![]() |
#2131 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() |
#2132 |
Raczkowanie
|
Jejjj dziewczyny strasznie dziękuję za takie miłe przyjęcie!
Wcześniej się nie odzywałam, bo jak napisałam, myślę że nie pasuję do "profilu" tego wątku - jesteśmy z tżtem od ponad 3 lat, ale na zaręczyny perspektyw nie ma, raczej odwrotnie (dlatego napisałam że chyba do 'zazdrośnic' pasuję). Mam 21 i studiuję sobie jeszcze (w zasadzie kończę, jutro oddaję pracę licencjacką), a wy chyba wszystkie starsze (tak mi się wydaje sądząc po rozmowach o dzieciach i pracy)... Ależ proszę!!!! Nie wiem czy to zamierzony efekt ale narazie mi się kojarzy z takimi latami 60tymi.. gdybyś te buty na koturnie dodała. Załączyłam zdjęcie, ta laska po prawej, tylko oczywiście bez tych czarnych rękawiczek - myślę że woalka by idealnie pasowała. Ale nie wiem czy taki styl miałaś na myśli wybierając te sukienki.... Edytowane przez Entuzjazm Czas edycji: 2009-04-03 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
tez sobie zazdroszcze tego roweru. ale dzis nie pojezdzimy
![]() a jutro na zakupy. musimy jakies spodnie w gory kupic . sila rzeczy zajrzymy do decathlonu, blue city i reduty ![]() tak mi sie w temacie zakupowym przypomnialo: Butter to chyba Ty wczoraj takie kurteczki pokazywalas. tez mialam je na oku ale jak wczoraj po przejsciu w centrum jakichs 300m minelo mie (doslownie, bo liczylam) 12 dziewczyn w takich to chyba sobie daruje ![]() Diano nie wiem co powiedzic. straszne. dobrze ze (odpukac) nie mam ze sluzba zdrowia wiele wspolnego.
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, też widuję wiele dziewczyn w takich kurtkach, ale nie przejmuję się tym. Już wczoraj pisałam, że odpowiednia stylizacja...i żadne dwie osoby nie wyglądają tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny niestety państwowo nie da się zrobić u nas nic, nawet urodzić dziecka, nie chcę Cię straszyć Diano i Zuzo ale chyba konieczne jest opłacenie lekarza na poród . Mówię Wam to ja, która płaciła jak za zboże, ale za to nawet szwy miałam inne, i inne dziewczyny po leżały jak kłody a ja następnego dnia na nogach po operacji, bo cesarka jest operacją przecież. Nie żałowałam tych pieniędzy nawet przez chwilę bo widziałam te szwy po u dziewczyn, które nie opłaciły, ba jednej zrobiono złoścliwie nie poziomo a pionowo- czujecie to ? szok ![]() Cytat:
Brak słów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My tu nie o pierścionkach tylko gadamy, o pierścionkach najmniej i jest klika dziewczyn w Twoim wieku więc spoko ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Wy zakupowo... No tak, kuście, przecież i tak w nic za chwilę nie wejdę, wszystkie ciuchy w sklepach za małe będą na mnie,a Wy tu o pięknych kurteczkach, sukieneczkach, chlip! A! Byłam wczoraj u gina. Robił mi badania penatralne. Wszystko dobrze, dzidzia zdrowa. mam zdjęcia, jutro wieczorkiem wdepne do brata to mi zeskanuje. Hihi, wiecie jaki fajny taki mały człowieczek, takie maluśkie nóżki i rączki, głowa za to duża ![]() Ależ piękna pogoda! A ja w pracy i dzis i jutro. Jeśli któraś zamierza korzystać z wiosennego spaceru proszę i za mnie dwa głębokie oddechy wziąć ![]() Edit.: To mnie trochę Dorinko wystraszyłaś. Słyszałam, że położną się opłaca, lekarza przy porodzie nie ma, chyba że są jakieś komlikacje (?). Też zamierzam opłacić taką położną i wiedzieć, że dbają.
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-04-03 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |||||||
Zakorzenienie
|
heloo...znowu ruch na watku jak widzę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć Pokemonie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja ją wczoraj jadłam o 1 w nocy ![]() Niestety to byla ostatnia miseczka. Dziś mąż ma za zadanie ugotować zupę z dodatkiem pieczarek ![]() Cytat:
![]() Czy to była po prostu zgrilowana pierś położona na szpinaku?? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My od kulu tygodni zawsze mamy w lodowce greckie antipasti..czyli oliwki nadziane feta i papryczki nadziane fetą. Boska przekąska. Mój mąz pożera tonami batoniki musli...zurawinowe, truskawkowe i bananowe. Dobre sa pierogi ruskie mrożone....i knedle ze śliwkami. Z wędlin wymiata Kindziuk. O dziwo mąż zdradził majonez kielcecki z majonezem lidlowskim i mu smakuje. Fajne sa przeciery pomidorowe w kartonie. Mini mozzarella i wiele wiele innych ![]()
![]() |
#2140 |
Zadomowienie
|
Cześć Haniu! Przypomniałaś mi, że raz jeszcze chciałam publicznie podziękować Dorince za zdjęcia, powiedzieć tam obecnym, że jesteście bezczelnie ładnie i bezczelnie chude i w ogóle bezczelne jest to, że mnie tam nie było. Ale niech mi mąż wyzdrowieje, jak wparuje do stolicy na kolejne spotkanie to proszę dla mnie zarezerwować dwa krzesła (na każdy pośladek po jednym). No! Tyle
![]()
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Twarda jestem
![]() Cytat:
![]() O rany, Diana, trzymamykciuki z a twojego meża. Pisz na bierząco co się dzieje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdy przekraczam próg biura tak jak Ty Dorinko zapominam o pracy. Cytat:
![]() Ja sobie kupiłam ostatnio boską imprezowa kopertówkę na etorebce ![]() Musze teraz dokupić do niej lakierowane czółenka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko ja robię z fasolką czerwoną (nie lubimy kukurydzy z puchy z TŻ) i świeżą paprykę ![]()
![]() |
#2143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zresztą chyba nie wszystkie z nas są zaręczone ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Polałam się
![]() |
#2145 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiek nie gra roli, wszystkie czujemy się na 18-naście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na przekór mam szaloną ochotę na klasyczną dopasowana dzinsówkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiekowo tez bardzo zróżnicowanie..także nie przesadzaj z tym niepasowaniem ![]()
![]() |
#2147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A widzisz, łatwo Ci lać, boś tam była ![]() Edit.: L_V, coś przeoczyłam, bo nie zauważyłam. Ale jak któraś będzie na Mazurach albo na Kurpiach to zapraszam!!!
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-04-03 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Ja mało że się czuję to jeszcze wszyscy mnie tak postrzegają ![]() Moja kochana rodzina zdecydowanie stwierdziła że dziecka absolutnie mieć nie mogę bo jestem na to zdecydowanie za młoda ![]() Cytat:
![]() Dorinka pewnego dnia wpadła na pomysł że pojedziemy wszystkie do Twojego hotelu na zlot wątkowy. Ale niestety Ślązaczki i Krakuski ( ![]() EDIT Ja tam byłam gotowa pojechać ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-04-03 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poród to jest coś co mnie najbardziej przeraża, ale mam nadzieje że moja doktor będzie przy mnie i jakoś to pójdzie. Nie wiem jeszcze czy nie będę mieć cesarki, ale muszę to skonsultować z okulistą. Czytam i o PN i o CC i sama nie wiem co lepsze ehhh. Cytat:
![]() a wytłumacz mi jeszcze z tym kodem na e-torebkę czy jak kupię coś np. na Twój kod to Ty coś z tego masz? i czy taką zniżkę dostaje się na następne zakupy? Oglądałam dziś takie torebki na allegro ale sama nie wiem do końca co chcę. Na pewno czarną ![]() Dziś pobuszuje po sklepach. Mam też zamiar upolować jakieś płaskie buty - od kliku dni chodzę na wysokim obcasie i czuję że mi ciężko ![]() A co do spotkania w Krakowie to temat ucichł hmm, ja tam chętnie bym wpadła, ale na noc raczej nie zostanę jakby co.
![]() Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2009-04-03 o 11:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślalam, że się spotykamy jakoś zaraz po powrocie Zary do polski?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za co, kochana ja widzę że pomimo słusznego wkurzenia na służbę zdrowia to poczucie humoru Cię nie opuściło ![]() Cytat:
tak dokładnie my tu same 18-tki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się nie migam od tego Krakowa, nawet mam wielką ochotę, więc dlaczego ma nie wypalić, chyba że już nikt nie chce ? ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak skorzystasz z mojego kody masz 5 % zniżki..czyli za torebkę za 50 zł masz 2,50 zł rabatu....i to 2,50 zł zasila również moje konto rabatowe. Cytat:
Absolutnie nie ucichło!!..czekamy na powrót Zary ![]()
![]() |
#2153 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja sie tylko przypominam, że jakby któraś... na Mazurach albo na Kurpiach... I jeszcze mnie nie odwiedziła.... To umorduję! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam zamówienie z BU z koleżnaką, wyszło nam 232 zł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zadomowienie
|
Ile?
![]()
#2156 |
Zakorzenienie
|
Dorinko napisalas o tym Bu ze sobie przypomnialam ze do Hani mialam napisac:
jakis czas temu odstawilam effaclar i acne derm a mocno sie nawilzalam...i odczulam ulge. znaczy przynajmniej nie mam takich wysypow (szczegolnie na brodzie) i nie sa tak bolesne. ![]() uzywac, nie uzywac...tak zle i tak niedobrze ![]()
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinien Cię mężulek zabrać na rozluźniającą wycieczkę przedporodową ![]() Ja na mazurach nigdy nie byłam..jak będę chciało to zmienić na pewno cie o tym poinformuję ![]() Ja też robiłam wczoraj zamówienie ![]() Zamknęłam sie na szczęście w 90 zł Co zamówiłaś?
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Hania, ja mam pytanie. Czy ty na tych zdjęciach ze spotkania miałas podkład/puder czy coś w ten deseń?
Przyjrzałam się Twojej cerze skoro ty taka maniaczka BU ![]() Też coś zamówię niedługo.
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w koncu effaclaru nie kupiłam..Ad się skończyło- używam tylko Serum Lemon na noc iSserum z wit. C na dzien i jest idealnie- no prawie. Dodam jeszcze tonik 2% z BU..i myślę że będzie idealnie. Ale ja mam w ogole nieproblematyczną cerę. Nie wiem co doradzic. Może inny zestaw bylby dla ciebie lepszy ![]() Generalnie proś o pomoc L_V ![]()
![]() |
#2160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do wycieczki przedporodowej. Bijcie, zabijcie, porodu się nie boję. Narazie ![]() ![]() Ale dobra, dobra, pogadamy za pare miesięcy, nie ![]() Ale tak obiecaliśmy sobie przed urodzeniem, że odwiedzimy Zakopane, bo potem z maluszkiem to nie wiadomo kiedy, a z Zakopca do Krakowa to już nie tak daleko.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.