![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólne zakupy kosmetyków mineralnych - część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zadomowienie
|
bede organizowac zamowienie EDM kitowe
![]() dla siebie rezerwuje 3 miejsca curry - 2 miejsca losek78 - 1 miejsce + 2 sample biedronqa - 1 miejsce +sampel innocencee - 2 miejsca nccz - 1 miejsce MagJa - 2 miejsca ja 3 miejsca curry Eye Kabuki Brush, Eye Kabuki Junior losek78 Flat Top + 2 probki biedronqa Eye Kabuki Junior + sampel innocencee LHK, Flat Top nccz Eye Kabuki Junior MagJa Flat Top, Golden Light*Intensive komplet ![]() czekam na przelewy ![]() zloze zamowienie jak tylko znajda sie chetne, place PayPalem. Bede prosila o przedplate 19zł za 1 rzecz + opcjonalnie 6zł za przesyłkę (można dopłacić później lub od razu przy przedpłacie za rzeczy) Kurs $ jest obecnie niski więc koszt wyjdzie zapewne nieco niższy - nadpłatę oczywiście zwrócę ![]() Kwota przedplaty za sampla: 7,5zł. kolorek stały już dla moich zamówien - zielony ("Lime") Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-08-06 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
OK
![]() Zamykam liste. Chamelieu zaraz podam ci dane do przelewu ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-08-03 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
po prostu Łinli
|
EDM próbkowo- best sellerowe 4 ja: - chowany FlatTop - 10$ - korektorowy KIT - 10 $ Lemirka: - free sample KIT - Silver Gray Brow Color $2.50 - Eye Kabuki Brush $7.00 - Snuggle $2.50 - Natural $2.50 RAZEM 20$ + $14.5 = 35 $ wolne miejsce: 15 $ - ZAPRASZAM
![]() ![]()
#2165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() mogę przyjąć jeszcze jedną osobę z kilkoma próbkami lub chowanym flatem czy innym best seller KIT
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-02 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
Ja bym wstępnie zarezerwowała 4-5 miejsc
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Organizatorka
|
ORGANIZUJĘ ZAMOWIENIE MEOW
Dziś do 00.00 poodpisuje jeszcze na pytania Termin złożenia : 3 Sierpien Co : Co tam sobie wymarzysz ![]() Kurs $ : ok. 3,1 (bo nie wiem czy jutro podskoczy czy spadnie) Przesyłka : Zależy od liczby osób No to spieszymy się spieszymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Rozeznanie
|
foxxxy, oto moj MEOW: - podkład Korat 2 Frisky - rozmiar Munchkin - formuła Flawless Feline - sample: Siamese 2 Frisky - formuła FF, Korat 3 Naught - formułaFF spider monkey (cien z serii lost rainforest) sunspot (del sol glow powders) A lick&aA promise (lush blush) Twisted (taboo blush) podsumowując; 1 pełnowymiarowy średniak plus 6 sampli - razem 20,95$ x 3,1 = 64,945 zł Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2009-08-02 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Organizatorka
|
Mineralinki bardzo proszę o podliczenie ile co kosztuje i pomnożenie razy 3,1, ja zaraz rozesle PW do kogo mi sie uda dzisiaj tak, żebyscie mogły przelać, zaloze za przesyłke a potem sie rozliczymy dokladnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
to moja lista, wyszło więcej
![]() Rainforest: nabau ScandalEyes: Paula J. IdealEyes: Sabertooth Flawless Feline: 1-Sleek Sphynx Pampered Puss: 1-Sleek Sphynx Pampered Puss: 1-Sleek Himalayan Flawless Feline: 1-Sleek Himalayan Pampered Puss: 1-Sleek Chausie Pampered Puss: 2-Frisky Chausie Flawless Feline: 1-Sleek Chausie Flawless Feline: 2-Frisky Chausie Flawless Feline: 1-Sleek Bengal Flawless Feline: 2-Frisky Bengal Pampered Puss: 1-Sleek Bengal Pampered Puss: 2-Frisky Bengal Masterpiece: Petite Fleurs Primp & Preen: Premiere Puss Primer Combo jeszcze dodam zaraz róż ![]() edit: dodane ![]() razem 3 cienie + jeden róż+ 12 podkładów ![]() proszę o maila z kontem,, superrrrr a nie 17, bo jeszcze primerrrrrrrrrr wyszło mi 52,7złocisza, przelew już zlecony jutro go bank zrealizuje, bo dziś świętuje ![]() ale się cieszę ![]() aaaa, nie odjęłam tego rabatu, ale to nic, przy rozliczeniu wyjdzie ![]() Edytowane przez oolong Czas edycji: 2009-08-02 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie się ktoś zlitował nad biednymi owieczkami ![]() Poproszę: Pampered Puss: 2-Frisky Abyssinian Sample x2 2.00 Pampered Puss: 3-Naughty Abyssinian Sample x2 2.00 Pampered Puss: 3-Naughty Korat Sample 1.00 Pampered Puss: 3-Naughty Angora Sample 1.00 Primp & Preen: Equilibrium Balancing Powder Sample x2 2.00 Primp & Preen: Top Cat Finish/Setting Powder SAMPLE 1.00 Primp & Preen: Premiere Puss Primer Combo SAMPLE 1.00 Taboo: Twisted Sample 1.00 Pampered Puss: 3-Naughty Manx Sample 1.00 Pampered Puss: 3-Naughty Ocicat Sample 1.00 Taboo: Risque Sample 1.00 Flawless Feline: 2-Frisky Abyssinian Sample x2 2.00 Flawless Feline: 3-Naughty Abyssinian Sample x2 2.00 _________________________ _______________ 18$ - 25% = 13,5$ 13,5$*3,1=41,85zł
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-08-02 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też!
![]() Zaraz napiszę, co dokładnie ![]() Już mam: Foundation: Frisky Siamese, Purrfect Puss Frisky Siamese, Flawless Feline Frisky Sphynx, Purrfect Puss Frisky Sphynx, Flawless Feline Rainforest collection: Boa Mayantu Expedition Carribbean collection: Beach Feliners: Cat O'Nine Tails Neurotic 10x 3,1 = 31 zł
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-08-02 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Raczkowanie
|
Jeśli jeszcze można to poproszę chowanego flata i kabuki juniora do oczu - jeśli się zmieści. |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Wpisz tu zomzing
|
O, Liss robi miały, ja tyż, ja tyż kcem:
podkłady: sleek chartreux pampered puss 3 x sleek angora: purrp, pp, ff 3 x frisky angora: purrp, pp, ff sleek manx pp cienie: piranha z serii rainforest bermuda triangle z serii caribbean escape endangered z serii rainforest mayantu z serii rainforest wszystko sample, czyli w sumie 12$ Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2009-08-02 o 22:45 Powód: zmiana zamówienia: dodatek 2 cieni |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Raczkowanie
|
To ja poproszę próbki podkładów: Siamese 2(PP), 3(FF) Bengal 2(PP), 3 (PP) Korat 1(Purr-fect P) 2(PP), 3(FF) Abissinian 2(FF) Ocicat 1(PP) 2(FF) razem 10$*3,1=31 PLN |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Organizatorka
|
No dobra to już nas chyba dość z tego Miał Miał, żeby nam celny nie pochwycił Kociej paczki
![]() LISTA ZAMKNIĘTA |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
Ok, w takim razie chowany flat. Dziękuję ![]() Jednak rezygnuje i zwalniam miejsce na 10$ Edytowane przez T3kla Czas edycji: 2009-08-03 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() edit: Dziekuje za PW. Moje zamowienie: Siamese O - Pampered Puss Bengal 0 - Pampered Puss, Flawles Feline Abyssinian - 0, 1 Pampered Puss Korat 0 - Pampered Puss Cienie: Modern Eyes: Claw Scandal Eyes: Traci L. , Vanessa W., Starr J., Neuter Vandal Eyes: Drunk & Disorderly, Shoplifting, Embezzling, B & E. 6 (tapeta )+ 9 (oczy)=15 $ 15 *3,1=46,5 zl Pieniadze wplacone ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-08-03 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Hej ja tez chcialam meow! A wczoraj akurat o tej godzinie nie bylam na wizazu. Jesli mozna poproszę:
Probki: Frisky Abyssinian w formule pampered puss Naughty Abyssinian w formule flawless feline Frisky Siamese ff z serii cieni karaibskim blood orange, z rauinforest spider monkey ze scandal eyes Ingrid B. 4x5 gram sifter jar 0.6 6x1+4x0.6=8.4 Tylko ze jest teraz znizka 25% i wyszlo by $6.3 Odpisz proszę czy mnie przygarniesz ![]()
#2184 |
Raczkowanie
|
Faa moja cześć zamówienia Lumiere Promocyjne 2 i EDM XIII doszła cała i zdrowa. Dziękuję za zorganizowanie zamówienia.
#2185 |
po prostu Łinli
|
planuję zrobić niewielkie zamówienie z MAD minerals , można dołączyć
![]() jak zbierzemy powyżej 50$ to będzie 15% zniżki
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-03 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
faa,dostałam dziś swoje pędzle,za które bardzo dziękuję
![]()
#2187 |
BAN stały
|
coldold dostałam przesyłkę dzięki wielkie kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() interesowałoby mnie 7 próbek podkładów: Formuła: Flawless Feline Siamese – 2 Frisky Chartreux – 3 Naughty Angora – 3 Naughty Manx – 2 Frisky Korat – 2 Frisky Abyssinian – 2 Frisky Abyssinian – 3 Naughty będę czekała na wiadomość ![]()
![]() |
#2189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Krystle Carrington Czas edycji: 2009-08-03 o 14:02 Powód: kolor |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo proszę o zapoznanie się z zasadami tego wątku i ich przestrzeganie (m. in. edycja jednego tylko postu z zamówieniem - co ma zawierać taki post jest dokładnie wyszczególnione, oraz link do niego w swoim podpisie).
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.