![]() |
#2161 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
marty, napisz jak poszla rozmowa z hostka K666. jestem ciekawa
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- indy, nie ma za co ![]()
#2162 |
Zakorzenienie
|
Ines niby wiem,ale mam syndrom oszukanje au pairki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Konto usunięte
|
kupilam bilet do lindka na 16 wrzesnia
mam to confirmation to mam druknac i to juz wszystko? ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- lucy rzeczy ktorych nie mialam torebka papcie bielizna drobiazg dla mamy wisiorek nic ciekawago ale swoja kase wydac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Konto usunięte
|
jak baletki z okardka hehe pkuszewe za 4L z primarka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sprobuj 00480500100900 albo po prostu 0500100900 a jak nic nie pomoze to moze byc zabokowane na komorki. Ja tak mialam u hostow Aaa probuje dzis nie zasnac, w niedziele o 7 mam lot do Nicei i mam nadzieje ze bede spala przez te 2 h jak nie usne dzis i jutro ![]() Wiem wiem glupia jestem ale tak sie boje ![]() A do was do Londynu przyjade pociagiem !!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Konto usunięte
|
dobra ada czekamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Raczkowanie
|
Odprawiłam się. Uff, to już jutro?! jak to szybko minęło.
W British Airways mają jakieś wyprzedaże biletów, ale nie wiem jak z cenami bo nie sprawdzałam. Męczę Was dziewczyny tymi pytaniami. ![]() Czyli dokonuje zakupu travelcard, niestety na strefy 1-6 co mnie pozbawi 14,80. Ale czy jak będę podróżować w godzinach 10:30- 13:00 w niedziele łapie się to na off-peak? Tak przynajmniej zrozumiałam na stronie i tc kosztuje wtedy 7,5 co mi się bardziej podoba ![]() Przepraszam,że Was tak męczę. ![]() Kable od laptopa,aparatu etc, pakuje w podręczny? |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
ja mialam w podrecznym
![]() wizz air promocja- jesli bedziesz rezerwowac bilety 28-30 sierpnia, otrzymasz 20% znizki na bilety. zeby moi dali znac do tego czasu ![]()
![]() |
#2171 |
Raczkowanie
|
O kurcze, to nie będę bankrutem
![]() Dzięki Lucy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Konto usunięte
|
Ja za bilet wybulilam wizz one way 70L prawie:/ ale mam juz na 16tego poem yly by po 90 na tge daty;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
gdybys rezerwowala dzis, zaplacilabys 2o% taniej
![]() lucy- szalenstwo! ![]()
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
Dlatego ja się cieszę ze moj bilet powrotny kosztuje tylko niecale 47Ł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam.. było tak cudownie.. a to tylko nasze Polskie morze
![]()
#2176 |
Zakorzenienie
|
ja ide spac.
lenka ![]() jest super oferta na londynek.net 500 miesiecznie
![]() |
#2177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli tak, to poczekaj i wydrukuj boarding pass, a jesli nie to tylko to confirmation ![]() Cytat:
tak, kable najlepiej do podrecznego- bo są ciezkie ( np zasilacz do lapa)- chyba, ze Ci waga podrecznego przekroczy, wtedy nie masz wyjscia. Bezpiecznego lotu! Jejku, znowu sie zaczyna okres lotów i wylotów...okres trzymania kciuków za bezpieczne loty i za krokiety...Ekscytujące to! ![]()
![]() |
#2178 |
Konto usunięte
|
Ruciak ja juz musiaam bo ja chce na konkretna date bo tak pasowalo I kuzynki maz odbierze mnie I wgl wazne ze mam bilet stresu mniej juz chociaz uff
Za tydzien juz PL z TZ ![]() ![]() Roux wyslali mi to na maila I nic wydrukowalam tylko to potwierdzenie a odprawe online mam I co teraz:/ nie czaje pierwszy raz bilet kupowalam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
roux- napisalas do hostki ?
moja chyba rodzi teraz ![]() czytalam,ze w anglii wypuszczaja do domu nastepnego dnia po porodzie ![]() toz to nigdy w zyciu. moja mama byla dluzej w szpitalu, jak rodzila wiktoryne. a siostra byla w swietnym stanie. wiec powiedzcie mi, o co tu chodzi? albo snilo mi sie?
![]() |
#2180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
choc to chyba ona POWINNA....wrr... Moja hostka we francji tez na drugi dzien wyszła ze szpitala po urodzeniu dziecka ![]() brrrr.... jutro bede miec zjazd ciotków w domu, w poniedziałek dentysta, spotkanie z kumpel a pozniej knajpa, wtorek ide do kolezanki ktora urodzila niedawno i.....nie bede miec cxasu juz na nic, bo we srode rano wyjezdzam... i musze wszystko ogarnac juz dzis- czyli poprzegladac ciuchy i inne rzeczy, ktore chcialabym miec w swojej szwajcarskiej szafie. jezuuu jak ja tego nie lubie....;/ ![]() naskarze Wam na moją sis pamietacie, wygrała konkurs jakis wysylajac zdjecie, ktore ja jej robiłam co prawda ona jest na nim, ale ...JA je robiłam! no nic...i wygrala jakis zestaw, bluze, koszulke i fajną torbe adidasa (jakas nowa kolekcja, sprawdzalam w sklepie z ciekawosci, to to warte razem jest tyle co obiektyw co mi sie podoba lol) noo i wyslali jej te rzeczy. chciala rozm. S. lol a wszystko niby S ale takie wielkie ze pasuje na mnie ( czyli jakies L) nooo i ....ta mondra dziewuszka, zamiast mi choc bluze czy koszulke dac to...uwaga: w bluzie chodzi po domu bo wielka na nią i jej ciepło w niej, koszulke dała chlopakowi a torbe wystawi na all bo sie jej nie podoba, a zgarnie za nia 250 zł. a na moje pytanie, czemu sie nie dzieli ze mna, odpowiada, ze to ONA jest na zdjeciu. kocham ją. naprawde. wrr..
![]() |
#2181 |
Konto usunięte
|
Dzieki roux
![]() No tu tak jedt ze jak ok to na drugi dzien do domu wiem bo kuzynki. Znow leb mnie napindala mam goraczke ale wezme painnkilersy bo mam dzis ![]() Mabager mi nr tel dal bym zadzwonila jak z pl wroce I powie mi co I jak czy da rade wrocic. Jest nadzieja Tymczasem wysle cv do hotelu jak na kelnerke bym sie zalapala byly by 1200 na mies plus napiwki no ale za******* totalnny. Dzis sama jestem tu tez roboty mam:O ale wyplata motywuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
roux- jak to sie mowi: 'bez kitu', to ona powinna napisac.
to faktycznie moze wstrzymac sie z pisaniem jeszcze? ![]() ci z liv- jak 1 dzien nie dalam znaku zycia, to mysleli,ze nie przyjezdzam, dzwonili do nauczycielki, wydzwaniali do mnie(kto mnie zna ten wie,ze nigdy nei mam przy sboie kom ![]() dasz rade. kto jak kto, ale ty sobie zorganizujesz to tak, by na wszystko miec czas przed wyjazdem. a siostra.. he. dobre. argument ma piekny. dziwie sie jej,ze nie oddala ci chociaz koszulki. przeciez to TY robilas zdjecie. modelka zgarnia nagrody za zdjecia czy fotograf? ![]() no, w kazdym badz razie przykro mi, a jednoczesnie jestem zla na twoja siostre. tak sie nie robi
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa nie ma za co
![]() jak Ch. ? Podekscytowany podróżą do Polandii? a Twoja rodzina? Podekscytowana faktem, że nie przyjedziesz sama? właśnie otworzyłam maila i zastanawiałam sie co jej napisac ( hostce). wlazłam na forum, i widze ze Ruciak pisze zebym sie jeszcze wstrzymała. a masz racje! jak sie nie odezwie to jej we wtorek albo poniedziałek napisze. a co do siostry.... no cóż...gdybym miała taką siostre jak Ty to pewnie moje zycie wyglądałoby nieco inaczej. Nie zalezy mi na sportowej koszulce czy torbie, bo to nie moj styl, ale...moja siostra to totala egoistka. tez mi troche przykro, ale w duchu sie ciesze, ze to moje zdjecie gdzies komus sie spodobało lol. Ruciak a Ty coo? co z ta baba? dalej sie nie odzywa? nie pisze? a Twoje ost ogloszenie jak brzmialo? Napisalas, ze masz doswiadczenie i czego wymagasz? Tak by byo łatwiej, bo rodziny potencjalnie Tobą zainteresowane na wstępie by wiedziały z kim mają do czynienia ( ![]() Jak Ci sie goi dziurka? Masz racje, teraz nie ryzykuj z białą perłą, jesli wczesniej tak reagowałas na nią. A poza tym, z tego co pisałas to wybielanie u Twojej dentystki bylo dosc tanie, wiec w sumie czemu nie...
#2184 |
Konto usunięte
|
Hehehe Ch. Zestresowany no I to wesele
![]() ![]() Rodzina to typu 'boze co ja ugotuje co brytyjczyjk je?' ![]() A tata' no musze sie ang nauczyc bo tylko fakju I fenkju umiem' ![]() A tak to spoko chyba ![]() Ciekawi sa I ja tez w sumie jak to wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
roux- znalazlam o jeju jeju jejuuuu cudna rodzinke na apw.
nie odpowiedzieli mi jeszcze,wiec modle sie o negatywa ,bo mam przeczucie,ze ta babka, ktora rodzi teraz prawdopodobnie mnie wybierze. ale ja sie zastanawiam, czy dobrze robie- malutkie dzieci (jestem za starszymi) 80 funtow. ale dobra dzielnica i laines blisko! i mozna dorobic u znajomych. to chyba wyjdzie w praniu. napisalam chociaz o pomoc z oyster card po polowie, ale tego jeszcze nie przeczytali/nie odpisali. zobaczymy, jak nie wyjdzie, to mowi sie trudno. na gumtree jest jedna rodzinka, ktora placi 185 tygodniowo ![]() wiesz, moze dlatego mam takie podejscie, bo jak sobie przypomne babke z liv: przeloty+kurs+bilet miesieczny+fajne kieszonkowe i malo godzin pracy to mnie trzesie. zobaczymy, jak to tam bedzie. nie jestem do konca przekonana- wolalam tamta rodzinke z jednym dzieckiem/ albo te ktora na apw znalazlam. ale nie nastawiam sie zle. pisze tak tylko dlatego,ze troche sie boje malych dzieci. ale i napisalas ![]() moja tez by mi nie oddala ![]() ale za to jak idzie na pizze, to przynosi mi kawalek ![]() a co do ogloszenia- jak ci mnie nie wezma, to sie zastanowie nad tym. ale szczerze- odstrasze wszystkich na pewno tymi wymaganiami. a goi sie dobrze! nie czuje tak bardzo flakow juz ![]() ![]() a z tym wybielaniem - bardzo tanio u dentysty. baaaardzo. chyba najtaniej he. ja to mam wrazenie,ze ona nic nie zarabia, jak tak tanio wszystko jest. manekin kosztowal prawie tyle co wybielanie, wiec ruciak ma argument ![]()
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-08-28 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Konto usunięte
|
Rucia warunki byly spoko ale nie zaomnij ze krecila stale I cie nie wybrala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
nie krecila.
byla szczera caly czas. a teraz ma nianie, a nie au pair
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moja hostrodzina jeszcze nie wróciła chyba z USA tzn. napisała mi smsa że lot został odwołany i że dzisiaj nie możemy się zobaczyć i chce żebym się po prostu jutro wprowadziła o 15,przepraszała mnie za problemy i dziękowała za zrozumienie.Czyli jeden dzień czekania więcej
![]() Roux podziwiam Cię że się jeszcze nie niepokoisz aż tak wiesz,chociaż w sumie nie ma na razie czym bo skoro dziewczynka jest/była w szpitalu to pewnie teraz kobieta jest strasznie zdezorientowana.Odezwij się w poniedziałek tak jak radzi Ruciak ![]() A siostry to ja totalnie nie rozumiem wiesz,ja to też sobie nie wyobrażam żeby moja siostra miała się ze mną czyms nie podzielić czy mi w czymś nie pomóc,w życiu by tak nie zrobiła.Robię jej zdjęcia na bloga szafiarskiego i jestem pewna,że jeśli by coś wygrała(ostatnio brałyśmy udział w jednym ![]() ![]() ![]() I tak BTW-myślicie że warto poprosić rodziców żeby mi kupili z 2-3 opakowania tej Białej Perły i przysłali do Irl(bo dopóki nie mam aparatu jeszcze na zebach i w sumie nie mam teraz za bardzo się nimi jak zająć,bo dentysty nie będę mogła odwiedzać a chciałabym coś zrobić z nimi,jakoś o nie zadbać) ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
jutro juz wprowadzila?
![]() jak ten czas leci. windy- nie widzialam twoich zabkow, ale sadze,ze jedno opakowanie spokojnie starczy ![]()
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa
jejku faajnie! Naprawde ![]() kurcze, pamietam jak moj ex byl w PL, to bylo wydarzenie...eehh.. ![]() az mi sie cieplo robi na serduszku ![]() Ruciaku ale Ty powaznie tego manekina masz? ![]() ![]() co z nim, bo nie doczytałam chyba dobrze...? Windy 2-3 opakowania Ci wystarcza doobryych kilka mcy. ![]() jak jedno mojej siostrze wystarcza na 3-4mce ( regularnego stosowania) a po zurzyciu jednego robisz przerwe i jak Ci ząbki sciemnieja znowu bawisz sie w te magiczne procedury. Ruciak ma racje, kup sobie jedno na razie. Hmm ale mysle, ba nawet jestem pewna ze w IRl maja takie. popytaj w aptekach. Kachaa nawet pisała, ze w UK w funciaku widziała, wiec w Irl napewno jest, nie bedziesz musiala fatygowac rodziców. kup sobie od razu paste na wrazliwe zęby- bo wiekszosc dziewczyn ( moja siostra i te z wizazu) skarza sie na zwiekszona wrazliwosc zabków. mojej sis pomagało jak kilka razy użyła pasty Elmex a co to ten blog szafiarski? ma cos z szafami wspolnego? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.