|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzien dobry
NA początku chciałam Wam podziękowac za wszystkie kciuki Dziś są już wyniki . Moja praca została napisana na 75% [od 45%] były wysyłane , takze poszła dalej Zobaczymy jak to bedzie...;-) Test był strasznie prosty i jestem zła ze sie nie przylozylam bardziej ;/ No ,ale jak przejde to na pewno dam z siebie wszystko i jeszcze wiecej ![]() Ewusia_marchew: mmm...cytrynówka:rolleyes : widzę ze szykuje się niezła impreza ![]() madame_apple: Witaj kochana Fajnie ze sie odezwałas. A diete to prowadzisz jakas zdrowsza ,czy odchudzajaca?A co do studiów , to chwalisz sobie moze ten kierunek?
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Jestem wściekła,bo ostatnio TŻ mówił,że chce iść na koncert ze mną dzisiaj,a potem stwierdził,że jednak nie,no i dzisiaj rano sie mnie pyta czy idziemy ,no a ja musiałam długo namawiać mamę,żebym poszła,bo zaczyna się o 21,no i on właśnie przed chwilą,jak ja już się wyszykowałam napisał mi,żebym sobie darowała,bo nie ma biletów ... jestem wściekła,i nie chcę z nim gadać,tak mnie zdenerwował,że nie mogę tego opisać normalnie...Najgorsze,że ja mu napisałam przed chwilą,że nie chcę z nim gadać,to ten nawet nie próbował nic wyjaśniać,nic ... Miłego wieczoru,mój będzie zwalony...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
dziś oczywiście spędziłam jak zwykle pół dnia bez sensu na uczelni nie wiem po co ja tam jechałam chyba tylko po to, żeby się wkurzyć....za jakąś godzinkę wychodzę, idę z kumpelą do klubu ![]() ciekawe jak ja wstanę, a raczej czy wstanę na jutrzejszy wykład o 9 ![]() miłego wieczoru dziewczynki Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2008-11-06 o 18:38 |
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś
|
#2075 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie zawsze rozkłada w najmniej odpowiednich momentach i nie umiem sobie z tym poradzić ![]() Cytat:
trzymam kciuki żebyś przeszła dalej Cytat:
![]() pamiętaj ze to tylko facet, on nie pomyślał ze to może być problem dla Ciebie niestety.... i pewnie teraz nie wie jak sie zachować dlatego się nie odzywa ![]() tak to jest z tymi chłopami... mój np nie ma dla mnie czasu ostatnio i nawet się nie zobaczymy w ten długi weekend w ogóle pewnie dopiero na moje urodziny ![]() Cytat:
baw się dobrze ![]() dobry wieczór ![]() ja miałam całkiem fajny dzień wstałam rano i poszłam na uczelnię do promotora ale go nie zastałam mimo ze miał mieć dziś o tej porze konsultacje coś czuję ze ciężko będzie po powrocie trochę posprzątała a późneij wpadła kumpela na ploty pogadałyśmy i poszłyśmy do Osła się spotkać z jeszcze jedną kumpelą oraz zjeść zapiekankę i wypić piwo wróciłam przed chwilką ![]() teraz muszę dokończyć robotę z cytrynówką ![]() miłego wieczoru |
|||||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Niby lepiej,gadaliśmy na gg,ale boję się,że coś zaczyna się walić ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
Kszy-Kszy _^_
MadameApple- Witaj ponownie ;D Odmeldowuję,żem w miarę żywa ;P W pon.o nieludzkiej piątek rano bez krzty snu wybyłam pociągiem do Wawy (a gdzieżby indziej Ponoć tak skupiony,zmęczony,że nie chce się rozdrabniać. Jassne. ;>Już 'po'umówił na następną wizytę na przyszły czwartek (miał telefonicznie potwierdzić,acz na razie milczy niczym zaklęty w kamień ),podał finalny kosztorys prac tudzież 3750 plnów ![]() no i wyszłyśmy z matką w mieszanym humorze na dworzec w celu odbycia drogi powrotnej . Wtorek odsypiałam, wczoraj już stara uczelniana śpiewka. Mega 'ciekawe'ćwiczenia z kultury języka,na których już 3ci raz wałkujemy zadania z poprawnej wymowy/akcentowania zdań Oo potem 'kultura słowa żywego' ,na której przygotowane osoby, wygłaszały przed kamerą zapowiedzi programów TV i wspólnie oglądały swe wypociny na rzutniku,komentując jaką kto ma dykcję/wymowę/prezencję. Fajnie Dziś z kolei zwiałam (znowu xD)z lektoratów, przyszły 4 osoby, uczycielka nawiedzona ,toteż widząc jak ma się sytuacja pognałam z powrotem. Swoją drogą rozważam przeniesienie się na hiszpański, ponoć atmosfera przyjemniejsza ![]() W kwestii sfery uczuciowej, na razie 'wystarcza' mi upajanie wzroku widokiem co ciekawszych męskich kąsków spotkanych przypadkiem. Tak a propos pan X z magisterki cudownym sposobem mi się objawił Wczoraj w drzwiach wyjściowych,dziś gdy zwiewałam,lazł na zajęcia z koleżanką z roku ( oby == w sumie bardzoooo przeciętną ,ale łączyła ich pasjonująca rozmowa,podobny styl kurtek,fryzura (kok Bądz co bądz koleś zawsze jakiś taki pogodny,uśmiechnięty,że aż chce się patrzeć ![]() A bym zapomniała. Wczoraj zaliczyłam kolejny koncert Comy ^^ Było CUDOWNIE ,od pierwszych dźwięków wprawili mnie w pozytywny,transowy nastrój, charyzma,wokal Roguca powalały *___* Gitary ,dźwięki perki również , publika ostro pogowała (aż za, a naćpane napalone gówniarki ,szkoda gadać Oo) ,tymczasem stałam se z boku przy scenie niemalże ,wczuwając się w ten kosmiczny klimat ,również lekko hmm ' pogowałam' ,a co Btw. http://www.youtube.com/watch?v=q9bNtZC4r30 http://muzyka.onet.pl/33663,4142182,67000,stream.html Polecam ;] Dobra kończę już Trza wrzucic coś na ząb i ogarnąć trochę.Dobranoc |
|
|
|
#2078 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana... a może powinnaś z kimś porozmawiać? Z kimś zaufanym... Albo z rodzinki.. a może z kimś całkiem obcym? A może to jakaś jesienna depresja Nie wiem jak CI pomóc, ale to już tyle dni, że naprawdę zaczynam się martwić o Ciebie.. ![]() Cytat:
Ja mam propozycje! Naprawde pomaga olejek pichtowy, na katar jest rewelacyjny, mnie tak wyleczył w jeden dzień z kataru! Ale musi być ten prawdziwy, w aptece kosztuje około 30 zł. Robisz sobie inhalacje albo po prostu troszkę na husteczkę i wdychać.... ![]() Cytat:
Kochana.. tak jak pisała Ewusia - to tylko facet... Nie nalezy sie spodziewac, ze sie domysli, ze jest jakis problem Ale dobrze, ze juz pogadaliscie. Będzie dobrze i nic sie nie martw Cytat:
A na uczelni tak juz jest, spedza sie pol dnia i czasem niewiele z tego wynika.....Ewusia! jak sie robi cytrynowke? ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!! masz jakis sprawdzony rpzepis? ![]() aha, co do recenzenta, fajny, miły, acz bardzo konkretny.... (nie wiem czemu nie zacytowalo mi Twojego posta...)
Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-06 o 22:26 |
||||
|
|
|
#2079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteście bardzo młodym związkiem, ciężko jest w tym wieku się tak zgrać zęby było bez konfliktów... włoży się super że już jesteś Cytat:
(może na PW lepiej, bo nie wiem czy to wypada takie informacje przemycać publicznie oczywiście każdemu kto chce PW mogę wystosować ) Sprawdzony, prosto z AGH, no i TŻ już pare razy też robił wg tego przepisu dobrze ze recenzent miły się trafił Produkcja zakonczona, można iść spać ![]() wygląda na to że jutro mam jednak seminarium (a liczyłam ze może nie będzie ) wiec trzeba się w miarę rano z łóżka zwlec ![]() dobrej nocki
|
||
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
wieczór był udany, tylko ciekawe czy wstanę z 3,5 godziny?:PCytat:
branoc |
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chyba nie wstała
![]() nawet dziś jestem niewyspana chociaż spałam dłuugo jak na mnie coś mnie chyba jesień przytłacza idę na uczelnię, na chwilę tylko a później pakować się na weekend. Rodzice wyjeżdżają więc czeka mnie pilnowanie dziadka i psa... ogólnie szykują się masakryczne nudy strasznie nie chce mi sie tego weekendu ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
yerba - tamto przeszło tzn. pewnie jak pojadę do Kielc i znowu będę sama w mieszkaniu to będę ryczeć
|
#2083 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to czekam na PW Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to może wyślij siostrę w zastępstwie ![]() Ja się też dziś wyspałam,wreszcie! ![]() Cytat:
Ogólnie ja ostatnio też mam kiepski humor i chyba sobie znajdę jakiegoś współlokatora Poza tym przydadzą się pieniądze, bo nim znajdę pracę to pewnie trochę minie
|
||||
|
|
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogóle wszystkiego co sobie wymarzysz, miłości , radości i pozbycia się wszystkich dołków Siostra też jedzie, u nas funkcjonuje tylko pilnowanie zbiorowe, bo ogólnie samodzielnie można by sobie ni8e poradzić ![]() Cytat:
![]() Spazo - Tobie też wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego!! w ogóle to całkiem nas - listopadowych dziewczyn dużo w tym wątku ![]() wróciłam do domku, oczywiście zajęć jednak nie było no ale poszłam sobie przynajmniej do centrum po sklepach połazić i nawet jedną bluzkę z przeceny zakupiłam jeszcze się przed chwilą umówiłam z kuzynką na jutro czyli ogólnie humor nieco poprawiony może nie będzie tak źle przez ten weekend
|
||
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
yerba - ale naprawdę nie mam co do roboty w Kielcach, moja przyjaciółka pracuje prawie codziennie więc rozumie się samo przez się... Moi współlokatorzy to samo prawie, więc zanudzam się totalnie, jak nie ma ich to oglądam tv u nich w pokoju.
Ewusia - no narazie ze zdrówkiem źle, więc i urodziny lipa bo są dzisiaj więc żadnej imprezy nie będzie bo nawet nie mogę alko się napić bo antybiotyk... a co do reszty życzeń dziękuję ![]() ja się wybieram koło 15stego do TC bo mam fajną panią w TC i są fajne ciuszki... Kupiłam ostatnio 3 swetry... Pozatym mam 4 programy do pracy, miałam mieć jeden wybiorę 2 może... Pozatym dostałam od siostry żel i sól do kąpieli i książkę pozatym umówiłam się do dietetyczki, którą mi poleciła moja endo - ustali mi dietę
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinko czyli lepiej u Ciebie już ?
![]() dziś piątek nareszcie zapowiada się ciekawe popołudnie i wieczór ze znajomymi jakoś tak krótko dziś, nie wiem co pisac miłego dzionka życzę
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
Malinko, wszystkiego najlepszego!!
Idę dziś na imprezkę, to wypiję Twje zdrówko |
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko przywitać
![]() Z TŻ-tem wszystko wyjaśnione ![]() Miłego wieczorku
|
|
|
#2089 |
|
♥
|
powiem tyylko witam
zmeczona jestem duzo sie dzieje , ale czytam co piszecie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam
chociaż sama w to nie wierzyłam![]() dziękuję bardzo kochana Malinko wszystkiego najlepszego! ![]() rano wyszłam i dopiero teraz wróciłam ale najważniejsze, że bardzo miło spędziłam dzień
Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2008-11-07 o 21:51 |
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelkaa - no tak narazie lepiej, psychicznie powoli się podnoszę... ale ta choroba...
yerba - dziękuję ![]() Spaza - ty chol.ernico co nic wcześniej nie mówiłaś Najlepszego!
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko wszystkiego naj
Spełnienia marzeń przede wszystkim
|
|
|
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam ![]() Cytat:
ciesze się bardzo a ja już u rodziców jak zwykle wieczór przy filmie i drinku plus standardowe gadanie głupotek rodzice rano jutro jadą (taaa, rano, jak w ogóle spakowani jeszcze nie są ) a my z Siss na posterunku zostajemy ![]() dobrej nocki Kochane
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Spazo,Malinko - Spóźnione życzenia ode mnie dziewczyny
.Ja już po śniadanku i kawce Niedługo idę na regulację brwi,potem z sis na obiad,no a potem do TŻ-ta jadę .Regulacja brwi głównie dlatego,gdyż w poniedziałek mam imprezę połowinkową,i chcę jakoś wyglądać,tym bardziej,że osobą towarzysząca jest TŻ .Miłego dnia kochane
|
|
|
#2095 | |||
|
Zadomowienie
|
ahoj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
cala nadzieja w optymistycznym podejsciu, trza sie starac ![]() Cytat:
![]() zdaj relacje jak bylo u dietetyczki ![]() ufffff to wspaniale... ![]() malinko i spazo - wszystkiego najlepszego i jeszcze lepszego razy 10 Spelnienia marzen i wiecznego optymizmu ![]() ![]() ![]() ech, wreszcie sie w miare wyspalam mimo, ze spalam od 3.30 do 9.30 czyli w sumie nie ak dlugo ![]() ostatnimi czasy mam w zwyczaju zasypiac ciagle i wszedzie, musze z tym zaczac walczyc, nie mozna zyc jak niedzwiedz^^ dzis wieczorem pracuje, a przed praca...hmmm albo sie bede lenic, albo pojade na zakupasy (wyplate dostalam to co se bede zalowac:P) albo hmmm poucze sie? nie, chyba jednak nauke zostawie na pozniej ![]() w ogole wczoraj mialam wf, fitness, i teraz mam takie zakwasy ze hoho ale bardzo podoba mi sie taki wf, gdybym tylko miala czas zapisalabym sie do fitness klubu, uwielbiam to pozytywne powysilkowe zmeczenie ![]() Baby - diete prowadze lekko redukcyjna, przyda sie troche zrzucic jednak ![]() A co do studiow to o ktory kierunek pytasz?;> agness - fajna sprawa, impreza polowinkowa a kreacje juz masz?![]() Buzka dla Was i milego sobotowania zycze
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-11-08 o 11:23 Powód: dopisek;) |
|||
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - hmmm,jedź na zakupy,nauka potem hehehe
![]() co do kreacji to mam taką fajną bluzkę z jednej strony rękaw 3/4 a z drugiej same ramiączko,jest szara z takim srebrnym akcentem z przodu ![]() Tylko gorzej,że nie wiem co do niej założyć,chyba w końcu postawię na dżinsy
|
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
haahhahh
![]() Cytat:
![]() a co do dzinsow - dobra klasyka, zawsze sie sprawdza ![]() postaw moze jeszcze na dodatki: jakis fajny pasek, bizu, eleganckie buty no i makijaz oczywiscie
|
|
#2098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno będziesz wyglądać ślicznie się robi ![]() Cytat:
ale ten dzień taki krótki, ze i tak nie ma kiedy słońca złapać Cytat:
tak trzymać! jesteś moim wzorem rodzice pojechali, a ja sie zbieram i jadę z Siss na zakupy uzupełnić lodówkę i takie tam pogoda wymarzona, szkoda zę też sobie na jakąś wycieczkę nie mogłam pojechać ![]() miłej soboty Wam życzę Skarby
|
|||
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane a ja cała się trzęsę ze strachu ;( Wczoraj byłam na promocjahc - ponad 6 h codzenia po Gdańsku wśmiesznych strojach (baaaardzo jasny zieleń, zielona peruka )i rozdawania ulotek . Strasznie wymarzłam, no i własnie... Od wczoraj straszne boli mnie podbrzusze (szczegolnie w jednym miejscu z prawej strony. Wyrostek wykluczyłam, bo juz miałam ), mam niewyjasnioen krwawienie (?!) albo upławy koloru brązowewgo.. albo to jest jasna krew i sama nie wiem . Podejrzewam, ze będzie nadżerka ;( Jestem nie w swoim mieście, nie zarejestrowana u żadnych lekarzy, do swojego miasta mam 700 km , nie mam za bardzo pieniedzy na prywatna wizytę.. z reszta nie wiem czy ktokolwiek przyjmuje w soboty.. szukałam i nic..CO JA MAM ZROBIĆ?Nie wiem co mam robić;(
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

Dziś są już wyniki . Moja praca została napisana na 75% [od 45%] były wysyłane , takze poszła dalej

... jestem wściekła,i nie chcę z nim gadać,tak mnie zdenerwował,że nie mogę tego opisać normalnie...
nie wiem po co ja tam jechałam

pewnie dopiero na moje urodziny 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Podejrzewam, ze będzie nadżerka ;( Jestem nie w swoim mieście, nie zarejestrowana u żadnych lekarzy, do swojego miasta mam 700 km , nie mam za bardzo pieniedzy na prywatna wizytę.. z reszta nie wiem czy ktokolwiek przyjmuje w soboty.. szukałam i nic..CO JA MAM ZROBIĆ?