosc hmmmm.. zabawne

Edytowane przez yerba
Czas edycji: 2008-11-08 o 16:17
Stary 2008-11-08, 18:02   #2107
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ewuś -ból nie przechodzi Boli najbardziej z prawej storny, boję się, że to jajnik;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 19:58   #2108
plotkara0804
BAN stały

Dziewczyny chcialabym sie was poradzic. Bo myslicie o tych wagach łazienkowych z pomiarem tłuszczu i wody? warte wydania kasy czy nie ?
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-09, 09:01   #2109
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Spaza - ty chol.ernico co nic wcześniej nie mówiłaś Najlepszego!
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Spazo,Malinko - Spóźnione życzenia ode mnie dziewczyny .
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
malinko i spazo - wszystkiego najlepszego i jeszcze lepszego razy 10 Spelnienia marzen i wiecznego optymizmu
Cytat:
Spazo, STO LAT

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

STO LAT SOLENIZANTKOM ! spóźnione zyczenia wszystkiego naj

Dziękuję kochane jesteście!
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-09, 09:13   #2110
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

SPAZO- spóźnione, ale ode mnie Wybacz, ciapa jestem ^^ Najlepsiejszego ;*
MALINKO- dokładnie to samo co wyżej ^^ Naj ;*

Dzisiaj idę po nowy telefon Cieszę się jak wariat, bo w końcu pozbędę się tego grata ; D
Za chwilę śmigam do zboru na nabożeństwo, apóźniej z TŻ na miasto i do TŻ-a mamci na ciasto Wczoraj rozmawiałam z nią w sprawie mojego brzucha,plamień. Ona potrafi tka uspokoić.. ^^ I dzisiaj już brzusio nie boli Myślę, że to były bóle owulacyjne
Sporo nauki mnie dzisiaj czeka, ale cóż.. cóż mam więcej do roboty?;D
Poza tym stwierdziłam, że pora wziąc się za naukę do matury ;D Nie wiem jak ja napisze te rozszerzenia,ale cóż.. przez 5 lat mogę próbować

Lecę pobuszować po ciucholandii wizażowej ;D
**
Miłego dnia

Stary 2008-11-09, 14:04   #2111
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-09, 14:40   #2112
anniaa

Witam
ja mam małe pytanie do katowiczanek : znacie jakis dobry salon fryzjerki gdzie dobrze farbuja oraz nie jest bardzo drogi. ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-09, 14:42   #2113
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Szczegóły pominę, ale to była prawdziwa wojna węglowa

a jak dziecko ja zamierzam zachowywać się zawsze(zwłaszcza po % wychodzi mi bosko... ). Więc jak ja mogę to i Ty jak najbardziej
no to super bo mnie to również świetnie wychodzi

Cytat:

noooo.... ale to pozytywny objaw

no w suuumie, to faktycznie tylko niniejszym ni wyszła mi moje obietnica żeby nie przywiązywać się do ludzi no ale mam nadzieję że do mojego TŻ-a mogę się rpzywiązać bardzo i nie bdę żałować

Cytat:

Hah wiecie, jeden dość ważny człowiek(z ktorym jakby wspolpracowalam) zacytował mój mejl do niego w swoim artykule na swojej www
to nie Polak,wiec nawet nie wazne kto to, ale to dosc hmmmm.. zabawne
ooo, ale fajnie Cię wyróżnił gratuluję

Cytat:

Za chwilę śmigam do zboru na nabożeństwo, apóźniej z TŻ na miasto i do TŻ-a mamci na ciasto Wczoraj rozmawiałam z nią w sprawie mojego brzucha,plamień. Ona potrafi tka uspokoić.. ^^ I dzisiaj już brzusio nie boli Myślę, że to były bóle owulacyjne
no i super że Cię teściowa uspokoiła cieszę się że już nie boli

ale jestem leń wczoraj do nocy plotkowałam z kuzynką, dziś wstałam w miarę wcześnie bo kuzynka jechała rano z rodziną swoją na zakupy, ale jak poszła to położyłam się znowu o łóżka i spałam do 12.30 ^^
BTW dostałam od rodziców na poczet przyszłych urodzin nowy depilator (bo stary to już antyk prawie był ) i dziś go wypróbowałam super jest, polecam Brauna wersję z latarką bardzo przydatna ta latarka do wypatrywania nawet najmniejszych włosków mam nadzieję ze efekt będzie w miarę trwały

edit: Aniu - ja nie farbuję włosów wiec nie wiem, ale coś mi się zdaje że Karolinka ma jakiś sprawdzony salon

idę robić obiad

miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2008-11-09 o 14:43
Stary 2008-11-09, 15:40   #2114
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kurcze nie ma co pisac...w sumie same nudy sa ...tyle ze do szkoly nie trzeba isc i jestem dopiero w srodku leniuchowania
No i moze troszke jestem zła bo zmieniłam kosmetyczke ze wzgledu na to jakie mi brwi robila...i ta nowa kazała mi je zapuscic zebym miala nowy kształt mozecie sobie wyobrazic jak wygladaja moje brwi
Jeszcze tylko 2 tygodnie....

Ewusia_marchew: Czyli polecasz depilatory? ;> Nie boli nic?

nefre
: Mature na pewno napiszesz nie ma innej opcji a jaki telefon kupujesz?

plotkara0804
: nie warte po co sie przejmowac woda w organizmie ktora dziennie sie moze zmieniac wielokrotnie

madame_apple:
o dziennikarstwo mi chodzi a studiujesz 2 kierunek?

Spazo , Malinko -> Przyjmijcie szczere choc spoznione zyczeniaWsyzs tkiego naj naj
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-09, 15:52   #2115
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Kurcze nie ma co pisac...w sumie same nudy sa ...tyle ze do szkoly nie trzeba isc i jestem dopiero w srodku leniuchowania
No i moze troszke jestem zła bo zmieniłam kosmetyczke ze wzgledu na to jakie mi brwi robila...i ta nowa kazała mi je zapuscic zebym miala nowy kształt mozecie sobie wyobrazic jak wygladaja moje brwi
oj nie martw się szybko te 2 tygodnie miną a później już będziesz mieć piekne brwi
Cytat:
Ewusia_marchew: Czyli polecasz depilatory? ;> Nie boli nic?
polecam, chociaż nie mogę powiedzieć że nie boli na początku bolało mnie strasznie i prawie się zniechęciłam, ale postanowiłam sie jednak nie podawać i teraz już prawie nie czuję warto się pomęczyć żeby później nie katować si codziennie maszynką

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-09, 16:03   #2116
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej laleczki!

pamieta mnie ktos jeszcze? pisze do was ze upalnego i fantastycznego Meksykuzaraz sie wymeldowujemy z hotelu i mamy chwile czasu wiec postanowilismy skorzystac z kafejki internetowej

za 5 godzin wylatujemy,lot ok 9h...

wakacje byly poprostu przepiekne...Meksyk i karaiby nie do opisania...te plaze,turkusowa woda,palmy..No i zabytki Majow, rafy koralowe..szalenstwo

szkoda,ze tak piekny kraj cierpi az na taka biede i nedze,ktora jest widoczna na kazdym kroku..Pojezdzilismy troche i naprawde mnie zszokowalo ze w tych czasach ludzie moga tak zyc.

ale o tym napisze jak juz bede w domu bo teraz nie za bardzo czas

Spaziuniu i Malinko- stooooo lat

do jutra laleczki
Stary 2008-11-09, 16:06   #2117
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hej laleczki!

pamieta mnie ktos jeszcze? pisze do was ze upalnego i fantastycznego Meksykuzaraz sie wymeldowujemy z hotelu i mamy chwile czasu wiec postanowilismy skorzystac z kafejki internetowej

wakacje byly poprostu przepiekne...Meksyk i karaiby nie do opisania...te plaze,turkusowa woda,palmy..No i zabytki Majow, rafy koralowe..szalenstwo

szkoda,ze tak piekny kraj cierpi az na taka biede i nedze,ktora jest widoczna na kazdym kroku..Pojezdzilismy troche i naprawde mnie zszokowalo ze w tych czasach ludzie moga tak zyc.

Agolku! super Cię widzieć

strasznie się ciesze ze wakacje się udały i czekam na szczegółową relację ze zdjęciami spokojnego lotu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-09, 16:25   #2118
yerba
Raczkowanie

Cytat:
MALINKO- dokładnie to samo co wyżej ^^ Naj ;*

Dzisiaj idę po nowy telefon Cieszę się jak wariat, bo w końcu pozbędę się tego grata ; D
Sporo nauki mnie dzisiaj czeka, ale cóż.. cóż mam więcej do roboty?;D
Poza tym stwierdziłam, że pora wziąc się za naukę do matury ;D Nie wiem jak ja napisze te rozszerzenia,ale cóż.. przez 5 lat mogę próbować

Lecę pobuszować po ciucholandii wizażowej ;D
**
Miłego dnia
Cieszę się, że przestało boleć, ale przy kolejnej wizycie u gina nie zapomnij o tym wspomnieć . Mysle ze takie "dorywcze" objawy nie są grozne, ale zawsze lepiej zeby lekarz sobie zapisał

A maturkę zdasz na pewno, a jak nie to poprawisz wiec spokojnie

Cytat:

no w suuumie, to faktycznie tylko niniejszym ni wyszła mi moje obietnica żeby nie przywiązywać się do ludzi no ale mam nadzieję że do mojego TŻ-a mogę się rpzywiązać bardzo i nie bdę żałować
ach.. no właśnie też sobie to obiecuję odkąd nie jestem z TŻ Choć to nie przywiązywanie się ma się tyczyć też znajomych, przyjaciół... no ale nie wiem czy to możliwe...

Cytat:

ooo, ale fajnie Cię wyróżnił gratuluję
dziękuję faktycznie to miłe...

Cytat:

ale jestem leń wczoraj do nocy plotkowałam z kuzynką, dziś wstałam w miarę wcześnie bo kuzynka jechała rano z rodziną swoją na zakupy, ale jak poszła to położyłam się znowu o łóżka i spałam do 12.30 ^^
BTW dostałam od rodziców na poczet przyszłych urodzin nowy depilator (bo stary to już antyk prawie był ) i dziś go wypróbowałam super jest, polecam Brauna wersję z latarką bardzo przydatna ta latarka do wypatrywania nawet najmniejszych włosków mam nadzieję ze efekt będzie w miarę trwały
hmm, a nie wrastają CI włoski? bo jak szukałam na wizażu jakiegoś depilatora dla siebie to się naczytałam o tym wrastaniu i jakoś zrezygnowałam

Nocowałam u koleżanki, fajnie było A dziś trochę posprzątałam no i planuję coś poczytać w ramach przygotowań obronowych
Stary 2008-11-09, 19:18   #2119
madame_apple
Zadomowienie

hej slonka
Cytat:
a jaki telefon kupujesz?
Cytat:
dasz rade na pewno
po pierwsze dlatego,ze jestes zdolna, a po drugie dlaego, ze tyyyyle plotkar bedzie trzymac za Ciebie kciukasy-po prosu MUSI sie udac
Cytat:
uuuu a co to konkretnie za model?
kurcze tez juz mam dosyc tego meczenia sie z maszynka, na wosk nie ma czasu...dpilator bylby fajnym rozwiazaniem aczkolwiek tez sie boje wrastania...
Cytat:
heh no trudno - odczekasz swoje, a pozniej bedziesz miala super brwi^^
Cytat:
madame_apple:[/B] o dziennikarstwo mi chodzi a studiujesz 2 kierunek?
no studiuje 2 kierunki
a dziennikarstwo to przyjemne i rozwijajace studia aczkolwiek nie chce wiazac swojej przyszlosci z tym zawodem
Cytat:
hej laleczki!

pamieta mnie ktos jeszcze? pisze do was ze upalnego i fantastycznego Meksyku zaraz sie wymeldowujemy z hotelu i mamy chwile czasu wiec postanowilismy skorzystac z kafejki internetowej

hej kochana
to czekam na relacje uzupelniona zdjeciami
strasznie sie ciesze,ze jestes z wyjazd taka zadowolona, na pewno masz mase pieknych wspomnien, ktore beda Cie wspierac na duchu w chldne dni

A co do biedy - prawda, ale w sumie to dosc czesto wystepujaca zaleznosc - piekne, takie naprawde unikalne krajobrazowo kraje zazwyczaj nie naleza do zamoznych...

Po wczorajszm wieczorze i dzisiejszym dniu pracowniczym jestem tak padnieta, ze ledwie trzymam sie na nogach-kawy,koktajle i driny beda mi sie snily po nocach chyba. Takze dzis planuje leniuchowanie juz-najpierw w domku, a pozniej wypad do kolezanki na plotki i wspolne ogladanie serialu ale wroce chyba wczesnie - zajec jutro nie mam, ale pracuje d 9.30 takze dlugie wylegiwanie sie w łóziu odpada...

buziaki i miego niedzielowania kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-09, 19:22   #2120
yerba
Raczkowanie

napadło mnie na sprzątanie dzięki czemu mieszkanie zaczyna być zdatne do użtykowania, bo już było kiepsko hihi
Stary 2008-11-09, 19:33   #2121
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ach.. no właśnie też sobie to obiecuję odkąd nie jestem z TŻ Choć to nie przywiązywanie się ma się tyczyć też znajomych, przyjaciół... no ale nie wiem czy to możliwe...
no ja właśnie obawiam się ze nie

Cytat:

hmm, a nie wrastają CI włoski? bo jak szukałam na wizażu jakiegoś depilatora dla siebie to się naczytałam o tym wrastaniu i jakoś zrezygnowałam
taka jest prawda ze każda metoda depilacji ma swoje wady na wrastanie oczywiście trzeba uważać, no ale regularny peeling, a w ostateczności jak jakiś włos wrośnie to rozprawienie sie z nim ^^ i po sprawie już wolę to niż ciągłe zacinanie się maszynką

Cytat:

Nocowałam u koleżanki, fajnie było A dziś trochę posprzątałam no i planuję coś poczytać w ramach przygotowań obronowych
owocnej nauki to kiedy ostatecznie ta obrona? bo chyba gdzieś to przeoczyłam

Cytat:

uuuu a co to konkretnie za model?
kurcze tez juz mam dosyc tego meczenia sie z maszynka, na wosk nie ma czasu...dpilator bylby fajnym rozwiazaniem aczkolwiek tez sie boje wrastania...
podobny do tego: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27350
ale mój jest ładniejszy na razie nie mam dostepu do niego, bo jest z Siss i jej TŻ-em w pokoju, ale jak się dorwę to spisze model z opakowania

Cytat:

Po wczorajszm wieczorze i dzisiejszym dniu pracowniczym jestem tak padnieta, ze ledwie trzymam sie na nogach-kawy,koktajle i driny beda mi sie snily po nocach chyba. Takze dzis planuje leniuchowanie juz-najpierw w domku, a pozniej wypad do kolezanki na plotki i wspolne ogladanie serialu ale wroce chyba wczesnie - zajec jutro nie mam, ale pracuje d 9.30 takze dlugie wylegiwanie sie w łóziu odpada...
odpocznij pracusiu Ty nasz

a ja nadal sie obijam obejrzałąm sobie Bonda (tego poprzedniego, bo już nawetępny wyszedł a to podobno kontynuacja ma być ), trochę pogrzebałam w ofertach pracy (jak codziennie ), później może też jeszcze sobie coś obejrzę, a co trzeba nadrabiać zaległości
dzwonił TŻ i rzeczywiscie sie zobaczymy dopiero w następny weekend a ja już taka zniecierpliwiona jestem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-09, 19:51   #2122
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

dziewczyny.. kupiłam sobie SE W910i

dzisiaj znowu żoładek mnie strasznie boli ;(
jak nie urok to...

miłego wieczoru;*

Stary 2008-11-09, 20:05   #2123
yerba
Raczkowanie

Cytat:
no ja właśnie obawiam się ze nie

taka jest prawda ze każda metoda depilacji ma swoje wady na wrastanie oczywiście trzeba uważać, no ale regularny peeling, a w ostateczności jak jakiś włos wrośnie to rozprawienie sie z nim ^^ i po sprawie już wolę to niż ciągłe zacinanie się maszynką
No tak, idealnej metody nie ma. Po prostu naczytałam się o tym wrastaniu i tak mnie to zniechęciło.. Choć koleżanka mi mówiła że jej wrastają włoski tez po maszynce . Mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło, więc może i po depilatorze nie było by problemu

Cytat:

owocnej nauki to kiedy ostatecznie ta obrona? bo chyba gdzieś to przeoczyłam
Wiesz co, już sama nie wiem Mój promotor jest dość zakręcony, a teraz jeszcze długi weekend, więc głupio mi dzwonić i przeszkadzać.... Ale jutro jakoś zadzwonie i spytam co z tą obroną Teoretycznie miała być w nadchodzącym tygodniu, 13go

Cytat:

a ja nadal sie obijam obejrzałąm sobie Bonda (tego poprzedniego, bo już nawetępny wyszedł a to podobno kontynuacja ma być ), trochę pogrzebałam w ofertach pracy (jak codziennie ), później może też jeszcze sobie coś obejrzę, a co trzeba nadrabiać zaległości

poodpoczywaj sobie, a co tam Ja w sumie też dziś leniuchuję, no może poza tym sprzątaniem, ale nie przemęczałam się w związku z tym

Cytat:
dzwonił TŻ i rzeczywiscie sie zobaczymy dopiero w następny weekend a ja już taka zniecierpliwiona jestem
ach, szkoda... Ale za to jak będzie fajnie jak się spotkacie

Madame
, Ty nam poodpoczywaj troszkę

A ja właśnie zrobiłam sobie 3 wielkie przepyszne tosty Ogólnie to nie powiem, żebym szczególnie zdrowo się żywiła ostatnimi czasy Trza by się nieco poprawić
Stary 2008-11-10, 00:18   #2124
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

nefre - dziękuję fajny telefonik ale ja jakoś po wielkich przeprawach z motorlami, shitsungami, samsungami się znaczy wróciłam do nokii
Baby - dziękuję
agolek - dziękuję jak lot? jakies fotki masz?
Ewusia - ja też mam Brauna z latarką dorwałam model 5585 jak dla mnie bomba z tymi nasadkami

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 00:19   #2125
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

dzisiaj znowu żoładek mnie strasznie boli ;(
jak nie urok to...

gratuluję nowego telefonu
Cytat:
No tak, idealnej metody nie ma. Po prostu naczytałam się o tym wrastaniu i tak mnie to zniechęciło.. Choć koleżanka mi mówiła że jej wrastają włoski tez po maszynce . Mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło, więc może i po depilatorze nie było by problemu
mnie też nawet po maszynce wrastają więc faktycznie może sie tak zdarzyć zę Ty nie będziesz po prostu maiła do tego skłonności

Cytat:

Wiesz co, już sama nie wiem Mój promotor jest dość zakręcony, a teraz jeszcze długi weekend, więc głupio mi dzwonić i przeszkadzać.... Ale jutro jakoś zadzwonie i spytam co z tą obroną Teoretycznie miała być w nadchodzącym tygodniu, 13go
bardzo zakręcony ten promotor bo 13 to jest już za 4 dni no ale grunt że nie panikujesz z tego powodu

Cytat:

poodpoczywaj sobie, a co tam Ja w sumie też dziś leniuchuję, no może poza tym sprzątaniem, ale nie przemęczałam się w związku z tym
słusznie nadmiar odpoczynku nie szkodzi

Cytat:
ach, szkoda... Ale za to jak będzie fajnie jak się spotkacie
ano

Cytat:

A ja właśnie zrobiłam sobie 3 wielkie przepyszne tosty Ogólnie to nie powiem, żebym szczególnie zdrowo się żywiła ostatnimi czasy Trza by się nieco poprawić
zaczniesz po obronie.. albo lepiej jeszcze, po świętowaniu obrony

obejrzałam Zodiak jeszcze, ale szczerze to znudził mnie z deka... za długi no ale cóż, mam zaliczony w każdym razie

dobranoc Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2008-11-10 o 00:20
Stary 2008-11-10, 01:55   #2126
plotkara0804
BAN stały

albo mi sie wydaje abo to forum jest zamkniete dla jakiejs tam grupki osób. napisalam posta a nikt nawet słowa nie odpowiedział
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 08:17   #2127
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

plotkara - bo tutaj nie dyskutuje się o odchudzaniu. Ten wątek jest po to, aby dietetyczki mogły pisac o całkiem ciekawszych rzeczach niż dieta.

Stary 2008-11-10, 11:26   #2128
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Spazo , Malinko -> Przyjmijcie szczere choc spoznione zyczeniaWsyzs tkiego naj naj
dziękuję
Cytat:
hej laleczki!

Spaziuniu i Malinko- stooooo lat

do jutra laleczki
dziękuję
czekamy na relacje i fotki

Cytat:
napadło mnie na sprzątanie dzięki czemu mieszkanie zaczyna być zdatne do użtykowania, bo już było kiepsko hihi
chyba też powinnam się za to zabrać

wczoraj znowu od rana do wieczora byłam poza domem, a teraz czeka na mnie mnóstwo nauki... mam pełno zaległości

miłego dnia
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 11:57   #2129
yerba
Raczkowanie

Cytat:

bardzo zakręcony ten promotor bo 13 to jest już za 4 dni no ale grunt że nie panikujesz z tego powodu
on wyznaczył tą datę już dawno, chociaż było też kilka innych opcji . Ale myślę, że nie powinna się zmienić...
A panikuję, bo nic nie umiem, ale weekend minął mi na imprezach więc jakby zapomniałam o tym strachu. Dziś mi się przypomniało tak na serio hihihi i właśnie siedzę w książkach....

Cytat:
zaczniesz po obronie.. albo lepiej jeszcze, po świętowaniu obrony
oj tak, zdecydowanie po świętowaniu...
btw, dziś chyba zrobię tą, nazwijmy to "miksturę"(żeby nie było ze cos propagujemy ).
Myślisz że do soboty bedzie juz dobra? Czy powinna dłużej się przegryzac?

Cytat:
plotkara - bo tutaj nie dyskutuje się o odchudzaniu. Ten wątek jest po to, aby dietetyczki mogły pisac o całkiem ciekawszych rzeczach niż dieta.
dokladnie
Zapraszamy Plotkaro na plotki . A o dietę musisz pytać w innych wątkach

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

chyba też powinnam się za to zabrać
Jak posprzątane to od razu lepiej...

Cytat:

wczoraj znowu od rana do wieczora byłam poza domem, a teraz czeka na mnie mnóstwo nauki... mam pełno zaległości

miłego dnia
Ja też mam zaległości i czasu niewiele.... Najgorsze, że mogą zapytać mnie o cokolwiek i wcale nie musi to być związane z moją pracą... Tak więc nie wiem czy wogóle jest sens się jeszcze dokształcać... . No ale wyrzuty sumienia by mnie zżarły pewnie...

Zaliczyłam owsiankę (dawno nie jadłam ) i czytam sobie to i owo... Nie wiem czy wypada dzwonić do profesora w długi weekend... No ale muszę...
Stary 2008-11-10, 12:28   #2130
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no więc właśnie a poza tym nie odpowiadamy na pytania na które odpowiedzi nie znamy (jak dla mnie takie wagi to pic na wodę fotomontaż, ale może się mylę )

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

no ale przynajmniej sobie odpoczęłaś w międzyczasie wiec nie ma tego złego

Cytat:
on wyznaczył tą datę już dawno, chociaż było też kilka innych opcji . Ale myślę, że nie powinna się zmienić...
A panikuję, bo nic nie umiem, ale weekend minął mi na imprezach więc jakby zapomniałam o tym strachu. Dziś mi się przypomniało tak na serio hihihi i właśnie siedzę w książkach....
w sumie im szybciej, tym szybciej będzie z głowy ale nie stresuj się nic, przecież sama to pisałaś i to całkiem niedawno wiec na 100% się śpiewająco obronisz

Cytat:

oj tak, zdecydowanie po świętowaniu...
btw, dziś chyba zrobię tą, nazwijmy to "miksturę"(żeby nie było ze cos propagujemy ).
Myślisz że do soboty bedzie juz dobra? Czy powinna dłużej się przegryzac?
myślę że spokojnie będzie dobra jak dziś sie za to zabierzesz mój TŻ hadrcorowo to i na drugi dzień po wyprodukowaniu spożywał

Cytat:

Zaliczyłam owsiankę (dawno nie jadłam ) i czytam sobie to i owo... Nie wiem czy wypada dzwonić do profesora w długi weekend... No ale muszę...
zadzwoń, nie możedz tak cały czas żyć w niepewnosci

dziś znów sobie pospałam zjadłam śniadanie i chyba cosik posprzątam co by rodzina miała porządek jak jutro wrócą poza tym może konspekty lekcji dziś spreparuję, bo muszę je oddać z dziennikiem praktyk... niby do połowy grudnia, ale im szybciej zrobię tym szybciej będzie z głowy

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości