![]() |
#2161 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
z Twoją skłonnością do niespodzianek to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę strasznie ż już masz to za sobą... ![]() ![]() ale zrobiłyśmy z Siss zakupy, myślałam że nam ręce odpadną jak to niosłyśmy ![]() ![]() ![]() ![]() idę chyba zaraz do wanny , bo trzebaby się wyspać ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane! ;*
Wczoraj przeżywałam kryzys związany ze szkołą ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj już troszeczkę lepiej, TŻ poleciał do piekarni a ja się wykąpałam i zaraz lecę się ogarniać dalej ![]() Yerbuś- Pani magister ... gratulacje ![]() Mango-wkońcu się pokazałaś ![]() Ewuś- zamieńmy się lodówkami, bo u mnie pustki ![]() Miłego dnia piękne ;*
#2163 |
Wtajemniczenie
|
Yerbus - serdeczne gratulacje
![]() ![]() ![]() Ewcia,udanej impezki ![]() Agness gratuluje ![]() dzien dobry laleczki, jestem przed okresem i czuje sie fa-tal-nie.. ![]() milego weekendu wam zycze ![]()
#2164 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Kochana, ale 3 to przecież zaliczone, więc czym się przejmujesz ![]() ![]() dziękuję ![]() doktorat ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() niestety jestem zmuszona odmówić bo czym nakarmię moich gości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam w ten pochmurny dzień ![]() wstałam już jakiś czas temu i się snuję ![]() ![]() ![]() miłego dnia Wam życzę Dziewczynki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
a co szykujesz Ewuś? bo właśnie też obmyślam menu na moją imprzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to udanego imprezowania ![]() ja tez zrobie jakas salatke jak zawsze i moze cos jeszcze wymysle... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Yerbuś- polecam sałatke ztortellini z mięsem
![]() ![]()
#2170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o, dzięki za przepis ![]() Niestety przeczytałam dopiero teraz, a właśnie wróciłam z zakupów i już na więcej nie mam funduszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Przyda się na kiedy indziej w takim razie;-) udanej imprezy ;*
A ja ślęczę nad farmakologią ![]() Później jadę po TŻ-a, bo pada a on parasolki nie ma ^^ Miała dzisiaj być wypłata i dupa ;( Ehh..
#2172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() udanego wieczorka z TZtem. ![]() hej laleczki, ja juz po pracy i po kolacji, siedzimy dzis z TZtem w domku bo po wakacjach padniecie jestesmy. Pogoda tez bardzo srednia zreszta. jutro na zkaupy jakies i ogolnie weekend spokojny.. buziaki dla was i szalejcie za mnie ![]()
![]() |
#2173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
nowy bond z taką ładną ukrainką
![]() dzis miałam szkolenie z bhp-ehh jakie to ciekawe ![]() ![]() ja przepisałam notatki,spakowałam sie,jutro jade do domku,do Tz nareszcie ,strasznie sie steksniłam za łobuzem ![]() wracam chyba we wtorek lub srode rano,bo w poniedziałek mam tylko jeden wykład(mega nudna historia filozofii) który sobie odpuszcze a wtorek wolny wiec dopiero w srode mam zajecia,a na czwartek zadanie na cwiczenia a ja tekstów nie mam ehh, ![]() Czekam na stypendium i czekam ![]() Miłego weekendu Dziewczynki Kochane ![]()
#2175 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() yerbuś, wielkie kongrata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() orzeszku, milego tezetowania, odpocznij ![]() agolku, Tobie tez spokojnego weekendu, regeneruj sily kochana ![]() ![]() nefre, glowka do gory! teraz to juz nie licza sie ocenki tylko to czy zaliczasz czy nie ![]() mango - echhh....z calego serca zycze Ci zebys w koncu trafila na jakiegos porzadnego i normalnego faceta, ilez mozna miec przypalow... ![]() ![]() ![]() ufff weekend ![]() dzis nawet sie wyspalam, bo mam dopiero na 11 ![]() koncze o 17, a wieczorem wybieram sie na koncert Ani Dabrowskiej ![]() Jutro planuje prace, a pozniej w koncu spotkanie z bardzo dawno nie widziana kolezanka ![]() Szkoda, ze nigdzie nie upchne zakupow, ale moze to i lepiej bo i tak mam wrazenie, ze w nic ladnego sie nie mieszcze wiec moge z shoppingiem poczekac, az samoocena mi sie poprawi troszke:P Buzka kochane, lece sie szykowac do pracki ![]() Milego dnia i calego weekendu ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-11-15 o 09:09 Powód: literówy, a jak:P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Wtajemniczenie
|
no w sumie nie poszlam bo sie nalsuchalam tyle,ze stwierdzilam ze sobie za to lepiej cos kupie a Bonda sciagne
![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, ja wlasnie wstalam, po 9 ![]() ![]() za oknem slonko sie przebija przez chmury, ladna jesien.. chlodno ale czego sie spodziewac. Popijam kawke i ogladam TVN, potem jakies sniadanie zrobie i pojedziemy z TZ do tagiego ajnego sklepu z rzeczami do domu po jakas firanke do lazienki i jakas fajna ozdobe na parapet w kuchni. Jakies suszone kwiatki czy cos. Lubie takie sklepy z *******ami do domu ![]() milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja od rana zalatana,najpierw wstałam o 6,aby zdążyć na 8 do kina na ''Świadectwo'',szczerze mówiąc nie zainteresował mnie jakoś szczególnie,potem z koleżanką na miasto na chwilę,bo zaspała i chciałaś coś zjeść,bo nie zdążyła,jak wróciłam to wyszłam z psem,pojeździłam na rowerku,umyłam się,zaraz wychodzę z siostrą,bo ona chce kebaba ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() i Tobie też dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrey wieczór ![]() alee jestem zamulona po wczorajszej imprezie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz jestem u rodziców, bo mama tort upiekła nawet (szalona ![]() ![]() udanego sobotniego wieczoru Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja wrocilam z miasta z TZ, bylismy na chinskim ale jakos malo zjadlam dzis i jakas jestem nieswoja.. dostalam okres i to pewnie dlatego. Zjadlam w sumie 3 kromeczi male na sniadanie ze szprotkami w pomidorach a na chinskim troche kurczaka, pieczarek i warzyw w jajku-tai omlet z warzywami. i potem mi z sie nie chcialo nic jesc..teraz powracam myslami do Meksyku ![]() ![]() i buszuje po internece w poszukiwaniu prezentow swiatecznych ![]() milego wieczorka laleczki ![]()
![]() |
#2180 |
Wtajemniczenie
|
a to tak na poprawe nastroju w jesienno-zimowe dni....
#2181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a zdjęcia boskie, cudowne i w ogóle jak z bajki ![]() ![]() wieczór spokojny i udany, a ja za chwilę idę spać bo czas odespać porządnie imprezę ![]() aha, zapomniałam się Wam pochwalić że zadzwonili do mnie dziś z kina (gdzie jakiś czas temu wysłałam CV) i zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną w środę ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaa
a tu znowu taka cisza ![]() ![]() u mnie pochmurno i szaro ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj niespodziewanie ze zwykłego spotkania z TŻ-tem,zrobił się mały melanżyk z jego 3 kolegami ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
♥
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() Ewus podziel sie tortem ah zjadłabym sobie takiego pysznego ![]() ![]() Agolku zdjecia boskie :zakochany: Agness oo to przynajmniej fajnie wczoraj spedziłas dzien. podziwiam ja jak sie przebudze to nie ma szans aby dalej isc spac. no chyba ze sie obudze w nocu to daje rade jeszcze zasnac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||||
Raczkowanie
|
Ewusia, Sto lat, spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i duuużo dużo duuuużo(!) miłości
![]() Twoje zdrówko Kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() btw bajkowe widoczki, bardzo fajne wakacje musialy byc ![]() Cytat:
![]() dzięki Kochana ![]() A Ty nie za duzo pracujesz? musisz nam więcej wypoczywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje wczorajsze party też się udało ![]() ![]() ![]() Hah, jak ja lubię imprezy w tym towarzystwie... Stęskniłam się zresztą, bo przez różne zawirowania z eksem no i później przez to moje pisarstwo, jakoś nie miałam długo okazji spotkać się w tym gronie.. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Ewciu sto lat,sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() yerbuś gratuluję sukcesu! ![]() Ja mam teraz mnóstwo zawirowań,na sylwestra jedziemy z Tż-etem do Krakowa na 5 dni ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-11-16 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
yerbuś gratulacje!
![]() Ewuś wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ps. a tak w ogóle to mam beznadziejną rodzinę ![]() Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2008-11-16 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewus! wszystkiego naj naj ![]() ![]() hej laleczki, bylam po sklepach polazic, kupilam sobie pierwszy w zyciu przeciwzmarszczkowy krem..Tzn taki do skory przed 30 z zapobiegajacy zmarszczkom i poprawiajacy te mimiczne. Zobaczymy ![]() ![]() oprocz tego sliczy krotki sweterek i do tego moglam sobie za darmo ciuszka wyrac i wzielam fajna koszlke(bedzie na przyszle wakacje). teraz zjadlam obiad i zrobie oko na sofce ![]() milego wieczorka ![]()
![]() |
#2189 | |||||||||
Zadomowienie
|
witam
![]() Ewusiu kochana - wszystkiego naj naj naj, zebys nigdy nie odchodzila z Wizazu i zawsze tak nas wysluchiwala jak to robisz do tej pory ![]() Duuuuuuuzo milosci ![]() I przede wszystkim dobrego podejscia, bo jak wiadomo - dobre podejscie = szczescie ![]() buźka ![]() bardzo mi sie podobalo, koncert swietny ![]() ![]() echh....slabe dni mam ostatnio pod tym wzgledem... chyba niezdrowy tryb zycia powoduje, ze mysle o sobe jak o kims grubym brzydkim i zaniedbanym choc obiektywnie rzecz biorac pewnie nic sie nie zmienilo... A moze o kwestia okresu, ktory wlasnie sie skonczyl nota bene? Hope, ze niedlugo mi przejdzie... ![]() Cytat:
![]() A jakie prezentasy dostalas, pochwal sie ![]() Cytat:
![]() A co planujecie na swieta? Polska? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj gadalsmy z kolezankami juz tez na temat prezentow...pomalu trzeba zaczac o tym myslec ![]() choc znajac siebie i tak bede wariowac stojac w szalenczych kolejkach na kilka dni przed swietami ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() milego tezetowania, nalezy wam sie, jasne ![]() Cytat:
![]() bekowe z tym porannym myciem glowy ![]() tak jest pani Magister, bede wiecej odpoczywac, a jakkkk ![]() Cytat:
![]() swoja droga nie wiedzialam, ze mgr trzeba spalic... ![]() co sie stalo kochana? ![]() Cytat:
![]() niedawno wrocilam z pracy, jestem lekko zmeczona ![]() zjadlam pozny obiadek, a teraz pora na relaks. z kolezankami jednak sie nie spotkam bo jedna nie wyrobila sie z nauka i musi kuc, wiec postanowilys poczekac, az wszystkie beda mogly ![]() ![]() Milego wieczorku kochane, pewnie tu jeszcze dzis zajrze ;*
![]() |
#2190 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja odziwo juz tez mam jakies plany sylwestrowe, a zwykle mysle o tym dopiero po swietach ![]() ![]() Cytat:
![]() a co sie stalo? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.