|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zadomowienie
|
Dot.: Stepper
neska to zawsze jest na odwrót znaczy że bedzę zarabiście,pamietaj pij i baw sie do upadłego,zeby mieć co wspominać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
a dzisiaj własnie jest dokładnie rok i 2 miesiące do naszego ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zadomowienie
|
madzia marudziłam najbardziej na cellulit,gdzieś na 19 stronie chyba. a tak ,ze mi waga nie schodzi to na innym wątku na :: piekne i szczupłe do lata,tam to jeczałam haha
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zadomowienie
|
neska to jeszcze sporo czasu nie swiruj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
hehe staram się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
kurcze za moich czasów to z 2-3 miechy trzeba było wcześniej załatwiać wesele a nie rok-nieźle
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zadomowienie
|
no własnie nie wiem czy to wypada,bo z mojej rodzinki to odnawiali tak po 20,25,30 latach.
10 lat to znowu nie tak duzo nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czys iemie to długi czas stosowałaś?a było to mielone,prawda?ja mam,ale jakoś jem najwyżej 1-3 dni i kończę bo nie mam z czym go jeść,mało jadam ostatnio jogurtów więc nie mam z czym dziękuję Wam ![]()
![]() |
#2113 |
Rozeznanie
|
helou,
pozdrawiam z wyjazdu ![]() bardzo mi miło, że troszkę mnie brakuje ![]() od poniedziałku jednak powracam do naszego rytmu, spokojnie ![]() już mi go brak ![]() tymczasem melduję, że dziś, mimo full jedzonka - jeździłam na rowerzyku sporo ![]() ![]() bużki , pozdrowionka ![]() miłego jutra i dziś wieczorka ![]() pappa Madziarello, i reszta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zadomowienie
|
Quillajka baw sie dobrze i czekam na Twój meldunek w poniedziałek.buziaki papapa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Rozeznanie
|
Dobranoc dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wesela i tych całych przygotowań to raczej nie będę się wypowiadac, bo kurcze podejście mam do tego dośc oryginalne i mogłabym dostac baciki jeszcze większe niż za ten wczorajszy serniczek. Ale cieszę się że nesce sprawia to taką przyjemnośc. Tylko pozazdrościc. A Madziarelli gratuluję tak długiego stażu!!! W sprawie stepperka wypowiem się wieczorkiem, kiedy już zaliczę możliwie najwięcej minut. Miłej niedzieli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() kloniku ale mnie zainteresowalaś tzn. jakie masz te orginalne podejście do ślubu? bacików nie dostaniesz ![]() Wczoraj wkońcu się wyluzowalam, poszly drinki w ruch ![]() ![]() ![]() Przyjemnej niedzieli kobitki i dużo ruchu i nie obrzerać mi się serniczkami albo czymś podobnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
cZEść LASECZKI
![]() Ja tylko na chwilę ![]() Przyznaję się, że nie ćwiczyłam znowu. Napisałyście tyle, że nie mam jak poczytać, bo zaraz znikam na basen do Tarnowskich Gór ![]() Jak popływam, to może mi wybaczycie ![]() Będę ćwiczyć SYSTEMATYCZNIE. Madziarella! Pomysł ze zdjęciem na 5! Mój ideał, to zdjęcie w mojej galerii z 2004 roku. Brakuje mi jakieś 4 kg ![]() Pozdrawiam, jutro przeczytam resztę. Miłego dnia moje ulubione koleżanki od stepperka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To tam poplywaj porządnie na tym basenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki! a ja mam dzisiaj doła,nic mi się nie chce,nie pocieszają mnie ani piekne widoczki,ani 40 stopniowy upał,w zasadzie to mnie wszystko wkur.......Chciałabym juz jechać do Polski na wakacje,zobaczyc sie z rodzinka a to jeszcze tyle czasu jak dobrze pójdzie to dopiero pod koniec sierpnia zawitam do Was do Polski,moze dlatego mam taki podły nastrój bo tęsknie.
Dorcia no,rzeczywiście ostatnio tylko na chwilke wpadasz i wypadasz i cos mi się wydaje,ze się obijasz.Mam nadzieję,że popływasz i to sporo na tym baseniku,to może Cię rozgrzeszymy ![]() ![]() madzia fajnie,tak czasem sie wyluzować co??? nachlać się i wszystko mieć gdzieś ![]() klionik też jestem ciekawa co to za podejście do wesel,pewnie chodzi Ci oto,że powinno być kameralnie,bez zbędnych wydatków i pompy???? A co do tych zdjęć,to proszę wstawiać, a nie zignorowałyście moje polecenie ![]() Nie ma wymówek, Ja swoje jakies tam wstawiałam,teraz wasza kolej.Ciekawe kto pierwszy sie odważy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
i lipa,od jutra nie zacznę stepowania bo tż nie przyjechał i steprea nie ma...
jestem baaaaaaaaaardzo wk....na i od rana tylko ryczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I właśnie dlatego nie podoba mi się ten pomysł mieszkania oddzielnie bo nie ma teraz możliwości na wyjaśnienie sytuacji...bo przez tel to nie to samo... jestem zła do n-tej potęgi...aż jeść nie mogę zbytnio...a miało być dziś tak miło...a nie jest. pozdrawiam i miłego dnia ![]()
#2123 |
Rozeznanie
|
Wiem coś o tęsknocie i się nie dziwie że jesteś wkur... ja mimo tego że jestem w Polsce to z rodzinką się widze tylko 2 razy w roku, jak dobrze pójdzie a jak nie to tylko na święta Bożego Narodzenia. Moje dzieci to na miejscu nie mają babci ,dziadków , wójków, itd. Na to zbytnio nie ma rady ani pocieszenia od zaraz chyba że drineczek
![]() Jak mnie taki dól dorwie to muszę swoje wybeczeć i jakoś mi wtedy lepiej. A sierpień tuż tuż więc kochana Madziarellko glówka do góry, nie wiem jak poprawić Ci humor bo mi w takim momencie to lepiej niech wszyscy z drogi schodzą. A co do mojego braku kaca normalnie sama się dziwie spalam tylko 3 godzinki, od rana dzieciaki obiad itd a mi nic nie ma a trochę tego bylo. Chyba kondycja po stepperze nawet pod tym względem mi się polepszyla ![]() Babeczki nie wkurzać Madziarelli i meldować się kto ile, a może któraś z Was ma pomysl jak pocieszyć wkur.... kobietę szybko wymayslać coś ![]() Może jakiś cud i nagly spadek wagi czy coś wtym stylu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem że Ci się nie podoba ale nie masz innego wyjscia, na razie możesz ćwiczyć te 8 minut legs , rozciągać się brzyszki, a zaczniesz jak już bedziesz miala stepper. I zjec coś zdrowego chodziaż troszkę bo sobie poszkodzisz, wyplaczsie bo to mi pomaga. Też mi przykro ale co zrobic musimy to jakoś przeboleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zadomowienie
|
Witam... na początku melduję 50 min stepperka i 2x8 min legs. Z gorszych wiadomości to: 2 gałki loda
![]() Co do wesela to ja mam zupełnie inne oczekiwania. Mały, kameralny ślub z garstką moich ulubionych gości. Nie chciałabym aby w tak ważnym dniu byli przy mnie ludzie których ledwo znam, bo widzieli mnie ostatnio na moich chrzcinach, a już broń boże takich których nie lubię, a takich często trzeba zaprosic bo tak wypada, bo to rodzina. W pamięci utkwiło mi wesele mojego brata: olbrzymi pałacyk, ponad 100 gości i niedaleko nas przy stole siedzi jakiś zalany gośc i opowiada jakieś nieprawdopodobnie głupie historie. Więc pytam brata kto to, on mówi że nie wie, ale zapyta swojej nowopoślubionej żony, no i ona też nie wie. Niezłe, gościc kogoś w tak ważnym dniu i nawet nie wiedziec kim on jest. Po latach okazało się że to jakiś daleki wujek mojej bratowej którego trzeba było zaprosic bo jest bratem jej ciotki, która była zaproszona, więc trzeba było zaprosic i jego żeby się nie obraził. Paranoja. Zespoły śpiewające jakieś obciachowe piosneczki i koszmarne konkursy, podczas których trzeba zrobic z siebie idiotę - to też nie dla mnie. Jestem z moim tż ponad 8 lat, mieszkamy razem 2 lata, ślub weźmiemy prawdopodobnie jak się okaże że się rozmnożymy. Nie będziemy potrzebowac jakiejś wziętej sali, ani zespołu, więc przygotowania zajmną nam kilkanaście tygodni. A i tak będziemy szczęśliwi!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na moim ślubie bylo zaledwie 40 osób najważniejsze osoby, a i ślub też wzielismy bo ziarenko zasiane zaczelo kielkować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Rozeznanie
|
Coraz lepiej Ci idzie 50 min lepsza jesteś ode mnie
gratulację ![]() I wymyśl coś żeby pocieszyć dziewczyny bo mi chyba nie wyszlo, uciekly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki.
madzia WIELKIE DZIĘKI ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj nic nie zaliczyłam,jedyne co zaliczyłam to z 2 godz.płaczu ![]() Teraz juz jest trochę lepiej. dygotka dołaczam do słomianych wdów,właśnie się okazało,że mój TŻ jutro wyjeżdza na 1,5 miesiaca do pracy 200km od Aten i nie bedzie mu sie opłacało codziennie dojeżdzać tam i spowrotem. Postanowiłam sie tym nie przejmować ,ale i tak pewnie jutro sie porycze,że zostaje sama,żeby to chociaż w Polsce.No, cóż LIVE IS BRUTAL...\ ale jak juz wczoraj stwierdziłysmy to tez ma swoje dobre strony, mozna zadbać o siebie ![]() ![]() ![]() klionik rozwalasz mnie swoimi postami ![]() ![]() ![]() a co do slubu ,ja miałam salę,około 60 gosci-rodzina + przyjaciele,nie zamieniłabym tej chwili na żadną inna w zyciu sie tak nie wybawiłam właśnie przy głupawej muzyce i durnych konkursach-to było cos innego,czego nigdy nie robiłam,bo wydawało mi sie to obciachowe.Oczywiście z tym ,się zgodzę ,że zaprasza się najbliższe osoby,nie ciotki-ciotek itd.Państwo Młodzi zupełnie inaczej przeżywają ten dzień niż goście,nawet jeśli będzie 200 gosci to raczej absorbuja się soba na wzajem a nie gośćmi.Wiem po sobie,ze próbowałam z tego jednego dnia wycisnać jak najwięcej dla siebie,żeby mieć miłe wspomnienia,ale jest mi też miło,jak po 9 latach właśnie moje ciotki,wujki itd. wspominaja moje wesele do tej pory bardzo ciepło. nooooo,kolejny wykład z tym,ze na inny temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.