|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
fajnie, że dotarłaś ![]() ![]() ewela fajnie, że zajrzałaś do nas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2102 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Hej Laseczki - u mnie 74 na wadze, ale mam okres, więc generalnie mało mnie to przejmuje. Zresztą jestem napuchnięta jak prosiak, a okres to takie kapu kap, albo puszczą zaworki albo tak sobie pokapie do końca
![]() Ewelka cieszę się, że wszystko z Wami w porządeczku ![]() ![]()
![]() |
#2103 |
Raczkowanie
|
Czesc czesc laseczki - dukaneczki!!!
Nie bylo mnei troche bo mi komputerek zachrowal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia łał!!!!!!! tyle moge powiedziec Haniula gratuluje pracy!!! ja dzis przebieglam cala gdynie, i tak mam.. odciski ![]() ![]() Karadko wspolczuje bólów, ja mialam przypadek stresowego zablowkowania czy zesztywnienia miesni. Padlo na miesnie uda lewego. Lezalam no lopatkach co 7 korkow. Bol nie z tej ziemi. Dostalam kupe lekow zwiotczajacych, rozluzniajacych miesnie i leki uspokajajace. Masakiera. Co do gorsetow to swietne sa. Dita von Teese zmniejszyla obwod tali o ponad 6 cali!!!!!!! moze warto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
Ewela fajnie że do nas zaglądasz
![]() Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze my jak widzisz powoli otrząsamy się po świątecznym obżarstwie
![]() |
#2105 |
Zadomowienie
|
ewela
![]() ![]() vandros tez wspolczuje!!! wlasnie przyszlam na przerwe do domu (zapielam sie pasem na kregoslup i poszlam do pracy ![]() OGLADACIE TVN TERAZ?????? o boze az sie zaczelam bac! ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- i witamy nowa kolezanke ![]() ![]()
![]() |
#2106 |
Raczkowanie
|
Witaj ewela miło,że zaglądasz cieszę się,że u Ciebie wszystko ok
![]() Właśnie włączyłam telewizor-koszmar jakiś ale to trzeba schudnąć bardzo dużo żeby doprowadzić się do takiego stanu,bidne kobity nie dość,że stoczyły taka walkę to teraz mają taki problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Raczkowanie
|
Też oglądam naprawdę mi ich żal ja też mam rozstępy, ale nie takie, a tej kosmetolog to za bardzo nie wierzę, robi sobie reklamę ,pewnie poprawi im wygląd, ale niech nie oczekują cudów taka ilość skóry tak łatwo się nie wchłonie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 |
Zadomowienie
|
tez mi ich strasznie zal, co prawda ni ogladalam do konca ale chyba juz lepiej byc przy sobie nizmiec taki brzuch
![]() ewcia ta cala kosmetolog to masz racje pierwsze co pomyslalam to to ze to co prezentuje to chybanajtansza reklama w dziejach telewizji! ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- ale mozemy z tego wyciagnac pozytywne dla nas wnioski: masujemy, smarujemy, pilingujemy i nie tuczymy nigdy wiecej!!!!! a w sumie to mogliby zrobic program o dukankach fajnie by bylo posluchac dziewczyn ktore juz zakonczyly diete ![]()
![]() |
#2109 |
Rozeznanie
|
Tym czym ja się przejmuję to pikuś przy tych wszystkich kobietach z RwT. Zresztą one też w większości mają rozstępy po ciążach, także wszystko im się nałożyło. Przede wszystkim RwT pragną zwrócić uwagę na to, że powinno się chudnąć powoli, ale przy tym ćwiczyć, żeby wiszących teresek nie było, żeby skórę pobudzić do ściągnięcia się. Jednak większość kobiet tam tylko chudła będąc na diecie, a nie ćwicząc, i wstyd mi teraz, bo ja też odchudzam się tylko zmianą stylu odżywiania, a nie ćwiczę, zresztą po sobie też widzę, że ćwiczenia są potrzebne, bo mam małe bo małe, ale zwisy na ramionach - do tego rozstępów trochę (rozstępy myślę z wczesnej młodości, bo przez jakiś czas byłam w miarę niska, a w jednym roku wystrzeliłam z 10 cm w górę).
Kusi mnie basen ostatnio, ale nie mam z kim iść, a sama się trochę obawiam, zawsze ktoś byłby obok w razie gdybym poszła na dno ![]() ![]()
![]() |
#2110 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie drogie kobietki ja również po cichutku liczę,że przygarniecie kropka do swojego grona, kropek czyli ja jest jeszcze wciąż całkiem duuuży ale rezultaty mam. Do tej pory począwszy od sierpnia nie jedząc głodując się i mordując na całego schudłam no 16-18kg chwieje się ta waga zważywszy po świętach. niestety organizm powiedział stop i nie chudnę od dwóch miesięcy prawie ani grama. W mojej pracy trzy osoby są na Dukanie i tak powiem z niedowierzaniem słuchałam ich opowieści ponadto nie wiedziałam jak mój organizm po takiej męce zareaguje na Dukana. Ale... co tam i tak nie chudłam zaczęłam z wagą 84kg 6 kwietnia we wtorek czyli dziś trzeci dzień a ja mam 81,3kg bardzo się pilnuję zwłaszcza żeby pić i pić stawiamy sobie w pracy krzyżyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Zadomowienie
|
no prosze jagodki znikly i truskaweczka sie pojawila
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- podajcie mi wzrost , od kiedy, wage poczatkowa i koncowa to moze skoncze ta liste ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochaniutkie
![]() Cytat:
![]() ![]() a podpisu nie zmienię ![]() karadko cieszę się że już się lepiej czujesz, a ten basenik sprawdź - może to tylko legenda że nie wymieniają wody ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja po schudnięciu dobrych kilku kg i to przy wadze ciężkiej nie zauważyłam żeby skóra mi flaczała, mam nawet wrażenie że jest bardziej napięta, tylko bardziej sucha. agamagda ty chyba jedyna odnotowałaś spadek po świętach - gratulacje ![]() ewela witaj kochana, miło słyszeć że miewasz się dobrze, serdecznie pozdrawiam ![]() widzę też nowe dukaneczki - witajcie i powodzenia życzę
![]() |
![]() |
#2113 |
Przyczajenie
|
http://vitalia.pl/forum13,70021,18_G...l#post_2886947 zapraszam wszystkich na to forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 | |
Wtajemniczenie
|
Megi - wzrost 164
Dukan start - 15.02.2010r. z wagą 114kg Udało się do wagi 105,1kg, jednak teraz po świętach jest 107kg ![]() Cel końcowy - 70 kg jak się uda - wg Dukana 30.12.2010r. (kurczę jak dłuuugoooo) ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
nam tu jest bardzo dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#2115 |
Rozeznanie
|
puku puku
witamy truskaweczkę karadko u mnie wzrost 160
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Wtajemniczenie
|
karadko a u mnie 164
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej kobitki!
Jak zwykle odzywam się po długim okresie nieobecności ale cały czas jestem z Wami moje Kochane! Też przeszłam świąteczne obżarstwo ![]() ![]() Proszę o dopisanie do listy od 15 lutego waga początkowa 81,4kg waga obecna 71,7kg Cel: 60kg ![]()
![]() |
#2118 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Witam wszystkich nowych i "starych" ![]() ![]() Jestem dzisiaj w dobrym humorze bo waga pokazała mnij niż przed świętami o całe 0,2. ![]() Widziałam ten program w TV i trochę boję się że skóra mi się po odchudzaniu nie ściągnie i może trochę zwisać. Robię wszystko aby tak nie było ale nie mam 20 lat. Skóra nie jest tak elastyczna. Teraz jednak ważniejsze jest aby systematycznie waga spadała. Mam nadzieje że tak źle nie będzie. Swoją drogą takie programy dołują. Mój wzrost 160.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, właśnie wróciłam z rowerka, przejechałam około 6km, jak na drugi raz wystarczy, zwłaszcza, że zimno się zrobiło na dworku i mi mózg przewiało
![]() Ale od razu inny duch we mnie wstąpił - cudnie - endorfinki i te sprawy ![]() Monti nie wiem jak Ty to robisz, ale pięknie Ci idzie, z wagą 60 będziesz auschwitz normalnie ![]() ![]() jejku jakie niziutkie jesteście, ze mnie taka fest baba buuuuu
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Zadomowienie
|
no kochaniutkie kwitne tu do 8 wiec mysle ze mi nie bedzie nikt glowy zawracal i zrobie ta liste do konca
![]() motysz - chocbys nas 100000000000 razy zapraszala to zadna (tak mysle) szanownej pupci na inne forum nie ruszy bo my tu jak siostry dukanki jestesmy (albo mamusie i coreczki hehehehe - ale dowalilam niektorym ![]() ![]() megi ja tez sie o skore nie boje bo mam w miare jedrna ![]() ![]() monti skarbie moglabys czesciej do nas wpadac!!!!!! do wszystkich dukanek - szukamy avatara dla elskede koniecznie z borowkami!!! jak ktoras ladnego znajdzie to jej wyslijcie bo nie moge sie do tego chlopka przekonac - to tak jakby nie ona! ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- elskede poryczmy razem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2121 |
Rozeznanie
|
ano będziemy, będziemy
![]() dobra, poszukam avatara ![]() może być ? ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-04-08 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2123 |
Raczkowanie
|
Karadeczko piekna lista szkoda ze w dwoch pozycjach brakuje wzrostu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moje wymiary 162 cm, start dukana 22.01 waga poczatkowa 70,7kg waga obecna 64,9 kg docelowa 55 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#2125 |
Rozeznanie
|
Kocham Cie Karadko
![]() ![]() wow, znalazłam ten stary, a już myślałam, że nie dam rady uffffffffffff ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Laseczki chodźcie zrobimy akcje priv - pokażcie mi Wasze buźki cooooo, jestem ciekawa z kim rozmawiam, ja mogę pokazać, zero problemu, bo tak dziwnie jakoś, nikogo nie zmuszam, ale miło by było Was poznać ![]() Jak jesteście bardzo na nie to okej, ale ciekawość mnie zżera ![]()
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-04-08 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
hahaha ile pieknych jagodek
![]() ![]() ![]() ![]() mam pytanie czy po schudnieciu tych moich 8 kg dalej isc systemem 5/5 czy zmienic sobie jakos? wolalabym czesciej warzywka ale... jak mam chudnac wolneij to wole sie dalej pomeczyc starym systemem ;] dzisiaj powinnam pocwiczyc na rowerek wsiade bo cos mi orbiterek sie zepsul, no i do tego hantelki ale nie wiem czy podolam brzuszki, bo niema mojego mezczyzny a z nim zawsze brzuszki robie i to takie jest moje wsparcie chodzace ![]() a kupilam sobie wapno wypilam juz dwa razy ale dalej wysypka jest, jedynie z plam pokrzywkowych zrobily sie kropeczki czerwone jak by mnie mrowki pogryzly ale cale cialo w tym bleeee.... upss chyba mnei ponioslo troche z ta wiadomoscia wybaczcie ![]() ![]() ja tez witam nowe kolezanki ![]() Karadko- tez sie do ciebie usmiechne z tymi wymiarami hihi dukan od 8 marca- 81,3 kg ![]() dzisiaj- 8 kwiecien- 72,7 kg wzrost- 164cm chcialabym zeby bylo- 65kg wspaniale kobiece ksztalty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2127 |
Rozeznanie
|
sylwusia gratuluję
![]() a tak w ogóle to przejdź sobie na system 3P/4P+W - też się chudnie ![]() ![]()
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
elskede
![]() a pomysl popieram w 100% !!!!! mysle ze fajnie wiedziec z kim sie gada tym bardziej ze my tu mamy takie w sumie zamkniete grono, czasem ktos nowy wpadnie ale tak to stala banda ![]()
![]() |
#2129 |
Rozeznanie
|
no karadeczko poszło do Ciebie moje zdjęcie, daj znać czy doszło
![]() ![]()
![]() |
#2130 |
Rozeznanie
|
cześć kobitki
ale popisałyście ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam całą zgrzewkę otrębów owsianych(10 opakowań po pół kg każde), no co ostatnio ciężko dostać więc co się będę rozdrabniać, mam przynajmniej 5kg otrąb ![]() ![]() Oglądałam te Rozmowy w Toku i powiem Wam że nasza dieta jest bardzo przyjazna dla skóry i mięśni....ale w połączeniu z ćwiczeniami to już cud miód i orzeszki. ![]() elskede powiem Ci po cichu że jakiś czas temu ja już jedną buźkę z forum poznałam i vice-versa ![]() Witam serdecznie nowe dukające,im więcej Nas tym fajniej,dziewczynki zróbcie podpisy co i jak z kg u każdej ![]() karadko a to moje wymiary: wzrost:165cm start 18.02: 83kg jest :74,5 kg ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- a jak wy wysyłacie te zdięcia,ja szukam opcji ''załącznik'' i nie mogę znaleźć....
Dżentelmen to mężczyzna, który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami. Edytowane przez galloway Czas edycji: 2010-04-08 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.