Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-13, 22:22   #2161
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Ewuniu: Ja tam już czuję się zniszczona psychicznie :P Jak T. powiedziałam co myślę o tym, że traktuje mnie przedmiotowo i miałam dość 4-dniowej rozmowy o "myciu plecków", to stwierdził, że powinnam dorosnąć...
Zresztą już pojawili się kolejni, a ja nawet nie chcę wiedzieć, jakie jeszcze mogą spotkać mnie niespodzianki. Ale czy coś mnie jeszcze zaskoczy? Jak nie trafię na zboczeńca, to na kretyna, a w najgorszym wypadku na obydwa przypadki w jednym.

z Twoją skłonnością do niespodzianek to mam jedynie nadzieję, ze już wyczerpałaś swój "przydział" dziwnych sytuacji damsko-męskich
Cytat:
I widzę, że masz podobnie jak ja Zrobię wszystko, byleby tylko nie wziąść się za naukę Najpierw zakupy, internet, nawet sprzątnie. Gdy już wkońcu dojdę do uczenia, potrzebuję przerw na relaks ... i przerwa się z reguły nie kończy...
dokładnie i wtedy sprzątanie staje sie nagle sprawą kluczową
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
hehehe nastepnym razem jak nie bedziesz miala pradu to zapraszam do mnie skoro juz u siebie posprzatalas
chętnie wpadnę, choćby pod pretekstem sprzątania

Cytat:

Ktos byl na nowym Bondzie? bo sie wybiera jutro i chcialam uslyszec czy warto
nie byłam właśnie, ale widziałam kilka recenzji w wątku "Ostatnio obejrzane filmy" i oponie są podzielone czyli najlepiej się przekonać samemu

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
O rany,ale jestem szczęśliwa! Dostałam 4- z chemii ze sprawdzianu jestem z siebie dumnaa,nawet nie wiecie jak bardzo
gratulacje

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
ach, dziś miałam wyskoczyć na imprezkę, ale zakończyło się na małej kawce, jestem przeziębiona i wogóle zmęczona... Jutro i w sobotę mam zajęcia, więc w sobotę wieczorem dopiero świętowanie

Dzięki Kochana Fajnie że mam to już za sobą...
w sumie to się nie dziwię, że już dziś nie masz siły imprezować ale sobota będzie optymalna
zazdroszczę strasznie ż już masz to za sobą... (chociaż pewnie Ci żal studiowania, co?)

ale zrobiłyśmy z Siss zakupy, myślałam że nam ręce odpadną jak to niosłyśmy no ale rpzynajmniej lodówka pełna, co jest dobre bo jutro impreza niby że z okazji moich przyszłych urodzin nawet zarezerwowałam miejsce w knajpie na wiieczór, jak szaleć to szaleć
idę chyba zaraz do wanny , bo trzebaby się wyspać mam nadzieję że TŻ przyjedzie jak najwcześniej jutro

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 08:18   #2162
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Witam kochane! ;*

Wczoraj przeżywałam kryzys związany ze szkołą Wpadłami już druga 3 z kolosa i moje poczucie wartości w związku z tą szkołą spadło i to bardzo Miałam wszystkiego dosyć. Na za tydzień mam do nauki 15 stron A4 z jednegoprzedmiotu i 10 A4 z innego CHyba będę musiała braćcoś na wzmocnienie, bo inaczej nie dam rady

Dzisiaj już troszeczkę lepiej, TŻ poleciał do piekarni a ja się wykąpałam i zaraz lecę się ogarniać dalej

Yerbuś- Pani magister ... gratulacje
Mango-wkońcu się pokazałaś
Ewuś- zamieńmy się lodówkami, bo u mnie pustki

Miłego dnia piękne ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 08:45   #2163
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Yerbus - serdeczne gratulacje kiedy doktorat?

Ewcia,udanej impezki

Agness gratuluje

dzien dobry laleczki,

jestem przed okresem i czuje sie fa-tal-nie..a caly dzien w pracy przede mna..

milego weekendu wam zycze
Stary 2008-11-14, 09:45   #2164
yerba
Raczkowanie

Cytat:

I widzę, że masz podobnie jak ja Zrobię wszystko, byleby tylko nie wziąść się za naukę Najpierw zakupy, internet, nawet sprzątnie. Gdy już wkońcu dojdę do uczenia, potrzebuję przerw na relaks ... i przerwa się z reguły nie kończy...
też to znam....

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

w sumie to się nie dziwię, że już dziś nie masz siły imprezować ale sobota będzie optymalna
zazdroszczę strasznie ż już masz to za sobą... (chociaż pewnie Ci żal studiowania, co?)
no jak wychodziłam wczoraj z uczelni, to tak dziwnie... ale na szczęście mam te drugie studia jeszcze, więc zawsze to nie taki koniec studiowania, przynajmniej do czerwca, a później się zobaczy No właśnie dziś zamiast leniuchować, to idę na zajęcia...

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Witam kochane! ;*

Wczoraj przeżywałam kryzys związany ze szkołą Wpadłami już druga 3 z kolosa i moje poczucie wartości w związku z tą szkołą spadło i to bardzo Miałam wszystkiego dosyć. Na za tydzień mam do nauki 15 stron A4 z jednegoprzedmiotu i 10 A4 z innego CHyba będę musiała braćcoś na wzmocnienie, bo inaczej nie dam rady

Dzisiaj już troszeczkę lepiej, TŻ poleciał do piekarni a ja się wykąpałam i zaraz lecę się ogarniać dalej

Yerbuś- Pani magister ... gratulacje
Mango-wkońcu się pokazałaś

Miłego dnia piękne ;*

dziękuję

Kochana, ale 3 to przecież zaliczone, więc czym się przejmujesz Ucz się spokojnie, oceny nie są najważniejsze. Poza tym dopiero listopad, jeszcze nałapiesz piąteczek

Cytat:
Yerbus - serdeczne gratulacje kiedy doktorat?
dziękuję
doktorat no ale w sumie nigdy nie wiadomo...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 10:56   #2165
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, nie masz się co martwić, to normalne na początku ja miałam same niedostateczne w pierwszym semestrze, dopiero podczas sesji się wygrzebałam a i teraz 3 jest najczęstsza oceną jaką dostaję najważniejsze ze pozytywnie i do przodu
Cytat:

niestety jestem zmuszona odmówić bo czym nakarmię moich gości

Cytat:

Ewcia,udanej impezki

Cytat:
jestem przed okresem i czuje sie fa-tal-nie..a caly dzien w pracy przede mna..
ale za to dziś już piątek
Cytat:

no jak wychodziłam wczoraj z uczelni, to tak dziwnie... ale na szczęście mam te drugie studia jeszcze, więc zawsze to nie taki koniec studiowania, przynajmniej do czerwca, a później się zobaczy No właśnie dziś zamiast leniuchować, to idę na zajęcia...
no to fakt, mimo że mgr o jeszcze studentka coś czuję ze pójdę w Twoje ślady bo nie wyobrażam sobie zakończyć studiowania w tym roku

Witam w ten pochmurny dzień
wstałam już jakiś czas temu i się snuję TŻ dopiero za godzinę będzie, chyba kopa dostanie ze się wcześniej nie zebrał idę zrobić sałatkę

miłego dnia Wam życzę Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-14, 11:37   #2166
yerba
Raczkowanie

a co szykujesz Ewuś? bo właśnie też obmyślam menu na moją imprzę Co prawda fundusze ograniczone, ale coś wymyślić trzeba...
Stary 2008-11-14, 11:49   #2167
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
a co szykujesz Ewuś? bo właśnie też obmyślam menu na moją imprzę Co prawda fundusze ograniczone, ale coś wymyślić trzeba...
robię sałatkę z kapusty pekińskiej z dodatkami (czyli co mi pod rękę wpadnie ), tort na szybko (taki z gotowych spodów, przekładany kremem czekoladowym - niestety nadal nie dogadałam sie z moim piekarnikiem wiec upiec nic nie mogę ) i zwykłe kanapki powinno wystarczyć i tak się pewni wszyscy skupią na piciu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-14, 13:55   #2168
yerba
Raczkowanie

Cytat:
robię sałatkę z kapusty pekińskiej z dodatkami (czyli co mi pod rękę wpadnie ), tort na szybko (taki z gotowych spodów, przekładany kremem czekoladowym - niestety nadal nie dogadałam sie z moim piekarnikiem wiec upiec nic nie mogę ) i zwykłe kanapki powinno wystarczyć i tak się pewni wszyscy skupią na piciu

to udanego imprezowania
ja tez zrobie jakas salatke jak zawsze i moze cos jeszcze wymysle...
Stary 2008-11-14, 15:07   #2169
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Yerbuś- polecam sałatke ztortellini z mięsem Paczka makaraonu tortellini z mięsem, pomidor, ogórek, sos winiary ziołowo koperkowy, łyżka majonezu ^^ Makaron ugotowac,pociachać ogórek, pomidorka, polac sosem i wstawic do lodówki. Pół godziny przed podaniem dodać łyżkę majonezu i... gotowa a jaka pyszna ^^

Stary 2008-11-14, 16:50   #2170
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Yerbuś- polecam sałatke ztortellini z mięsem Paczka makaraonu tortellini z mięsem, pomidor, ogórek, sos winiary ziołowo koperkowy, łyżka majonezu ^^ Makaron ugotowac,pociachać ogórek, pomidorka, polac sosem i wstawic do lodówki. Pół godziny przed podaniem dodać łyżkę majonezu i... gotowa a jaka pyszna ^^

o, dzięki za przepis
Niestety przeczytałam dopiero teraz, a właśnie wróciłam z zakupów i już na więcej nie mam funduszy
Stary 2008-11-14, 17:26   #2171
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Przyda się na kiedy indziej w takim razie;-) udanej imprezy ;*

A ja ślęczę nad farmakologią
Później jadę po TŻ-a, bo pada a on parasolki nie ma ^^ Miała dzisiaj być wypłata i dupa ;( Ehh..

Stary 2008-11-14, 18:26   #2172
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
A ja ślęczę nad farmakologią
Później jadę po TŻ-a, bo pada a on parasolki nie ma ^^ Miała dzisiaj być wypłata i dupa ;( Ehh..
to moze kapturek nalozysz? wyplata bedzie w przyszlym tygodniu pewnie? to przynajmniej przez weelend jej nie przepuscisz
udanego wieczorka z TZtem.

hej laleczki,

ja juz po pracy i po kolacji, siedzimy dzis z TZtem w domku bo po wakacjach padniecie jestesmy. Pogoda tez bardzo srednia zreszta.

jutro na zkaupy jakies i ogolnie weekend spokojny..

buziaki dla was i szalejcie za mnie
Stary 2008-11-14, 19:45   #2173
enda____
Rozeznanie

Cytat:
hehehe nastepnym razem jak nie bedziesz miala pradu to zapraszam do mnie skoro juz u siebie posprzatalas

nie staraj sie z nim nie pisac tylko poprostu nie pisz nigdy nie wiadomo co takiemu przyjdzie do glowy...ja bym od razu numer zmienila..

hej laleczki,

jak w pracy,ostatnia zmiana wiec sie nudze juz teraz,wychodze za 10min i podczytuje teraz co u was wczoraj w nocy sie obudzilam i od 1 do 4 nie spalam!nie musze mowic,ze ledwo dzis zyje..

wroce,zjem obiad,kapiel i lulu

Ktos byl na nowym Bondzie? bo sie wybiera jutro i chcialam uslyszec czy warto

milego wieczorka
hej,jak bond? bo jutro sie wybieram

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 21:08   #2174
orzeszek01
Zakorzenienie

nowy bond z taką ładną ukrainką

dzis miałam szkolenie z bhp-ehh jakie to ciekawe pani omówiła nam przypadki ze swojego zycia i swoich znajomych za szczegółami

ja przepisałam notatki,spakowałam sie,jutro jade do domku,do Tz nareszcie ,strasznie sie steksniłam za łobuzem
wracam chyba we wtorek lub srode rano,bo w poniedziałek mam tylko jeden wykład(mega nudna historia filozofii) który sobie odpuszcze a wtorek wolny wiec dopiero w srode mam zajecia,a na czwartek zadanie na cwiczenia a ja tekstów nie mam ehh,

Czekam na stypendium i czekam

Miłego weekendu Dziewczynki Kochane
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 09:08   #2175
madame_apple
Zadomowienie

hej dziewuszki

yerbuś, wielkie kongrata - jaka to musi byc ulga i satysfakcja miec to juz za soba tylko nie pij za duzo swietujac

orzeszku, milego tezetowania, odpocznij

agolku, Tobie tez spokojnego weekendu, regeneruj sily kochana zdjecia z Mexico cudne tak jak i Twoja figura

nefre, glowka do gory! teraz to juz nie licza sie ocenki tylko to czy zaliczasz czy nie A zaliczasz wiec dobrze jest^^

mango - echhh....z calego serca zycze Ci zebys w koncu trafila na jakiegos porzadnego i normalnego faceta, ilez mozna miec przypalow... Nie wierze, ze zadnego fajnego chlopa tam u Ciebie nie ma

ufff weekend Nie zebym miala czas jakos odpoczac, ale zawsze lepiej miec na glowie tylko prace niz i prace i nauke;P
dzis nawet sie wyspalam, bo mam dopiero na 11
koncze o 17, a wieczorem wybieram sie na koncert Ani Dabrowskiej
Jutro planuje prace, a pozniej w koncu spotkanie z bardzo dawno nie widziana kolezanka
Szkoda, ze nigdzie nie upchne zakupow, ale moze to i lepiej bo i tak mam wrazenie, ze w nic ladnego sie nie mieszcze wiec moge z shoppingiem poczekac, az samoocena mi sie poprawi troszke:P

Buzka kochane, lece sie szykowac do pracki

Milego dnia i calego weekendu

Edytowane przez madame_apple
Czas edycji: 2008-11-15 o 09:09 Powód: literówy, a jak:P
madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 09:47   #2176
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
hej,jak bond? bo jutro sie wybieram
no w sumie nie poszlam bo sie nalsuchalam tyle,ze stwierdzilam ze sobie za to lepiej cos kupie a Bonda sciagne a w sumie to ceny biletow tez male przegiecie bo za 2 bilety i jakas cola i popcorn to mozna calkiem fajny ciuch kupic

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
agolku, Tobie tez spokojnego weekendu, regeneruj sily kochana dzieki skonce tak tez zamierzam. A swoja droga to super Cie widziec
zdjecia z Mexico cudne tak jak i Twoja figura
nie no, bez przesasdy ale dziekuje,dietuje

ufff weekend Nie zebym miala czas jakos odpoczac, ale zawsze lepiej miec na glowie tylko prace niz i prace i nauke;Psie wie

udanego koncertowania
Jutro planuje prace, a pozniej w koncu spotkanie z bardzo dawno nie widziana kolezanka no prosze,widze napietyplan na weekend
Szkoda, ze nigdzie nie upchne zakupow, ale moze to i lepiej bo i tak mam wrazenie, ze w nic ladnego sie nie mieszcze wiec moge z shoppingiem poczekac, az samoocena mi sie poprawi troszke:P
a co nie tak z twoja samoocena?
Buzka kochane, lece sie szykowac do pracki

Milego dnia i calego weekendu
to zycze ci,zeby praca minelo gladko i bezstresowo i ciesz sie weekendem

dzien dobry laleczki,

ja wlasnie wstalam, po 9 no nie pamietam kiedy ostatnio tyle spalam! no i sie okazalo,ze okres dostalam..wiec jest szansa,ze moje samopoczucie sie poprawi bo przez ostatnie pare dni marudna bylam

za oknem slonko sie przebija przez chmury, ladna jesien.. chlodno ale czego sie spodziewac. Popijam kawke i ogladam TVN, potem jakies sniadanie zrobie i pojedziemy z TZ do tagiego ajnego sklepu z rzeczami do domu po jakas firanke do lazienki i jakas fajna ozdobe na parapet w kuchni. Jakies suszone kwiatki czy cos.
Lubie takie sklepy z *******ami do domu

milego dnia laleczki
Stary 2008-11-15, 11:58   #2177
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja od rana zalatana,najpierw wstałam o 6,aby zdążyć na 8 do kina na ''Świadectwo'',szczerze mówiąc nie zainteresował mnie jakoś szczególnie,potem z koleżanką na miasto na chwilę,bo zaspała i chciałaś coś zjeść,bo nie zdążyła,jak wróciłam to wyszłam z psem,pojeździłam na rowerku,umyłam się,zaraz wychodzę z siostrą,bo ona chce kebaba potem skoczę na chwilę do koleżanki,no a po 15 to w końcu do mego kochanego TŻ-ta jadę .

Miłego dnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 18:50   #2178
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

to udanego imprezowania

i Tobie też dzisiaj

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

ja przepisałam notatki,spakowałam sie,jutro jade do domku,do Tz nareszcie ,strasznie sie steksniłam za łobuzem
wracam chyba we wtorek lub srode rano,bo w poniedziałek mam tylko jeden wykład(mega nudna historia filozofii) który sobie odpuszcze a wtorek wolny wiec dopiero w srode mam zajecia,a na czwartek zadanie na cwiczenia a ja tekstów nie mam ehh,
to masz taki całkiem długi weekend

Cytat:

dzis nawet sie wyspalam, bo mam dopiero na 11
Jutro planuje prace, a pozniej w koncu spotkanie z bardzo dawno nie widziana kolezanka
to ciekawy weekend się zapowiada jak tam po koncercie?
Cytat:
oj laseczko, a co z tą Twoją samooceną nie tak?

Cytat:
no w sumie nie poszlam bo sie nalsuchalam tyle,ze stwierdzilam ze sobie za to lepiej cos kupie a Bonda sciagne a w sumie to ceny biletow tez male przegiecie bo za 2 bilety i jakas cola i popcorn to mozna calkiem fajny ciuch kupic
no w sumie fakt, słusznie

Dobrey wieczór

alee jestem zamulona po wczorajszej imprezie poszliśmy spać dopiero nad ranem i to poupychanie wszędzie, bo sporo osób przyjezdnych było i musiałam ich jakos ulokować na mojej marnej powierzchni mieszkaniowej ale impreza udana bardzo i w domu i w klubie się wybawiliśmy ostałam kilka fajnych prezentów też
teraz jestem u rodziców, bo mama tort upiekła nawet (szalona ) wieczór z rodzinką się zapowiada

udanego sobotniego wieczoru Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-15, 20:09   #2179
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

alee jestem zamulona po wczorajszej imprezie poszliśmy spać dopiero nad ranem i to poupychanie wszędzie, bo sporo osób przyjezdnych było i musiałam ich jakos ulokować na mojej marnej powierzchni mieszkaniowej ale impreza udana bardzo i w domu i w klubie się wybawiliśmy ostałam kilka fajnych prezentów też

super!!ja bardzi lubie czytac o twoich imprezach bo on razu mi sie moje czasy studenckie przypominaja)

teraz jestem u rodziców, bo mama tort upiekła nawet (szalona ) wieczór z rodzinką się zapowiada
Ewcia...jak ja teraz zatesknilam za domem.. u mnie tez jest tak za kazdym razem jak przyjade do domu.. weczorami siedzimy, pieczemy,gotujemy, gadamy... zawsze mama robi rogaliki drozdzowe z powidlami albo faworki bo uwielbiemy z TZ... do tego winko jakies albo szampanik... ehhpieknie no pozdrowienia dla Twojej Rodzinki. Bawcie sie dobrze i cieszcie swoja obecnoscia

hej laleczki,

ja wrocilam z miasta z TZ, bylismy na chinskim ale jakos malo zjadlam dzis i jakas jestem nieswoja.. dostalam okres i to pewnie dlatego. Zjadlam w sumie 3 kromeczi male na sniadanie ze szprotkami w pomidorach a na chinskim troche kurczaka, pieczarek i warzyw w jajku-tai omlet z warzywami.

i potem mi z sie nie chcialo nic jesc..teraz powracam myslami do Meksykukupilam dzis bialy rum i mix Pinacolady i robie sobie zmrozone drinki w mikserze

i buszuje po internece w poszukiwaniu prezentow swiatecznych

milego wieczorka laleczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 23:02   #2180
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

a to tak na poprawe nastroju w jesienno-zimowe dni....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4880.jpg (89,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4881.jpg (85,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4892.jpg (33,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4887.jpg (61,7 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-11-15, 23:33   #2181
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewcia...jak ja teraz zatesknilam za domem.. u mnie tez jest tak za kazdym razem jak przyjade do domu.. weczorami siedzimy, pieczemy,gotujemy, gadamy... zawsze mama robi rogaliki drozdzowe z powidlami albo faworki bo uwielbiemy z TZ... do tego winko jakies albo szampanik... ehhpieknie no pozdrowienia dla Twojej Rodzinki. Bawcie sie dobrze i cieszcie swoja obecnoscia
nie dziwie Ci sie że tęsknisz na pewno w końcu nadejdzie taki czas kiedy będziecie znowu blisko i takie wieczory z rodzinką będą się zdarzać dużo częściej

Cytat:
i potem mi z sie nie chcialo nic jesc..teraz powracam myslami do Meksykukupilam dzis bialy rum i mix Pinacolady i robie sobie zmrozone drinki w mikserze
brzmi smakowicie
a zdjęcia boskie, cudowne i w ogóle jak z bajki aż trudno uwierzyć że gdzieś na ziemi jest tak pięknie

wieczór spokojny i udany, a ja za chwilę idę spać bo czas odespać porządnie imprezę
aha, zapomniałam się Wam pochwalić że zadzwonili do mnie dziś z kina (gdzie jakiś czas temu wysłałam CV) i zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną w środę nie emocjonuję się za bardzo, bo to tylko rozmowa i i tak mnie pewnie nie wezmą, no ale coś w końcu ruszyło z tym moim szukaniem pracy chociaż zobaczę jak taka prawdziwa rozmowa wygląda

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-16, 11:49   #2182
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

aaaaaaaaaa

a tu znowu taka cisza gdzie się podziewacie w tą niedzielę?

u mnie pochmurno i szaro objadam się tortem od rana, zaraz produkcja obiadu nastąpi a później jadę z TŻ-em na akademik, należy się nam jakiś wieczór we dwoje w końcu

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-16, 11:55   #2183
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj niespodziewanie ze zwykłego spotkania z TŻ-tem,zrobił się mały melanżyk z jego 3 kolegami było prześmiesznie ^^ a dzisiaj się obudziłam o 4,nie mogłam spać,potem o 6 tak mnie suszyło,że sobie nie wyobrażacie,a o 7 poszłam myć głowę,bo stwierdziłam,że mam tłuste włosy potem jeszcze przysnęłam na 2 godzinki chyba,i się ogarniam pomału ...

Miłego dnia kochane .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 12:11   #2184
anniaa

witam ja zmeczona jestem okropnie. wczoraj byłam w kinie z klasa , na siłowni , w sklepach , na miescie uf . dzisiaj jak narazie na siłowni , w kosciele teraz chwila odpoczynku i któz wie co dalej pogoda dzisiaj nie ciekawa zimno , pada brrr. jak narazie nadal jestem na redukcji jutro nie ide do szkoły bo jade na zawody
Ewus podziel sie tortem ah zjadłabym sobie takiego pysznego a moze uda sie z praca , mysl pozytywnie
Agolku zdjecia boskie :zakochany:
Agness oo to przynajmniej fajnie wczoraj spedziłas dzien. podziwiam ja jak sie przebudze to nie ma szans aby dalej isc spac. no chyba ze sie obudze w nocu to daje rade jeszcze zasnac.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 13:23   #2185
yerba
Raczkowanie

Ewusia, Sto lat, spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i duuużo dużo duuuużo(!) miłości
Twoje zdrówko Kochana

Cytat:
to moze kapturek nalozysz? wyplata bedzie w przyszlym tygodniu pewnie? to przynajmniej przez weelend jej nie przepuscisz
udanego wieczorka z TZtem.

hej laleczki,

ja juz po pracy i po kolacji, siedzimy dzis z TZtem w domku bo po wakacjach padniecie jestesmy. Pogoda tez bardzo srednia zreszta.

jutro na zkaupy jakies i ogolnie weekend spokojny..

buziaki dla was i szalejcie za mnie
to ja mogę spokojnie powiedzieć, że poszalałam wczoraj i za Ciebie
btw bajkowe widoczki, bardzo fajne wakacje musialy byc

Cytat:
hej dziewuszki

yerbuś, wielkie kongrata - jaka to musi byc ulga i satysfakcja miec to juz za soba tylko nie pij za duzo swietujac

jassssssssssne

dzięki Kochana
A Ty nie za duzo pracujesz? musisz nam więcej wypoczywać

Cytat:

za oknem slonko sie przebija przez chmury, ladna jesien.. chlodno ale czego sie spodziewac. Popijam kawke i ogladam TVN, potem jakies sniadanie zrobie i pojedziemy z TZ do tagiego ajnego sklepu z rzeczami do domu po jakas firanke do lazienki i jakas fajna ozdobe na parapet w kuchni. Jakies suszone kwiatki czy cos.
Lubie takie sklepy z *******ami do domu

milego dnia laleczki
też lubię takie sklepy i różne ozdobki do domu

Cytat:

Dobrey wieczór

udanego sobotniego wieczoru Kochane
fajnie ze imprezka się udała

Moje wczorajsze party też się udało Uroczyście podarliśmy moją mgr nawet trochę podpaliliśmy, ale prawdziwe spalenie nastąpi u rodziców w kominku
Hah, jak ja lubię imprezy w tym towarzystwie... Stęskniłam się zresztą, bo przez różne zawirowania z eksem no i później przez to moje pisarstwo, jakoś nie miałam długo okazji spotkać się w tym gronie..
Stary 2008-11-16, 14:16   #2186
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ewciu sto lat,sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yerbuś gratuluję sukcesu!

Ja mam teraz mnóstwo zawirowań,na sylwestra jedziemy z Tż-etem do Krakowa na 5 dni wynajmujemy apartament,hotel? fryderyk się nazywa chyba

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2008-11-16 o 14:18
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 15:08   #2187
Spaza
Zakorzenienie

yerbuś gratulacje!

Ewuś wszystkiego najlepszego

ps. a tak w ogóle to mam beznadziejną rodzinę ehhh, szkoda gadać...

Edytowane przez Spaza
Czas edycji: 2008-11-16 o 15:13
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 15:37   #2188
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
nie dziwie Ci sie że tęsknisz na pewno w końcu nadejdzie taki czas kiedy będziecie znowu blisko i takie wieczory z rodzinką będą się zdarzać dużo częściej

nawet nie wiesz jak ja na to czekam..
brzmi smakowicie a smakuje jeszcze lepiej
a zdjęcia boskie, cudowne i w ogóle jak z bajki aż trudno uwierzyć że gdzieś na ziemi jest tak pięknie no,ja tez bylam w szoku. Troche pojezdzilam po swiecie juz ale to co zobaczylam tam naprawde mnie zamurowalo..

aha, zapomniałam się Wam pochwalić że zadzwonili do mnie dziś z kina (gdzie jakiś czas temu wysłałam CV) i zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną w środę nie emocjonuję się za bardzo, bo to tylko rozmowa i i tak mnie pewnie nie wezmą, no ale coś w końcu ruszyło z tym moim szukaniem pracy chociaż zobaczę jak taka prawdziwa rozmowa wygląda

dobrej nocki
wow!bede trzymala napewno kciukinie podochodz z nastawieniem,ze i tak sie nie uda bo wtedy sie nie uda mysl pozytywnie i zobacz co bedzie. A jak sie nie uda bedziesz bogatsza o nowe doswiadczenie ktore napewno przyda ci sie w zyciu.

Ewus! wszystkiego naj naj zebys miala jak najweicej dni w zyciu kiedy pomyslisz ''jestem szzczesliwa''

hej laleczki,

bylam po sklepach polazic, kupilam sobie pierwszy w zyciu przeciwzmarszczkowy krem..Tzn taki do skory przed 30 z zapobiegajacy zmarszczkom i poprawiajacy te mimiczne. Zobaczymykupilam w sumie bo byla swietna prmocja cenowa, firma NUXE, maja drogie dermokosmetyki i normlanie bym za normalna cene nie kupila a tak sie skusuilam

oprocz tego sliczy krotki sweterek i do tego moglam sobie za darmo ciuszka wyrac i wzielam fajna koszlke(bedzie na przyszle wakacje).

teraz zjadlam obiad i zrobie oko na sofce

milego wieczorka
Stary 2008-11-16, 18:27   #2189
madame_apple
Zadomowienie

witam
Ewusiu kochana - wszystkiego naj naj naj, zebys nigdy nie odchodzila z Wizazu i zawsze tak nas wysluchiwala jak to robisz do tej pory
Duuuuuuuzo milosci
I przede wszystkim dobrego podejscia, bo jak wiadomo -
dobre podejscie = szczescie
buźka
Cytat:
to ciekawy weekend się zapowiada jak tam po koncercie?
bardzo mi sie podobalo, koncert swietny A Ani glos o wiele lepszy na zywo niz na plycie... Magiczne oswietlenie i dobra atmosfera - strasznie sie ciesze, ze dostalam bilety i moglam pojsc
Cytat:
oj laseczko, a co z tą Twoją samooceną nie tak?
echh....slabe dni mam ostatnio pod tym wzgledem... chyba niezdrowy tryb zycia powoduje, ze mysle o sobe jak o kims grubym brzydkim i zaniedbanym
choc obiektywnie rzecz biorac pewnie nic sie nie zmienilo...
A moze o kwestia okresu, ktory wlasnie sie skonczyl nota bene? Hope, ze niedlugo mi przejdzie...
Cytat:
ojjjj to sie strasznie ciesze, ze imprezka taka udana
A jakie prezentasy dostalas, pochwal sie
Cytat:
kochana na pewno niebawem bedziesz wiecej czasu spedzac z rodzinka, tego Ci zycze
A co planujecie na swieta? Polska?
Cytat:
ja wrocilam z miasta z TZ, bylismy na chinskim ale jakos malo zjadlam dzis i jakas jestem nieswoja.. dostalam okres i to pewnie dlatego. Zjadlam w sumie 3 kromeczi male na sniadanie ze szprotkami w pomidorach a na chinskim troche kurczaka, pieczarek i warzyw w jajku-tai omlet z warzywami.
echhh bidaku, poprawy samopoczucia
Cytat:
kupilam dzis bialy rum i mix Pinacolady i robie sobie zmrozone drinki w mikserze
ojjjjjj ale pycha, kocham rum, pinacolady i tym podobne wynalazki
Cytat:
i buszuje po internece w poszukiwaniu prezentow swiatecznych
dzisiaj gadalsmy z kolezankami juz tez na temat prezentow...pomalu trzeba zaczac o tym myslec
choc znajac siebie i tak bede wariowac stojac w szalenczych kolejkach na kilka dni przed swietami
Cytat:
a to tak na poprawe nastroju w jesienno-zimowe dni....
echh jak cudnie...
Cytat:
o to w srode bede zaciskac kciukasy
Cytat:
u mnie pochmurno i szaro objadam się tortem od rana, zaraz produkcja obiadu nastąpi a później jadę z TŻ-em na akademik, należy się nam jakiś wieczór we dwoje w końcu
mmmm torcik....w urodzinki nie tuczy - stara i znana zasada
milego tezetowania, nalezy wam sie, jasne
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wczoraj niespodziewanie ze zwykłego spotkania z TŻ-tem,zrobił się mały melanżyk z jego 3 kolegami było prześmiesznie ^^ a dzisiaj się obudziłam o 4,nie mogłam spać,potem o 6 tak mnie suszyło,że sobie nie wyobrażacie,a o 7 poszłam myć głowę,bo stwierdziłam,że mam tłuste włosy potem jeszcze przysnęłam na 2 godzinki chyba,i się ogarniam pomału
uuuuu
bekowe z tym porannym myciem glowy
Cytat:
A Ty nie za duzo pracujesz? musisz nam więcej wypoczywać
tak jest pani Magister, bede wiecej odpoczywac, a jakkkk
Cytat:
Moje wczorajsze party też się udało Uroczyście podarliśmy moją mgr nawet trochę podpaliliśmy, ale prawdziwe spalenie nastąpi u rodziców w kominku
Hah, jak ja lubię imprezy w tym towarzystwie... Stęskniłam się zresztą, bo przez różne zawirowania z eksem no i później przez to moje pisarstwo, jakoś nie miałam długo okazji spotkać się w tym gronie..
fajnie, ze sie dobrze bawilas, nalezy CI sie rozrywka
swoja droga nie wiedzialam, ze mgr trzeba spalic...
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
co sie stalo kochana?
Cytat:
bylam po sklepach polazic, kupilam sobie pierwszy w zyciu przeciwzmarszczkowy krem..Tzn taki do skory przed 30 z zapobiegajacy zmarszczkom i poprawiajacy te mimiczne. Zobaczymy upilam w sumie bo byla swietna prmocja cenowa, firma NUXE, maja drogie dermokosmetyki i normlanie bym za normalna cene nie kupila a tak sie skusuilam
uhuuuu tez powinnam zainwestowac w jakies mazidlo walczace ze zmarszczkami mimicznymi, mam ich od groma - za duzo smiechu

niedawno wrocilam z pracy, jestem lekko zmeczona
zjadlam pozny obiadek, a teraz pora na relaks. z kolezankami jednak sie nie spotkam bo jedna nie wyrobila sie z nauka i musi kuc, wiec postanowilys poczekac, az wszystkie beda mogly Ale w sumie to nawet dobrze, nie zamierzam dzis juz w ogole wysciubiac nosa z domu - odpoczynek w pelnym tego slowa znaczeniu

Milego wieczorku kochane, pewnie tu jeszcze dzis zajrze ;*

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 18:49   #2190
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ewciu sto lat,sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yerbuś gratuluję sukcesu!

Ja mam teraz mnóstwo zawirowań,na sylwestra jedziemy z Tż-etem do Krakowa na 5 dni wynajmujemy apartament,hotel? fryderyk się nazywa chyba
dzięki
a ja odziwo juz tez mam jakies plany sylwestrowe, a zwykle mysle o tym dopiero po swietach ale pewnie jeszcze nim bedzie sylwester to sie wszystko 15 razy zdazy zmienic

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
yerbuś gratulacje!

Ewuś wszystkiego najlepszego

dzieki

a co sie stalo?

Cytat:

tak jest pani Magister, bede wiecej odpoczywac, a jakkkk

fajnie, ze sie dobrze bawilas, nalezy CI sie rozrywka
swoja droga nie wiedzialam, ze mgr trzeba spalic...
a to zaden zwyczaj raczej, po prostu taką miałam fazkę że ją podarłam trochę mnie wymęczyła ostatnio a poza tym to było ultra smieszne i wszyscy sie przylaczyli - zabawa integracyjna, polecam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości