Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 10:44   #2101
rubi11
Raczkowanie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

No to ja zrobiłam w poniedziałek drugie podejście do ćwiczeń
Bum bum mnie zmasakrowało, wczoraj bolały mnie wszystkie mięśnie i nie ćwiczyłam, dzisiaj bolą nadal ale już będę ćwiczyć.
Mam nadzieję że tym razem wytrwam.
A myślicie że po 2 tygodniach będzie widać efekty? Bo tylko tyle czasu mam, później wyjeżdżam na urlop i chciałabym się pokazać w bikini bez wstydu :P
rubi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 10:55   #2102
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez rubi11 Pokaż wiadomość
A myślicie że po 2 tygodniach będzie widać efekty? Bo tylko tyle czasu mam, później wyjeżdżam na urlop i chciałabym się pokazać w bikini bez wstydu :P
zobaczysz zobaczysz, napewno choć trochę nogi i tyłeczek się ujędrnią

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:04   #2103
@na
Zakorzenienie

ja zaczynam dzisiaj 2 tydzień czyli sclupt wieczorem go zrobię jak zwykle a mierzenie ważenie itp zrobię dopiero za ok 1,5 tyg po @ .
Wytrwałości !

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:25   #2104
Agnesia_
Raczkowanie

hej Dziewczyny !

ściągnęłam filmiki i zamierzam od dziś ćwiczyć, tylko.. pomożecie mi z wyborem programu ?

mam duużą pupę (tak jak J. Lopez albo Beyonce) i lubię swój rozmiar, bo traktuję to jako atut (zwłaszcza, że jestem płaska jak deska u góry, więc przynajmniej niżej można oko zawiesić ;p), bo w dobrze dopasowanych spodniach wygląda super. no ale dżinsy ją podnoszą, a normalnie (np. w dresowych spodniach bądź sukienkach) to ona jest jak grube rozpłaszczone naleśniki dlatego chciałabym, żeby była mocno uniesiona, jędrna (i żeby cellulit znikł, i żeby w ogóle spadającą gwiazdkę z nieba dostać )

dlatego waham się między LIFT & SHAPE a SLIM & LIFT.

SLIM & LIFT o tyle mi się podoba, że miałabym okazję chyba schudnąć trochę w udach i przede wszystkim obszarze nad pupą (boczki itd., bo tam mi się też trochę nagromadziło ;D), ale zaś boję się, że pupa mi zmaleje, a kości biodrowe mam szerokie, więc byłabym taka niby szeroka, ale z małą pupką

a w LIFT & SHAPE jak patrzę na rysunek tej pupy, to w ogóle mnie przeraża, bo jestem zupełnym przeciwieństwem takiej pupy, więc nie wiem czy to dla mnie, ale uniesienie i wyrzeźbienie, to chyba to czego mi potrzeba ;p ale zaś to chyba program dla małych, płaskich, wąskich pup, a moja nie jest ani mała, ani wąska.. ino duża, nieuniesiona trzęsąca się galaretka

pomóżcie

Agnesia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 11:57   #2105
violetta1975
Raczkowanie

[QUOTE=Agnesia_;21789474]hej Dziewczyny !

ściągnęłam filmiki i zamierzam od dziś ćwiczyć, tylko.. pomożecie mi z wyborem programu ?

mam duużą pupę (tak jak J. Lopez albo Beyonce) i lubię swój rozmiar, bo traktuję to jako atut (zwłaszcza, że jestem płaska jak deska u góry, więc przynajmniej niżej można oko zawiesić ;p), bo w dobrze dopasowanych spodniach wygląda super. no ale dżinsy ją podnoszą, a normalnie (np. w dresowych spodniach bądź sukienkach) to ona jest jak grube rozpłaszczone naleśniki dlatego chciałabym, żeby była mocno uniesiona, jędrna (i żeby cellulit znikł, i żeby w ogóle spadającą gwiazdkę z nieba dostać )

SLIM & LIFT o tyle mi się podoba, że miałabym okazję chyba schudnąć trochę w udach i przede wszystkim obszarze nad pupą (boczki itd., bo tam mi się też trochę nagromadziło ;D), ale zaś boję się, że pupa mi zmaleje, a kości biodrowe mam szerokie, więc byłabym taka niby szeroka, ale z małą pupką

wiesz co moze zrób tak jak ja , mam podobne proporcje : duzy zadek i udka tez niczego sobie, "świninki - oponki" na bokach też sa i to nawet nawet ( mam zdiecie świeżo zrobione ale nie pokaze , dopiero za miesiąc bedzie prezentacja ) ja od poniedziałku robie program slim &lift stwierdziłam że troszke podciągnę tyłek ku niebiosom i wyszczuple boczki oraz udka a potem może zrobie jakiś mały programik na rzezbienie. wychodze z zalożenia że lepsza pupka troszkę mniejsza ale wysoko niz wyrzezbiona nisko
violetta1975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 12:39   #2106
Agnesia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez violetta1975 Pokaż wiadomość
wiesz co moze zrób tak jak ja , mam podobne proporcje : duzy zadek i udka tez niczego sobie, "świninki - oponki" na bokach też sa i to nawet nawet ( mam zdiecie świeżo zrobione ale nie pokaze , dopiero za miesiąc bedzie prezentacja ) ja od poniedziałku robie program slim &lift stwierdziłam że troszke podciągnę tyłek ku niebiosom i wyszczuple boczki oraz udka a potem może zrobie jakiś mały programik na rzezbienie. wychodze z zalożenia że lepsza pupka troszkę mniejsza ale wysoko niz wyrzezbiona nisko
ok, pójdę za Twoją radą.. zwłaszcza, że mam nadzieję, że przez miesiąc chyba nie zgubię w niej nie wiadomo ile cm przez to 'slim'

Stary 2010-09-01, 13:17   #2107
violetta1975
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnesia_ Pokaż wiadomość
ok, pójdę za Twoją radą.. zwłaszcza, że mam nadzieję, że przez miesiąc chyba nie zgubię w niej nie wiadomo ile cm przez to 'slim'
wyszłam własnie z tego samego załozenia no ale obadamy za miesiąc

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

dzisiaj przedemna cardio i bum bum ale trzeba zrobic bo
Stary 2010-09-01, 13:20   #2108
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez violetta1975 Pokaż wiadomość
dzisiaj przedemna cardio i bum bum ale trzeba zrobic bo
przede mna też, ale siedze jeszcze w pracy i już nie mogę się doczekac kiedy zrobie normalnie od rana o tym myśle coś mi się poprzestawiało w łebku ?

Marianek i Rysiu
Stary 2010-09-01, 13:32   #2109
Marynia19
Raczkowanie

dziś jestem po 2 dniu, musiałam zacząć jeszcze raz, bo tydzień temu ledwo chodziłam.
Ten sclupt bardzo mi się spodobał. Myślicie że można go robić codziennie?
BO przy bum bum jestem cała mokra i kolana mnie bolą a to jest spokojniejsze i czuję zę pracują mi głównie pośladki.
Chyba nie zaszkodzi. W każdym razie nie może być gorzej. Lepiej ćwiczyc coś niż nic.
MAm taką nadzieję
Marynia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 13:49   #2110
venealin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnesia_ Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny !

a w LIFT & SHAPE jak patrzę na rysunek tej pupy, to w ogóle mnie przeraża, bo jestem zupełnym przeciwieństwem takiej pupy, więc nie wiem czy to dla mnie, ale uniesienie i wyrzeźbienie, to chyba to czego mi potrzeba ;p ale zaś to chyba program dla małych, płaskich, wąskich pup, a moja nie jest ani mała, ani wąska.. ino duża, nieuniesiona trzęsąca się galaretka

pomóżcie
Ja na podstawie tego co widzę powiem Ci, że nie ma co się bać tego spadku centymetrów z pupki przy s&l szczególnie jeśli dorzucisz sobie obciążenie na h&t. Nogi, boczki się wysmuklają, ale pupka jakoś nie traci na objętości (chyba, że planujesz dietkować, to już może być inaczej ).

Przynajmniej tak na oko . Jutro pomierzę
- niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie
- uczę się zdrowego odżywiania
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
venealin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 14:05   #2111
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chmurka28 Pokaż wiadomość
A ja zrobiłam sobie wolne wczoraj...ale dzisiaj i siedem następnych dni nie ma zmiłuj
Za to kupiłam sobie wczoraj obciążniki na nogi w Tesco w dodatku były po przecenie! Za dwa kilogramowe dałam tylko 6 złoty, więc pozytywnie
Ja myślicie można je używać w sculpt zamiast ciężarków na ręce?
Ja tak używam I ręce mi odpadają po tych kilogramowych:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 14:56   #2112
Agnesia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez venealin Pokaż wiadomość
Ja na podstawie tego co widzę powiem Ci, że nie ma co się bać tego spadku centymetrów z pupki przy s&l szczególnie jeśli dorzucisz sobie obciążenie na h&t. Nogi, boczki się wysmuklają, ale pupka jakoś nie traci na objętości (chyba, że planujesz dietkować, to już może być inaczej ).

Przynajmniej tak na oko . Jutro pomierzę
nad dietą myślę ciągle, bo teoretycznie mam 57kg/170cm, więc nie mam teoretycznie nadwagi, ale to się nie przekłada na wygląd.. jedynie ramiona mam chucherka, no i biustu brak, a od mostka w dół szeroka krowa. nie lubię u siebie tej dysproporcji, bo gdybym chociaż biust miała, to bym wiedziała, że jestem 'duża', ale proporcjonalna, a tak bluzki jak najmniejsze, a spodnie 40

no ale koniec użalania, bo przez całe swoje życie komplementy zbierałam właśnie głównie na temat pupy (oczywiście widząc ją fajnie wyeksponowaną w spodniach, bo jakby ludzie zobaczyli rozstępy, cellulit i brak jędrności i to, że jednak jest płaska, to by zwątpili, no poza TŻ, który i tak ją uwielbia <lol2>), więc postanowiłam wziąć się ostro za nią, skoro chociaż z niej jeszcze mogę coś wycisnąć

no to dziś zaczynam dzień 1 i oficjalnie się do Was przyłączam

Stary 2010-09-01, 16:07   #2113
littleangel
Raczkowanie

ja dzisiaj mam dzien wolny (3 dzien i w planie ze wolny) ale chyba zrobie sobie bum buma bo mam ochotę a zaszkodzic nie zaszkodzi
littleangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 17:38   #2114
Niniczka
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Niniczka GG do Niniczka Send a message via Skype™ to Niniczka

Cytat:
Napisane przez Baja35 Pokaż wiadomość
Wreszcie po wakacyjnej przerwie wracam!! Poprzednio ćwiczyłam slim&lift i efekty były nawet dobre. Bardziej wizualnie mój tyłek wyglądał lepiej!
Widzę bardzo dużo nowych dziewczyn , a gdzie moje ,,stare,, koleżanki???
Baja ja też wróciłam! Tylko miałam troche bieganiny przed szkołą
Na urlop zabralam ze soba cięzarki ale udało mi się poćwiczyć tylko raz w polowie pobytu ...a komu by się chciało na wakacjach zamiast na plaży leżeć i rozkoszować się chorwackimi widokami tracić czas na jakieś ćwiczenia
Po powrocie zmierzyłam się i .... o dziwo nic mi nie przybyło a wręcz jeszcze ubyło po 1 cm!!! Wszędzie oprócz ramion a tak dużo ćwiczyłam Sculpt! Na wakacjach oczywiście dbałam o posiłki i zdrowe odżywianie, w sumie to nie było trudne w Cro bo jedzenie tam super, bardzo zdrowe i wszystko świeże, mięsko, ryby, owoce morza przesmaczne, a pomidory mmmmmmmmmmm.... boski smak Do tego posiłki spożywane w knajpce na samej plaży, heh... szkoda że już się skonczyło Po mimo tego że co dziennie spożywałam piwo, nic nie poszło w boczki
No ale teraz koniec wakacji i ruszyłam wczoraj po mału do ćwiczeń i na początek zrobiłam se Tummy Tuck a dzisiaj zrobie SCulpta i może jeszcze coś a od poniedziałku już regularne ćwiczenia i musiała bym cofnąć się od początku 4 programu ponieważ miałam 2 tygodniową przerwe (a już byłam po 7 tygodniu).
Aha i chciałam tylko dodać że będąc na wakacjach czy na plaży czy nie, nie świadomie wręcz gapiłam się na wszystkie tylki
moje fotosy:
tu

Edytowane przez Niniczka
Czas edycji: 2010-09-01 o 17:39
Niniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 20:15   #2115
littleangel
Raczkowanie

dziewczyny, a czy przy tych cwiczeniach mozna tez zgubic tluszczyk z posladkow cyz one tylko rzezbia? tak sie zastanawiam...
littleangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 21:13   #2116
beatiska
Zakorzenienie

Agnesia_ i jak? Ja tez dzisiaj zaczęłam, ale jakoś mi się to nie podoba. Insanity podobało mi sie bardziej na początku. Po Insanity czułam wszytsko od stóp do samej głowy i byłam caaała mokra, wiedziałam, ze spalam tłuszcz, a tutaj czuję tylko nogi i nie jestem tak mokra. No nic. Spróbuję jezszcze jutro i zdecyduję czy kontynuować
Wróciłabym do Insanity, ale troszkę mi się znudziło, poza tym dostaję opieprz za skakanie :/
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 22:01   #2117
agus1315
Zakorzenienie

dzień drugi zaliczony ale połapać się w krokach i nadążyć za nimi w cardio axe to będzie mission impossible za to high&tight jest świetne
Stary 2010-09-01, 23:21   #2118
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
dzień drugi zaliczony ale połapać się w krokach i nadążyć za nimi w cardio axe to będzie mission impossible za to high&tight jest świetne
też tak mówiłam o cardio a teraz śmigam praktycznie razem z nimi
sclupt zaliczony ! wiedziałam, że mam słabe ręce/ramiona ale , że aż tak ? jest nad czym pracować :d rano pewnie ręki do góry nie podniosę
a jak się wyśpię to zaczynam dzień drugi drugiego tygodnia i lecę z cardio i h&t

*Ćwiczę*

Stary 2010-09-02, 08:23   #2119
violetta1975
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
chyba kazdy tak ma ale im dalej tym lepiej

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

no ja włąsnie wczoraj zaliczyłam 3 dzień ćwiczeń cardio i bum bum, ten zestaw m,nie rozwalił, starośc nie radość, ale jakoś z małymi luzami dałam rade. jeszcze 27 dni i będą efekty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 08:24   #2120
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Mi zostały już tylko dwa dni więc muszę intensywnie myśleć na co się dalej zdecyduję

P.S. dziś mnie Tż prawie z łóżka zrzucił marudząc że moje brazylijskie pośladki za dużo miejsca zajmują na łóżku heh gadałam mu i gadałam że je trenuje to mam za swoje

Marianek i Rysiu
Stary 2010-09-02, 11:39   #2121
venealin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Mi zostały już tylko dwa dni więc muszę intensywnie myśleć na co się dalej zdecyduję

P.S. dziś mnie Tż prawie z łóżka zrzucił marudząc że moje brazylijskie pośladki za dużo miejsca zajmują na łóżku heh gadałam mu i gadałam że je trenuje to mam za swoje

hahahahahaha
Ok. Pasujecie do siebie

Eeeej...faktycznie. Zostało jeszcze tylko dzisiaj i jutro

A późnieeeej...hmm...w sobotę chyba zrobię sobie luz, a w niedzielę przymiarkę do Turbo Fire...bo zacząć chcę w poniedziałek, żeby iść zgodnie z harmonogramem i nie pilnować "który to dzisiaj dzień" ehh zobaczymy co to będzie.
- niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie
- uczę się zdrowego odżywiania
- dbam o cerę
- PIJĘ DUŻO WODY
venealin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:32   #2122
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez venealin Pokaż wiadomość
Eeeej...faktycznie. Zostało jeszcze tylko dzisiaj i jutro

A późnieeeej...hmm...w sobotę chyba zrobię sobie luz, a w niedzielę przymiarkę do Turbo Fire...bo zacząć chcę w poniedziałek, żeby iść zgodnie z harmonogramem i nie pilnować "który to dzisiaj dzień" ehh zobaczymy co to będzie.
a ja właśnie nie wiem czy piatku nie przełoże na sb - w piątek do zawsze zakupy, sprzątanie itp...
i znów zmieniam koncepcje - może 10 minut workout... ale to chyba za mało ćwiczeń ;d

Marianek i Rysiu
Stary 2010-09-02, 14:04   #2123
kordylia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez littleangel Pokaż wiadomość
a to konczysz juz BBL? jak tak to jakie wyniki?
jeszcze dwa dni i koniec tej serii wyniki sprawdzę w niedzielę rano,nie wiem na ile będą wiarygodne bo jestem tuż przed @ no ale np na wadze minus 2kg

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
o koń•czysz? i robisz tydzień przerwy przed kolejnymi ćwiczeniami? tak właśnie mnie natchnęłaś, może to dobra myśl żeby dać mieśnią odpocząć... Bo ja żadko nawet jeden dzień przerwy w tygodniu robie chyba że z musu - pracocholizm
kończę,kończę!!! w sumie trwało to pięć tygodni a nie jak w rozpisce cztery no ale czasem zabrakło czasu lub chęci

a tydzień przerwy..mh..raz chcę troszkę odpocząć a dwa @ więc i tak ciężko byłoby z ćwiczeniami!! no ale tak całkiem nie będę leniuchowała!! przez ten tydzień stepper+ legmagik pójdą w ruch!!

a później (najprawdopodobniej) zrobię program nr3 i dopiero po nim slim in 6 (??) i znów BBL
(tzn takie mam plany ale co z nich wyjdzie....)

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:

: hahaha:nie nooo!!proszę!!ze śmiechu oplułam monitor!!
kordylia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 14:55   #2124
Ankalime
Zadomowienie

ja mialam 2 dni przerwy... zatrulam sie czyms i bylo mi oropnie niedobrze, dalej mnie muli...

nno ale zawzielam sie i skoncze! a jak dzisiaj zrobilam 2 dzien S&L . i juz wiem, ze uwielbiam cardio axe. jestem tak nieskoordynowana, tak kanciasta, tak nieudolna. ale jak tancze razem z nimi to mi sie micha cieszy za to high&tight... wiedzialam, ze miesnie moich nog sa w stanie umierajacym

a dziewczyny czy ta gume z h&t da sie dostac w tesco na ten przyklad? chcialabym ja miec na juz, tak szczerze powiedziawszy..
jeszcze tylko musze przejsc na rozsadna dietke i juz a czy robicie cos dodatkowego? czytalam, ze mowicie o osmiominutowkach etc. ale mam na mysli bieganie albo silownie czy tez plywanie.
Ankalime jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 14:57   #2125
nostradama
Rozeznanie

Zazdroszcze TŻta :P

Joł Dziewczynki naoglądałam sie i naczytałam i chciałabym wypróbować.. macie dostępne linki/kalendarz ? Chciałabym ujędrnić i podnieść pośladki bez straty cm, ale za to stracić troszke w boczkach.. co poradzicie ?

Leczę przebarwienia, leczę ząbki.

nostradama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 16:26   #2126
Agnesia_
Raczkowanie

i ja też po drugim dniu ćwiczeń

lubię Bum Bum (choć wylałam hektolitry potu ale w trakcie ćwiczeń bardziej czuję uda, niż pośladki, co mnie trochę martwi..) i High & Tight (choć pod koniec poślady paliły, ojjj paliły), bo przynajmniej potrafię to wykonać, za to na Cardio Axe czuję się jakbym traciła czas, jestem tak niezgrabna i mam tak nieskoordynowane ruchy jak słoń, więc ino się pałętam po podłodze wymachując jakoś śmiesznie kończynami starając się naśladować ich ;(

pamiętam, że już kieeedyś miałam pościągane jakieś ćwiczenia opierające się na tańcu i co ? tak kaleczyłam ruchy, że nawet po iluś tam ćwiczeniach nadal nie przypominało to tańca, więc jak dziś odpaliłam Cardio Axe to się załamałam, bo wiem, że już pewnie do końca 4 tygodnia tego nie opanuję

Edytowane przez Agnesia_
Czas edycji: 2010-09-02 o 16:29
Stary 2010-09-02, 18:41   #2127
Baja35
Raczkowanie

Niniczka jak ja się cieszę ,że jesteś!! Ja też zaczęłam ćwiczyć od nowa. Chcę ćwiczyć całą jesień i zimę i moje ciało będzie ...boskie hiiiiiiii
Mam troszkę problemów zdrowotnych , ale i to pokonam i do ...dzieła!
Baja35 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 18:47   #2128
deeestiiiny
Raczkowanie

Mam takie samo pytanie co nostradama !! Dziewczynki pomożcie .
deeestiiiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 18:53   #2129
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deeestiiiny Pokaż wiadomość
Mam takie samo pytanie co nostradama !! Dziewczynki pomożcie .
miałam taki sam dylemat jak wy wybrałam program 3 Slim&Lift . Po tygodniu ćwiczeń widzę jak na razie poprawe na brzuchu bo wydaje się mniejszy ale zobaczymy co będzie dalej
dzisiaj miało być cardio i h&t a jest łózko leki i okropne samopoczucie jakieś choróbsko mnie rozkłada i muszę zrobić dzień przerwy , mam nadzieję , że jutro będzie lepiej i będę mogła poćwiczyć

Dziewczyny , tak w ogóle jak wasze wymiary waga itp ? nie chwalicie się ostatnio !

*Ćwiczę*

Stary 2010-09-02, 19:02   #2130
deeestiiiny
Raczkowanie

@na dzięki wielkie za odpowiedź, ale masz może jakąś rozpiskę tego programu?? Byłabym bardzo wdzięczna
deeestiiiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości