Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-06, 14:57   #2071
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzien dobry

NA początku chciałam Wam podziękowac za wszystkie kciuki Dziś są już wyniki . Moja praca została napisana na 75% [od 45%] były wysyłane , takze poszła dalej
Zobaczymy jak to bedzie...;-) Test był strasznie prosty i jestem zła ze sie nie przylozylam bardziej ;/
No ,ale jak przejde to na pewno dam z siebie wszystko i jeszcze wiecej

Ewusia_marchew:
mmm...cytrynówka:rolleyes : widzę ze szykuje się niezła impreza

madame_apple: Witaj kochana Fajnie ze sie odezwałas. A diete to prowadzisz jakas zdrowsza ,czy odchudzajaca?
A co do studiów , to chwalisz sobie moze ten kierunek?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 18:16   #2072
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

Jestem wściekła,bo ostatnio TŻ mówił,że chce iść na koncert ze mną dzisiaj,a potem stwierdził,że jednak nie,no i dzisiaj rano sie mnie pyta czy idziemy ,no a ja musiałam długo namawiać mamę,żebym poszła,bo zaczyna się o 21,no i on właśnie przed chwilą,jak ja już się wyszykowałam napisał mi,żebym sobie darowała,bo nie ma biletów ... jestem wściekła,i nie chcę z nim gadać,tak mnie zdenerwował,że nie mogę tego opisać normalnie...
Najgorsze,że ja mu napisałam przed chwilą,że nie chcę z nim gadać,to ten nawet nie próbował nic wyjaśniać,nic ...

Miłego wieczoru,mój będzie zwalony...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 18:36   #2073
Spaza
Zakorzenienie

Witam
dziś oczywiście spędziłam jak zwykle pół dnia bez sensu na uczelni nie wiem po co ja tam jechałam chyba tylko po to, żeby się wkurzyć....

za jakąś godzinkę wychodzę, idę z kumpelą do klubu
ciekawe jak ja wstanę, a raczej czy wstanę na jutrzejszy wykład o 9

miłego wieczoru dziewczynki

Edytowane przez Spaza
Czas edycji: 2008-11-06 o 18:38
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 18:54   #2074
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Aguś

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 19:11   #2075
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
ja się tylko witam i lecę spać... nic mi się nie poprawia, a nawet pogarsza...

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jka mnie katarzysko rozłozyło! A jutro do pracy! ;(
Kochane, czy znacie jakiś lek, który mi pomoże w jeden dzień?;D
ja nie znam niestety mnie zawsze rozkłada w najmniej odpowiednich momentach i nie umiem sobie z tym poradzić

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Zobaczymy jak to bedzie...;-) Test był strasznie prosty i jestem zła ze sie nie przylozylam bardziej ;/
No ,ale jak przejde to na pewno dam z siebie wszystko i jeszcze wiecej
gratulacje trzymam kciuki żebyś przeszła dalej

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Jestem wściekła,bo ostatnio TŻ mówił,że chce iść na koncert ze mną dzisiaj,a potem stwierdził,że jednak nie,no i dzisiaj rano sie mnie pyta czy idziemy ,no a ja musiałam długo namawiać mamę,żebym poszła,bo zaczyna się o 21,no i on właśnie przed chwilą,jak ja już się wyszykowałam napisał mi,żebym sobie darowała,bo nie ma biletów ... jestem wściekła,i nie chcę z nim gadać,tak mnie zdenerwował,że nie mogę tego opisać normalnie...
Najgorsze,że ja mu napisałam przed chwilą,że nie chcę z nim gadać,to ten nawet nie próbował nic wyjaśniać,nic ...

pamiętaj ze to tylko facet, on nie pomyślał ze to może być problem dla Ciebie niestety.... i pewnie teraz nie wie jak sie zachować dlatego się nie odzywa

tak to jest z tymi chłopami... mój np nie ma dla mnie czasu ostatnio i nawet się nie zobaczymy w ten długi weekend w ogóle pewnie dopiero na moje urodziny

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

hehe, jutro sie będziesz martwić baw się dobrze

dobry wieczór

ja miałam całkiem fajny dzień wstałam rano i poszłam na uczelnię do promotora ale go nie zastałam mimo ze miał mieć dziś o tej porze konsultacje coś czuję ze ciężko będzie po powrocie trochę posprzątała a późneij wpadła kumpela na ploty pogadałyśmy i poszłyśmy do Osła się spotkać z jeszcze jedną kumpelą oraz zjeść zapiekankę i wypić piwo wróciłam przed chwilką
teraz muszę dokończyć robotę z cytrynówką

miłego wieczoru

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 19:25   #2076
agness51
Zakorzenienie

Niby lepiej,gadaliśmy na gg,ale boję się,że coś zaczyna się walić ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-11-06, 21:10   #2077
schism_
Zadomowienie

Kszy-Kszy _^_

MadameApple- Witaj ponownie ;D

Odmeldowuję,żem w miarę żywa ;P
W pon.o nieludzkiej piątek rano bez krzty snu wybyłam pociągiem do Wawy (a gdzieżby indziej ) Po 'zdołowaniu'się cenami w mekkce lanzu i szpanu tudzież Złotych Tarasach ,zjawiłam się na szanownym Uniwerku Medycznym tudzież stomatologii. Doktorek zjawił się jak gdyby nigdy nic i wziął się do roboty :P Z wielkim zamiłowaniem,skupieniem preparował mi kiełki do nałożenia nań bajońsko drogich koron ,w międzyczasie dzwoniło z kilka telefonów,na które sekretarka tak jak mi odpowiadała,że doktora nie ma i dziś nie będzie Ponoć tak skupiony,zmęczony,że nie chce się rozdrabniać. Jassne. ;>

Już 'po'umówił na następną wizytę na przyszły czwartek (miał telefonicznie potwierdzić,acz na razie milczy niczym zaklęty w kamień ),podał finalny kosztorys prac tudzież 3750 plnów
no i wyszłyśmy z matką w mieszanym humorze na dworzec w celu odbycia drogi powrotnej .
Wtorek odsypiałam,

wczoraj już stara uczelniana śpiewka.
Mega 'ciekawe'ćwiczenia z kultury języka,na których już 3ci raz wałkujemy zadania z poprawnej wymowy/akcentowania zdań Oo potem 'kultura słowa żywego' ,na której przygotowane osoby, wygłaszały przed kamerą zapowiedzi programów TV i wspólnie oglądały swe wypociny na rzutniku,komentując jaką kto ma dykcję/wymowę/prezencję.
Fajnie
Dziś z kolei zwiałam (znowu xD)z lektoratów, przyszły 4 osoby, uczycielka nawiedzona ,toteż widząc jak ma się sytuacja pognałam z powrotem. Swoją drogą rozważam przeniesienie się na hiszpański, ponoć atmosfera przyjemniejsza

W kwestii sfery uczuciowej, na razie 'wystarcza' mi upajanie wzroku widokiem co ciekawszych męskich kąsków spotkanych przypadkiem.
Tak a propos pan X z magisterki cudownym sposobem mi się objawił Wczoraj w drzwiach wyjściowych,dziś gdy zwiewałam,lazł na zajęcia z koleżanką z roku ( oby == w sumie bardzoooo przeciętną ,ale łączyła ich pasjonująca rozmowa,podobny styl kurtek,fryzura (kok ),szli bliziutko siebie,acz nie dostrzegłam śladów żadnych przytulanek,łapanek itp acz kij ich tam wie .
Bądz co bądz koleś zawsze jakiś taki pogodny,uśmiechnięty,że aż chce się patrzeć

A bym zapomniała.
Wczoraj zaliczyłam kolejny koncert Comy ^^ Było CUDOWNIE
,od pierwszych dźwięków wprawili mnie w pozytywny,transowy nastrój, charyzma,wokal Roguca powalały *___* Gitary ,dźwięki perki również , publika ostro pogowała (aż za, a naćpane napalone gówniarki ,szkoda gadać Oo) ,tymczasem stałam se z boku przy scenie niemalże ,wczuwając się w ten kosmiczny klimat ,również lekko hmm ' pogowałam' ,a co narażona na nieprzychylne spojrzenia kilku dławiących się odorem swych papierochów kłód,co to miny miały,jakby przyszły tam za karę ,no ale są ludzie i taborety x_X

Btw.

http://www.youtube.com/watch?v=q9bNtZC4r30

http://muzyka.onet.pl/33663,4142182,67000,stream.html

Polecam ;]

Dobra kończę już Trza wrzucic coś na ząb i ogarnąć trochę.

Dobranoc
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 22:21   #2078
yerba
Raczkowanie

Cytat:
ja się tylko witam i lecę spać... nic mi się nie poprawia, a nawet pogarsza...

jabłuszko tak na ten "kom bak"

Kochana... a może powinnaś z kimś porozmawiać? Z kimś zaufanym... Albo z rodzinki.. a może z kimś całkiem obcym? A może to jakaś jesienna depresja Nie wiem jak CI pomóc, ale to już tyle dni, że naprawdę zaczynam się martwić o Ciebie..

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jka mnie katarzysko rozłozyło! A jutro do pracy! ;(
Kochane, czy znacie jakiś lek, który mi pomoże w jeden dzień?;D

Ja mam propozycje! Naprawde pomaga olejek pichtowy, na katar jest rewelacyjny, mnie tak wyleczył w jeden dzień z kataru! Ale musi być ten prawdziwy, w aptece kosztuje około 30 zł. Robisz sobie inhalacje albo po prostu troszkę na husteczkę i wdychać....

Cytat:
Witam dziewczyny

Kochana.. tak jak pisała Ewusia - to tylko facet... Nie nalezy sie spodziewac, ze sie domysli, ze jest jakis problem Ale dobrze, ze juz pogadaliscie. Będzie dobrze i nic sie nie martw

Cytat:
Witam
dziś oczywiście spędziłam jak zwykle pół dnia bez sensu na uczelni nie wiem po co ja tam jechałam chyba tylko po to, żeby się wkurzyć....

miłego wieczoru dziewczynki
udanej imprezki A na uczelni tak juz jest, spedza sie pol dnia i czasem niewiele z tego wynika.....

Ewusia! jak sie robi cytrynowke? ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!! masz jakis sprawdzony rpzepis?
aha, co do recenzenta, fajny, miły, acz bardzo konkretny.... (nie wiem czemu nie zacytowalo mi Twojego posta...)

Edytowane przez yerba
Czas edycji: 2008-11-06 o 22:26
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 23:54   #2079
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Niby lepiej,gadaliśmy na gg,ale boję się,że coś zaczyna się walić ...

Kochana nie myśl tak jesteście bardzo młodym związkiem, ciężko jest w tym wieku się tak zgrać zęby było bez konfliktów... włoży się

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Odmeldowuję,żem w miarę żywa ;P
super że już jesteś i że masz już cześć zębowych przygód za sobą
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Ewusia! jak sie robi cytrynowke? ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!! masz jakis sprawdzony rpzepis?
aha, co do recenzenta, fajny, miły, acz bardzo konkretny.... (nie wiem czemu nie zacytowalo mi Twojego posta...)
przepis podam jutro (może na PW lepiej, bo nie wiem czy to wypada takie informacje przemycać publicznie oczywiście każdemu kto chce PW mogę wystosować ) Sprawdzony, prosto z AGH, no i TŻ już pare razy też robił wg tego przepisu
dobrze ze recenzent miły się trafił

Produkcja zakonczona, można iść spać
wygląda na to że jutro mam jednak seminarium (a liczyłam ze może nie będzie ) wiec trzeba się w miarę rano z łóżka zwlec

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-07, 02:38   #2080
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

hehe, jutro sie będziesz martwić baw się dobrze
dziekuję wieczór był udany, tylko ciekawe czy wstanę z 3,5 godziny?:P

Cytat:

udanej imprezki A na uczelni tak juz jest, spedza sie pol dnia i czasem niewiele z tego wynika.....

no niestety, tylko czemu tak jest ciągle

branoc
Stary 2008-11-07, 08:55   #2081
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chyba nie wstała

nawet dziś jestem niewyspana chociaż spałam dłuugo jak na mnie coś mnie chyba jesień przytłacza idę na uczelnię, na chwilę tylko a później pakować się na weekend. Rodzice wyjeżdżają więc czeka mnie pilnowanie dziadka i psa... ogólnie szykują się masakryczne nudy strasznie nie chce mi sie tego weekendu

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-07, 10:48   #2082
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

yerba - tamto przeszło tzn. pewnie jak pojadę do Kielc i znowu będę sama w mieszkaniu to będę ryczeć chodzi o to, że teraz mam zatoki chore i ledwo żyję... wiedziałam, że w tym roku będę chora na urodziny, bo w tamtym roku zaliczyłam chorego sylwestra... cudnie...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:22   #2083
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Kochana nie myśl tak jesteście bardzo młodym związkiem, ciężko jest w tym wieku się tak zgrać zęby było bez konfliktów... włoży się

super że już jesteś i że masz już cześć zębowych przygód za sobą

przepis podam jutro (może na PW lepiej, bo nie wiem czy to wypada takie informacje przemycać publicznie oczywiście każdemu kto chce PW mogę wystosować ) Sprawdzony, prosto z AGH, no i TŻ już pare razy też robił wg tego przepisu
dobrze ze recenzent miły się trafił

Produkcja zakonczona, można iść spać
wygląda na to że jutro mam jednak seminarium (a liczyłam ze może nie będzie ) wiec trzeba się w miarę rano z łóżka zwlec

dobrej nocki

to czekam na PW

Cytat:

no niestety, tylko czemu tak jest ciągle

branoc
grunt ze imprezka udana

Cytat:
ja bym chyba nie wstała

nawet dziś jestem niewyspana chociaż spałam dłuugo jak na mnie coś mnie chyba jesień przytłacza idę na uczelnię, na chwilę tylko a później pakować się na weekend. Rodzice wyjeżdżają więc czeka mnie pilnowanie dziadka i psa... ogólnie szykują się masakryczne nudy strasznie nie chce mi sie tego weekendu

miłego dnia

to może wyślij siostrę w zastępstwie

Ja się też dziś wyspałam,wreszcie!

Cytat:
yerba - tamto przeszło tzn. pewnie jak pojadę do Kielc i znowu będę sama w mieszkaniu to będę ryczeć chodzi o to, że teraz mam zatoki chore i ledwo żyję... wiedziałam, że w tym roku będę chora na urodziny, bo w tamtym roku zaliczyłam chorego sylwestra... cudnie...
hmmmmm, to nie siedz w domku za duzo... Ogólnie ja ostatnio też mam kiepski humor i chyba sobie znajdę jakiegoś współlokatora Poza tym przydadzą się pieniądze, bo nim znajdę pracę to pewnie trochę minie
Stary 2008-11-07, 14:03   #2084
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
przede wszystkim zdrówka CI życzę na te urodziny i w ogóle wszystkiego co sobie wymarzysz, miłości , radości i pozbycia się wszystkich dołków

Cytat:

to może wyślij siostrę w zastępstwie
Siostra też jedzie, u nas funkcjonuje tylko pilnowanie zbiorowe, bo ogólnie samodzielnie można by sobie ni8e poradzić

Cytat:

Ogólnie ja ostatnio też mam kiepski humor i chyba sobie znajdę jakiegoś współlokatora Poza tym przydadzą się pieniądze, bo nim znajdę pracę to pewnie trochę minie
i ja też mam jakiś humor nie bardzo... listopad chyba robi swoje

Spazo - Tobie też wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego!!

w ogóle to całkiem nas - listopadowych dziewczyn dużo w tym wątku

wróciłam do domku, oczywiście zajęć jednak nie było no ale poszłam sobie przynajmniej do centrum po sklepach połazić i nawet jedną bluzkę z przeceny zakupiłam
jeszcze się przed chwilą umówiłam z kuzynką na jutro czyli ogólnie humor nieco poprawiony może nie będzie tak źle przez ten weekend

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-07, 15:07   #2085
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

yerba - ale naprawdę nie mam co do roboty w Kielcach, moja przyjaciółka pracuje prawie codziennie więc rozumie się samo przez się... Moi współlokatorzy to samo prawie, więc zanudzam się totalnie, jak nie ma ich to oglądam tv u nich w pokoju.
Ewusia - no narazie ze zdrówkiem źle, więc i urodziny lipa bo są dzisiaj więc żadnej imprezy nie będzie bo nawet nie mogę alko się napić bo antybiotyk... a co do reszty życzeń dziękuję

ja się wybieram koło 15stego do TC bo mam fajną panią w TC i są fajne ciuszki... Kupiłam ostatnio 3 swetry... Pozatym mam 4 programy do pracy, miałam mieć jeden wybiorę 2 może... Pozatym dostałam od siostry żel i sól do kąpieli i książkę pozatym umówiłam się do dietetyczki, którą mi poleciła moja endo - ustali mi dietę

Stary 2008-11-07, 15:51   #2086
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Malinko czyli lepiej u Ciebie już ?

dziś piątek nareszcie zapowiada się ciekawe popołudnie i wieczór ze znajomymi jakoś tak krótko dziś, nie wiem co pisac miłego dzionka życzę

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 16:41   #2087
yerba
Raczkowanie

Malinko, wszystkiego najlepszego!! Idę dziś na imprezkę, to wypiję Twje zdrówko
Stary 2008-11-07, 18:20   #2088
agness51
Zakorzenienie

Wpadłam się tylko przywitać
Z TŻ-tem wszystko wyjaśnione

Miłego wieczorku

Stary 2008-11-07, 19:50   #2089
anniaa

powiem tyylko witam
zmeczona jestem duzo sie dzieje , ale czytam co piszecie

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 21:49   #2090
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym chyba nie wstała
wstałam chociaż sama w to nie wierzyłam

Cytat:

Spazo - Tobie też wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego!!

dziękuję bardzo kochana

Malinko wszystkiego najlepszego!:pijemy : fajnie, że mamy w tym samym dniu urodziny

rano wyszłam i dopiero teraz wróciłam ale najważniejsze, że bardzo miło spędziłam dzień

Edytowane przez Spaza
Czas edycji: 2008-11-07 o 21:51
Stary 2008-11-07, 21:54   #2091
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewelkaa - no tak narazie lepiej, psychicznie powoli się podnoszę... ale ta choroba...
yerba - dziękuję
Spaza - ty chol.ernico co nic wcześniej nie mówiłaś Najlepszego!

Stary 2008-11-07, 23:15   #2092
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Malinko wszystkiego naj Spełnienia marzeń przede wszystkim
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 23:48   #2093
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusia - no narazie ze zdrówkiem źle, więc i urodziny lipa bo są dzisiaj więc żadnej imprezy nie będzie bo nawet nie mogę alko się napić bo antybiotyk... a co do reszty życzeń dziękuję

ja się wybieram koło 15stego do TC bo mam fajną panią w TC i są fajne ciuszki... Kupiłam ostatnio 3 swetry... Pozatym mam 4 programy do pracy, miałam mieć jeden wybiorę 2 może... Pozatym dostałam od siostry żel i sól do kąpieli i książkę pozatym umówiłam się do dietetyczki, którą mi poleciła moja endo - ustali mi dietę
noo, nareszcie widzę jakieś pozytywy u Ciebie
Cytat:
wstałam chociaż sama w to nie wierzyłam
podziwiam

Cytat:

rano wyszłam i dopiero teraz wróciłam ale najważniejsze, że bardzo miło spędziłam dzień
super ciesze się bardzo

a ja już u rodziców jak zwykle wieczór przy filmie i drinku plus standardowe gadanie głupotek rodzice rano jutro jadą (taaa, rano, jak w ogóle spakowani jeszcze nie są ) a my z Siss na posterunku zostajemy

dobrej nocki Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-08, 11:17   #2094
agness51
Zakorzenienie

Spazo,Malinko - Spóźnione życzenia ode mnie dziewczyny .

Ja już po śniadanku i kawce Niedługo idę na regulację brwi,potem z sis na obiad,no a potem do TŻ-ta jadę .
Regulacja brwi głównie dlatego,gdyż w poniedziałek mam imprezę połowinkową,i chcę jakoś wyglądać,tym bardziej,że osobą towarzysząca jest TŻ .

Miłego dnia kochane

Stary 2008-11-08, 11:20   #2095
madame_apple
Zadomowienie

ahoj
Cytat:
o to ja tez poprosze przepisik
Cytat:
i ja też mam jakiś humor nie bardzo... listopad chyba robi swoje
oj mojemu humorowi tez wiele brakuje do doskonalosci... ale co sie dziwic - zimno, ciemno, wietrznie i wciaz za malo czasu na wszystko...
cala nadzieja w optymistycznym podejsciu, trza sie starac
Cytat:
ooooo, jaka jestes przedsiebiorcza, to mi sie podoba
zdaj relacje jak bylo u dietetyczki
Cytat:
Z TŻ-tem wszystko wyjaśnione
ufffff to wspaniale...

malinko i spazo - wszystkiego najlepszego i jeszcze lepszego razy 10 Spelnienia marzen i wiecznego optymizmu

ech, wreszcie sie w miare wyspalam mimo, ze spalam od 3.30 do 9.30 czyli w sumie nie ak dlugo
ostatnimi czasy mam w zwyczaju zasypiac ciagle i wszedzie, musze z tym zaczac walczyc, nie mozna zyc jak niedzwiedz^^
dzis wieczorem pracuje, a przed praca...hmmm albo sie bede lenic, albo pojade na zakupasy (wyplate dostalam to co se bede zalowac:P) albo hmmm poucze sie? nie, chyba jednak nauke zostawie na pozniej
w ogole wczoraj mialam wf, fitness, i teraz mam takie zakwasy ze hoho ale bardzo podoba mi sie taki wf, gdybym tylko miala czas zapisalabym sie do fitness klubu, uwielbiam to pozytywne powysilkowe zmeczenie

Baby - diete prowadze lekko redukcyjna, przyda sie troche zrzucic jednak
A co do studiow to o ktory kierunek pytasz?;>

agness - fajna sprawa, impreza polowinkowa a kreacje juz masz?

Buzka dla Was i milego sobotowania zycze

Edytowane przez madame_apple
Czas edycji: 2008-11-08 o 11:23 Powód: dopisek;)
madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 11:26   #2096
agness51
Zakorzenienie

Jabłuszko - hmmm,jedź na zakupy,nauka potem hehehe
co do kreacji to mam taką fajną bluzkę z jednej strony rękaw 3/4 a z drugiej same ramiączko,jest szara z takim srebrnym akcentem z przodu
Tylko gorzej,że nie wiem co do niej założyć,chyba w końcu postawię na dżinsy

Stary 2008-11-08, 11:38   #2097
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Jabłuszko - hmmm,jedź na zakupy,nauka potem hehehe
haahhahh
Cytat:
co do kreacji to mam taką fajną bluzkę z jednej strony rękaw 3/4 a z drugiej same ramiączko,jest szara z takim srebrnym akcentem z przodu
Tylko gorzej,że nie wiem co do niej założyć,chyba w końcu postawię na dżinsy
mmmm fajna bluzka pewnie
a co do dzinsow - dobra klasyka, zawsze sie sprawdza
postaw moze jeszcze na dodatki: jakis fajny pasek, bizu, eleganckie buty no i makijaz oczywiscie

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 11:39   #2098
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ja już po śniadanku i kawce Niedługo idę na regulację brwi,potem z sis na obiad,no a potem do TŻ-ta jadę .
Regulacja brwi głównie dlatego,gdyż w poniedziałek mam imprezę połowinkową,i chcę jakoś wyglądać,tym bardziej,że osobą towarzysząca jest TŻ .
oho, fajna taka imprezka na pewno będziesz wyglądać ślicznie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

o to ja tez poprosze przepisik
się robi
Cytat:
oj mojemu humorowi tez wiele brakuje do doskonalosci... ale co sie dziwic - zimno, ciemno, wietrznie i wciaz za malo czasu na wszystko...
cala nadzieja w optymistycznym podejsciu, trza sie starac
u mnie niby pogoda ładna i ciepło ale ten dzień taki krótki, ze i tak nie ma kiedy słońca złapać

Cytat:

ech, wreszcie sie w miare wyspalam mimo, ze spalam od 3.30 do 9.30 czyli w sumie nie ak dlugo
ostatnimi czasy mam w zwyczaju zasypiac ciagle i wszedzie, musze z tym zaczac walczyc, nie mozna zyc jak niedzwiedz^^
dzis wieczorem pracuje, a przed praca...hmmm albo sie bede lenic, albo pojade na zakupasy (wyplate dostalam to co se bede zalowac:P) albo hmmm poucze sie? nie, chyba jednak nauke zostawie na pozniej
w ogole wczoraj mialam wf, fitness, i teraz mam takie zakwasy ze hoho ale bardzo podoba mi sie taki wf, gdybym tylko miala czas zapisalabym sie do fitness klubu, uwielbiam to pozytywne powysilkowe zmeczenie
widzę ze mimo niewyspania i natłoku zajęć energia Cię nie opuszcza tak trzymać! jesteś moim wzorem

rodzice pojechali, a ja sie zbieram i jadę z Siss na zakupy uzupełnić lodówkę i takie tam pogoda wymarzona, szkoda zę też sobie na jakąś wycieczkę nie mogłam pojechać

miłej soboty Wam życzę Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-08, 11:47   #2099
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
haahhahh

mmmm fajna bluzka pewnie
a co do dzinsow - dobra klasyka, zawsze sie sprawdza
postaw moze jeszcze na dodatki: jakis fajny pasek, bizu, eleganckie buty no i makijaz oczywiscie
No taaa,bez tych dodatków to ja się z domu nie ruszę .

Stary 2008-11-08, 11:58   #2100
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Spazo,Malinko - Spóźnione życzenia ode mnie dziewczyny .

Miłego dnia kochane
Udanej zabawy! Dodatki to wiadomoooo- być muszą

Kochane a ja cała się trzęsę ze strachu ;( Wczoraj byłam na promocjahc - ponad 6 h codzenia po Gdańsku wśmiesznych strojach (baaaardzo jasny zieleń, zielona peruka )i rozdawania ulotek . Strasznie wymarzłam, no i własnie... Od wczoraj straszne boli mnie podbrzusze (szczegolnie w jednym miejscu z prawej strony. Wyrostek wykluczyłam, bo juz miałam ), mam niewyjasnioen krwawienie (?!) albo upławy koloru brązowewgo.. albo to jest jasna krew i sama nie wiem . Podejrzewam, ze będzie nadżerka ;( Jestem nie w swoim mieście, nie zarejestrowana u żadnych lekarzy, do swojego miasta mam 700 km , nie mam za bardzo pieniedzy na prywatna wizytę.. z reszta nie wiem czy ktokolwiek przyjmuje w soboty.. szukałam i nic..CO JA MAM ZROBIĆ? Martwię się o siebie, TŻ jest też cały w stresie ;(
Nie wiem co mam robić;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości