|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Ale jak trzeba nam jakąś wycieczkę załatwić to nigdy nie pomoże. Dobra, może być wycieczka, ale autokar i wszystko my załatwiamy. Tak samo jak ktoś chciał, żeby mu opinię na podaniu o stypendium wystawił, tydzień się naprosił. ![]() Yeeah. Takie układy są chore, i tylko ucznia niszczą :\ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, masz rację. niszczą bardzo. ale tak jest wszędzie i tak bedzie całe życie... no chyba ze uda nam sie nie trafic na cos takiego w co szczerze mowiac, watpie. znajomosci to wieeeelkii plus. co z tego ze jesli chodzi o szkole, to tylko wielki minus dla ucznia. bo swoich zali nie bierzemy z kosmosu. ale one sie nie licza, bo to znajoma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak nie wezmą to trudno. ![]() Cytat:
Tzn. problem jest w tym, że nigdy nie mam okazji, żeby pojechać na takie badania krwi. A, że mam teraz okazję poznać swoją gr. krwi, to chciałabym. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2164 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć, Czubki ;*
Nam powiedzieli, że mamy za to zapłacić. To już nie wiem, kto ma rację. ![]() Cytat:
Fajnie, też bym chciała, lubię Warszawę. Cytat:
![]() Albo mówi, że nikt nam na religię nie każe chodzić i że już 5 osób z 3-cich klas się wypisało, to nikomu nie zrobi różnicy, jak się wypisze kolejnych 5 z naszej klasy. No halo, chyba jego zadaniem jest nas przekonywać do religii, nawracać na wiarę, a nie wręcz przeciwnie?! Coś tu ewidentnie nie gra. A na odpowiedź: to ciekawe, czemu akurat z klas, które brat uczy, się wypisują, a on: a Ciebie to interesować nie powinno, za mało latek masz. Na co ma za mało lat?! Czy argument wieku tu jest odpowiedni? ;] Ej, chyba coś jest nie tak, gdy jeśli nie potrafi się czegoś uzasadnić, przekonać, to się wykorzystuje przewagę wieku. Czy my mamy 10 lat, że nic nie rozumiemy? ;] Cytat:
![]() Dlatego trzeba mieć wyczucie i nie okazywać sobie nadmiernie emocji w miejscach publicznych. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może się zważ, zobacz,jeśli masz 48-49 i dobre wyniki (tzn. brak zagrożenia anemią) to już może Ci pobiorą. Łots łrong? ![]() Żbiki, umieram. Ale jestem zmęczona. -.- Miałam 3 matmy pod rząd! Mój mózg ledwie to zniósł. Na ostatniej godz. rysowania sześcianów i graniastosłupów już się zaczęłam nawracać, bo modliłam się o koniec lekcji. Dowiedziałam się dzisiaj, że mam próbną maturę z wosu w grudniu, taki poziom jak wpisywałam w deklaracji, czyli R. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-06 o 14:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Ewa, pisałam wcześniej - wkurzył mnie kolega.
przyniosłam sobie carlsberga z garażu..i kurna, stwierdziłam, że nie chce mi się iść z buta do koleżanki, pojechałabym samochodem, ale już się napiłam.. więc pójdę. kurna.. od razu mam lepszy humor. Od wakacji piwa nie piłam.
#2166 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć, Żbiki ;*
Cytat:
![]() ![]() Kiedy mogę go oczekiwać? ![]() Cytat:
![]() 1,5 roczku. ![]() No. ![]() Freestyle. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siedziałaś tak z kamienną miną? Ja nie wytrzymałabym. ![]() Napisałam wcześniej z jakiego powodu wszyscy poszli na religię dziś. ![]() Cytat:
![]() ( ![]() Cytat:
![]() Edit: Kasia - przypomnij mi dokładnie na co mam Ci zmienić, proszę. ![]() ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-11-06 o 14:48 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
a ja o coś pytałam?
![]() coś chciałam napisać, ale dopadła mnie nagła skleroza.
#2169 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale w szkole to już jest czasem masakra. Nawet tam się nie potrafią powstrzymać, włażą sobie na kolana i niemal jedzą swoje języki ![]() a ja sobie wyłączyłam telefon, bo nie chce mi się rozmawiać ze swoim chłopakiem :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, gdy dwie niedziele palmowe się zejdą xD mogę wysłać pocztą ![]() albo na jakimś forumowym spotkaniu Ci dam ^^ w planach wpisać tylko Kraków/Lublin ![]()
![]() |
#2171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam za slowo ![]() jesteś niska? tez malo waze, z tym ze ja nijak przytyc nie moge... uwazaj lepiej na te zylki ![]() ![]() Cytat:
![]() faktycznie - POWOLANIE. jak przy takich ksiedzach nie stracic wiary? nie wkurzac sie na kosciol itd.? przeciez oni nie wypelniaja tego co maja wypelniac. mijaja sie z celem! probowaliscie cos robic z tym? dyrektor? chociaz w sumie to... ![]() ojaaa... 3 matmy ![]() u mnie w planie jedna klasa ma 3 POLSKIE! w planie (2 lekcje, jeden fakultet) ale to i tak meczarnia... a ta grudniowa to z jakiej okazji? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Martyna, masz gdzieś II część Kiełbaski ?
![]() Ewa, fajny ten berecior ![]() Gardło mnie boli, chyba coś mnie bierze ![]() A koleżanka chyba się naj.eb.ała bo wysyła sms o niespójnej treści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem niska, mam 160 cm. ![]() ![]() siostra się ze mnie śmieje, że jak się mocno denerwuje to mi wyskakuje żyłka na czole ![]() Karolina, dzięki;* też mi się podoba.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-06 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() choc ja jeszcze nie znam tego uczucia ![]() Cytat:
![]() ale u mnie i tak nikt by nie poszedl ![]() Cytat:
![]() ja się zirytowałam dzis, ale dobra tam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie ogarniam co tu sie dzieje
![]() ![]() ![]() Pojechałam się zapisać na prawko i są miejsca na styczeń dopiero ![]() ![]() CZY TO WEEKEND?! TAAAAK ![]() ![]() ![]() Ide się zabawić gdzieś ![]() (czyli jak zwykle będę jutro jak się ogarnę z kaca ![]() ![]()
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie próbowaliśmy nic z tym robić, ale dyrektorka wie, jakie on robi przekręty. Widziała w 2kl., jak w trakcie lekcji szliśmy całą klasą do szatni,zapytała: A co Wy tak chodzicie w czasie lekcji, z kim macie lekcję?, a my, że: brat nas zwolnił do domu. (bo zwolnił; bywało tak czasami, że nas sam zwalniał jak to była ostatnia lekcja, bez wiedzy dyrekcji) I potem przez 2tyg. go nie było w szkole i wrócił.. Ale już nas nie zwalnia. ![]() Jedno zastępstwo, jedna matma zgodnie z planem i jedna godz. wychowawcza, która zawsze jest matematyką. -.- bo nasza wych. uczy matmy i jest zbyt ambitna. To co powiesz na to, że ja mam 4 polskie pod rząd w poniedziałek? ![]() ![]() A tak ło sobie. ;p Moja szkoła organizuje, nie wiem, skąd arkusze. Najpierw polski, potem każdy pisze dodatkowy przedmiot, jeden, na poziomie, który wpisał w deklaracji.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Się robi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ups ![]() Cytat:
![]() ze mnie to wszyscy leją ze jestem taka... chuda, anorektyczna wrecz. choc oczywiscie ja tego az tak nie postrzegam. chuda owszem, ale ... proporcjonalna? hahah, kochana siostra ![]() ![]() ![]() dopiero zwrocilam uwagę ze masz nowy av ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ile ma kosztować? Jaaa chciałam sobie zrobić dłuższą przerwę, a tu kurczę widzę, że koszty rosna :/ bo jestem typową babą, niezdecydowaną i niedocenianą ![]() a tak serio to mam dzisiaj taki dziwny dzień... Musze sobie trochę od niego odpocząć i przemyśleć parę spraw. Do dziewczyn, które zdają biologię na maturze: Czy od endorfin można się uzależnić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde, straszny termin ![]() myslalam ze te ceny to nie wejda od juz... :/ TAAAAK, a ja posiedze w domu ![]() kolejny pijak. Cytat:
![]() to ja poraz kolejny dochodze do wniosku ze moja szkola jest zje.bana. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to pytanie do mnie? czy takie pytanie do siebie, czy jesteś proporcjonalna.?! ![]()
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, jak można od hormonu szczescia sie uzaleznic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() haha, do siebie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ok.300 zł więcej. Cytat:
miejsca ma najlepszą zdawalność. 1 miejsce ma a te szkoły z 2 miejsca to o ok.20-30% mniej mają . ![]() I jak już pisałam kiedyś nie jestem PIJAKIEM !! ![]() Degustatorka jak już ![]()
![]() |
#2187 | |||
Zadomowienie
|
ojj narobiłaś mi smaka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() z sokiem malinowym to tez chcę! ![]()
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce mi się dzisiaj uczyć. ![]()
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nadmiar może być szkodliwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ech, zdzierają tę kasę strasznie ![]() już myślałam, że jestem uzależniona od stanu zauroczenia, ale jednak nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.