![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
zebra666 no to faktycznie masz agenta na czterech łapach
![]() ![]() Asiuulka89, samanthhha mój Fistaszek też wczoraj miał taką parę w kopaniu, że się śmiałam, że mi chyba pępek rozwiąże ![]()
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-10-14 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Wtajemniczenie
|
Zebruniu nie zwieje Cie wiatr bo jesteś teraz dużą kobietą
![]() Pies - uroczy ![]() Nie no ja w ogóle nie mogę się skupić na niczym - zaraz się zesram przez ten śnieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Asiulka on też się zawsze cieszy u weterynarza dopieor zdarzało mu się przy zastrzykach czy czymś ze stresu podsikać i to oni już tam wiedzą i się przyzwyczaili... ale dzisiaj był 4 raz pod rząd i świra dostawał- granice cierpliwości mu się wyczerpały... Najgorsze było to na korytarzu
![]() Sweet Delights zdam relację ale zdjęc nie wiem czemu- ale od kilku wizyt mi nie daje ![]() Samanthhha a ja nie lubię zimy:P i ubierania choinki i gotowania i robienia sałatek itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
ja to poprostu kocham !!!! ubieranie choinki ahhh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
zebra666 ja ostatnio też nie dostałam fotki
![]() Ogólnie święta lubię, ale jeśli o mnie chodzi to mogłyby być no latem. Nie lubię zimy, ciepłych ubrań, butów, kurtek, czapek, rękawiczek, tego, że jest zimno, mokro i tak szybko robi się ciemno. Ślisko, problemy z zamarzającymi zamkami w autach, trzeba w centralnym palić i w ogóle. Zima i zimno są bee.
#2166 |
Zakorzenienie
|
na tvn leci pierwsz akapiel malucha
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- leee juz po... musialbyscie widziec jak moj malz patrzal masakara .... |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
A u nas prądu nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() Ja zimy też nie lubię, ale lubię choinkę i mandarynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
ja wigilie uwielbiam bo tedy na stole jest wszytsko co lubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Wtajemniczenie
|
matko a wy od samego rana tyle zescie napisały
![]() ![]() Cytat:
![]() jesli chodzi o świeta to choinke lubie ubierac tak średnio..a wigilia tez dla mnie troche sztuczna bo tu sie klócimy a nagle wielce kochajca sie rodzina.... ![]() ale i tam mi bedzie przykro w tym roku ![]() ![]() i bede musiała spedzic świeta w wynajetej kawalerce z tż i teściową ![]() ![]() ja chce rodzic w swieta żeby nie siedziec z nimi.. ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-14 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna ![]() ![]() ale wam zazdroszcze juz niedlugo bedziecie mogly cieszyc sie waszymi malenstwami aja ??? ![]() ide myc wlosy i zmykam pozalatwiac sprawy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Wtajemniczenie
|
Co do tych zdjęć to wydaje mi się, że lekarz je daje po każdym USG..
Ja też w tym roku będę miała dwie wigilie ![]() ![]() ![]() Za 38 minut komp mi padnie ![]() Zebra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
Mi też zawsze dupsko po świętach puchnie
![]() Asiuulka89 szybciutko przeleci, zobaczysz ![]() paprotka86 to pisz list do Św. Mikołaja, żeby Ci bocian maluszka akurat pod choinkę przyniósł ![]()
#2173 |
Wtajemniczenie
|
No nieee Sweet to Ty jeszcze w bociany wierzysz? Przecież od dawien dawna wiadomo, że dzieciaczki znajduje się w kapuście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
samanthha nie daje zdjeć co wizye. ponoć nie powinno się robić usg co wizyte bo takie przeswietlanie go co chwile nie jest zabardzo zdrowe. tak mi lekarz powiedział. wszystkie babki co znam tak miały. jedna miała co miesiąc prywatnie jak chodziła to tak na siłe jej robiła byle było.
a z tym listem dobry pomysł. ![]() ![]() cóż kochane ja znikam. czeka na mnie fizjologia i anatomia. trzba sie brac za nauke bo czas leci a efektów ani widu ani słychu..miłego dzionka.może potem sie odezwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Wtajemniczenie
|
Paprotka no ja wiem, że nie co wizytę bo to szkodliwe. Ja mam tylko 3 fotki i na kolejną wizytę idę właśnie na usg i myślę, że wtedy dostanę kolejną
![]() Uciekam na jakiś czas. Jak włączą światło to się odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
No ja mam usg robione co wizyte ale nie takie dokladne... lekarz tylko sprawdza czy z dziulkiem jest wszystko ok..
juz glodna jestem a niedawno jadlam sniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Wtajemniczenie
|
zapomniałam że miałam wam zdjęcie swoje wkleić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
woow ale masz ladny pokazny brzuszek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
Paprotka, brzuszek śliczny
![]() Asiuulka, jakim cudem u ciebie na łóżku leży moja pościel ![]() ![]() Usg mam też na każdej wizycie, w pierwszej ciąży też tak miałam. A co do kosmetyków J&J, to my używaliśmy tych fioletowych, lawendowych. Mieliśmy z tej serii płyn do kąpieli i krem po kąpieli, ślicznie pachną i mała nie miała żadnego uczulenia. Poza tym podobno większość szpitali używa kosmetyków J&J. A do dooopki używaliśmy Bephanten, rewelacyjny! (można też go używać przy karmieniu, do popękanych piersi)
#2181 |
Zakorzenienie
|
Puma chyba zaraz po tym jak corcie uspalas zakradlam sie i zabalam
![]() ![]() ja mam nadzieje ze moja dzidzia nie bedzie miala uczulenia a jak bedzie to zmienimy na inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zadomowienie
|
Oglądałaś "Lejdis"? też taką mieli
![]() Pewnie, płyn do kąpieli to nie majątek, zawsze można zmienić. A miałam jeszcze tej firmy, taki krem chyba do buźki, w zielonym opakowaniu, to z niego nie byłam zadowolona. (chyba on był rumiankowy)
#2183 |
Zakorzenienie
|
ja ma na odparzenia puder pentanen czycos takiego
![]() ![]() ogladalam lejdis ale dawno wiec nie zwrocilam uwagi bo ja mam ta posciel od 3 miesiecy prezent na slub ![]() ale sie usmialam z nudow czytalam sobie forum i trafilam na wpadki z teleturnieji tutaj wklejam LINK porpostu padlam ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- i kolejny LINK boze umieram milego czytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Wtajemniczenie
|
No ludzie dopiero nam włączyli światło... Ale masakra. I wody nie było...
Paprotko brzusio fajniuchny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Wtajemniczenie
|
leję ze śmie
chu normalnie hahaahahah |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |||||
Zadomowienie
|
Dobry wieczór Paniom
![]() Udało mi się w końcu nadrobić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Brzusio jak ta lalalala ![]() ------------------------------------------------------------------- Ja dzisiaj ani przez chwilę nie poczułam świąt. Strasznie zmarzłam- buty mi przemokły ![]() I w ogóle zmęczona jestem. Pociągi poopóźniane, człowiek jedzie jak sardynka ![]() Ostro się wyginałam w pociągu, żeby mi ktoś miejsca ustąpił- w połowie drogi w końcu się zlitowali. Wiecie co jest najgorsze- że kobieta kobiecie miejsca nie chce ustąpić- a przecież też była w ciąży ![]() ![]() Jutro powtórka z rozrywki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Wtajemniczenie
|
hehe nawet nie zwróciłam uwagi na rozmiar..
![]() a z tymi powiedzeniami twojej mamy to mam nadzieje że tak jest ehhehe ![]() ![]() miałam się uczyć i doopa ;/ nie umiem sie skupic na tej fizjologii... to jest taaakie głupie ![]() oczywiście dalejie mam planu zajęć i nawet nie wiem co mam za pzredmioty w ten weekend... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zadomowienie
|
Pierwsza.
Asiulka, my też ją dostaliśmy w prezencie ślubnym ![]() A o pudrze się nie wypowiem, bo używałam maści bephantenu, dzięki niemu mała nigdy nie miała nic odparzonego. (Raz zaczerwienioną po pierwszym szpinaczku ![]() Majkela, to ja mam zupełnie inne doświadczenia. Jak byłam w pierwszej ciąży, to nie zdażyło mi się nie siedzieć, zawsze ktoś ustępował miejsca, ale podobno poznaniacy to mili ludzie i ja naszczęście się nie zawiodłam ![]() Samanthha, biedna, cały dzień bez prądu. W życiu nie zgadne co robiłaś... sprzątałaś? ![]() ![]() ![]() Paprotka, fizjologi to ja nie miałam, ale za to anatomię tak, wiem,że ciężko jest, ale na pewno dasz radę. A jakichś ściąg nie możesz porobić?
#2189 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry moje drogie panie
![]() Puma wiesz co do ego pudra hmm moja bratowa stosuje i jest ok zobaczymy jak bedzie u mnie ![]() Paprotka nauka wspoczuje Ci... chcoiaz io ja niedlugo bede musiala sie uczycs tsk mi sie nie chce... ![]() co sie dzieje z Zeberka mam nadzieje ze wszystko ok... nie weszla po wizcie siepochwalic mam nadzieje ze jej noe zwialo ![]() Majkela moj jak by sie dowiedzial ze ja musialam stac a inni nie ale by sie wkurzyl i juz bym nie mogla jechac takze takie informacje pomijam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale zimno. Obudził mnie dziś duży głód ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.