Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 16:17   #2101
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

no wlasnie atomufka musze wypracowac jakiś kompromis moze jakas pani architekt cos doradzi bo u mnie wyobraznia przestrzenna nie istnieje

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 16:21   #2102
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Proszę bardzo przepis nas cytrynowe serniczki z bezą Anny Olson:

http://www.kuchnia.tv/kuchnia_przepi...ki-z-beza.html

Jutro może wstawię zdjęcie swoich serniczków, bo w necie nie ma zdjęcia serniczków Anny a w programie wyglądały cudnie
dziekuje
i czekam na zdjecia
Stary 2010-03-28, 16:42   #2103
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wrócilismy z męzem od znajomych , oglądalismy Kubicę

dziekuję
i jak sobie Kubica poradzil?

nie ma za co

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Mam zamiar zrobić sernik na zimno, pierwszy raz go robię więc trzymajcie kciuki
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Jeszcze 2,5 miesiaca i znowu jade do PL Trzeba sie opalic

dziewczyny co jest dobre na zgage poza reni -- jakies naturalne sposoby ???????????
ale Ci dobrze
my mielismy leciec pod koniec lipca ale nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie

a na zgage jest dobre mleko

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

My dziś mamy 9 rocznicę bycia razem
gratuluje

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Właśnie wyczytałam ze objawem zgagi moze byc ciąża . jeśli takie sa objawy zgaga , wymioty to ja podziekuje
a jest mozliwosc ze jestes w ciazy?

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
My jedziemy 18 kwietnia,TZ wczoraj kupil bilety.
zazdroszcze

Cytat:

Gold no wiec ja wtedy się "niby" spotykałam z kolegą. Ja nic do niego nie miałam (cały czas miałam w głowie TZ) był dla mnie dobrym kolegą, TZ myslał (i ten kolega tez ) ze to cos więcej. i takie rózne niedopowiedzania. Kolega zaprosił mnie na sylwestra do siebie. był tam tez TZ. I jak tak zaczelismy duzo ze soba rozmawiać i jakos tak wyszło. I pamiętam, ze wtedy do pokoju wszedł ten kolega ups.... (dodam, najlepszy kolega TZ , co więcej miał byc naszym świadkiem ale nie wrócił z zagranicy (był w interesach) ). Po tym dniu z kolega wszystko się skonczyło (dopiero po roku potrafilismy normalnie gadac) a TZ w koncu zrozumiał, ze to nie było nic powaznego Mój TZ był poprostu bardzi lojalny w stosunku do kolegi tzn "nie tykaj czyjejś dziewczyny" wiec sie trzymał ode mnie z daleka (do tego dnia )
niezle
ale najwazniejsze ze wkoncu trafiliscie na Siebie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Pewnie będziecie się smiać, jakie meble mi się babciowe podobają, ale dla mnie one mają jakoś klimat... Nikt z naszych znajomych takich nie robi, wszyscy te nowoczesne, wiec bede wyjatkiem
Cos w tym stylu
http://www.rec-kuch.pl/index.php?includ=babuni (zdjecie 1,2,3)

albo te (w nagłówku strony, oraz na samym dole strony) http://meblepajak.pl/index.php?includ=oferta
bardzo ladne mebelki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 17:00   #2104
india83
Zakorzenienie

to ja uciekam do kina
Stary 2010-03-28, 17:03   #2105
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

zabcia Kubica był drugi opłacało sie wczesnie wstać i lecieć do znajomych zobaczyc wyścig

ja juz po obiadku

zaczęlismy oglądac "slumdog millionaire" calkiem fajny

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
to ja uciekam do kina
na co??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 17:09   #2106
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis nawet skoczylismy do Kalwarii poogladac meble do kuchni i przekonałam sie, że to czego chciałam, jest własnie tym !
Pewnie będziecie się smiać, jakie meble mi się babciowe podobają, ale dla mnie one mają jakoś klimat... Nikt z naszych znajomych takich nie robi, wszyscy te nowoczesne, wiec bede wyjatkiem
Cos w tym stylu

albo te (w nagłówku strony, oraz na samym dole strony) http://meblepajak.pl/index.php?includ=oferta
ddaaiissyy ja też jakoś nie widziałam swojej kuchni w nowoczesnym stylu. Szczególnie nie podobają mi się kuchnie z frontami z MDF. Z tych co pokazałaś najbardziej podobają mi się te 1 http://www.rec-kuch.pl/index.php?includ=babuni
Ja mam takie fronty: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29850222

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
dziekuje
i czekam na zdjecia
Proszę bardzo zdjęcia postaram się jutro wstawić

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
gratuluje
Dziękuje
Stary 2010-03-28, 17:12   #2107
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
to ja uciekam do kina
na jaki film?

Cytat:
zabcia Kubica był drugi

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------
o to niezle jak byl drugi

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 17:25   #2108
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No a ja mieszkam u teściów więc jakby nie było miałabym się teściowej podporządkowywać? i tak wie, że ja dobra dziewczyna jestem, jak mam czas, to posprzątam i zrobię obiad. Zachwalała ostatnio teściowa strasznie mnie, więc mam same plusy hihi a teść jest za mną i złego słowa nie powie Teśćiów mam dobrych i z humorem A co Twój małż na to?? Mówiłaś jemu??

muszę iść dziś na zakupy i zasiać w końcu rzeżuchę
Nie, bo nie będę wszczynać niepotrzebnie jakiegoś zamieszania. Ja mam gdzieś to co ona gada. Zawsze jakby co możemy zrobić test białej rękawiczki (jak u perfekcyjnej pani domu ) Założę się, że ode mnie wyjdzie czystsza.
Stary 2010-03-28, 17:35   #2109
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Jeju jak ja dawno tu nie bylam...
Praca...brak czasu dla siebie i na dodatek prawie caly czas jestem chora teraz juz na krtan mi sie rzucilo i trace glos, a jak zaczne kaszlec to biedna ta dzidzia w moim brzuszku ladne podskoki tam wykonuje... A domowe spodoby nie pomagaja za bardzo na leczenie
Nasza fasolka ma juz ponad 4 cm i rosnie zdrowo. Od poczatku kwietnia zaczne 4 miesiac, na razie nic po mnie nie widac. Tylko wieczorem po calym dniu zmeczenia i jedzenia brzuszek mi sie pojawia ( z tego mezus sie najbardziej cieszy )

ddaaiissyy - mi sie bardzo podobaja te mebleki! Ja tez nie bylam za nowoczesnymi jak urzadzalam kuchnie. te sa ponadczasowe, a na te nowoczesne minie kiedys moda i juz modne nie beda, a co klasyka to klasyka !

kliwia - prosze o dopisanie terminu porodu na pierwszej stronie - 14.10
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:09   #2110
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
daj przepis

a u nas (jak to teraz wspominamy) miłośc od pierwszego wejrzenia, ale jakos nie po drodze nam było, strasznie duzo rzeczy sie działo, które nam to utrudniały

ale całowałam się z męzem juz na rok przed tymi jak zostalismy parą

Cytat:
Dobry... to se pospałam... wstaję, patrzę na tel i "13.15" aaa to młoda godzina patrze na kompa i mówię: co jest??!!! po 14?! a mi się zapomniało przestawić zegarka

Maja Majaaa, bo zapomnę! śniłaś mi się że miałaś do mnie do pracy przyjść i niby byłaś z mojego miasta i się wkurzyłam, bo nic nie mówiłaś a jak dziewczyny opisywały Ciebie, to byłam pewna, że to Ty ... najlepsze jest to, że Twój wygląd znałam tylko z avatara

ale numer
ładna chociaż byłam?
żeby było ciekawiej, to już nie pierwszy raz się jakiejś Wizażance śniłam (jakieś fale telepatyczne, czy co?)
Cytat:
zabcia Kubica był drugi opłacało sie wczesnie wstać i lecieć do znajomych zobaczyc wyścig

ja juz po obiadku

zaczęlismy oglądac "slumdog millionaire" calkiem fajny
świetny film mądry i wzruszający
Stary 2010-03-28, 18:16   #2111
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ale numer
ładna chociaż byłam?
żeby było ciekawiej, to już nie pierwszy raz się jakiejś Wizażance śniłam (jakieś fale telepatyczne, czy co?)

świetny film mądry i wzruszający
ładna byłaś, czarne włosy, długie i lekko opalona

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:28   #2112
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ładna byłaś, czarne włosy, długie i lekko opalona
miło mi

A mi się dziś śniło, że mieszkałąm w mega wypasionym wieżowcu/kamienicy. Miał ok. 10 pięter, szary, chyba z kamienia, z dużymi balkonami, cała fasada ozdobiona była rzeźbami mustangów, a po zmroku na rogach balkonów (zamiast jakiś lampek) w ozdobych rzeźbach zapalały się pochodnie mówię Wam, czad
Stary 2010-03-28, 18:31   #2113
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
miło mi

A mi się dziś śniło, że mieszkałąm w mega wypasionym wieżowcu/kamienicy. Miał ok. 10 pięter, szary, chyba z kamienia, z dużymi balkonami, cała fasada ozdobiona była rzeźbami mustangów, a po zmroku na rogach balkonów (zamiast jakiś lampek) w ozdobych rzeźbach zapalały się pochodnie mówię Wam, czad
kurcze jaki sen

a mnie się mąz pytał co mi się sniło, bo podobno sie smiałam przez sen (aż go obudziłam) niestety nie pamietam

Stary 2010-03-28, 18:34   #2114
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Mnie się zaś śniło, że tż zamieszkał z inną

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:35   #2115
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mnie się zaś śniło, że tż zamieszkał z inną
oooo oby to nie był sen z piatku na sobotę z 2 w nocy bo te podobno sie sprawdzają

Stary 2010-03-28, 18:39   #2116
martucha84
Zakorzenienie

anika222 ja uwielbiam pomarancze zolcie i wszytkie energetyczne kolory wiec bym zostawila... ale jak ci sie znudzill. to moze kawa z mlekiem.. taki jasny bez.. spokojne... szczegolnie ze masz jedno okno... odrazu ci moie ze rewelacyjny salon ma nasza Rybulka jest malutki a swiety i wlasnie ma 1 okno.. ale zrobila go na jasno bezowo (chyba z tego co pamietam.. - tak mi sie kojarzy ) i jest tak kawa z mlekiem.. tak przytulnie i spokojnie
wiec moze ona pomoze

twin--maid gratlulacje ale uczta

gold-fish dziekuje... moj tz do teraz tez zwykle wolal zeby umyc plecy albo przyniesc cos co zapomnial.. dlatego niespodziewalam sie
a co do twojego bycia obok tz.. to tak troch smutno... pogadajcie ze soba.. nieoddalajcie sie.. bo jak teraz to zawalicie to bedzie gorzej..

ktosia tesciowa niezla... co ja to interesuje.. ehs... te tesciowe...

ddaaiissyy dziekuje charatker mam.. jak mi cos niepasuje mowie odrazu.. jestem szczera do bolu i czasem przez to wydaje sie ze wredna.. no ale... wole to niz siedziec cicho i sie niedzywac... ale jestem tez slaba kobietka placze na filmach, mam doly i uwielbiam byc rozpieszczana.. wiec nie jestem tylko silna charakterna baba

Katunia gratuluje rozwijajacej sie wzorowo fasolki trzymam kciuki

nie pozlismy do kina bo nic nas niezaciekawilo.. niby nostalgia aniola jest ale jhmm poszlismy na spacer... lapac slonce i na szarlotke z lodami pychaaaa
Stary 2010-03-28, 18:41   #2117
kliwia
Zakorzenienie

Wlasnie worcilam z poznania
spoko byl;D na tym egzaminie nie bylo zle, za 2 miesiace sie okaze czy zdalam czy nie

Agatek irytuja mnie docinki z Twojej strony pod moim adresem, chyba nie dokonca rozumiem Twoj humor, albo masz jakis problem z moja osoba i ja o tym nie wiem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:48   #2118
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Kliwia, na pewno bedzie dobrze! Skoro czujesz ze nie było zle, to z pewnoscia zdasz w cuglach
Fajowsko, ze jest wiecej Was kobietki co lubicie tradycje - bo ja juz myslalam, że ze mna cos nei tak, ale nie chcialam dać uwiesc sie modzie.

Ogladałyscie dziewczynki Milionerów? Troszke mi sie to wyrezyserowane wydawalo, ale wazne ze wreszcie ktos wygrał

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2010-03-28, 18:50   #2119
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny jak zrobic sobie dziurki w pasku skórzanym , tzn czym najlepiej musze sobie zrobic chyba ze dwie, bo mi spodnie spadają od początku roku schudłam 5 kg (dodam, ze sie nie odchudzam a wrecz przeciwnie, podjadam słodycze jak szalona) dzis załozyłam spodnie, które były dobre na mnie bez paska a teraz zdejmuje je bez rozpinania ech....

Poza tym strasznie mnie biust boli we wtorek mam dostać @

ide się zbierac do znajomych na TzG

katunia zyczę powrotu do zdrowia

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:

Ogladałyscie dziewczynki Milionerów? Troszke mi sie to wyrezyserowane wydawalo, ale wazne ze wreszcie ktos wygrał
nie . a to dziś był ten odcinek?? uuu szkoda, ze nie widziałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 18:51   #2120
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
spoko byl;D na tym egzaminie nie bylo zle, za 2 miesiace sie okaze czy zdalam czy nie

Agatek irytuja mnie docinki z Twojej strony pod moim adresem, chyba nie dokonca rozumiem Twoj humor, albo masz jakis problem z moja osoba i ja o tym nie wiem
eee nie wiem o co kaman nie docinam nikomu, ani nie mam problemu z nikim. Jak już, to tylko mam problem sama ze sobą

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:53   #2121
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Kliwia, na pewno bedzie dobrze! Skoro czujesz ze nie było zle, to z pewnoscia zdasz w cuglach
Fajowsko, ze jest wiecej Was kobietki co lubicie tradycje - bo ja juz myslalam, że ze mna cos nei tak, ale nie chcialam dać uwiesc sie modzie.
a o jaką tradycję i mode chodzi bo chyba coś przeoczyłam...
Cytat:
eee nie wiem o co kaman nie docinam nikomu, ani nie mam problemu z nikim. Jak już, to tylko mam problem sama ze sobą
Stary 2010-03-28, 18:54   #2122
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
oooo oby to nie był sen z piatku na sobotę z 2 w nocy bo te podobno sie sprawdzają
Z wczoraj na dzisiaj był Ale mnie często męczą sny, gdzie tż znika, z inna odchodzi, albo nie da się z nim skontaktować
nie wiem czemu

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:55   #2123
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zdasz napewno
Cytat:
ogladalam wrocilismy ze spaceru i lecialo.. niewidzialam pcozatku ale pytania mial proste a te za milion... o instrument czeslawa..

Cytat:
dziewczyny jak zrobic sobie dziurki w pasku skórzanym , tzn czym najlepiej
rozgrzej malego (cienkiego) gwozdzia na ogniu (gazowce jak masz na gaz albo zapalniczka) ale gwozdzia trzymaj czyms bo bedzie goracy (szczypcami kombinerkami) i goracym gwozdziem pojdzie jak splatka...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-03-28 o 19:31
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:58   #2124
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Maja o meble
jestesmy na etapie wybeirania, ja wolę klasykę a moj mąż najchetniej by chciał kuchnie laboratorium, ale go urobiłam
Te ultra nowoczesne modne teraz, a za kilka lat beda juz nowe trendy.
Troszke nizej są linki tego co mam na oku i radziłam sie dziewczyn co o nich sadza. Wsrod moich kolezanek, jestem jedyna, ktora woli taki styl

Pewnie powtórki milionerów beda albo w sieci sobie obejrzycie

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2010-03-28, 20:19   #2125
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

heloł
Właśnie wróciliśmy z chrzcin. Malutka słodziutka, wynosiłam się ją
Ale przejadłam się jak cholera, ale jedzonko było pyszne, ze też głupia musiałam tyle zjeść

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
My to samo, idziemy w gości i upiekę tylko mazurka i schab, zrobimy może jakąś sałatkę i wsio.

Cytat:
POPIERAM takze zabcie Zwlaszcza, ze swieta za pasem Buzi buzi i koniec dymow
Fajnie, ze mnie rozumiesz, dla niektorych to dziwne ze stara baba i ciagnie mnie do rodzicow, ale cóż - więzy krwi Sila wyzsza Postępy jednak u siebie widze, jak pisałam wczesniej, już 2 weekend w Krk siedze
Dzis nawet skoczylismy do Kalwarii poogladac meble do kuchni i przekonałam sie, że to czego chciałam, jest własnie tym !
Cos w tym stylu

Mąż troszke kręci nosem, ale mysle ze go przekonałam.
Gorzej z salonem.. ja chcę klasyke, on niekoniecznie. Ale wg mnie nie mozna zrobic klasycznej kuchni i salonu modern bo troszke sie to gryzie

Anika jesli chodzi o kolory to według mnie zdecydowanie jest za ciemno u Was, zwłaszcza jak mowisz, ze okno i pokoj niezbyt duzy.
Rozjaśniłabym go jakims jasniutkim beżem, wanilią ale nie ten pomarańcz. Fajnie Wasze zdjecia slubne w ciemnych ramach komponowałyby się na jasnej powierzchni.

Martucha
a ja myslalam ze prawie wszystkie kobietki to romantyczki Chcialabym miec Twoj charakter Czasem płacze nawet na M jak miłość
Goldi bardzo lubie takie wieczorki jak Ty Piwko albo winko przed spaniem Cos fajnego Czy to juz powinno się leczyc hihi Taniec brzucha baaaaaaaaaaardzo Ci polecam, cos wspaniałego. Nabiera sie lekkosci i takiego powabu. Ma się wrazenie że jesteś jeszcze bardziej kobieca Naprawde spróbuj jak masz okazje.

Ja wziełam sie za A6W ale niestety po 21 dniu znudziło mi sie, troszke zła na siebie jestem, bo naprawde czułam duuuuza porpawe. Moze po tygodniowej przerwie znów do cwiczeń wróce

mika ostrzegam przed korkami w Krk, zaczynaja rozgrzebywac rondo kraka ! Dramat
Daisy widzę, że u Ciebie lepiej. Super, bardzo się cieszę, pomału małymi kroczkami i odnajdziesz się. Ja bym zmieniła pracę, nawet jakby mniej płacili, ale miałabyś czas oswoić się z nowym miejscem, no i spędzać więcej czasu z TZ-tem.
I meble super - też mi się nie podobają kuchnie nowoczesne, kojarzą mi się z laboratorium. Ja bym w ogóle chciała mieć drewniany domek, w stylu retro z dużą ilością drewna, drewnianym sufitem z okienicmi itd.

Kurczę nie ogladałam milionerów, idę poszukać może da się gdzieś z netu ściągnąć

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:31   #2126
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

kliwia - dzieki za wpis

Musze nadrobic co piszecie...ale teraz ide spac...ostatnio padam bardzo wczesnie.
Buzki dla was na dobranoc
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:44   #2127
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Madzia Slumdog mi się bardzo podobał, a poem przeczytałam książkę - jest duuuużo lepsza. Właściwie to nic się nie zgadza z niej z filmem - oprócz motywu wygranej w Milionerach. W niej główny bohater nie jest taki pozytywny jednoznacznie.
Vikas Swarup - Kto wygra miliard, choć ja kupiłam w wersji takiej klik

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:54   #2128
india83
Zakorzenienie

Cytat:
[B]
na co??
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
na jaki film?

:
Wyspa Tajemnic - zakrecony jak ktoras z Was obejrzy możemy podyskutowac
Stary 2010-03-28, 21:44   #2129
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wróciłam od znajomych, najadałam się jajek w czekoladzie znowu mi przesłodko hehe

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

rozgrzej malego (cienkiego) gwozdzia na ogniu (gazowce jak masz na gaz albo zapalniczka) ale gwozdzia trzymaj czyms bo bedzie goracy (szczypcami kombinerkami) i goracym gwozdziem pojdzie jak splatka...
ooo dzięki napewno wypróbuję ten sposób

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Madzia Slumdog mi się bardzo podobał, a poem przeczytałam książkę - jest duuuużo lepsza. Właściwie to nic się nie zgadza z niej z filmem - oprócz motywu wygranej w Milionerach. W niej główny bohater nie jest taki pozytywny jednoznacznie.
Vikas Swarup - Kto wygra miliard, choć ja kupiłam w wersji takiej klik
Film mi sie tez bardzo podoba, zaraz idę oglądac druga część (bo do obiadu tylko połowę zobaczylismy) my tak zwykle filmy na pół dzielimy hehe

Stary 2010-03-28, 23:02   #2130
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Kwiatuszki Ja właśnie pół godziny temu wróciłam z pracy i muszę Was nadrobić, bo jutro zakupy mnie od rana czekają więc nie będzie czasu.

atomufka racja, jak już brać kredyt to wiedzieć na co. Choć zauważyłam ostatnio (wiem po sobie), że kiedys ludzi cieszyli się jak dostali dwupokojowe m i w w tych dwóch pokojach to byli rodzice i czwórka dzieci się wychowała. A teraz im więcej tym lepiej. Ja sana chciałąm kiedyś tylko 2pokoje, ale mama mnie namówiła, żeby wziąć 3, no i teraz mam 4
Ile macie pokoi na tych 80m2?

Scio nie czytaj w necie o pco, bo się idzie zalamać. A i tak wszystko zależy od wielu czynników, nikt nie jest taki sam, nawet nie możesz porównywać wyników z kimś innym, bo jednym ten lek pomaga a innym nie. A masz już jakieś leczenie? Ja się muszę wybrać do endo, ale w końcu muszę kartę nfz wyrobić, bo jeszcze nie zdażyłam

martucha84 wiem o co Ci chodzi Kto jak kto, ale teraz po tym szukaniu mojej kabiny to mogę z kabin magisterkę pisaćGratki za rocznicę

klion78 bank przelał pieniądze przed zobaczeniem aktu notarialnego?? U nas by to nie przeszło.

mikakrolikowa nie, przez ostatnie dwie środy akurat byłam w pracy. Ale w tę środę mam wolne to się napatrzę na zaś A przynajmniej nadrobię. A teraz już się zaczynają odcinki na żywo?

stokrotka24 no ja też od czasu do czasu przeglądam jeszcze mieskzania u mnie i albo są te stare oferty, albo nowe o wiele droższe (ale też lepsze warunki). Sama się sobie dziwię, że mieszkam już 2miesiące na swoim a dalej oglądam ogłoszenia na necie, jakbym szukała akceptacji, że zrobiłam dobrze, że cena konkurencyjna. Ale ja tak zawsze mam Hmmm kąpiel pierwsza a łazience, mam nadzieję, że w środę, no chyba że w czwartek jak będzie musiało coś tam jeszcze przeschnąć A kuchnię montują nam w połowie kwietnia gdzieś.
A i u nas też grad padał nawet 2razy.

iwka28 no dziś się wyspałam w końcu. I dzisiejszej nocy też się wyspię, bo jutro na 14 i jak wyszedł sernik?

Madzialenka ja nie robię nic, bo nie mam kuchni (a chciałabym bardzo już cośu gotować, albo upiec, bo to już drugi miesiac bez gotowania). Pójdziemy do rodziców jednych i drugich to ich objemy ze wszystkiego

Justyna wesele w 1dzień? O takim jeszcze nie słyszałam, jak coś to w drugi dzień świąt. No, ale dzień dobry jak każdy Fajnie goście sobie pojedzą, nie muszą stać przy garach

anika222 zmiencie kolor może na inny, zielony?

twin-maid gratuluję rocznicy my w sierpniu będziemy świętować 10 Choć znamy sięod urodzenia Życz tż powodzenia na obronie

gold-fish no to bierzcie to mieszkanie i już

ddaaiissyy ja też robię w takim stylu kuchnię, choćnie wiem czy mi się uda, ale meble na pewno w takim stylu zresztą salon też. bo z kuchni widać salon i odwrotnie więc tżmi nie pasowało połączyć tego z nowoczesnością. No i przedpokój tez muszę utrzymać w tym stylu.

Katunia fajnie, że się odezwałaś. Super, że wszystko z dzidzią w porządku

Uciekam dobrej nocki

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości