|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
. Chociaż wczoraj bylo grzesznie :P.
|
|
#2102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
aliś, gratuluję postępów
Hm, a może ogólni rozejrzyj się czy gdzieś nie ma jakiejś pełnoziarnistej, ja na swoim zad***u znalazłam z sklepie ze zdrową żywnością![]() agnesuk, a którego Bambino? Bo mam ten z tlenkiem cynku (chyba ) i mnie okrutnie zapchał, używam go do stóp![]() dawaj potem foty spóniczki! Popodziwiam, bo ja się boję mini ![]() jagagaga, w sumie to ktoś pisał, że w trakcie odchudzania jeśli ma wielką ochotę na coś niedozwolonego, to zjada to. Inaczej zjadłby najpierw 10 substytutów a na koniec i tak tę wymarzoną, nieszczęsną pizzę. No w końcu nie możemy się tym wszystkim zadręczać... ![]() winyl i jak SB? Super jest, nie? ![]() I przepraszam Was za mój wczorajszy wybuch złego nastroju Dzisiaj jest lepiej, odchudzam się już całe 4 godziny, a podobno odchudzanie wyzwala endorfiny
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-02-05 o 13:16 |
|
|
|
#2104 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wróciłam od tż Dietowo całkiem nieźle, a dodatkowo obydwoje doszliśmy do wniosku że czas się ogarnąć bo wstyd na plażę będzie wyjść
|
||||||||
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
moooniaaaa
Ja body nosiłam ostatni raz jakieś 12 lat temu, na wf Nie wiem co mi wtedy odbiło, chyba chciałam być jak Jane Fonda z kaset.Właśnie wiem, że ta Lubella nie jest idealna, no ale zawsze lepsza od zwykłej mąki (znowu aż tak zła nie jest, sporo dziewczyn z SB pisało, że i tak jej używa), a najłatwiej ją znaleźć w sklepach. Bo w sumie ja np. nie piekę chlebów, jakichś zaawansowanych potraw mącznych, czasem naleśniki. Więc myślę, że aż tak bardzo nie trzeba się przejmować ![]() No, w Lidlu jest super makaron Combine z semoliny. Różne kształty, a kosztuje 2-3 złote Ale makaron z semoliny jest też w Biedronce No i ten ich pyszny brązowy ryż
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko nie mogę znaleźć książki w wersji elektronicznej (u mnie na zadupiu w jedynej księgarni to nie ma :P).
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ryż ostatnio się pojawił to wzięłam 2 opakowania,na zapas
|
|
|
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze poczatki![]() Cytat:
ja waze wiecej niz ty i nizsza jestem takze znowu az tak zle nie jest pare kg masz od niektorych z nas mniej a z budowa to roznie bywa- ale pomysl- moja kolezanka ma z 170 i wazyla 78kg w najwiekszym okresie....normalnie masakra! a teraz wazy 59kg dalo sie? dalo!
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc musze dac do krawcowej, jeszcze cos wymysle bo taka okazja ze nie moglam tego przegapic , tym bardziej ze potrzebowalam sukienki Cytat:
poczekam na zdjecie na kims ![]() mam fatalny humor, wszytsko jest do dupy dosłownie. Pozarlam sie z TZ, w sumie to nie pozarlam bo przeciez nie rozmawialismy dostalam wczoraj smsa od kumpla, duuzo starszy facet i ogolnie jak brat! fakt, czasem cos marudzil jaka to ja piekna jestem ale szybko ukrucilam takie teksty chlopa pol roku na oczy nie widzialam, nie mam z nim kontaktu i wczoraj napisal smsa, cos w stylu kiedy go odwiedze, i ze milosc przez telefon to fajne doswiadczenie nachlał się, naćpał, nie wiem. Mój TZ odczytal smsa, czego nie robi nigdy, może coś go drgnęlo, nie mam pojecia. pokazal mi telefon i juz sie nie odezwal.Czy to moja wina? nie chcial nic sluchac, jakbym zrobila cos złego. No cholera jasna nie mam sil. Roztsalismy sie przez takie zachowanie, dokladnie przez to. tak mnie to zabolalo ze nie wiem co zrobic. i zadna rozmowa nie wchodzi w gre bo ja go nie chce widziec. Nie wiem co zrobic, zeby wreszcie zrozumial pewne rzeczy. Tak mnie to zabolalo, mowie Wam...
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykły brązowy, ale tani bo 1.99 za 4 torebki. Dla mnie torebka wystarczy na dwa obiady, więc w ogóle taniocha wychodzi :P Cytat:
![]() A co do tż to ... Pomyśl, że Ty odczytujesz u niego takiego smsa, ufasz mu, tłumaczy że to tylko głupi sms,ale jednak w głowie pozostają różne myśli. Postaw się na jego miejscu. Chociaż z tego co piszesz nawet nie dał Ci nic powiedzieć, wytłumaczyć? |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) to też czuję się taka szczęśliwa i dumna, ze jestem taki twardziel![]() Jajecznicy na śniadanie nie zjadłam, bo w sumie jak zwlokłam się z łóżka to było południe, więc zrobiłam sobie makaron razowy z brokułami. Czy ten makaron taki prawdziwie razowy to nie wiem, skoro wy mówicie, że mąka Lubelli nie do końca. Kupiłam taki w Tesco i nie jest biały
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
obzeram sie plackami ziemniaczanymi, nie lubie tego
monia,ja chyba ogolnie mam duzy dystans do takich spraw, do zazdrosci. Nie rozmawial ze mna przez 2 godziny, nie zauwazal, odpychal. Nie wytrzymalam i wybieglam z domu, bylo jeszcze kilku znajomych u niego. Poszedl za mna, ale nie rozmawialismy cala droge. Napisal cos na gg. Zabolalo mnie to - że zwatpil we mnie. Ze to sie nigdy nie zmieni. Oczywiscie jak zwykle on swoje ja swoje. Ale jak mogl pomyslec, ze taki sms sam z siebie nie przychodzi, ze moze cos wyslalam? nic nie wymyslam, ranią mnie takie podejrzenia, nie jestesmy dziecmi, nie znamy sie kilka tygdni . jesli przesadzam to napisz, bo ja nie wiem co o tym myslec. Boje sie, ze na kazdym kroku to sie bedzie za nami ciagnelo, że kiedys go zdradzilam, nawet nie prosilam o wybaczenie, to on chcial ze mna byc mimo wszytsko
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tztowi nigdy nic nie zrobilam- nie krecilam z innym itd a jednak czasami tez ma takie odchyly ![]() za to on mi taki nr wykrecil i wybacz, ale wiem jak to strasznie boli i ile czasu sie o tym pamieta- nawet jak teraz jest ok to jednak rysa na sercu zostaje i to sie bedzie zawsze pamietalo trzeba cierpliwosci i wytlumaczyc spokojnie wszystko a nie sie obrazac....
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem ... Ze zdradą tak jest,że chociaż się wybaczy to się nie zapomni. I nigdy nie zaufa do końca. Dlatego nie dziwię się, że do głowy przyszły mu od razu podejrzenia i nie wierzy. Postaw się na jego miejscu. Ale z drugiej strony uważam,że w takiej sytuacji nie ma co się kłócić, obrażać i nie odzywać tylko wprost sobie wszystko powiedzieć i albo się wierzy albo nie. Chociaż może on potrzebuje kilku dni, ochłonie, przemyśli i w ogóle przeprosi,że zwątpił? A tak w ogóle to wydaje mi się,że on Cie strasznie kocha A ta złość to jakiś rodzaj walki, obrony bo boi się,że Ciebie straci. I może sam do końca nie wiedział jak na to zareagować. Na Twoim miejscu napisałabym mu smsa, całkowicie wyjaśniła sytuację, napisałabym wszystko co myślę i czekała na jego reakcję. Nie ma co się przekrzykiwać.
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
placki dzisiaj wyszly ble, duze i puchate. A tez lubie jak sa chrupiace. Ostatnio jemy z sosem czosnkowym, to pomysl zgapiony z pewnego pubu. Ale fajne połaczenie
dzisiaj nadrobie zaległości ukochanego serialu i wieczor spa a co oby sie nie opychac przed kompem ![]() dziewczyny, on zawsze byl chorobliwie zazdrosny. Sam mi przyznal, ze dziwi sie że z nim wytrzymalam. Wybaczyl mi, bo wie ze sam zawinil, ewidentnie do tego mnie pchnal swoim zachowaniem. To było chore. A zabolalo mnie to - ze ostatnie pół roku, jestem tak w porządku jak nigdy. A on nie wierzy Napisalam co mysle, jak zwykle sie nie zgadza. Nie obrażam się, tylko on znow odbiera moje smsy, nie wierzy, i jak opowiadamo jakims koledze cokolwiek, zlosci sie. Nie wytrzymam, jeśli znow taki bedzie. O to chodzi. odpuszczam juz, nie wiem czy jemu jest ciezko, nigdy nie mowi o uczuciach. Bedzie co bedzie. Ale dziekuje Wam
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-02-05 o 16:09 |
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, pomóżcie mi coś skomponować na obiad. Mam mięso mielone, paprykę, cebulę, jogurt nat., przyprawy. Ale nie wiem co z tego zrobić :P Żebym miała sos pieczarkowy albo pieczarki to podsmażyłabym mięsko z warzywami, ugotowała ryż i wymieszała wszystko z sosem. albo chociaż pomidory z puszki ... mam jednego,ale świeżego :P Nie mam dzisiaj weny :P |
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie pomoge z pomyslem na obiad bo kompletnie sie do tego nie nadaje
jutro wiem tylko, ze bede miala salatke i piers z kurczaka- ale szalenstwo
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
Może jakąś zapiekankę: mięso, makaron (ja makaroniara jestem i wszędzie chcę je wcisnąć), papryka cebulka zalać to sosem na bazie jogurtu, jajka i czosnku. A jak masz więcej tej papryki to możesz zrobić paprykę faszerowaną mięsem
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wezmę pod uwagę łódki paprykowe
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Mooooooonia
jak mi pomożecie przetrwac ten wieczór to będzie dobrze ![]() jedyne co mi przychodzi do głowy to faszerowana papryczka zapiekaa w piekarnikuchili con care (czy jak sie zwie) ale potrzebna czerwona fasola i pomidory kurcze nie wiem
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Papryka już w piekarniku :P
Ewelka, pewnie że pomożemy! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
Mniam, będzie pyszna. Ja już usmażyłam piersi do kebaba
Przed chwilą pierwszy raz zrobiłam 8min legs. Fajne te ćwiczenia, nie męczyłam sie (wiem, ze to tylko 8 minut ale ja mam zero kondycji). Za to przy 8 min buns poległam pod koniec, a to dlatego, że robiłam na twardej podłodze i bolały mnie kolana No i zmęczyłam się trochęMimo wszytko będę to ćwiczyć Wiecie, że jestem chyba na pierwszym wątku, który tak mnie mobilizuje, że w ogóle ruszam dupę do ćwiczeń. Wierzę, że razem czeka nas sukces Muszę też zakupić jakiś dobry balsam ujędrniający. Nie lubię takich bo mam staaarsznie suchą skórę, a mam wrażenie, że one słabo nawilżają. Czego używacie dziewczyny walczące z cellulitem i utratą jędrności
|
|
#2125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie kupiłam jednak spódniczki BŚ - no! taka postawa mi się podoba! koniec użalania się Ewelka - placki ziemniaczane! uwieeeeelbiam! kiedyś zrobię z cukinii, mało kaloryczne i zdrowe! Aliś - co do kremów z cellulitem ja używam z Avonu i balsam z Q10. zapiekana papryka, hmmm muszę spróbować!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-02-05 o 17:33 |
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Och, Ewelka, biedna, musisz z nim poważnie pogadać i powiedzieć mu, że Cię to bardzo boli, musi zrozumieć!
Edytowane przez Sunday Rose Czas edycji: 2011-02-06 o 12:05 |
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
i diete ch. strzelił.
ale wracam i walcze dalej! pamiętacie mnie jeszcze bo chyba z miesiąc mnie nie bylo, sesja,problemy z kompem i poza tym wstyd mi bylo |
|
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
no pewnie,że pamiętamy!
... zapomnij o tym co było i zacznij dzielnie od nową, nie poddajemy się! ![]()
|
#2129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak papryka? to mi sie z SB kojarzy, miesko i warzywka. A dalas moze ryz jeszcze czy nie? mniam. Musze kiedys zrobic Cytat:
zobaczymy, jak moj TZ sie teraz zachowa Cytat:
wazne ze wrocilas
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
Hej ;* jak zwykle dawno nie pisałam... ale sesja mnie męczy :/ jeszcze tylko jeden egzamin....
ogólnie mam mega doła i muszę się wyżalic powodów jest kilka:1. Oczywiście waga... od ponad miesiąca stoi w miejscu, a jestem na diecie. Nie wiem czym jest to spowodowane, ograniczam jedzenie, nie jadłam słodyczy itp. Jak zobaczyłam że jest tyle samo kg to taka byłam zła że zjadłam batona. ehhh... w sumie jeszcze tą wagę bym zniosła, ale nie nawidzę mojego brzucha. Jest oponka jak siedzę i boczki brzydko wystają ze spodni. Dodatkowo jest tak jakby cellulit... Wydaje mi się że po masażach bańką chińską jest trochę lepiej ale daleko mi do ideału... 2. Sesja... już nie mam siły się uczyc. W tamtym tygodniu całe noce zarywałam i się uczyłam, juz nie mam siły. Został mi jeden najgorszy egzamin, nie wiem jak to ogarnę... 3. Najgorsze... 2 miesiące temu rozstałam się z TŻ. Ja zerwałam, bo nie czułam się kochana w tym związku... jest mi strasznie ciężko, kocham go okropnie, ale nie mogę z nim byc. Przez ten czas nie mieliśmy kontaktu, w tamtym tygodniu napisałam do niego, cały dzień smsowaliśmy no i znowu cisza. Nie wiem po co to robię i katuję się... chciałabym o nim zapomniec ale nie mogę. Dodatkowo teraz cały świat o nim mówi. Codziennie mi się śni, rodzina o niego pyta... cały czas o nim myślę i się dołuję... zastrzelcie mnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Bo przecież jak schudniesz też będziesz się z nimi widywała, będą imprezy itd, nie zrezygnujesz z nich z tego powodu, że się odchudzasz
).
. A nogi to cellulit spory

. Może do czasu jak schudnę też będzie to body to sobie kupię i to będzie nasz wątkowy mundurek 

więc musze dac do krawcowej, jeszcze cos wymysle bo taka okazja ze nie moglam tego przegapic
dostalam wczoraj smsa od kumpla, duuzo starszy facet i ogolnie jak brat! fakt, czasem cos marudzil jaka to ja piekna jestem ale szybko ukrucilam takie teksty
chlopa pol roku na oczy nie widzialam, nie mam z nim kontaktu i wczoraj napisal smsa, cos w stylu kiedy go odwiedze, i ze milosc przez telefon to fajne doswiadczenie
. jesli przesadzam to napisz, bo ja nie wiem co o tym myslec. Boje sie, ze na kazdym kroku to sie bedzie za nami ciagnelo, że kiedys go zdradzilam, nawet nie prosilam o wybaczenie, to on chcial ze mna byc mimo wszytsko
trzeba cierpliwosci i wytlumaczyc spokojnie wszystko a nie sie obrazac....
oby sie nie opychac przed kompem