![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
Poza tym miałam ostre rumieńce bo po Margericie było mi pieruńsko gorąco ![]() A tak w ogole to miałam cerę w złym stanie bo zrobiły mi się gule po Iwostinie z filtrem ![]()
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie miałaś troszkę mocne rumieńce ale sobie pomyślałam, że tak masz z natury ![]() BU ma jakiś produkt pod oczy z wit C coby zminimalizować cienie?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo nie lubię gorąca..a tam było gorąco ![]() ![]() Ja na całą twarz i pod oczy używam serum flavo C http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Przy stosowaniu tego serum można się opalać?
Teraz będzie coraz cieplej.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hydrolany jaśminowy Hydrolant różany Hydrolant z kwiatu kocanki maseczka wulkaniczna z cytryną Olej tamanu Olejek myjący różany' Olejek myjący pomarańczowy serum 3x rose peeling cukrowy do ciała zel hialuronowy podwójny Wszystko ![]() ![]() Reszta ceny to koleżanka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pewnie połowę z tych rzeczy nie wiedziałabym jak użyć, ale zgadzam się. Na pewno warto było zamówić i poświęcić jedną wizytę u kosmetyczki ![]()
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zamówiłam hydrolat jaśminowy (1 raz) i oczywiście olejek myjący- różany tym razem. Ciekawa jestem recenzji maseczki wulkanicznej ![]() Bo żadna do tej pory mi nie pasowała..a tej jeszcze nie testowałam.
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
ja wiem, nie można opalać się ![]() I przy tym serum KONIECZNE jest używanie filtra na codzień ![]() Hania a jeszcze pytanko, jak tych preperatów nie zmieszam od razu to mają chyba dłuższy termin ważności, dobrze myślę ? JUż wszystko wiem, podrukowałam , daty ważności są spoko ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-03 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serum np. trzeba wymieszać w ciągu miesiąca od zakupu. W czasie przechowywania w postaci niewymieszanej trzymać w lodówce. Okres trwałości 6 miesięcy. Żel hialu lepiej trzymać w lodowce...trwałość 6 miesięcy Hydrolaty mają datę ważności na opakowaniu (jaśminowy trzeba trzymać w lodowce) Najlepiej doczytaj w tabelce zamieszczonej na BU. http://www.biochemiaurody.com/vademekum/storage.html
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
JUż wiem, tylko czy pamiętasz ile miały trwałości hydrolanty, które zamawiałaś do tej pory, mniej więcej, 3 mce czy dłużej ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Ehhh... piątek miał być lajtowy, a tu roboty zatrzęsienie.
Haniu, kurczak był zgrilowany i położony na takiej szpinakowie 'ciaprze' z czosnkiem. Pysze. Szpinak był duszony ![]() Co do kurteczki, to na dżinsową też się napaliłam. Klasyka prosta, ale ze stójką ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zadomowienie
|
To tak jeszcze w temacie BU. Powiedzcie proszę czy można kupić jakieś gotowe mleczko i tonik do cery wrażliwej, naczynkowej?
Jeśli nie, czy coś polecacie? Na co dzień używam od jakiegoś czasu do mycia twarzy tylko mleczka i opryskuję wodą termalną, na to oczywiście krem. Ale z tych mleczek dostępnych w drogeriach nie jestem zadowolona. ![]()
#2176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() \ Hania chciałam pomęczyć kulinarnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Butter a Ty jak stoisz z żurkiem ? ![]() Diana - hydrolant właśnie np. różany jako tonik A żel myjący różany - do demakijażu Oto Twój zestaw dla cery naczynkowej ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-03 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sorki napisałam Ci wcześniej żel to nie żel to olejek ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-03 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio uwielbiam kurtki/bluzki i wszystko w tym typie ze stójką.
Świetnie to wygląda do półdługich włosów,z zaznaczoną linią brody i odsłoniętą szyją. Hm..mówicie, że nie można się opalać..czyli całe lato z filtrami i blado przechodzicie? Zastanawiam się czy dam radę tak ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwas hialuronowy ? Fajny jest ![]() ![]() ![]() Madlen ja filtrów nie używam już od zeszłego lipca, żyję i mam się dobrze, nie mam gorszej cery na pewno z tego powodu, ale nie używam kosmetyków z kwasami i wit C- przy których konieczne jest stosowanie filtrów . Latem zamierzam się opalić nieco na słońcu, ztn. smażyć się nie będę ale też filtrów na całe ciało nie zamierzam nakładać jak filtromaniaczki robią . Filtry mnie drażnią przeokrutnie i nie mam przekonania do słuszności ich nanoszenia na siebie.... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-03 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś chyba pokręciłaś nie ma żelu hialuronowego z silikonem ? Może masz na myśli serum Flavo ???? Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej lubię klasyczny niezabielany...z jajcem. Robię normalny wywar z mięska i włoszczyzny. W wersji świątecznej mięskiem jest schab bez kości. Czyli wlewam do gara wodę wkładam kawałek schabu marchew pietruszkę por seler i gotuję EDIT. zapomniałam o liściu laurowym i zielu angielskim. Podczas gotowania po jakiś 15 min dodaję bialą kielbasę. Gotuję dalej, po 15 min dolewam gotowego żuru z butelki. Jak się zagotuje wyjmuję warzywa (do wywalenia), mięcho i kiełbachę kroję (oczywiście wrzucam z powrotem do zupy)...dodaję 2 ząbki czosnku, majeranek, pieprz, łyżkę chrzanu. Do talerz wkładam 2 połówki jajca, wlewam żur i gotowe ![]() Mozna to zabielić śmietaną ..ale ja wolę czysty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na wakacjach nie bywam, pracuje do 18 więc latem jedyna szansa na slońce w weekendy. W zeszłym roku byłam kilka razy nad woda wysparowana filtrem po czubka glowy po duzy palec u nogi ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-04-03 o 13:59 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit.: O tym mówię http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumferulicCE.html , ale wszystkie na to mówicie kwas to i ja tak zaczęłam mówić ![]()
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-04-03 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi chodziło o ten produkt np. http://www.biochemiaurody.com/sklep/...onicgelx2.html Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-03 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż chyba najbardziej tą kiełbachę z żurku lubi ![]() Wiesz nie daję jej dużo takie dwa , ja wiem 10 cm kawałki..żurek jest tłusty, ale nie do przesady. Na kurczaku coś mi się nie widzi ![]() ![]() ---------------- Kurcze wybieram zegarek dla męża na urodziny i już zgłupiałam ![]()
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pisałam, że 21 marca tż ma obronę i nawet nie było mnie wtedy w warszawie. ot co :P tak to bym się pewnie zdecydowała i pozbyła mego dzikusostwa. zdjęcia super! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.