Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 12:41   #2101
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Ciasto sam robi a z czym bedzie to nie wiem.
Na razie zrobił deser czyli tiramisu. My obiad to tak około 17 jemy.

U mnie sprzeczkolu kazali przynieść poduszeczkę. Ja do przeczkola mam jakieś 300 metrów tylko jest mały problem bo są tam schody imie ma jak wjechać wózkiem i nie ma zadaszenia tak aby zostawić wózek. Nie wiem jak będę odbierała małą.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:50   #2102
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Fajnie, moj jak rano wybył tak go nie ma, i telefonow nie odbiera, wrrrr jaka jestem wsciekla jak osa.

jaka ta pizza? z czym? ciasto tez sam wyrabia??
U nas ostatnio kuzynka tz- ta robiła pizzę, pyszne ciasto było, cienkie, ale nie za cienkie i mieciutkie takie mniam
Dzisiaj robiły taki turecki chleb jakby naleśnik z nadziejami z sera, koperek, jakies ziemską, i chilli , tyz dobre , az całe zjadłam

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość

A muszę Ci przyznać rację - pamiętam jakie cęgi dostawałaś, że zakładałaś Miśkowi pieluchę. A teraz wiele dziewczyn zakłada pieluchy dzieciakom i ciszaa

Dodatkowo nie zgadzam się z tym co wszystkie piszecie Eve - ja tam uważam, że skoro matka sądzi, że dziecko jeszcze nie dojrzało, to nie ma co na silę sadzać

.

Podpisuje sie pod twoim postem , ale juz nie chciałam nic pisać, zeby nie było ze sie czepiam hehe
Co do rad dla Eve to tez sie zgadzam z tobą, jej mały ma dopiero 20 miesięcy , więc głupio porównywać takie dziecko do przedszkolaka , nie pamietam kto o tym wspominał.
Ja zaczęłam małego oduczac Jakoss - marzec chyba ,a w kwietniu miał urodziny i odrazu zalapal. Nie chciało mi sie bawić w latanie z mopem i na sile przetrzymywanie go zeby siku zrobił. Wiedziałam mniejwiecej kiedy jest czas na to, nastawilam sie psychicznie i poszło gładko.
Więc Eve nie stresuj sie nawet jak za 2 miech sie za to wezmiesz bo widzisz ze teraz nie jest gotowy .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:00   #2103
catro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

U mnie sprzeczkolu kazali przynieść poduszeczkę. Ja do przeczkola mam jakieś 300 metrów tylko jest mały problem bo są tam schody imie ma jak wjechać wózkiem i nie ma zadaszenia tak aby zostawić wózek. Nie wiem jak będę odbierała małą.
To może chusta?? Tym bardziej, że to będzie jesień/zima - takiemu opatulonemu maluszkowi będzie przytulniej

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość

Podpisuje sie pod twoim postem , ale juz nie chciałam nic pisać, zeby nie było ze sie czepiam hehe
Co do rad dla Eve to tez sie zgadzam z tobą, jej mały ma dopiero 20 miesięcy , więc głupio porównywać takie dziecko do przedszkolaka , nie pamietam kto o tym wspominał.
Ja zaczęłam małego oduczac Jakoss - marzec chyba ,a w kwietniu miał urodziny i odrazu zalapal. Nie chciało mi sie bawić w latanie z mopem i na sile przetrzymywanie go zeby siku zrobił. Wiedziałam mniejwiecej kiedy jest czas na to, nastawilam sie psychicznie i poszło gładko.
Więc Eve nie stresuj sie nawet jak za 2 miech sie za to wezmiesz bo widzisz ze teraz nie jest gotowy .
A z tym wiekiem to tym bardziej racja - jak Olka miała 20 miesięcy to nawet nie myślałam, żeby ją odpieluchowywać. Tak na dobre wzięłam się za to jak miała 2 lata i 2-3(?) miesiące i poszło migiem. Do teraz bez wpadek jest.
Więc jak widać na moim (i też na Bao - mam nadzieję że się nie pogniewa, że ją przywołuję bez jej wiedzy) przypadku - wcześniej nie znaczy zawsze lepiej

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:02   #2104
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszczę....
Byłaś u babci???? buuuu szkoda, że nie nawiedziłaś mnie
Przepraszam ale pisałam już Ci kiedyś że nie jedziemy sami, zabraliśmy się z siostrą tz, oni na krótko do PL przyjechali i w zasadzie u babci byliśmy 3dni. Do tego podróż z Michałem to nie taka łatwizna, spał tylko 1.5h (na 11h jazdy w każdą str) a do Ciebie to spory kawałek by trzeba zjechać jednak. Jeśli za rok będziemy sami jechać to postaramy się wstąpić...

Cytat:
Tak czytam o tych Waszych dnich adaptacyjnych w przeczkolu. U nas nic takiego nie ma. Od poniedziałku po prostu zaprowadzamy Oliwke rano i koniec. Tz ja zaprowadzi a ja odbiore około 15.
U mnie też nie ma dni adaptacyjnych.

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

dużo rzeczy masz do kupienia?
u nas na liście są: husteczki higieniczne wyciągane, husteczki nawilżone, papier ksero, piżamka, ubranie na zmiane i buciki na zmiane. Na poniedzialek 35 zł na ubezpieczenie.
Zosia idzie w poniedziałek na 8 ale nie wiem na jak dlugo. Wydaje mi się że nie będzie chciala tam sama zostać;/ moj tż ma na popołudnie do pracy to razem pojdziemy
Sporo - kredki ołówkowe, świecowe, ostrzynka, gumka, nożyczki, klej, farby plakatowe wyciskane, pędzelek, blok rys A4, blok rys z kolorowymi kartkami A4, blok techniczny z kolorowymi kartkami A4, wycinanki, plastelina, dzienniczek ucznia, chusteczki w kartoniku. TO na liście. Dodatkowo muszę kupić kapcie, pojemnik na kanapki. Ubezpieczenie 30zł, książka (teczka 3latka z MAC) 48zł. Więcej nie pamiętam

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:14   #2105
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
U nas ostatnio kuzynka tz- ta robiła pizzę, pyszne ciasto było, cienkie, ale nie za cienkie i mieciutkie takie mniam
Dzisiaj robiły taki turecki chleb jakby naleśnik z nadziejami z sera, koperek, jakies ziemską, i chilli , tyz dobre , az całe zjadłam
niektórzy mają talent w rękach, ja się nie nadaje do tego
Cytat:
Ciasto sam robi a z czym bedzie to nie wiem.
Na razie zrobił deser czyli tiramisu. My obiad to tak około 17 jemy.

hmm pewnie sie jakos problem rozwiaze, musi
Dzis u nas WRC, scigaja sie i robia jakies pokazy autami i taki halas w miescie ze masakra, małysz miał być podobno ale sobie 50tys zazyczyl i nie stac ich bylo
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:18   #2106
lindsley
Zakorzenienie

Co do ciasta na pizze to ja robie polecane tutaj już jakiś czas temu http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20564 lub http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=7104

Michaś
Stary 2012-09-01, 13:20   #2107
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Co do ciasta na pizze to ja robie polecane tutaj już jakiś czas temu http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20564 lub http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=7104
nie kuście.....
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-01, 13:24   #2108
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

Pada u nas

Megi żeby Ci nie było nieprzyjemnie to co z tego że mi dziecię dłużej pospało jak w nocy były tylko 4 alarmy "mamo siusiu" po czym wstawałam, ściągałam pieluchę a glizda mi mówi "juto mama lobie siusiu" i zasypiała . Do tego doszło kilkakrotne przechodzenie z łóżeczka do nas

Bao ciesz się ze masz takiego aniołka choć łobuziaki tez są przekochane

Cytat:

dużo rzeczy masz do kupienia?
u nas na liście są: husteczki higieniczne wyciągane, husteczki nawilżone, papier ksero, piżamka, ubranie na zmiane i buciki na zmiane. Na poniedzialek 35 zł na ubezpieczenie.
Zosia idzie w poniedziałek na 8 ale nie wiem na jak dlugo. Wydaje mi się że nie będzie chciala tam sama zostać;/ moj tż ma na popołudnie do pracy to razem pojdziemy
Nie przesadzajcie tylko z tym odprowadzaniem bo mała z góry wyczuje co się święci i będzie problem .
Tak gdybam tylko
Stary 2012-09-01, 13:51   #2109
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
To może chusta?? Tym bardziej, że to będzie jesień/zima - takiemu opatulonemu maluszkowi będzie przytulniej

A z tym wiekiem to tym bardziej racja - jak Olka miała 20 miesięcy to nawet nie myślałam, żeby ją odpieluchowywać. Tak na dobre wzięłam się za to jak miała 2 lata i 2-3(?) miesiące i poszło migiem. Do teraz bez wpadek jest.
Więc jak widać na moim (i też na Bao - mam nadzieję że się nie pogniewa, że ją przywołuję bez jej wiedzy) przypadku - wcześniej nie znaczy zawsze lepiej
U nas tez bez problemu teraz, nawet w nocy nie siura, albo wysycha do rana , nie nie sika, az sie zdziwilam ( bo w domu mu sie zdarzało) . Mialam skończyć paczkę pampkow ( tylko na noc) , pare mi zostało i zabraliśmy do Turcji na podróż w samolocie bo w nocy lecielismy , więc myślałam ze mu ubiore jak zasnie ale nie spał a sikal w wc w samolocie. Potem juz mu nie ubralam, to przywioze je spowrotem i dam bratu.

Nataszka jakbyś miała super przepis i pare razy zrobiła to pewnie by ci szło juz łatwo . Ja nie robię bo potem będę sie objadac .
Stary 2012-09-01, 13:54   #2110
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:

dokładnie...ja jedna z tych co to najpóźniej się za to zabrały, a jak już to 2-3 dni i od razu kibelek, nocnik jest be, zero wpadek, sen bez pieluch mój poprostu nie był na to gotowy, a i wiecie jakie warunki mieszkaniowe były

Cytat:
Przepraszam ale pisałam już Ci kiedyś że nie jedziemy sami, zabraliśmy się z siostrą tz, oni na krótko do PL przyjechali i w zasadzie u babci byliśmy 3dni. Do tego podróż z Michałem to nie taka łatwizna, spał tylko 1.5h (na 11h jazdy w każdą str) a do Ciebie to spory kawałek by trzeba zjechać jednak. Jeśli za rok będziemy sami jechać to postaramy się wstąpić...

U mnie też nie ma dni adaptacyjnych.

Sporo - kredki ołówkowe, świecowe, ostrzynka, gumka, nożyczki, klej, farby plakatowe wyciskane, pędzelek, blok rys A4, blok rys z kolorowymi kartkami A4, blok techniczny z kolorowymi kartkami A4, wycinanki, plastelina, dzienniczek ucznia, chusteczki w kartoniku. TO na liście. Dodatkowo muszę kupić kapcie, pojemnik na kanapki. Ubezpieczenie 30zł, książka (teczka 3latka z MAC) 48zł. Więcej nie pamiętam
wiem, wiem, jednak miałam cichą nadzieję kurde, o ile sary lista do przedszkola wydaje mi się sensowna dla 2,5 latków, tak Twoja wcale już ja widzę jak mój się zajmuje blokiem technicznym, plasteliną itp...na guzik to dla dziecka w tym wieku???od razu tak będą dzieci uczyć???moja siostrzenica idzie w pon pierwszy raz, przeżywam jak nie wiem, a moja sis sie cieszy, bo się jej pozbędzie ale listy wyprawkowej jeszcze nie mają, ma być jakieś zebranie w 2 tygodniu IX
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Witajcie

Pada u nas

Megi żeby Ci nie było nieprzyjemnie to co z tego że mi dziecię dłużej pospało jak w nocy były tylko 4 alarmy "mamo siusiu" po czym wstawałam, ściągałam pieluchę a glizda mi mówi "juto mama lobie siusiu" i zasypiała . Do tego doszło kilkakrotne przechodzenie z łóżeczka do nas

Bao ciesz się ze masz takiego aniołka choć łobuziaki tez są przekochane

Nie przesadzajcie tylko z tym odprowadzaniem bo mała z góry wyczuje co się święci i będzie problem .
Tak gdybam tylko
u mnie też pada a ja aż czuję, ze żyję-oddycham, nie spuchłam Mój aniołek, wlaśnie śpi od 13.50 za moimi plecami na naszym wyrku, uryczał się strasznie za tatuciem, który odpierniczony w gajer poehcał na ten ślub...chyba padłybyście jakbyście nas zobaczyli dzisiaj razem - ja w starych dziurawych legginsach i uciapanej bluzce leczem, bez makijażu, gruba i on - elegancki, przystojny w gajerze i w krawacie i szczupły, wysoki buuuu

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
ja sie ciesze ze czeka mnie to dopiero za rok, u nas nie przyjmują 2.5latków.

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 14:32   #2111
megi-megi
Zakorzenienie

Trzymajcie kciuki za nas. Jesteśmy w szpitalu. Ja silnie krwawię. Albo jakiś krwiak albo łożysko się odkleja. Kazali mi się przygotować na wszystko.
Boże... ja tego nie przeżyje, jak coś się stanie.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 14:52   #2112
catro
Rozeznanie

megi

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 15:05   #2113
lindsley
Zakorzenienie

Megi

Michaś
Stary 2012-09-01, 15:11   #2114
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Megi będzie dobrze
Stary 2012-09-01, 15:14   #2115
monka23
Zakorzenienie

Megi
Stary 2012-09-01, 15:57   #2116
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

sporo tego macie, u nas w tygodniu panie mają podać liste co trzeba jeszcze dokupić

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Tak gdybam tylko
kurde wiem własnie,ja jej tłumacze cały czas że my ją zaprowadzimy, ona się pobawi z dziećmi i przyjedziemy po nią.
Wszystkim mówi ze do przedszkola idzie sama, a mamusia po nią przyjedzie jak się pobawi
oby chciała tam zostać

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
wiem, wiem, jednak miałam cichą nadzieję kurde, o ile sary lista do przedszkola wydaje mi się sensowna dla 2,5 latków, tak Twoja wcale już ja widzę jak mój się zajmuje blokiem technicznym, plasteliną itp...na guzik to dla dziecka w tym wieku???od razu tak będą dzieci uczyć???moja siostrzenica idzie w pon pierwszy raz, przeżywam jak nie wiem, a moja sis sie cieszy, bo się jej pozbędzie ale listy wyprawkowej jeszcze nie mają, ma być jakieś zebranie w 2 tygodniu IX
pisałam wyżej że panie w tyg mają dać liste co trzeba dokupić. Zosia plasteliną i ciastoliną bawi się ciągle, może coś tam będą lepiły.
Dajecie dzieciom nożyczki? Zosia od jakiegoś czasu dostaje i tnie gazety, już nawet w miare dobrze je trzyma.

Megi trzymam mocno kciuki

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 15:57   #2117
P0P70
Zakorzenienie

Megi- aż mi się słabo zrobiło. Ja kciukow nie będę trzymała ale się pomodlę. Znam dobrze ten strach.

Stary 2012-09-01, 16:32   #2118
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Dajecie dzieciom nożyczki? Zosia od jakiegoś czasu dostaje i tnie gazety, już nawet w miare dobrze je trzyma.
Kiedyś kupiłam takie dla maluszków, z plastikowym chyba ostrzem ale nie ma mowy żeby dał radę tym ciąć- za szeroko jak dla niego musiałby palce rozstawiać. Musze poszukać jakieś inne....

Michaś
Stary 2012-09-01, 16:44   #2119
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

P0P a nie próbuje nic z tym kciukiem robić, bo już po Hance wiem, że sama odpuści, a że trochę to potrwa to już inna sprawa.

Bao, moja przyjaciółka, która miała termin na 5 października urodziła 20 sierpnia swoje bliźniaki (ledwo skończone 33tc). Cały czas są w szpitalu, ale każdy dzień to krok w przód Córa jest nadal z inkubatorze, a synek już poza i świetnie sobie daje radę z cycem Ja nigdy nie sądziłam, że tak małe dziecko jest w stanie z cycka jeść i co najciekawsze odtrąca butelkę na rzecz mamusiowego cycucha Normalnie skurczy dostała i jak dotarła do szpitala to już nie dało się zahamować i CC miała. A Staś jest tam maluni, że jak w życiu nie widziałam mniejszej istoty - zupełnie nie potrafię sobie wyobrazić jak P0Powe dziewczyny musiały wyglądać ..

P0P wstaw jakieś zdjęcie mojej synowej i Nataszki, bo ja Ją tylko taką malusią w inkubatorze na zdjęciu widziałam

Megi

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-01, 17:27   #2120
P0P70
Zakorzenienie

Gmyrelka - cofnij sie do strony 28 i 61 tam są zdjęcia dziewczynek.

Stary 2012-09-01, 17:33   #2121
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki za nas. Jesteśmy w szpitalu. Ja silnie krwawię. Albo jakiś krwiak albo łożysko się odkleja. Kazali mi się przygotować na wszystko.
Boże... ja tego nie przeżyje, jak coś się stanie.
megi...aż mi słabo trzymam mocno

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 17:44   #2122
aneczkkaa
Zakorzenienie

megi trzymaj się kochana , kciuki zaciśnięte
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 18:01   #2123
P0P70
Zakorzenienie

Gmyrelka dziecko odruch ssania ma w 34 tg. i może już sądach pierś. Jak sie urodziły w 33 to już oddychala samodzielnie a to już duzo. Moim celem był 32 tydZien

Stary 2012-09-01, 18:13   #2124
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Gmyrelka dziecko odruch ssania ma w 34 tg. i może już sądach pierś. Jak sie urodziły w 33 to już oddychala samodzielnie a to już duzo. Moim celem był 32 tydZien
Helenka była wspomagana oddechowo niestety. Staś świetnie sobie radził od początku i zdecydowanie MA odruch ssania i szukania cycka

Twoje dziewczyny są identyko!! Na tych zdjęcia jak dwie krople wody (choć ja od razu wiedziałam, że na 3 jest Oliwka)
Moja synowa jest przecudna Jakie ma włosy piękne i jak z Niej elegantka. Mój syn to ma gust

megi jak tam u Was, odezwij się

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2012-09-01 o 18:14
Stary 2012-09-01, 18:31   #2125
megi-megi
Zakorzenienie

Jestem.
Leżę. Niby ok, mniejsze krwawienie, ale jak wstanę widać, jakie to złudne, a sikać muszę

Staram się wierzyć, ale bez przesady...

Już nie mam siły płakać, a spać też nie mogę. Jutro następne badanie.
Tęsknię za Igorkiem. Przytuliłabym się do niego.

Rozwala mnie ta bezradność. Czekać i czekać.

Jestem w Instytucie Matki i Dziecka. Tu urodził się Iguś, może teraz też okaże się to szczęśliwe miejsce dla nas.

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

No i Wam nie podziękowałam, że jesteście- pałka ze mnie.
Więc dziękuję.

W tym wszystkim człowiek czuje się taki samotny.

Edytowane przez megi-megi
Czas edycji: 2012-09-01 o 18:33
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 18:47   #2126
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

megi trzymajcie się dzielnie! Bądź dobrej myśli Trzymam kciuki z całych sił!

Stary 2012-09-01, 18:48   #2127
evitka21
Zakorzenienie

megi, , no i daj znać

Cytat:
Kiedyś kupiłam takie dla maluszków, z plastikowym chyba ostrzem ale nie ma mowy żeby dał radę tym ciąć- za szeroko jak dla niego musiałby palce rozstawiać. Musze poszukać jakieś inne....
moja takie nożyczki ma, ale ona za bardzo ciąć nie umie, znaczy prawidłowo nożyczek trzymać. Ale one same w sobie są tak ciulowe, że nie wiem-próbowałam jej coś odciąć i się tak wściekłam, że rzuciłam je w kąt

W lenuchy przedszkolu trzeba samemu kupić tylko rzeczy osobiste-kapcie,worek, jasiek, przynieść też ubranka na zmiane. A i te chusteczki w pudełku. Na resztę będzie zbierana kasa.

Lenucha się właśnie zaziębiła-tylko katar i mam nadzieję, że do pon.przejdzie....

Ja od czw. w pracy (lenka była w czw.i pt u babci), tonę w papierach-jest absolutnie taka ilość idiotycznej, czasochłonnej i chaotycznej biurokracji, że nie wiem jak i za co się brać, a będzie tego więcej, bo jeszcze nie wszystkie zarządzenia i zadania do wykonania do mnie dotarły...( z roku na rok jest więcej papierologii i to tak durnej, że ciężko ogarnąć, a jasnych wytycznych brak....) .... Suma sumarum dostałam 10h dydaktycznych, i jednak znajdzie się coś w świetlicy (bao, nie wiem jak ty mnie zrozumiałaś,ale mimo że to nie praca marzeń ja chciałam te parę godzin w świetli żeby do etatu dorobić), wstępnie mam 8h wpisane. Do tego dyr.mówił że dostanę umowę na stałe (w końcu). Także nie jest źle .

No na pewno będzie mnie mniej na forum teraz-będę się starała podczytywać chociaż na tel, ale z pisaniem będzie pewnie gorzej....

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:08   #2128
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Staram się wierzyć, ale bez przesady...
Megi,właśnie znalazłam cytat dla Ciebie:
"Nadzieja nie ma końca, choć rwie się bez przerwy"
Wierzę razem z Tobą!

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Suma sumarum dostałam 10h dydaktycznych, i jednak znajdzie się coś w świetlicy
evitka, zabij, ale ja kompletnie nie pamiętam w jakim charakterze jesteś w szkole-też anglistka??
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:19   #2129
aneczkkaa
Zakorzenienie

Megi będzie ok a dostałaś leki ? jak można wiedzieć , to jakie ?

Ja z maćkiem strasznie krwawiłam przez dwa tyg, też w 12 tc i jak widać dobrze się wszystko skończyło tego Wam życzę z całego serducha ....
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:20   #2130
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Megi,właśnie znalazłam cytat dla Ciebie:
"Nadzieja nie ma końca, choć rwie się bez przerwy"
Wierzę razem z Tobą!

evitka, zabij, ale ja kompletnie nie pamiętam w jakim charakterze jesteś w szkole-też anglistka??
oczywiście, że ubiję :tasak:, żeby koleżanki po własnym fachu nie pamiętać.... :pała:

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości