|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Milka19 - dziękuję
![]() Ewusia - no może będzie lepiej... agness - dziękuję ![]() jabłuszko - zdam zdam... ciekawa jestem co powie na 1szej wizycie i dziękuję ![]() lecę dalej "zdychać"
|
#2102 | |
|
Raczkowanie
|
Spazo, STO LAT
Cytat:
Nadżerka nie daje takich objawów, w sensie bólu brzucha (przyanjmniej ja nic o tym nie wiem). Trudno mi powiedzieć, czy wogóle Twoje objawy trzeba łączyć z tym zmarznięciem Ja bym jednak poszła do lekarza.... Prywatna wizyta to mniej więcej 50zł, ale była byś spokojna...Ewusia, dziękuję oficjalnie za PW Byłam wczoraj na imprezce Ale co to było za party Niech starczy jak napiszę, że mazaliśmy się węglem po twarzach ![]() Dzieeeeciakiiii......
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
STO LAT SOLENIZANTKOM ! spóźnione zyczenia wszystkiego naj ![]()
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
dziś tez ide na party
![]() tylko najpierw trza zadzwonic do promotora................ ................. wrrrrrrrr
|
|
|
|
#2105 | ||
|
Zakorzenienie
|
obyś szybciej zdrowiała
![]() Cytat:
ale fajnie, to znaczy ze jeszcze co najmniej rok mogę nadal się zachowywać jak dziecko skoro Yerba może to ja też ![]() Cytat:
![]() baw się dobrze ![]() Nefruś - poszukaj w wątku o ginekologa, jakiegoś dobrego w Twojej okolicy.. moze będzie gdzieś taki do którego nie trzeba się zapisywać (ja do takiego chodzę, ze przychodzi sie kiedy chce i to na kasę chorych)... nadżeka to to raczej nie będzie, miałam kiedyś i objawiem było tylko plamienie... a ból w podbrzuszu przechodzi coś? bo to moze takie chwilo tylko... właśnie zrobiłąm obiad i go zjadłam dziś planuję się lenic niemiłośiernie czekam na znak od kuzynek kiedy przyędą, wałówka na wieczorne ploty juz gotowa ![]() BTW to tęsknie z TŻ-em ale jestem głupia, nie spodziewałabym się tego po sobie, tylko tydzień sie nie widzieliśmy a ja juz wariuję
|
||
|
|
|
#2106 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak dziecko ja zamierzam zachowywać się zawsze(zwłaszcza po % wychodzi mi bosko... ). Więc jak ja mogę to i Ty jak najbardziej Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Hah wiecie, jeden dość ważny człowiek(z ktorym jakby wspolpracowalam) zacytował mój mejl do niego w swoim artykule na swojej www ![]() ![]() ![]() to nie Polak,wiec nawet nie wazne kto to, ale to dosc hmmmm.. zabawne
Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-08 o 16:17 |
|||
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś -ból nie przechodzi
Boli najbardziej z prawej storny, boję się, że to jajnik;(
|
|
#2108 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny chcialabym sie was poradzic. Bo myslicie o tych wagach łazienkowych z pomiarem tłuszczu i wody? warte wydania kasy czy nie ?
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję kochane jesteście!
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
SPAZO- spóźnione, ale ode mnie
Wybacz, ciapa jestem ^^ Najlepsiejszego ;*MALINKO- dokładnie to samo co wyżej ^^ Naj ;* Dzisiaj idę po nowy telefon Za chwilę śmigam do zboru na nabożeństwo, apóźniej z TŻ na miasto i do TŻ-a mamci na ciasto Wczoraj rozmawiałam z nią w sprawie mojego brzucha,plamień. Ona potrafi tka uspokoić.. ^^ I dzisiaj już brzusio nie boli Myślę, że to były bóle owulacyjne ![]() Sporo nauki mnie dzisiaj czeka, ale cóż.. cóż mam więcej do roboty?;D Poza tym stwierdziłam, że pora wziąc się za naukę do matury ;D Nie wiem jak ja napisze te rozszerzenia,ale cóż.. przez 5 lat mogę próbować ![]() Lecę pobuszować po ciucholandii wizażowej ;D **Miłego dnia
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2112 |
|
♥
|
Witam
ja mam małe pytanie do katowiczanek : znacie jakis dobry salon fryzjerki gdzie dobrze farbuja oraz nie jest bardzo drogi. ?
|
|
|
|
#2113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mnie to również świetnie wychodzi ![]() no w suuumie, to faktycznie tylko niniejszym ni wyszła mi moje obietnica żeby nie przywiązywać się do ludzi no ale mam nadzieję że do mojego TŻ-a mogę się rpzywiązać bardzo i nie bdę żałować ![]() Cytat:
gratuluję Cytat:
cieszę się że już nie boli ale jestem leń wczoraj do nocy plotkowałam z kuzynką, dziś wstałam w miarę wcześnie bo kuzynka jechała rano z rodziną swoją na zakupy, ale jak poszła to położyłam się znowu o łóżka i spałam do 12.30 ^^BTW dostałam od rodziców na poczet przyszłych urodzin nowy depilator (bo stary to już antyk prawie był ) i dziś go wypróbowałam super jest, polecam Brauna wersję z latarką bardzo przydatna ta latarka do wypatrywania nawet najmniejszych włosków mam nadzieję ze efekt będzie w miarę trwały edit: Aniu - ja nie farbuję włosów wiec nie wiem, ale coś mi się zdaje że Karolinka ma jakiś sprawdzony salon ![]() idę robić obiad ![]() miłego dzionka
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-11-09 o 14:43 |
|||
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kurcze nie ma co pisac...w sumie same nudy sa ...tyle ze do szkoly nie trzeba isc i jestem dopiero w srodku leniuchowania ![]() No i moze troszke jestem zła bo zmieniłam kosmetyczke ze wzgledu na to jakie mi brwi robila...i ta nowa kazała mi je zapuscic zebym miala nowy kształt mozecie sobie wyobrazic jak wygladaja moje brwi![]() Jeszcze tylko 2 tygodnie.... Ewusia_marchew: Czyli polecasz depilatory? ;> Nie boli nic? nefre: Mature na pewno napiszesz a jaki telefon kupujesz?plotkara0804: nie warte ![]() madame_apple: o dziennikarstwo mi chodzi a studiujesz 2 kierunek?Spazo , Malinko -> Przyjmijcie szczere choc spoznione zyczenia |
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko te 2 tygodnie miną a później już będziesz mieć piekne brwi polecam, chociaż nie mogę powiedzieć że nie boli na początku bolało mnie strasznie i prawie się zniechęciłam, ale postanowiłam sie jednak nie podawać i teraz już prawie nie czuję warto się pomęczyć żeby później nie katować si codziennie maszynką
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laleczki!
pamieta mnie ktos jeszcze? pisze do was ze upalnego i fantastycznego Meksyku zaraz sie wymeldowujemy z hotelu i mamy chwile czasu wiec postanowilismy skorzystac z kafejki internetowej![]() za 5 godzin wylatujemy,lot ok 9h... wakacje byly poprostu przepiekne...Meksyk i karaiby nie do opisania...te plaze,turkusowa woda,palmy..No i zabytki Majow, rafy koralowe..szalenstwo ![]() szkoda,ze tak piekny kraj cierpi az na taka biede i nedze,ktora jest widoczna na kazdym kroku..Pojezdzilismy troche i naprawde mnie zszokowalo ze w tych czasach ludzie moga tak zyc. ale o tym napisze jak juz bede w domu bo teraz nie za bardzo czas ![]() Spaziuniu i Malinko- stooooo lat do jutra laleczki
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie się ciesze ze wakacje się udały i czekam na szczegółową relację ze zdjęciami spokojnego lotu
|
|
|
|
|
#2118 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A maturkę zdasz na pewno, a jak nie to poprawisz wiec spokojnie Cytat:
Choć to nie przywiązywanie się ma się tyczyć też znajomych, przyjaciół... no ale nie wiem czy to możliwe... ![]() ![]() Cytat:
faktycznie to miłe... ![]() Cytat:
![]() Nocowałam u koleżanki, fajnie było A dziś trochę posprzątałam no i planuję coś poczytać w ramach przygotowań obronowych
|
||||
|
|
|
#2119 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej slonka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() po pierwsze dlatego,ze jestes zdolna, a po drugie dlaego, ze tyyyyle plotkar bedzie trzymac za Ciebie kciukasy-po prosu MUSI sie udac ![]() Cytat:
kurcze tez juz mam dosyc tego meczenia sie z maszynka, na wosk nie ma czasu...dpilator bylby fajnym rozwiazaniem aczkolwiek tez sie boje wrastania... ![]() Cytat:
no studiuje 2 kierunki a dziennikarstwo to przyjemne i rozwijajace studia aczkolwiek nie chce wiazac swojej przyszlosci z tym zawodem ![]() Cytat:
![]() to czekam na relacje uzupelniona zdjeciami ![]() strasznie sie ciesze,ze jestes z wyjazd taka zadowolona, na pewno masz mase pieknych wspomnien, ktore beda Cie wspierac na duchu w chldne dni ![]() A co do biedy - prawda, ale w sumie to dosc czesto wystepujaca zaleznosc - piekne, takie naprawde unikalne krajobrazowo kraje zazwyczaj nie naleza do zamoznych... Po wczorajszm wieczorze i dzisiejszym dniu pracowniczym jestem tak padnieta, ze ledwie trzymam sie na nogach-kawy,koktajle i driny beda mi sie snily po nocach chyba. Takze dzis planuje leniuchowanie juz-najpierw w domku, a pozniej wypad do kolezanki na plotki i wspolne ogladanie serialu ale wroce chyba wczesnie - zajec jutro nie mam, ale pracuje d 9.30 takze dlugie wylegiwanie sie w łóziu odpada...![]() buziaki i miego niedzielowania kochane
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
napadło mnie na sprzątanie
dzięki czemu mieszkanie zaczyna być zdatne do użtykowania, bo już było kiepsko hihi
|
|
|
|
#2121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na wrastanie oczywiście trzeba uważać, no ale regularny peeling, a w ostateczności jak jakiś włos wrośnie to rozprawienie sie z nim ^^ i po sprawie już wolę to niż ciągłe zacinanie się maszynką ![]() Cytat:
to kiedy ostatecznie ta obrona? bo chyba gdzieś to przeoczyłam ![]() Cytat:
ale mój jest ładniejszy na razie nie mam dostepu do niego, bo jest z Siss i jej TŻ-em w pokoju, ale jak się dorwę to spisze model z opakowania ![]() Cytat:
![]() a ja nadal sie obijam obejrzałąm sobie Bonda (tego poprzedniego, bo już nawetępny wyszedł a to podobno kontynuacja ma być ), trochę pogrzebałam w ofertach pracy (jak codziennie ), później może też jeszcze sobie coś obejrzę, a co trzeba nadrabiać zaległości ![]() dzwonił TŻ i rzeczywiscie sie zobaczymy dopiero w następny weekend
|
|||||
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny.. kupiłam sobie SE W910i
![]() dzisiaj znowu żoładek mnie strasznie boli ;( jak nie urok to... ![]() miłego wieczoru;*
|
#2123 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło, więc może i po depilatorze nie było by problemu Cytat:
Mój promotor jest dość zakręcony, a teraz jeszcze długi weekend, więc głupio mi dzwonić i przeszkadzać.... Ale jutro jakoś zadzwonie i spytam co z tą obroną Teoretycznie miała być w nadchodzącym tygodniu, 13go ![]() Cytat:
Ja w sumie też dziś leniuchuję, no może poza tym sprzątaniem, ale nie przemęczałam się w związku z tym ![]() Cytat:
![]() Madame, Ty nam poodpoczywaj troszkę A ja właśnie zrobiłam sobie 3 wielkie przepyszne tosty Ogólnie to nie powiem, żebym szczególnie zdrowo się żywiła ostatnimi czasy Trza by się nieco poprawić
|
||||
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
nefre - dziękuję
fajny telefonik ale ja jakoś po wielkich przeprawach z motorlami, shitsungami, samsungami się znaczy wróciłam do nokii Baby - dziękuję ![]() agolek - dziękuję jak lot? jakies fotki masz? ![]() Ewusia - ja też mam Brauna z latarką dorwałam model 5585 jak dla mnie bomba z tymi nasadkami
|
#2125 | ||||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję nowego telefonu Cytat:
więc faktycznie może sie tak zdarzyć zę Ty nie będziesz po prostu maiła do tego skłonności Cytat:
no ale grunt że nie panikujesz z tego powodu ![]() Cytat:
nadmiar odpoczynku nie szkodzi ![]() ano ![]() Cytat:
![]() obejrzałam Zodiak jeszcze, ale szczerze to znudził mnie z deka... za długi no ale cóż, mam zaliczony w każdym razie ![]() dobranoc Kochane
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-11-10 o 00:20 |
||||
|
|
|
#2126 |
|
BAN stały
|
albo mi sie wydaje abo to forum jest zamkniete dla jakiejs tam grupki osób. napisalam posta a nikt nawet słowa nie odpowiedział
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
plotkara - bo tutaj nie dyskutuje się o odchudzaniu. Ten wątek jest po to, aby dietetyczki
mogły pisac o całkiem ciekawszych rzeczach niż dieta.
|
#2128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czekamy na relacje i fotki ![]() Cytat:
![]() wczoraj znowu od rana do wieczora byłam poza domem, a teraz czeka na mnie mnóstwo nauki... mam pełno zaległości miłego dnia |
||||
|
|
|
#2129 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ale myślę, że nie powinna się zmienić...A panikuję, bo nic nie umiem, ale weekend minął mi na imprezach więc jakby zapomniałam o tym strachu. Dziś mi się przypomniało tak na serio hihihi i właśnie siedzę w książkach.... ![]() ![]() Cytat:
btw, dziś chyba zrobię tą, nazwijmy to "miksturę"(żeby nie było ze cos propagujemy ).Myślisz że do soboty bedzie juz dobra? Czy powinna dłużej się przegryzac? ![]() ![]() Cytat:
Zapraszamy Plotkaro na plotki . A o dietę musisz pytać w innych wątkach Jak posprzątane to od razu lepiej... Cytat:
Najgorsze, że mogą zapytać mnie o cokolwiek i wcale nie musi to być związane z moją pracą... Tak więc nie wiem czy wogóle jest sens się jeszcze dokształcać... ![]() . No ale wyrzuty sumienia by mnie zżarły pewnie... ![]() Zaliczyłam owsiankę (dawno nie jadłam ) i czytam sobie to i owo... Nie wiem czy wypada dzwonić do profesora w długi weekend... No ale muszę...
|
||||
|
|
|
#2130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym nie odpowiadamy na pytania na które odpowiedzi nie znamy (jak dla mnie takie wagi to pic na wodę fotomontaż, ale może się mylę )Cytat:
Cytat:
ale nie stresuj się nic, przecież sama to pisałaś i to całkiem niedawno wiec na 100% się śpiewająco obronisz ![]() Cytat:
mój TŻ hadrcorowo to i na drugi dzień po wyprodukowaniu spożywał ![]() Cytat:
![]() dziś znów sobie pospałam zjadłam śniadanie i chyba cosik posprzątam co by rodzina miała porządek jak jutro wrócą poza tym może konspekty lekcji dziś spreparuję, bo muszę je oddać z dziennikiem praktyk... niby do połowy grudnia, ale im szybciej zrobię tym szybciej będzie z głowy ![]() miłego dnia
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

. Podejrzewam, ze będzie nadżerka ;( Jestem nie w swoim mieście, nie zarejestrowana u żadnych lekarzy, do swojego miasta mam 700 km , nie mam za bardzo pieniedzy na prywatna wizytę.. z reszta nie wiem czy ktokolwiek przyjmuje w soboty.. szukałam i nic..CO JA MAM ZROBIĆ?

Dzieeeeciakiiii...... 
Boli najbardziej z prawej storny, boję się, że to jajnik;(

Ogólnie to nie powiem, żebym szczególnie zdrowo się żywiła ostatnimi czasy