![]() |
#2101 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Do klubu postaram się zdjęcia wrzucić dzisiaj wieczorem jak mała zaśnie ale nie wiem czy się uda
![]() ![]()
#2102 |
Wtajemniczenie
|
skad ja to znam wydac ponad stowke na same warzywa, kila owocow, wedline, ser, serki naturalne, jogurty, mleko etc.
![]()
#2103 |
Rozeznanie
|
pysia to naprawdę załamka cały domek lśni czystością, psu to chyba już nawet się nie chce wychodzić tyle razy hehehe no ale chociaż masz z kim pójść na spacerek a co do cen to naprawdę dzisiaj u mnie fasolka po 21/kg zamiast tanieć to drożeje masakra, kupisz kilka rzeczy i 100 nie ma
![]()
#2104 |
Wtajemniczenie
|
pies chodzi 3-4 razy, dzis bedzie trzeci raz i raczej ostatni chyba ze nie bede mogla spac to go jeszcze po 23 wezme. Ale bez kitu masakra, ze wszystko wypucowane. W sumie nie wszystko moge adidasy umyc w ostatecznosci i pranie sprawdzic czy wyschlo ale to i tak 10min i po robocie niestety.
Ja to dzisiaj chyba pobije jakis rekord w dziennym pisaniu postow, a godzina taka mloda ![]()
#2105 |
Rozeznanie
|
hehehe pisz pisz chociaż nie zostaniesz sama
![]() ![]() ![]()
#2106 |
Wtajemniczenie
|
no dokladnie juz po meczu, ja ide z psem takze zmykam na chwile i pranie juz zdjete
![]()
#2107 |
Rozeznanie
|
pierwsze słowa mojego brata po meczu: "nie pytaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
cos czuje, ze jutro pojade autobem do carfura na zakupy, a potem do biedronki by sie nie zanudzic
![]() robie sobie wlasnie jajecznice na kolacje ![]()
#2109 |
Zadomowienie
|
Strawberry, z piersi jeszcze Ci na pewno zejdzie, ale rozumiem Twój problem, bo dysproporcje w sylwetce zawsze przysparzaja mnóstwo problemów, choc szczerze mówiac wolałabym miec takie proporcje jak Ty (duża góra-mały dół), niz takie jak mam (mikra góra, duży dół). Z bluzkami i spodniami/spódnicami spokojnie sie ubierzesz jak lalka, ale sukienki już ciężko dobrac. Ja zawsze miałam problem - jak sie zmiesciłam w tyłku, to na klacie wisiało, a jak na klacie dobrze leżało, to dupsko nie wchodziło, i taka to robota. Ale jest lepiej, więc
![]() ![]() ![]() Pysia, rozstepy to straszna zmora ![]() ![]() ![]() Olcia, poczytaj jadłospisy Dziewczyn. Na pierwszej stronie tego wątku masz linka do poprzedniej częsci, tam jest mnóstwo przykładów. A ten ser, to bym wrzuciła na kolacje, na obiad to niestety za mało. I w ogóle przeczytaj pierwsza strone, jak trzeba, to wydrukuj, idź z nia na zakupy, a potem do nas wróc. Choc z tego co czytam, to niby pytasz o opinie, a i tak na wszystko masz własna odpowiedź, więc jak zamierzasz obstawac przy swoim=głodzić sie, to raczej Ci sie tu nie spodoba. Este, nie pekaj, truskawki to nie samo zło, wręcz przeciwnie! A teraz w sezonie trzeba korzystac ile wlezie! Nie zjadłas ich az taaak dużo, wg mnie jest git ![]() ![]() ![]() Pysia, toz my jesteśmy w trakcie mistrzostw, włącz TV, horągiewka kibica w łapke i jedziesz ![]() ![]() ![]() Thenerdqueen ja dziś mam warzywną załamke, wiec jutro ostro sie biorę za zieleninę ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zadomowienie
|
Atram hehe identycznie było ze mną. Najgorsze to było rozebranie się, a potem ubranie wychodząc z plaży
![]() ![]() Co do meczu to pooorażka!!! W I połowie jeszcze coś się działo, emocje jakieś były, a w II ... bez komentarza. Tak się kurde zdenerwowałam, że szkoda słów! U mnie na osiedlu też cisza, nikt nawet nie woła "Polacy nic się nie stało!" ![]()
#2111 |
Wtajemniczenie
|
zmykam na tv a wy sobie romansujcie o meczu
![]() ![]()
#2112 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() na szczescie do konca miesiaca bede juz miec normalny grafik wiec wroce do gotowania sobie samej bo teraz po prostu jem co jest. W domu atmosfera srednia, moj tesc mial powazny wypadek na oko, juz od 2 tyg jest w szpitalu i nadal niewiadomo czy bedzie na to oko widzial, a moja genialna tesciowa pracuje w holandii i zamiast przyjechac pomoc nam i mezowi, ktoremu jakby nie bylo cos slubowala... to ona nie, pracuje a my musimy sobie radzic sami ![]() ![]() Uciekam spac, trzymajcie sie ![]() Czarna, Atram ciesze sie ze wrocilyscie ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Atram-No ja myślę,że byś mnie nie zostawiła
![]() ![]() Bottega-no to się rozumiemy idealnie ![]() ![]() ![]() Este- wszystkie wstawiamy foty więc ciebie to też nie może ominąć ![]() ![]() ![]() Puchatku-to raczej było nie przytycie tylko wszystko zalegało we mnie i jak się oczyściłam porządnie to wróciło wszystko do normy ![]() ![]() ![]() Lordi-ja też się cieszę ![]() ![]() TE MISTRZOSTWA DOPROWADZĄ MNIE DO ROZPACZY :O LUDZIE POSZALELI KOMPLETNIE!! W tym mój mąż!!:-|
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-06-08 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Konto usunięte
|
Przepis wypróbuję i wrzucę. Postaram się również o zdjęcia.
Cytat:
![]() Oglądałam mecz w siłowni ![]() ![]() Zmieniłam w tym miesiącu miejsce ćwiczeń. Przedtem chodziłam tylko dwa razy w tygodniu na zumbę, ale moja instruktorka wyjechała, więc znalazłam sobie nowe miejsce. Niewiele drożej, a mam dodatkowo nielimitowaną siłownię, saune i fintnessów ile chce ![]() ![]() Wróciłam niesamowicie zmęczona. Miałam zjeść lekką kolację białkową, ale zdecydowałam się na bardziej treściwą, bo jutro chyba nie miałabym sił wstać z łóżka. Kolacja--> 2x białko, 1x żółtko, 2x łyżka twarożku odtłuczonego ( jajecznica robiona na teflonie) + na talerz skrojony pomidor i rzodkiewka Co sądzicie o takim zakończeniu dnia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
Puchatek: z przyjemnością przyczaję się z bacikiem na Twe cztery litery
![]() Lordi: wytrwałości serduszko, zdrowia ![]() soldus: kolacja jak najbardziej urocza ![]() SOOOSHAAAA gdzieee tyyy? :3
![]() |
#2116 |
Rozeznanie
|
Laseczki czy wyście poszalały
![]() Nie było mnie kilka godzin, no dobra kilkanaście a tu 3 strony ![]() Myślałam, że teraz rach-pach i nadgonię wszystko, ale ilość mnie przeraziła, więc zrobię to jutro ![]() A tymczasem zmykam ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
Thender słońce, co sądzisz o moich wynikach? Pliiisss napisz coś
![]() Olcia sorki, ale zapoznaj się z zasadami żywienia. To co piszesz jest straszne i nie ma nic wspólnego ze zmianą nawyków i zdrowym jedzeniem. A przekonywanie Ciebie, że nie utyjesz od serka wiejskiego jest bez sensu. Pytanie, czy można jeść kalafior... no cóż ![]() Z sąsiadami zrobiliśmy sobie strefę kibica pod blokiem ![]() ![]() ![]()
#2119 |
Konto usunięte
|
No a ja oglądałam z teściami, przyszli do nas na górę bo mamy większy tv. Oczywiście obyło się bez piwa, tzn oni pili a ja stanowczo nie , zrobiłam sobie puchar herbaty
![]() ____________________ Thenerd a jak tam twoje hula ? kręcisz co ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-06-08 o 22:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Raczkowanie
|
o Wy lasencje paskudne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wyrafinowana - ja narazie kupuję mrożonąfasolkę ( wyprodukowana dla Kauflandu) - bardzo dobra i po 4.59/ 1kg este - wcieraj balsamiki, ja wcieram masła z Perfecty(kakaowe i marcepanowe) i powiem Ci, że po miesięcznej kuracji ( wcierałam codziennie przed snem) moja skórka naprawdę się poprawiła, jest dużo bardziej elastyczna i miękka ![]() soldus - witaj z powrotem ![]() ![]() atram- ![]() czarna - ![]() bottega - wracaj do nas szybko ![]() ![]() suzzi- misiaczku strasznie Ci współczuję tego zęba, szczególnie, że ja panicznie boję się dentystów(już wcześniej o tym pisałam), będzie dobrze ![]() strawberry - gratulacje ![]() ![]() pysia - i u mnie też to samo z rozstępami, na biuście mam już takie białe, i ze 3 czerwonę i jeszcze kilkanaście na brzuchu, więc teraz bardzo intensywnie się smaruję i mam OGROMNĄ nadzieję, żę może się wchłoną, bo są poprostu paskudne ![]() ![]() ![]() olcia - ![]() ![]() silvia - też tak miałam ![]() ![]()
"Droga do sukcesu jest zawsze w budowie" Edytowane przez anusiawa Czas edycji: 2012-06-08 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
Wiedziałam, że tak będzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś już było dobrze (bo ciasteczek nie było). Od tygodnia regularnie jem michę świeżych warzyw (wcześniej częściej były mrożone). Z własnego ogródka jest rzodkiewka i sałata, do tego sklepowe ogórasy i pomidory. I oczywiście truskawy ![]() Rowerek odtrąbiłam na meczach (Polska - Kanada i Polska: Grecja). Este, wbrew pozorom chudnięcie nie kończy się na zejściu do upragnionej wagi. Ja w tym momencie mam 0 biustu, bardziej wystają mi żebra i np. tato już parę razy zwracał mi na to uwagę. Ale co z tego - jak popatrzę sobie siedząc przez dekolt na brzuch, to ogarnia mnie zgroza. Kiedyś mój ogromny brzuch stanowił jedną całość, w tym momencie zwija się w 10 maciupkich wałeczków. Co z tego, że są mikroskopijne, wyglądają paskudnie. Nogi też mam do dopieszczenia. Dlatego rozumiem, że dziewczyny chcą dojść do stanu idealnego. Mnie też nie zadowalają półśrodki. Bottega, trzymaj się ![]()
78-74-70-69-68-67-66-65-64-63-62 Jestem mistrzem nad mistrzami! (Mistrzynią nad mistrzyniami?) Edytowane przez suominadia Czas edycji: 2012-06-08 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
uanusiawa i suominadia a ty paskudo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak bedziecie wygladac od tych ciastek, czekolad etc. ![]()
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co to ma do rzeczy? To w takim razie im jest się starszym tym powinno się jadać więcej? A po co takiej 70 latce np. 3000 kcal dziennie, jeśli jej organizm nie rośnie ani nie rozwija się i nie potrzebny jest mu taki bagaż energetyczny, by ciało mogło się regenerować tak jak u osoby 20-letniej ( uczącej się lub pracującej i biegającej cały dzień ). Im jest się młodszym tym zapotrzebowanie jest większe, im jest się starszym tym metabolizm zwalnia i trudniej jest go rozruszać. Zobacz ile jedzą dzieci 5 letnie. Albo sportowcy? Ten pan zjada około 8000 kalorii dziennie (gdzieś napisane, że 12 000 kcal, ale nie ważne, 8000 też robi wrażenie ![]() http://www.google.pl/search?q=Michae...06xcuzBozNiKIP Tak wiem, on trenuje 5 godzin dziennie i potrzebuje masę energii na to, ale chodzi mi o pokazanie jakie możliwości ma ludzki organizm. ![]() Cytat:
![]() ![]() To nie słodycze, lecz brak normalnego jedzenia. Trzy lata temu pracowałam jako au-pair , pod opieką przez większość dnia miałam 1,5 rocznego chłopca, czyli ciągła bieganina ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie wtedy było ![]() Cytat:
![]() ![]() Ech ja dzisiaj poszalałam jeśli o dietę, totalnie ![]() ![]() Jutro idę z TŻ biegać, obiecałam mu, że będzie dobry wycisk ![]() Tylko mam nadzieję, że nie będzie burzy, bo dzisiaj coś tam postraszyło z grzmotami i deszczem... Edytowane przez 201605011929 Czas edycji: 2012-06-09 o 03:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka: oooooj, jak uroczo, fajnych sąsiadów musisz mieć
![]() anusiawa: no, tak jak powiedziałaś, chore koło. to wcale zdrowe nie jest, że tak przybierasz i gubisz i przybierasz i tak w kółko. podobnie jak powiedziałam Este powiem i Tobie: nie osiągniesz celu w bliskim czasie jeśli tak będziesz robić. uwierz mi, że jeśli tego szybko nie przerwiesz to się skończy na tym, że zaczniesz podjadać słodycze, spadnie Ci motywacja do ćwiczeń i jakiejkolwiek diety "bo skoro nie spada, to po co się męczyć" i zmarnujesz czas, jaki już poświęciłaś na to, żeby schudnąć te 12kg. dlatego dzisiaj też wsiadaj na rowerek na przynajniej 40 min i do tego od razu po rowerku 30 przysiadów. ![]() ![]() suominada: ![]() pysia: psisko musi cię bardzo kochać za takie smakołyki z lodówki ![]() Rosahszta: zmroziło mnie jak przeczytałam o podjadaniu pralinek ![]() żeście chyba poszalały wczoraj, jakiś festiwal wpadek dietowych! co to ma być ja się pytam? ![]()
![]() |
#2125 |
Wtajemniczenie
|
no to i ja się przyznam ze wczoraj przyszalałam przy meczu
![]() ![]() ![]() ![]() Ale wracam już do Was i mam nadzieję codziennie będę zdawać relację co zjadłam-może to mnie uchroni jakos ![]() A tak w ogóle to strasznie zaganiany mam ostatnio czas, i mało go dla siebie i tżta ![]() ![]() a dzis taka zlewa, że woda stała na ulicy i jakby wisła u mnie wylała bo razem z autem woda płynęła ![]() Pysia jak ja Ci zazdroszcze takiego lajtowego dnia, z obijaniem, malowaniem paznokci, maseczkami i serialami<3 marzy mi sie ostatnio coś takiego Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2012-06-09 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Wtajemniczenie
|
piwko jeszcze pół biedy, ale te chipsy...!
![]() Ciebie też obowiązuje zwiększony wysiłek dziś.
![]() |
#2127 |
Zadomowienie
|
Hej laski!!
Jak ja się nie wyspałam!! Obudziłam się przed 3 rano i mnie odmuliło totalnie:-/ więc siedziałam i sobie was czytałam ![]() Zapowiada się fajna pogoda u mnie ![]() Myślałam ostatnio co dzieje się z laskami co nas opuściły bez słowa ![]() Szczurku-A co ty tak tutaj każda dzielisz ćwiczeniami :-P czekaj!czekaj! Przyjdzie chwila,że i one Tobie pokutkę dadzą ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-06-09 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
|
a właśnie, że nie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2129 |
Raczkowanie
|
cześć laski
![]() wstałam z nowym zapałem do odchudzania ![]() ![]() plan na dzisiaj: I - 30g płatków owsianych, 10g otrąb i 31g suszonej śliwki - wszystko zalane wrzątkiem II - 2 małe brzoskwinki ( dorwałam wczoraj koszyk w Kauflandzie za 4.99zł - ok.10sztuk ![]() III- 35g pełnoziarnistego makaronu z chudym twarogiem(100g), 200g fasolki szparagowej z czosnkiem i koperkiem ![]() IV- 150ml zupy krem z warzyw - groszek, marchewka, ziemniak( zostało mi z wczoraj) na kostce drobiowej V- jogurt grecki (100g) z ogórkiem(200g) i koperkiem, może dodam odrobinę soli ![]() czarna - łooomatko, tak wcześnie... ja się położyłam spać ok.1.30 ![]() thenerd- widzisz, pracy na statku nie da się porównać z niczym innym ze względu na kilka rzeczy: ja pracowałam jako asst. kelnera czyli donosiłam tacę z jedzeniem ( ok. 30kg - 12talerzy + pokrywki + ta ogrooomna taca) i po spędzeniu tam 9miesięcy, mogę powiedzieć tylko tyle - nigdy w życiu nie poleciłabym tej pracy nikomu, bo 1000$ za minimum 10h/dziennie przen 7dni/tygodniu, bez choćby 1dnia wolnego to stanowczo ponad ludzkie siły, owszem przez pierwsze 4-5miesięcy jest ok, cieszysz się z nocnej zmiany - wtedy idziesz na plażę i jest pięknie, słońce, woda, Karaiby, wolność.... żyć nie umierać, ale po jakimś czasie masz już tego wszystkiego dosyć - tych samych ludzi, tych samych miejsc, dochodzi do tego przemęczenie i nagle okazuje się, że jedyną rzeczą jaką robisz w wolnym czsie jest poprostu spanie. A co do chłopów - ja jakoś zawsze dogadywałam się lepiej z nimi, a proporcja na statku jest mniej więcej taka 9chłoptasi na 1kobietę( i tu przytoczę słowa mojej przyjaciółki "9:1 i ,i tak kur** nie ma kogo ru***ć" - ogólnie trochę brutane, ale taka prawda, bo większość tych mężczyzn to Filipińczycy lub Hindusi - to oni stanowią największą część na statku i są bardzo nachalni, a co do reszty - niewielka ilość europejczyków, trochę ludzi z Peru i Indonezji - nie chodzi mi o jakiś rasizm, tylko o to, że oni są malutcy - ja mam 165cm a oni byli ode mnie czasami nawet o głowę nizsi i nie mieli w sobie niczego, co mogloby przyciągnąć kobietę, a poza tym większość z nich miała żony, dziewczyny, narzeczone, które nałogowo zdradzali - naprawdę bardzo współczuję tym kobietom, jeśli nie były świadome co wyprawiają ich Tżci) kurde zawsze jak wracam so tamtych czasów to odchodzę od tematu... - to właśnie Ci wszyscy, bądźmy szczere niewyżyci mężczyźni podbudowali moją pewność siebie - dlaczego? wyobraź sobie, że idziesz do pracy o 5nad ranem, stoisz w windzie i nagle słyszysz... oh Ana jak pięknie dziś wyglądasz... chwilę później od kogoś innego - masz takie piękne, kocie oczy... później - bella może pójdziesz ze mną na drinka - chodzi o to, że pomimo świadomości, że statek to zupełnie inny świat, i że w normalnym świecie, większość z nich nawet nie zwróciłaby na Ciebie uwagi, to wszystkie te sytuacje bardzo Cię dowartościowywują ![]()
#2130 |
Wtajemniczenie
|
Thender no sąsiadów akurat mam fajnych. Pod tym względem to trafiło mi się
![]() Wczoraj oczywiście piwko było, no ale dziś to odrobię na siłce ![]() ![]() Nie udało mi się wczoraj zapisać do endokrynologa, bo było zamknięte. U mnie w mieście jest tylko 1. A nie chciałabym się pchać do Wrocka, bo w razie dłuższego leczenia bym musiała tam jeździć cały czas. Tak trochę poczytałam po necie i się zastanawiam, czy jak zacznę to leczyć to będę szybciej chudnąć? Odkąd jestem na diecie nie zjadłam ani ciasteczka, ciasta ani batonika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.