|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
No to ja zrobiłam w poniedziałek drugie podejście do ćwiczeń
![]() Bum bum mnie zmasakrowało, wczoraj bolały mnie wszystkie mięśnie i nie ćwiczyłam, dzisiaj bolą nadal ale już będę ćwiczyć. Mam nadzieję że tym razem wytrwam. A myślicie że po 2 tygodniach będzie widać efekty? Bo tylko tyle czasu mam, później wyjeżdżam na urlop i chciałabym się pokazać w bikini bez wstydu :P
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
ja zaczynam dzisiaj 2 tydzień czyli sclupt
![]() ![]() Wytrwałości ! ![]() ![]()
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny !
ściągnęłam filmiki i zamierzam od dziś ćwiczyć, tylko.. pomożecie mi z wyborem programu ? ![]() mam duużą pupę (tak jak J. Lopez albo Beyonce) i lubię swój rozmiar, bo traktuję to jako atut (zwłaszcza, że jestem płaska jak deska u góry, więc przynajmniej niżej można oko zawiesić ;p), bo w dobrze dopasowanych spodniach wygląda super. no ale dżinsy ją podnoszą, a normalnie (np. w dresowych spodniach bądź sukienkach) to ona jest jak grube rozpłaszczone naleśniki ![]() ![]() dlatego waham się między LIFT & SHAPE a SLIM & LIFT. SLIM & LIFT o tyle mi się podoba, że miałabym okazję chyba schudnąć trochę w udach i przede wszystkim obszarze nad pupą (boczki itd., bo tam mi się też trochę nagromadziło ;D), ale zaś boję się, że pupa mi zmaleje, a kości biodrowe mam szerokie, więc byłabym taka niby szeroka, ale z małą pupką ![]() a w LIFT & SHAPE jak patrzę na rysunek tej pupy, to w ogóle mnie przeraża, bo jestem zupełnym przeciwieństwem takiej pupy, więc nie wiem czy to dla mnie, ale uniesienie i wyrzeźbienie, to chyba to czego mi potrzeba ;p ale zaś to chyba program dla małych, płaskich, wąskich pup, a moja nie jest ani mała, ani wąska.. ino duża, nieuniesiona trzęsąca się galaretka ![]() pomóżcie ![]()
#2105 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Agnesia_;21789474]hej Dziewczyny !
ściągnęłam filmiki i zamierzam od dziś ćwiczyć, tylko.. pomożecie mi z wyborem programu ? ![]() mam duużą pupę (tak jak J. Lopez albo Beyonce) i lubię swój rozmiar, bo traktuję to jako atut (zwłaszcza, że jestem płaska jak deska u góry, więc przynajmniej niżej można oko zawiesić ;p), bo w dobrze dopasowanych spodniach wygląda super. no ale dżinsy ją podnoszą, a normalnie (np. w dresowych spodniach bądź sukienkach) to ona jest jak grube rozpłaszczone naleśniki ![]() ![]() dlatego waham się między LIFT & SHAPE a SLIM & LIFT. SLIM & LIFT o tyle mi się podoba, że miałabym okazję chyba schudnąć trochę w udach i przede wszystkim obszarze nad pupą (boczki itd., bo tam mi się też trochę nagromadziło ;D), ale zaś boję się, że pupa mi zmaleje, a kości biodrowe mam szerokie, więc byłabym taka niby szeroka, ale z małą pupką ![]() wiesz co moze zrób tak jak ja , mam podobne proporcje : duzy zadek i udka tez niczego sobie, "świninki - oponki" na bokach też sa i to nawet nawet ( mam zdiecie świeżo zrobione ale nie pokaze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- dzisiaj przedemna cardio i bum bum ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
przede mna też, ale siedze jeszcze w pracy i już nie mogę się doczekac kiedy zrobie
![]() ![]()
#2109 |
Raczkowanie
|
dziś jestem po 2 dniu, musiałam zacząć jeszcze raz, bo tydzień temu ledwo chodziłam.
Ten sclupt bardzo mi się spodobał. Myślicie że można go robić codziennie? BO przy bum bum jestem cała mokra i kolana mnie bolą a to jest spokojniejsze i czuję zę pracują mi głównie pośladki. Chyba nie zaszkodzi. W każdym razie nie może być gorzej. Lepiej ćwiczyc coś niż nic. MAm taką nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przynajmniej tak na oko ![]() ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ale koniec użalania, bo przez całe swoje życie komplementy zbierałam właśnie głównie na temat pupy (oczywiście widząc ją fajnie wyeksponowaną w spodniach, bo jakby ludzie zobaczyli rozstępy, cellulit i brak jędrności i to, że jednak jest płaska, to by zwątpili, no poza TŻ, który i tak ją uwielbia <lol2>), więc postanowiłam wziąć się ostro za nią, skoro chociaż z niej jeszcze mogę coś wycisnąć ![]() no to dziś zaczynam dzień 1 i oficjalnie się do Was przyłączam ![]()
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj mam dzien wolny (3 dzien i w planie ze wolny) ale chyba zrobie sobie bum buma bo mam ochotę a zaszkodzic nie zaszkodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na urlop zabralam ze soba cięzarki ![]() ![]() ![]() ![]() Po powrocie zmierzyłam się i .... o dziwo nic mi nie przybyło a wręcz jeszcze ubyło po 1 cm!!! Wszędzie oprócz ramion ![]() ![]() ![]() ![]() No ale teraz koniec wakacji i ruszyłam wczoraj po mału do ćwiczeń i na początek zrobiłam se Tummy Tuck a dzisiaj zrobie SCulpta i może jeszcze coś a od poniedziałku już regularne ćwiczenia i musiała bym cofnąć się od początku 4 programu ponieważ miałam 2 tygodniową przerwe (a już byłam po 7 tygodniu). Aha i chciałam tylko dodać że będąc na wakacjach czy na plaży czy nie, nie świadomie wręcz gapiłam się na wszystkie tylki ![]()
moje filcowanki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403504 mój blog: http://filcowankioksanki.blogspo t.com/ moje fotosy: tu Edytowane przez Niniczka Czas edycji: 2010-09-01 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, a czy przy tych cwiczeniach mozna tez zgubic tluszczyk z posladkow cyz one tylko rzezbia? tak sie zastanawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Agnesia_ i jak? Ja tez dzisiaj zaczęłam, ale jakoś mi się to nie podoba. Insanity podobało mi sie bardziej na początku. Po Insanity czułam wszytsko od stóp do samej głowy i byłam caaała mokra, wiedziałam, ze spalam tłuszcz, a tutaj czuję tylko nogi i nie jestem tak mokra. No nic. Spróbuję jezszcze jutro i zdecyduję czy kontynuować
![]() Wróciłabym do Insanity, ale troszkę mi się znudziło, poza tym dostaję opieprz za skakanie :/
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
dzień drugi zaliczony
![]() ![]() ![]()
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sclupt zaliczony ! wiedziałam, że mam słabe ręce/ramiona ale , że aż tak ? jest nad czym pracować :d rano pewnie ręki do góry nie podniosę ![]() a jak się wyśpię to zaczynam dzień drugi drugiego tygodnia i lecę z cardio i h&t ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- no ja włąsnie wczoraj zaliczyłam 3 dzień ćwiczeń cardio i bum bum, ten zestaw m,nie rozwalił, starośc nie radość, ale jakoś z małymi luzami dałam rade. jeszcze 27 dni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Mi zostały już tylko dwa dni
![]() ![]() P.S. dziś mnie Tż prawie z łóżka zrzucił marudząc że moje brazylijskie pośladki za dużo miejsca zajmują na łóżku ![]() ![]() ![]()
#2121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hahahahahaha Ok. Pasujecie do siebie ![]() ![]() Eeeej...faktycznie. Zostało jeszcze tylko dzisiaj i jutro ![]() A późnieeeej...hmm...w sobotę chyba zrobię sobie luz, a w niedzielę przymiarkę do Turbo Fire...bo zacząć chcę w poniedziałek, żeby iść zgodnie z harmonogramem i nie pilnować "który to dzisiaj dzień" ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i znów zmieniam koncepcje - może 10 minut workout... ale to chyba za mało ćwiczeń ;d
![]() |
#2123 | ||
Raczkowanie
|
jeszcze dwa dni i koniec tej serii
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() a tydzień przerwy..mh..raz chcę troszkę odpocząć a dwa @ więc i tak ciężko byłoby z ćwiczeniami!! no ale tak całkiem nie będę leniuchowała!! przez ten tydzień stepper+ legmagik pójdą w ruch!! a później (najprawdopodobniej) zrobię program nr3 i dopiero po nim slim in 6 (??) i znów BBL (tzn takie mam plany ale co z nich wyjdzie....) ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
ja mialam 2 dni przerwy...
![]() nno ale zawzielam sie i skoncze! a jak ![]() ![]() ![]() a dziewczyny czy ta gume z h&t da sie dostac w tesco na ten przyklad? chcialabym ja miec na juz, tak szczerze powiedziawszy.. jeszcze tylko musze przejsc na rozsadna dietke i juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Rozeznanie
|
Zazdroszcze TŻta :P
![]() Joł Dziewczynki naoglądałam sie i naczytałam i chciałabym wypróbować.. macie dostępne linki/kalendarz ? Chciałabym ujędrnić i podnieść pośladki bez straty cm, ale za to stracić troszke w boczkach.. co poradzicie ? ![]()
#2126 |
Raczkowanie
|
i ja też po drugim dniu ćwiczeń
![]() lubię Bum Bum (choć wylałam hektolitry potu ![]() pamiętam, że już kieeedyś miałam pościągane jakieś ćwiczenia opierające się na tańcu i co ? tak kaleczyłam ruchy, że nawet po iluś tam ćwiczeniach nadal nie przypominało to tańca, więc jak dziś odpaliłam Cardio Axe to się załamałam, bo wiem, że już pewnie do końca 4 tygodnia tego nie opanuję ![]()
Edytowane przez Agnesia_ Czas edycji: 2010-09-02 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Raczkowanie
|
Niniczka jak ja się cieszę ,że jesteś!! Ja też zaczęłam ćwiczyć od nowa. Chcę ćwiczyć całą jesień i zimę i moje ciało będzie ...boskie hiiiiiiii
![]() Mam troszkę problemów zdrowotnych , ale i to pokonam i do ...dzieła! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Raczkowanie
|
Mam takie samo pytanie co nostradama !! Dziewczynki pomożcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
miałam taki sam dylemat jak wy
![]() ![]() dzisiaj miało być cardio i h&t a jest łózko leki i okropne samopoczucie ![]() ![]() Dziewczyny , tak w ogóle jak wasze wymiary waga itp ? nie chwalicie się ostatnio ! ![]()
![]() |
#2130 |
Raczkowanie
|
@na dzięki wielkie za odpowiedź, ale masz może jakąś rozpiskę tego programu?? Byłabym bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.