![]() |
#2101 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
#2102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wchodzę w moją galerię.. otwieram te rzeczy które zostały kupione .. przy jednej - dostępność: 0 szt. a przy drugiej - dostępność: -1 szt. To mnie zdziwiło ... co lepsze .. dziewczna, która ode mnie je kupiła miała 12 lat i zero orientacji w tego typu portalach. Chciała mi zapłacić za towar sms'em .. szczerze mnie to rozbawiło ale dałam jej dokładne instrukcje co i jak wpłacic na poczcie, bo rodzice nie maja internetowego. Napisałam do prototypu co jest grane.. ze nieletnia osoba , nie wie jak zapłacić i ogólnie , ze obawiam sie takich transakcji. Oni mi na to odpisali, ze jak za ok. tydzien nie będe miała $ na koncie to mam ich poinformować .. wtedy anulują transakcję. Kasa na konto doszła, 2 pary kolczyków wysłałam , bo ta trzecia kupiła się przypadkowo.. ale prowizja zostala mi naliczona za 3 pary choć w rzeczywistości sprzedałam tylko 2 .. Napisałam znów do prototypu, że nie będę płacila prowizji za 3 pary skoro sprzedałam tylko 2 i nie moja też w tym wina, że mają jakieś błędy w systemie i można doprowadzić do minusowej ilości wystawionych przedmiotów. Chwilę później dostałam maila, ze poprawili błąd i prowizja jest naliczona już tylko za 2 przedmioty a nie za 3 .. ![]() Prowizja też niska jest .. 20 % .. w tej chwili jeszcze nawet chyba 10% bo świąteczna promocja jest .. ja mam ceny obniżone a oni zmniejszoną prowizję .. każda strona o 10 % czyli uczciwie ![]() Jakos ostatnio tylko nie ma czasu na nowe egzemplarze do wrzucenia do galerii ani na ich produkcję .. heh.. tak to jest .. czas płynie ostatnio baardzo szybko i z niczym nie zdążę..
![]() |
#2103 |
Rozeznanie
|
fakt, w AN nie wrzuca se zdjec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Kobity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Rozeznanie
|
Smoczku, przelewów jeszcze nie było. Normalnie wysyłają koło 10.
#2106 |
Zakorzenienie
|
Aha, ok, dzięki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Raczkowanie
|
Dostałam odpowiedź od właścicielki Brocante i napisała, że moja biżuteria, to jeszcze nie to, czego oczekuje, ale podobają jej się dwie prace, więc będzie zaglądać na bloga... I teraz nie wiem, czy powinnam za jakiś czas znów spróbować wysłać zgłoszenie, czy faktycznie Pani Olga będzie zagladała na bloga i jak stwierdzi, że "to już to", to wtedy da mi znać??
![]() ![]() ![]()
moja biżuteria ![]() Edytowane przez Rossali Czas edycji: 2010-01-06 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Rozeznanie
|
Ja do Brocante zostałam przyjęta od razu, ale pisałam i do AN I Modnej i nie dostałam odpowiedzi żadnej. mogliby napisać chociaż że nie chcą i wtedy nie byłoby nerwówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Rozeznanie
|
Ewasko, Modna od dłuższego czasu chyba po prostu nie odpowiada na żadne nowe zgłoszenia (ja wysłałam swoje już bardzo dawno, chyba w październiku). O ile dobrze pamiętam Rossali wspominała gdzieś, że rozmawiała z Candi (która rozpatruje zgłoszenia) i dowiedziała się, że nowe osoby mają być (ew.) przyjmowane po Nowym Roku. Czekam tak jak Ty niecierpliwie i trzymam za Ciebie kciuki (w ArsNeo też
![]() Rossali, Olga z Brocante wydaje się być bardzo, bardzo miłą osobą, więc myślę, że jeśli obiecała, że będzie zaglądać na Twojego bloga to nie masz się co martwić ![]() Ponawiam jeszcze pytanie o DecoBazaar. Czy w ostatnim czasie któraś z Was próbowała, dostała jakąkolwiek (choćby odmowną) odpowiedź?
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2111 |
Zadomowienie
|
Zuteria, ja dostałam odpowiedź od deco (oczywiście odmowną) 5 grudnia. W mailu przepraszali, że tak długo musiałam czekać (sama nie pamietam kiedy wysyłałam zgłoszenie), ale mieli awarię serwera i stracili część danych. Skoro do Ciebie nie napisali to pewnie warto się im przypomnieć i jeszcze raz wysłac zgłoszenie
![]()
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
Tak, Candi pisała mi, że zgłoszenia będą rozpatrywać po Nowym Roku, ale kiedy dokładnie, to nie wiem. Ale jak zajrzałam na jej profil, to w tym roku się nie logowała jeszcze na wizażu, więc przypuszczam, że może ma jeszcze urlopik czy coś w tym rodzaju
![]() ![]()
#2113 |
Raczkowanie
|
Ja pisałam kilka miesiecy temu do DecoBazaar ,cisza ,z miesiac temu ponownie napisałam i to samo bez odpowiedzi ..zreszta Modna,Aleładne AN tez nie odpowiedziały .Daje wiec sobie spokój w wysyłaniem zgłoszeń gdziekolwiek przynajmniej przez kilka miesięcy
#2114 |
Rozeznanie
|
pmitam, ze komus z deco odpisali, ze teraz przyjmuja tworcow z oryginalnymi , nowatorskimi pomyslami
co do modnej nie wiem od an tez nie uzyskalam odpowiedzi zadnej |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zadomowienie
|
no to jeszcze tutaj się pochwale ze dostałam się do ArsNeo
![]() Rossali Pani Ola z Brocante to naprawdę bardzo, bardzo miła osoba i wiele wysiłku wkłada w rozwój galerii i promowanie artystów, ale wiadomo ile pracy i zachodu kosztuje prowadzenie galerii- wiec pracuj, staraj się poprawić błędy a za jakis czas jak bedziesz sie czuła gotowa przypomnij sie Pani Oli i zapytaj czy to już to ![]()
#2116 |
Rozeznanie
|
Gratki
![]()
#2117 |
Rozeznanie
|
A ja wysyłałam do Modnej i Deco i od października ...ciiiisza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
no trochę się to wszystko przedłuża, lada dzień rozpatrzę wszystkie zgłoszenia [nazbierało ich się strasznie dużo, no ale podjęliśmy decyzję o poczekaniu, aż wprowadzimy zmiany w galerii]
![]()
#2119 |
Rozeznanie
|
Gratuluję i nie dziwne to wcale, że się dostałaś
![]()
#2120 |
Raczkowanie
|
Są osoby, które trzymały za mnie kciuki, więc się pochwalę... zostałam przyjęta do Modnej!!
![]() ![]()
#2121 |
Zadomowienie
|
gratuluję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja do Modnej wyslalam 2 zgloszenia (przez formularz i maila)....jakos w pazdzierniku...odpowiedzi nie dostalam...tak wiec generalnie juz mi sie odechcialo ![]() Dobrze mi w ArsNeo i niech tak zostanie ;-) Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2010-01-13 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
Do Modnej wysyłałam jakoś tak w październiku/listopadzie i odpowiedzi nie dostałam, a że to było już moje 3 zgłoszenie
![]() W ogóle to jakoś od listopada dałam sobie spokój ze zgłoszeniami. Tak mi się smutno zrobiło po tych wszystkich odmowach. Niby planowałam porobić trochę różnych naszyjników i wtedy spróbować znowu, ale czasu teraz prawie nie mam, a skoro motywacji też zabrakło, to po prostu nie robię nic nowego i trudno. Za jakiś czas może mi przejdzie, ale na razie raczej się zdołowałam tym wszystkim ![]()
![]() |
#2125 |
Zadomowienie
|
Ja też wysyłałam do Modnej chyba ze trzy zgłoszenia. Przez maila i przez formularz. Ostatni raz chyba we wrześniu i nadal nic nie wiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie w AN niestety nie chca tzn. nie wiem, bo po moich zgloszeniach cisza.. Cóż, life is brutal ![]() Edytowane przez Rhogata Czas edycji: 2010-01-13 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zadomowienie
|
Mam to samo. Chyba za wysokie progi na moje nogi. Choć szczerze wolałabym wiedzieć czy tak czy nie. Ta taka nieświadomość jest okropnie deprymująca
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Właśnie otrzymałam propozycję współpracy od galerii www.ellefant.pl/ Przeglądałam forum, ale znalazłam posty tylko z 2008 roku. jak Wam się układa współpraca z ta galerią? Jak działa komunikacjia między właścicielami galerii a artystami oraz jaki tam jest ruch? Trochę się zdziwiłam, ponieważ nawet nie wiedziałam że taka galeria istnieje ![]() Bardzo Was proszę o jakieś info ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() Edytowane przez Vildi Czas edycji: 2010-01-13 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
Ja byłam w ellefancie praktycznie od początku. Sprzedaży nie miałam żadnej. Aż pewnego pięknego październikowego dni pani Ola podziękowała mi za współprace informując, że moje prace nie spełniają ich obecnych kryteriów. Cóż zdarza się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
ja też byłam w ellefancie, ale pewnego pięknego dnia dostałam maila, że nie chcą dalej współpracować, ponieważ na wizażu napisałam że nic mi się tam nie sprzedało, no ale cóż.. napisałam prawdę
![]() ![]() P.S. nie mówię, że mi się w ellefancie nie podobało, żeby nie było, bo galeria porządna i kontakt z właścicielką też miły (oczywiście do czasu odmowy) więc sama musisz spróbować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.