![]() |
#2101 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty masz ładniejszą wyjściówkę, więc nie obawiaj się bo cycuszki będziesz miała super. ![]() A ból już mi też ustąpił. Najgorzej jest rano wstać z łóżka, bo masz uczucie przygniatania, ale jest oki. Mam nadzieję, że tak jak mówiła dr uda się je wyrównać.
![]() |
#2103 |
Raczkowanie
|
DZIEN DOBRY wszystkim dziewczynkom
![]() ![]() ![]() Również bardzo gratuluje nowym dziewczynom nowych piersi i nowego patrzenia na świat -GRATULUJE -niech dojżewaja i maja się w was dobrze ![]() całuje mocno i zastanawiam się kiedy ja to nadrobie to co napisałyscie ![]()
#2104 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
krokus26 to dobrze, że ból już Ci ustąpił. Teraz czekamy na relacje precelki i joasi.
W ogóle mam problem, bo idę na dużą przebieraną imprezę, bo koleżanka organizuje i nie mam pojęcia w co się przebrać. Macie jakieś pomysły? A i dużo czasu mi nie zostało na kombinowanie stroju bo impreza w sobotę wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Raczkowanie
|
Darlin za cygankę kochana ,kolorowo, świecącego cos wrzucisz i szeleszczacego nie trzeba duzo kąbinować (akurat to wpadło mi do głowy)
![]()
#2106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a powiedz mi czy jestes juz w miarę na chodzie? tak sie zastanawiam czy dam rade jeszcze przed swietami do pracy wrócic ![]() dziewczyny dzisiaj sie sniłam sobie z nowymi cyckami!!! boszeee jakze pieknie wygladłam. normalnie cud miód malina ![]() Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-11-17 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ciemne ciuchy, baaardzo mocny makijaż, natapirowane włosy i już strój gotowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jezu juz sie nie mogę doczekac. ale mysle, ze dobrze ze mi ten 16 listopad nie wyszedł, bo po pierwsze mam opryszczkę, po drugie z tymi moimi cycuchami bym sie nie ogareła, a po trzecie, za duzo roboty zebym teraz szała odpoczywac w domu. a gdzie dr sciag szwy? w gdansku? czy w gdyni tam gdzie ma konsulatcje? Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-11-17 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Raczkowanie
|
Kajuja- dr ściąga szwy tam gdzie Tobie bliżej. Dr zawsze pyta. Ja jestem z Gdańska więc mi bardziej pasowało na Tetmajera.
A z dzieciaczkami tak jest. Ja musiałam na początku uważać, żeby za mocno się nie przytulały. Mój starszy synek /skorpionek/ ma urodzinki- więc w sobotę imprezka- dla kolegów a potem dla rodzinki- oj muszę być dzielna /ha,ha/
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
Jaka tu cisza przed burza dzisiaj. Nic a ja leze w lozeczku i powiem,ze jak oddycham glebiej w lewej piersi tam mi cos pulsuje nie wiem czy to mozliwe abym czula implancik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Przyczajenie
|
JOASI,PRECELKO trzymam kciuki, zeby efkt byl zadowalajacy i zebyscie nie cierpialy teraz bardzo!!!!!
czy ja moge prosic o dopisanie na termin 24.11? czy przyjmujecie mnie do swojego grona ![]() ja przepraszam mam tyle rzeczy do nadrobienia po wyjsciu ze szpitala, ze nawet siasc poczytac nie mam jak, ale wiem ze moj post wreszcie sie pokazal ![]() W weekend ponadrabiam i chyba w weekend zaczne sie denerwowac bardziej bo narazie nawet w tym biegu nie mam na to czasu ja robie ponizej 300 anatomy, mam asymetrie wiec jedna 255, druga 290, wiem ze male w porownaniu do Was ale dla mnie chyba bedzie w sam raz ![]() Ehhh podziwiam te wasze bisuciki i zazdroszcze bardzo Acha mi robi dr Kasprzyk kurcze padam natwarz po 2 tyg spania na podlodze w szpitalu odsypiam teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Dziweczynki Kochane ja tylko na chwilunię
Jooasi już po ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2116 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
zaraz zadzwoniłam do dr, to mnie uspokoił, a za 2-3 dni minęło. ojj ale dziwne uczucie to było ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Ale fajnieee Josasia już POOO ![]() ![]() ![]() gratulacje Kochana ![]() ![]() ![]() dochódź do siebie i odpoczywaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zadomowienie
|
hejos laseczki!!!
Widzę że MAYA mnie wyprzedziła ![]() ![]() ![]() JA dziś wielki dzień już w 100% moje 62m zmieniło się na jakieś 105m ,o mieszkanku mówię!!więc dziewczeta 8miesięcy to trwało.tyle co czekanie na cycorki..więc remontu koniec teraz trza załatwiać MNIE ![]() ![]() całuchy!! i BUZIIIOLEEEEEEE RODZYNECZKU!!! ![]() CO DO PRZEBRANIA ja ostatnio byłam diablicą ![]() ![]() ![]()
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Krokusiku- byłam Słońce w albumiku
![]() ![]() A co do tych fotek które w albumiku zastałam- no jestem pod wrażeniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszce raz Ci gratuluje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje z powodu końca remontu ![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-17 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, ze wszystko dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- A ja mialam dzisiaj ciezki, zwariowany dzien i ciesze sie , ze juz siedze w fotelu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na zumbie dzisiaj nie moglam sie skoncentrowac na krokach, bo gapilam sie w lustro jak mi cycki podskakuja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2120 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obstawiona jesteś lekami- więc jest małe prawdopodobieństwo że coś jest nie tak . Węzły chłonne bardzo często są powiekszone po operacjach piersi- to nie jest nic niepokojącego. W piersiach masz teraz fazę zapalną-to naturalny proces gojenia. Jednak najlepiej zadzwoń do swojego lekarza i się upewnij że możesz czekac do wtorku. I może warto spróbować innych leków p/bólowych, one działają rożnie na każdą osobę- może na Ciebie akurat te nie działają wystarczająco. Trzymaj się dzielnie, oby pierwszy tydzień minął i będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() A co do tego ostatecznego normowania- u mnie tak wyraźnie po 8 msc , potem po ponad roku, no i muszę Wam powiedzieć że teraz jeszcze widzę zmiany zwłaszcza przy mostku i na górze-albo sobie wmawiam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak odchodząc od powagi sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2122 |
Przyczajenie
|
Noooo powiem ci że doktorek suuuper tak jak pisałaś
![]() ![]() W moich oczach wypadł rewelacyjnie widać że to konkretny i znający sie na swoim fachu gość ![]() ![]() Będę miała bliżej do Wrocka niz do Polanicy. Dziekuję joasi i buuziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Wtajemniczenie
|
Nikt ze mna dlugo nie wytrzymuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomnialam sie pochwalic, ze jutro ide na HIP HOP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do pijakow, to zawsze wychodza bez zarysowania, tylko nie chcialabym byc w jej skorze jutro ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Ale juz wszystko dobrze??? Coraz wiecej ludzi ma depresje zimowa i zle dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2124 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Cieszymy sie ,że wszystko ok, kuruj sie trzymamy kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zadomowienie
|
Dzisiejsze cycolinki ! DUZE BUZIAKI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajny pomysł z ta piratką na przebierana imprezę. Ja jutro idę na imprezę do tzw. Sopoćkowa -Monte Lansino . Zapraszam do obejrzenia ![]() Moja kolezanka zawsze mnie wyciąga! Zadzwonila godzine temu no i idę. Jutro jest impreza na błysk i blask hahaha - możliwość spotkania tych których się nie powinno spotykać . Muszę, nie tyle ,że musze ale CHCĘ wyglądac powalajaco i mysle od dziś co ubiore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taki sobie sprawiłam usztywniany! Zastanawiałam się nad miękkim i ....wymiękłam. Wziełam sztywny. Zdjęcia beda jak odbiorę od gorseterki zwężony ![]() ![]()
#2126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2127 |
Zadomowienie
|
ŻABO ja się posikam kiedyś jak bedę Cię czytać...ale miałaś jazdy!!!a jutro dawaj na hipka..ja uwielbiam tańczyć i chyba..umiem..ale myślę że jeszcze jakieś 3tyg zanim wrócę na fit i ewentualne tańce!!!jakbym ja była z tobą na tej zumie to ja bym była tą co się gapi..to pewneeeeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M,AYA NO właśnie..JOASI nie chciała wielkich..strasznie jestem ciekawa co to je wyjdzie..ale pewne jest to że będą superrrr.... ![]() ![]() ![]() buziaki bo oczka mi lecąąąąąąąąąąąą ![]()
![]() |
#2128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2129 | |
Raczkowanie
|
http://www.ofeminin.pl/moda/album784...11-2012-0.html
Taki sobie sprawiłam usztywniany! Zastanawiałam się nad miękkim i ....wymiękłam. Wziełam sztywny. Zdjęcia beda jak odbiorę od gorseterki zwężony ![]() ![]() Cudowny komplecik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() |
#2130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Krokus wg mnie to opuchlizna jest ![]() ![]() ![]() Mialam tez taki waleczek bolacy na brzuchu, ktorego predzej nie bylo, a ktorego dotknac nie moglam, bo byl spuchniety i obolaly. Mysle, ze u Ciebie tak opuchlo pod piersiami i po czasie zejdzie, ale lepiej zapytaj Pani doktor ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.