|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Cytat:
![]() a Wasz wozeczek juz przyszedl?i jaki jest na zywo? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brombi smoczek chyba nie jest taki zły, przeciez dawniej dzieci to tylko smoczki uzywaly ![]() ![]() Kamila to własnie chyba Ty wkleilas linka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Tomeczkowi nr 2 na pewno zrośnie się co ma zrosnąć, więc Mamusia niech sie nie martwi ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że Ela już odpowiedziała, widocznie pisałyśmy w tym samym czasie ![]() To wyjdzie w praniu. Pewnie czasem mama albo teściowa by się przydała do popilnowania córci, a z tego co znam teściową, to raczej by się nie wtrącała ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-11-07 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
To super GRATULACJE
![]() Gratki tez dla Revene i Olicious ![]()
#2165 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za odpowiedz
![]() ![]() Elalank własnie zapomnialam Ci o tych konkursach napisac ![]() Chyba z nudow zaczne znow sie w to bawic. Ostatnio szukalam na necie konkursow dla mamus, ale nic nei znalazlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zadomowienie
|
gorące wieści od KATARINKI, jest już w szpitalu, zaczęły odchodzić wody,ale odchodzą powoli razem z resztą czopa, więc czekają na rozwinięcie akcji....
czy dzisiejszej nocy pojawi się księżniczka Bianka ? ? ? ? czekamy i trzymamy kciuki ! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-11-07 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobry pomysł na nudę ![]() A co do smoczków, to jak będzie potrzeba to będę dawać mojej Olce ![]() Przy kąpielach raczej teściowe nie będą asystować, bo nie zamierzamy ich zapraszać w porach wieczornych. Ale jeśli się nawet zdarzy taka sytuacja to chyba nie mam nic przeciwko (choć mogę się mylić, bo po porodzie może ulec zmianie sytuacja) ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Katarina- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to mamusie listopadowe szaleja...grudniowe niech narazie do porodu sie nie pchaja ![]() GISSH masz ze mna wytrzymac do 1ego grudnia koniecznie!!!Ja biore przyklad z Ciebie i z Lucky i leze caly czas... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale do 1 grudnia to możemy jakoś grupowo się wspierać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Raczkowanie
|
Tak coś myślę że niezrobią mi tego cc.Zobaczymy jak będzie w poniedziałek jak porozmawiam z tym lekarzem w szpitalu.Jestem tej mysli że cc jednak będzie.Ale okaże się wszystko w praniu jak to sie mówi.
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje rozpakowanym mamusiom. ![]() ![]() ![]() Dobrej nocki. ![]() ![]()
![]() |
#2172 |
Rozeznanie
|
domi7ks - no różnica między wózkami jest. Nasz dokładnie taki sam jak na obrazku. Bardzo nam się podoba, wygodny, lekki i wytrzymały ;p sprawdziliśmy jak próbowaliśmy go złożyć z powrotem ;p Z tym ze nie ma przednich kółek właśnie skręcanych. No i buda od spacerówki nie jest zdejmowana bo chyba właśnie tak jest w tym co ty zamawiałaś.
Co do teściowej to tez mam nadzieję że nie będzie się wtrącać, no chyba że ją o to poprosimy. ![]() Dobra to ja również się dołączam i trzymam kciuki za Katarinkę ![]() ![]()
#2173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() KATARINA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() ja wykorzystuje ostatnie dni tz'ta w domu wiec do komputera mam dosc daleko wiec tylko bardzo pobieznie przelecialam ostatni dzien... ![]() Wlasnie pojechal odebrac nasza kolacyjke z restauracji... ![]() ![]() Kropciu wielkie gratulacje dla Ciebie i malego Kropka ![]() ![]() ![]() Domi fajnie, ze juz w domku jestes ![]() ![]() A wozek mi sie bardzo podoba ![]() Katarina kciuki zacisniete ![]() Co do smoczka...to ja bylam wielka przeciwniczka, ale zauwazylam, ze mozna go madrze uzywac i wtedy jest naprawde duza pomoca... ![]() ![]()
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sobie to tłumacze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To może teraz przyjdzie i na mnie pora ![]()
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie mam pomysł!
Co Wy na to, zeby na Odchowalnie sie przenieść dopiero jak sie wszytskie rozpakujemy? ![]() Kiedys podczytwalam watek Mamus bodajże czerwcowych i tam Mamusie narzekaly, ze te rozpakowane juz o nich zapomnialy. I te wszytskie Mamusie nasze rozpakowane odejda i beda pisaly na drugim watku a z nas taka gartska bedzie zostawala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Gucia jesli nie jutro to ten przyszly tydzien tak czy siak nalezy do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wątku, to na odchowalnie mogę przenieść się ze wszystkimi. W końcu w kupie raźniej ![]() ![]() A tak w ogóle, to wie któraś z was co tam słychać u Flowerspower? Nie miała ona iść do szpitala już na cc?
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-11-07 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Wtajemniczenie
|
Katarina
![]() Domi pomysł z wątkiem na odchowalni po rozpakowaniu wszystkich uważam za OK co do smoczków to ja małemu daję - rzadko go ssie ale czasem nie wypluje, bo generalnie nie chce, głównie jak chce aby go wyjąć z łóżeczka i trzymac na rękach to jak daję smoka to chyba juz czai, ż enie będzie wyjęty, albo i nie czai ale szybciej się wycisza, bo tak generalnie to najlepiej mu się śpi u mnie na rękach i to wszystko po tych kilku dniach z problemami brzuszkowokolkowymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | ||
Zakorzenienie
|
Młody po kąpaniu słodko sobie śpi, a ja studiuję "Język niemowląt" coby wprowadzić w życie Łatwy Plan
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do przenoszenia się na odchowalnię całą kupą, to mnie obojętne, tylko żebym potem bana nie dostała za offtopowanie na wątku ciążowym ![]()
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sopelki ![]() Lucky widze Cie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Rozeznanie
|
Kropka GRATULACJE
![]() Katarina ![]() miłego wieczoru Mamusie ![]() Domiś Kochana wytrzymasz.. oczywiście, że wytrzymasz ![]() podobno często się tak zdarza, że Mamusie, które mają zagrożenie przedwczesnym porodem ostatecznie po "przeczekaniu" tego najgorszego okresu, rodzą w końcu przeterminowane ![]() Edytowane przez lucky1910 Czas edycji: 2009-11-07 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Nic to, zmykam sobie poczytać książkę
![]() Życzę miłej nocki ![]()
#2185 |
Zakorzenienie
|
Hejo ,wpadłam tylko na chwilke ,zobaczyć czy są jakies zmiany
![]() Katarinka trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Zdrzemnełam sie z 1,5 godzinki i padam na pyszcza ![]() ![]() ![]()
#2186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dopiero teraz wpadam na wizaz bo mieliśmy gości i niedawno sie zmyli... Czyżby dzisiaj na świat miało przyjść jeszcze dzidzi Katariny? Trzymam kciuki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
BAN stały
|
GRATULACJE DLA MAMUS!!!!!!!!!
![]() ![]() Ja jakos czasu nie mam na nic...cos mnie deprecha dopada dziewczyny przez to ciemno za oknem.... Maly dzis bardzo dal popalic.... ![]() ![]() marudzil..itp..... ![]() ![]() i pomyslec ze do jutra pownien byc w brzuszku u mnie ![]() pozodrawiam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zadomowienie
|
jeszcze szybciutko napiszę, że jestem po spotkaniu z położną i po zwiedzaniu porodówki.... oj jaka jestem spokojna jak to wszystko zobaczyłam, jak porozmawiałam z położną, nie chciałam zawracać głowy Katarince i nie zaglądałam do niej a wiem, że skurcze już miała co 12 min... i twardo mnie namawiała żebym ją odwiedziła - szalona!
![]() teraz mam wieści skurcze co 6 min. więc Bianka jednak zdecydowała, że pojawi się na świecie ![]() jak tylko będę wiedzieć więcej dam znać! spokojnej nocy i snów kolorowych ![]() p.s. jestem za tym aby nas wszystkie - nawet siłą! przetrzymać tutaj do końca grudnia, a jak się wszystkie rozpakują to z dzieciaczkami powędrujemy na "odchowalnie" ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-11-07 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | ||||
Zakorzenienie
|
Wieczorne hellołki!
Cytat:
![]() Ja dziś chciałam kupic herbatę z lisci malin i baba w aptece wytrzeszczyła na mnie gały - nie ma - to gdzie mam ją kupić ![]() Gratulacje ![]() ![]() Zmarzenko ![]() ![]() ![]() A za Katarinę trzymamy kciuki, ma jescze poł godzinki zeby dzisiejszy dzien był bardzo urodzajny w dzidziusie ![]() Cytat:
fajnie ze juz jestes w domku. I trzy tygodnie szybko mina, zawsze to lepiej lezeć w domku Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja dzis robiłam pizze Kachuli i wyszla wysmienicie ![]() Właśnei Kachula, nocny marku, liczę że napiszesz cos wiecej i fotke Mateuszka załączysz. Kąpanie w asyście teściowej??? ![]()
![]() |
#2190 |
Raczkowanie
|
Witam z rańca wszytskie Mamuśki
![]() Ja ostatnio wogóle nie mogę spać strasznie boli mnie kręgosłup, już nie wiem jak mogę sobie z nim radzić, siedze boli, leże boli, a za tydzień znów na wykłady musze iść ![]() Domi chciałabym Cię poprosić zebyś też dopisała mnie do mamusiek grudniowych bo termin mam tak samo jak xpressja. (Monika, 24lata, Katowice- syn Dominik???) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.