Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-04, 12:25   #2161
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

czesc ciężarowki
smarujecie tyle tych postów,że nawet nie da rady nadrobić w 1 dzień
na początku przeczytałam,że jedna mama będzie miała tak jak ja syna Tymka

wracam po ciężkiej grypie,pobycie w szpitalu.. szkoda pisać.Nigdy nie chorowałam a jak mnie dopadło to 2 tyg z życia wyjęte.

Ja już doczekałam 34 TC.Czuję się super,czasem zgaga dopadnie albo jakieś skurcze,ale wszystko do przezycia.Zaliczyliśmy też wczoraj wizytę i Usg.Nasz mały wielki człowiek waży ok 2200.Wszystko oki.Fajnie było podglądać Tymka jak szaleje w brzuchu

Co do wyprawki to rzeczy kosmetyczne i do porodu mam,inne typu łóżeczko miałam wcześniej.Wczoraj rozłożyłam łóżeczko i dzis układam ubranka.Torby nie pakuję jeszcze do szpitala,bo się jeszcze do szpitala nie wybieram

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:30   #2162
zaba5
Raczkowanie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

uciekam dziewczyny bo czas zbierać się do roboty . Do usłyszenia juto, bo dziś to pewnie małżonek będzie później okupował kompa .
Spokojnego dnia życzę
zaba5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:31   #2163
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

z zaległości to tak

Monti byłam w H&m ale juz oczywiscie spodni w rozyczki nie bylo :-(

Ego gdzie bylas w hurtowni??(hustawka)

Bosti WSZYTKIEGO NAJ NAJ NAJ i oczywsicie łatwego porodu : roza:

a ja wałśeni rozpakowałam paczke z all i wszytko ok tylk ozamiast sliniaczka gratis dostałam czapeczke no ale to i to malo znaczace dodatkowo dali mi kupoin na nastepne zakupy ze dostane jakis gadzet jak kupie za 65 zł a wszytkie rzeczy zamowione zgodne z zamowieniem nowe sliczne a pieluszki flanelowe poprostu rewelacja !!!
zamówielam u nich:
-kocyk Drewex do wózka (na zdjeciu)
-poduszke klin
-poszewke na nia
-babyono okrycie kapielowe 100x100
-łyczeke do leków
-zakraplacz do lekoów
-gruszke do noska
-pieluszki flanelowe jednokoloorwe
-podklady poporodowe bella
-nakładki na sedes do szpitala
-podkłąd na łózeczko pod przescieradlo canpol

dodatkowo załaczam zdjeice brzuszka 35tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC_0003.jpg (55,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC_0006.jpg (148,5 KB, 35 załadowań)
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:37   #2164
Montii
Zakorzenienie

Szkoda Kasiu ;/

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:38   #2165
n.ik.a
Zadomowienie

kampasiula ściągnęłam cię myślami właśnie miałam pisać, że cię dawno u nas nie było - teraz wszystko jasne ale cię dopadło- fajnie, że jesteś już zdrowa

kasiapruszkow ale fajny brzuszek - a jaka ty laska chyba kilogramy poszły ci tylko w brzuszek

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:40   #2166
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaba5 Pokaż wiadomość
A tak juz poza tym, wczoraj miałam księdza, ale mnie wpienił walnął mi wykład 20 min. jak to żyję w śmiertelnym grzechu od trzech lat bo nie mam ślubu kościelnego tylko cywilny. Jeszcze chwila a by mnie zlinczował " mąż chciał być dowcipny i palnął - a bo teściowa cos tam..."że jestem uzależniona od mamusi itd . Aż szok, młody a humoru za grosz tylko wszystko na serio. Moj to sie zamknął i juz więcej nic nie mówił, bo widział jaka wściekła siedzę . Ehh nie ma to jak zachęta i przyciąganie młodych do kościoła - po czymś takim to masz ochote uciekać gdzie pieprz rośnie . No to se po marudziłam
Ja znając siebie pewnie bym mu coś powiedziała. Tak samo jak kiedyś gdy mieszkałam z rodzicami przyszedł ksiądz i zaczął chrzanić o polityce. Chodziło pamiętam o podwyżki dla emerytów, "a bo tak w państwie źle a tu jeszcze chcą dać emerytom" nie wytrzymałam "no tak po co im dawać im więcej emerytów umrze, tym więcej zarobicie na pogrzebach" zawinął się i poszedł

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość

aja ta sytuacja mnie rozwwalila, jak lekarze moga byc tak nie odpowiedzialni!!! ja sie przyjrzalam to u nas laska w ciazy mnogiej jest brana poza kolejka, i kazdy sie z nia i przychodni i w spzitalu jak z jajkiem obchodzil, bo nie sie co oszukiwac blizniaki to ciaza wysokiego ryzyka!!! moze za dlugo na kase czekali, co za debilizm, to teraz maja co chcieli. powinno sie to rozniesc na caly kraj zeby troche tym lekarzom ostudzic głupote w takich sytuacjach!!!
Ech to nie pierwszy u nas taki przypadek, Kaśkę urodziłam w lutym, a na wiosnę dziewczynę przetrzymali i urodziła martwe dziecko.

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
a teraz muszę niestety spadać do sprzątania. mam dziś urodziny, o 17 przyjadą rodzice i będzie taka mała imprezka, tak wiec muszę ją przyszykować
100 LAT

Nika jakie maleństwo

Czarna ten krem nivea jest dobry, ale kijowo się rozsmarowuje

Kinga a jak Twój brzuch??

Ja dziś mam mego wku....... ojciec mnie wkurzył z samego rana, ale on taki jest, że wszystkiego się czepia

Kasia fajny brzunio, i nisko tak troszkę chyba??

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2011-02-04 o 12:42
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:44   #2167
Montii
Zakorzenienie

Kasiu śliczny zgrabny brzusio !

[LEFT]
Stary 2011-02-04, 12:48   #2168
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Nika, śliczny brzuszek My do tej pory mieliśmy peugeota 206 i bardzo trudno było nam upchać x-landera. Stelaż zajmował calutki bagażnik, ewentualnie upychaliśmy go z tyłu za siedzeniem. Teraz kupiliśmy kombi, przynajmniej nie będzie problemu z wózkiem...

Bosti, wszystkiego najlepszego

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:48   #2169
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochana ja mam takie bole jak na @ do tego dochodzi twardnienie brzucha
ide w poniedzialek gina to sie wypytam
polozna kazala to skonsultowac, bo moze to byc objawa obnizania sie szyjki, ale niekoniecznie
Daj znac jak sie dowiesz, bo ja dopiero w czwartek mam wizyte i to z polozna
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:52   #2170
Castia
Wtajemniczenie

diatoma no to spoko ta teściowa, grunt żeby sie rodzice nie wtrącali w nasze zycie a wtedy każdemu zyje sie lepiej.
ale fajnie że tak dba o ciebie - musi cie lubic

kasia sliczny brzuszek, a ty jaka laska, ja to sie roztyłam strasznie a u ciebie tylko brzusio urosł widzę

nika twój brzusio tez uroczy

bosti kochana 100 latek
a przede wszystkim łatwego porodu i zdrowego bobaska
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:55   #2171
n.ik.a
Zadomowienie

gosikk_s kurcze to nie fajnie bo ja właśnie szukam wózka, który po złożeniu stelaża zmieści się do bagażnika małego samochodu. Chodzi szczególnie o mój, bo ja mam seicento co prawda w domu jest jeszcze renault clio - ale ja więcej jeżdżę tym mniejszym, bo w mieście wszędzie sie wcisnę.
A może jak pojade oglądac wózki spodoba mi się jakiś inny- ze mną to nigdy nic nie wiadomo

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:55   #2172
trzyrazyi
Zadomowienie

100 latek BOSTI:r oza:

MONTI a gdzie twoj bebol??? i jak tam pokoik fabianka????
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:56   #2173
Montii
Zakorzenienie

trzyrazyi - mam wrażenie ,że brzuch tak mi strzelił do przodu ,że szok.. taki jakiś duży się zrobił...
a pokoik Fabianka...gotowy w 30% może

o własnie idę pościel powiesić;-) ;D

[LEFT]
Stary 2011-02-04, 12:56   #2174
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Eirene Tylko my większosc zaproszeń będziemy musieli wysyłac pocztą... sama nie wiem,jak to rozwiązac?
no to fakt ale może się uda zapakować do koperty...
wiesz my np też mieliśmy rulony i tego się nijak w kopertę nie dało dać to po prostu wysłaliśmy taką rozłożoną kartkę a4 do tego tą wstążeczkę z poleceniem że mają sobie zwinąć

Cytat:
Napisane przez Stysia71 Pokaż wiadomość
Ja byłam wczoraj w DOZie po kosmetyki dla Konradka i rzeczy dla mnie do porodu i zrobiłam mega zakupy,zapłaciłam 300zł,a kupiłam:

1)Sudocrem, krem antyseptyczny dla dzieci
2)Aspirator do nosa, Frida,
3)Penaten, oliwka w żelu zapobiegająca rozstępom
4)Disnemar, woda morska do nosa dla dzieci
5)Gilbert NaCl 0.9%, 5ml, fizjologiczny roztwór soli
6)Kompresy gazowe jałowe, 17 nitkowe, 5 x 5, (8 warstwowe)
7)Liść maliny, herbatka ziołowa
8)AA Mama i ja krem przeciw rozstępom
9)Bella, podkłady higieniczne, Mamma
10)Johnson's baby płyn do mycia 3 w 1, 500 ml
11)Penaten, krem ochronny przed zimnem i wiatrem, 75 ml
12)JOHNSON’S Baby Mleczko intensywnie pielęgnujące
13)Majtki jednorazowe siatkowe

Chyba niczego nie pominęłam
ło matko 300zł na to???

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
dziewczynki co do odparzeń na pupce maleństwa- może Wam się przyda ... podobno najlepsza jest mąka ziemniaczana. Mojej koleżanki synek miał normalnie ogień na pupie i moja mama jak to usłyszała to mówi że przecież mąka jest rewelacyjna.. no i rzeczywiście... już po pierwszym dniu widoczna była poprawa. A w aptece na pudry i maści zostawiła chyba z 200 zł i nic nie pomagało... jak ja się urodziłam mam też mi wyleczyła pupę tym bo miałam problemy...
moja mama też to stosowała u brata i ja też mam zamiar dlatego pudru nie kupuję

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
dziewczyny a tu tak z innej beczki http://www.youtube.com/watch?v=z_kPw...layer_embedded mi to łzy poleciały
padłam

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
czesc ciężarowki

wracam po ciężkiej grypie,pobycie w szpitalu.. szkoda pisać.Nigdy nie chorowałam a jak mnie dopadło to 2 tyg z życia wyjęte.

Ja już doczekałam 34 TC.Czuję się super,czasem zgaga dopadnie albo jakieś skurcze,ale wszystko do przezycia.Zaliczyliśmy też wczoraj wizytę i Usg.Nasz mały wielki człowiek waży ok 2200.Wszystko oki.Fajnie było podglądać Tymka jak szaleje w brzuchu

Co do wyprawki to rzeczy kosmetyczne i do porodu mam,inne typu łóżeczko miałam wcześniej.Wczoraj rozłożyłam łóżeczko i dzis układam ubranka.Torby nie pakuję jeszcze do szpitala,bo się jeszcze do szpitala nie wybieram
własnie miałam pisac że coś dawno się nie odzywasz, biedna dobrze że już ok.

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
śliczności i jaki pępuszek wystaje

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Tak samo jak kiedyś gdy mieszkałam z rodzicami przyszedł ksiądz i zaczął chrzanić o polityce. Chodziło pamiętam o podwyżki dla emerytów, "a bo tak w państwie źle a tu jeszcze chcą dać emerytom" nie wytrzymałam "no tak po co im dawać im więcej emerytów umrze, tym więcej zarobicie na pogrzebach" zawinął się i poszedł

Ech to nie pierwszy u nas taki przypadek, Kaśkę urodziłam w lutym, a na wiosnę dziewczynę przetrzymali i urodziła martwe dziecko.
dobrze mu powiedziałaś
a powiedz masz jakiś szpital jako rezerwę? kurczę bo to niedobrze że tak się dzieje...

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:59   #2175
Montii
Zakorzenienie

Podłogi jeszcze mokre to prania nie rozwieszę

ale mam smaka na wątróbkę

[LEFT]
Stary 2011-02-04, 13:00   #2176
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dobrze mu powiedziałaś
a powiedz masz jakiś szpital jako rezerwę? kurczę bo to niedobrze że tak się dzieje...
Nie, u nas jest jeden
Tylko ja jak się wku... to ktoś dostanie z***ki, nieważne lekarz czy położna. Poza tym będę dzwonić do swojego gina, żeby dać mu znać.
A ordynator dobrze mnie zna, w sensie mieliśmy kiedyś ścięcie i mam nadzieję, że znów ze mną nie zadrze. Ja tam pyskata baba jestem

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-02-04, 13:09   #2177
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość

megi, to silna babeczka z Ciebie
wiesz co jakoś tak dużo miałam tego prasowania i zajęło mi to wtedy przeszło 2 godz. jak skończyłam patrzę - a deska z przodu jakaś taka krzywa - uciekała w dół - więc zacząłam nią ruszać w górę i w dół - chciałam wyprostować - aż mi kawałek został w ręce mąż wieczorem rozmawiał z dzidzią i mówi: powiedz mi co ta mama z tą deską robiła co.....

Cytat:
a teraz muszę niestety spadać do sprzątania. mam dziś urodziny, o 17 przyjadą rodzice i będzie taka mała imprezka, tak wiec muszę ją przyszykować
BOSTI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA I STO LAT !!!

Cytat:
Napisane przez agnieszkaanka Pokaż wiadomość
Przeczytałam tylko ostatnią stronę, tą aktualną i nie byłabym sobą gdybym nie wtrąciła swojego zdania . Do dziewczyn które zastanawiają się nad wyborem kosmetyków to najlepiej sprawdza się zestaw Oilatum do kąpieli i Sudocrem do dupki. Naprawdę, wieczorna kąpiel a właściwie oporządzenie dziecka po niej to tyle zabiegów, że nie ma sensu dodawać sobie jeszcze dodatkowego smarowania całego ciałka oliwką, zasypywania dupki posypkami itd. Tak poradziła mi położna na szkole rodzenia przy pierwszym dziecku i naprawdę to najlepszy zestaw. Oilatum natłuszcza skórkę podczas kąpieli i nie trzeba już smarować ciałka, tylko trzeba uważać przy wyciąganiu dziecka z wanienki, bo może się wyślizgnąć, a sudocrem najlepiej leczy wszelkie zaczerwienienia związane z odparzeniami. Przerabiałam przy córce różne wersje preparatów, bo często miała odparzenia.
Z marek położne nie polecają Johnson&Johnson bo bardzo uczulają, to też potwierdzam, moja kilkumiesięczna dzidzia dostała wysypki po oliwce.
To tyle, życzę zdrowia i szczęśliwych porodów
hmmm co położna to inne zdanie. u mnie na szkole rodzenia babka powiedziała że coraz częściej się zdarza jak chodzi po rejonie że mamy w ogóle przestają używać kosmetyków. im mniej chemii tym lepiej. co do sudocremu to poleca jak najbardziej. ale jeżeli chodzi o oilatum to raczej nie, gdyż to na bazie raczej nie kosmetyku, ale jakby lekarstwa. stąd można go kupić tylko w aptece. i jeśli dziecko nie ma problemów ze skórą to nie zaleca używania oilatum.

Cytat:
a ja zjadlam kilka rzodkiewek, serki monte i jajo na twardo
mieszkanka niezła haha
a zaraz będe chyba obierać ziemniaczki na obiad, mam kurczaczka bo wczoraj upiekłam na 2 dni
ja w srodę idę do gina i też wypytam o te bóle, mam nadzieję, że nic się nie skraca i niunia jeszcze posiedzi w swojej "szafie"
wypytaj iweczka - wszystko będzie na pewno dobrze

[QUOTE=zaba5;24846258]
Cytat:

nie strasz bo ja własnie bedę prasować pieluchy , przy ubrankach było wsio ok
haha pewnie tylko ja taka "zdolna" jestem haha

Cytat:
czesc ciężarowki

dobrze że już wszystko dobrze dbaj o siebie
Stary 2011-02-04, 13:13   #2178
gosikk_s
Zakorzenienie

Kampasiula, ale już jesteś zdrowa? Ja zaliczyłam chyba pierwszą grypę w życiu, ogólnie choruję od połowy grudnia i nadal nie przechodzi

Stary 2011-02-04, 13:19   #2179
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
nie odpisze kazdej z was chociaz bardzo bym chciala, znowu jetsem zabiegana z tym remontem dobija mnie to wszystko ale to juz ostatki są także kwestia dni i bedzie cacy miesznko, no a meble po walentynkach, pochwale wam sie jaka aukcje wygrałam http://allegro.pl/show_item.php?item=1427873891
dzisiaj przyszedł i spodnie są nówki, a bluza taka jak każdy ciuszek po praniu jestem mega zadowolona bo mam go za 7,30 a czaiłam się na niego w h&m za bodajże 59 zł.. jak dobrze,że nie kupiłam

super komplecik
fajnie że tak szybko meble będziecie mieć, ja dopiero pod koniec lutego lub na początku marca

BOSTI sto lat

Cytat:

super brzuszek

Cytat:
Ja znając siebie pewnie bym mu coś powiedziała. Tak samo jak kiedyś gdy mieszkałam z rodzicami przyszedł ksiądz i zaczął chrzanić o polityce. Chodziło pamiętam o podwyżki dla emerytów, "a bo tak w państwie źle a tu jeszcze chcą dać emerytom" nie wytrzymałam "no tak po co im dawać im więcej emerytów umrze, tym więcej zarobicie na pogrzebach" zawinął się i poszedł
buahahaha mina księdza pewnie bezcenna

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
wiesz co jakoś tak dużo miałam tego prasowania i zajęło mi to wtedy przeszło 2 godz. jak skończyłam patrzę - a deska z przodu jakaś taka krzywa - uciekała w dół - więc zacząłam nią ruszać w górę i w dół - chciałam wyprostować - aż mi kawałek został w ręce mąż wieczorem rozmawiał z dzidzią i mówi: powiedz mi co ta mama z tą deską robiła co.....

moja deska po ostatnim prasowaniu pieluch i pościeli dla małej też się tak wykrzywiła to nawet jej nie ruszam, chyba że jednak złamie i mąz kupi mi nową

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 13:21   #2180
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda Kasiu ;/
no straszna szkoda ale juz na all upatrzylam tunike w kwiatki i jak nie znjade nic jutro w Maksimusie to ja sobie na pocieche zmaowie ;p

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
kasiapruszkow ale fajny brzuszek - a jaka ty laska chyba kilogramy poszły ci tylko w brzuszek
Cytat:
Kasia fajny brzunio, i nisko tak troszkę chyba??
Cytat:
Kasiu śliczny zgrabny brzusio !
Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
kasia sliczny brzuszek, a ty jaka laska, ja to sie roztyłam strasznie a u ciebie tylko brzusio urosł widzę
Cytat:
śliczności i jaki pępuszek wystaje
dziewczyny z pepuszkeim na zdjiecu to wlasnie zobaczylam ze to sciema bo mi nbie wystaje az tak bardzo to od tych caizowych portek sie gumka rzekrecila a co do kg to wlasnie widac jak sie roztylam waze juz 72,1 kg a startowalam od 57-59 poszlo w uda, brzuch,, boczki, tylek, cycki, bicepsy i podbrodek
no i wlasnie nisko mi sie wydaje ze jest i ciegle sie martwie zeby maly do marca dosiedizal w gniazdku
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:24   #2181
gosikk_s
Zakorzenienie

Kasiapruszkow, łądny brzuszek, i już nisko

Nika, no niestety, x-lander to kawał wózka i ciężko go upychać w małym samochodzie, nie dość że stelaż duży to jeszcze trzeba było koła zdejmować bo u nas się nie mieściły. Nie wiem jaki bagażnik ma seicento ale podejrzewam że nie większy niż w peugeocie, więc pewnie też będzie ból. Tym bardziej że nasz bagażnik nigdy pusty nie był...

Stary 2011-02-04, 13:49   #2182
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Podłogi jeszcze mokre to prania nie rozwieszę

ale mam smaka na wątróbkę
oj też bym zjadła a dziś robiłam na obiad ten garnek boloński. szczerze to jeszcze nie jadłam ale z tego co próbowałam to zwykłe spaghetti tyle że z makaronem penne m am zamiar jeszcze ten garnek chłopski zrobić

Cytat:
Nie, u nas jest jeden
Tylko ja jak się wku... to ktoś dostanie z***ki, nieważne lekarz czy położna. Poza tym będę dzwonić do swojego gina, żeby dać mu znać.
A ordynator dobrze mnie zna, w sensie mieliśmy kiedyś ścięcie i mam nadzieję, że znów ze mną nie zadrze. Ja tam pyskata baba jestem
no fakt - jedna się odezwie zwymyśla i będą reagować a druga będzie leżeć i nic nie powie... ja wiem że jak mój tż bedzie ze mną to będzie dobrze bo on taki jest własnie że zaraz straszy że z faktem przyjedzie itd tak miał jak sobie rękę rozciął i w żadnym szpitalu nie chcieli mu zszyć bo to bo tamto, w końcu w przedostatnim mówi do babki nie to nie k...! jutro jestem tu z faktem kobieta do niego: ale po co te nerwy proszę usiąść zaraz zawołam lekarza zszyjemy. a tż mówi: teraz to dziękuję. do jutra. i wyszedł w następnym szpitalu mu zszyli.
takze jakby co to aferę zrobimy i tyle... a ja tez ze swoim lekarzem chce być w kontakcie a on tam pracuje i jest zastępcą ordynatora więc myślę że będzie dobrze. mam nadzieje...

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 13:57   #2183
aja1
Zakorzenienie

Eirene moja mama zawsze straszy "Uwagą"
Ja zakładam, że musi być dobrze

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-02-04, 14:06   #2184
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny z pepuszkeim na zdjiecu to wlasnie zobaczylam ze to sciema bo mi nbie wystaje az tak bardzo to od tych caizowych portek sie gumka rzekrecila a co do kg to wlasnie widac jak sie roztylam waze juz 72,1 kg a startowalam od 57-59 poszlo w uda, brzuch,, boczki, tylek, cycki, bicepsy i podbrodek
no i wlasnie nisko mi sie wydaje ze jest i ciegle sie martwie zeby maly do marca dosiedizal w gniazdku

w ogóle nie widać tych 72 kg

Cytat:
oj też bym zjadła a dziś robiłam na obiad ten garnek boloński. szczerze to jeszcze nie jadłam ale z tego co próbowałam to zwykłe spaghetti tyle że z makaronem penne m am zamiar jeszcze ten garnek chłopski zrobić
ja też nie dawno robiłam ten garnek boloński i rzeczywiście jak zwykłe spaghetti, garnek chłopski zrobię dopiero jak już meble w kuchni będę mieć, daj znać jak smakuje

spadam robić jaja sadzone, taka mnie chcica naszła że jak nie zjem to zwariuje

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:06   #2185
Montii
Zakorzenienie

eirenne ooo lubie te wszystkie garnki chłopskie itp itd
ja jutro na obiad szpinak z makaronem i czosnkiem, uwielbiam

[LEFT]
Stary 2011-02-04, 14:13   #2186
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
no, ja też mam tak zaznaczać
mój mały to tak się wije, że sobie krateczkę tylko 1 zaznaczam chyba

o choineczka! nieciekawie, współczuję
z tym gipsem to będzie ledwo co kuśtykał
a w którym miejscu sobie złamał?

podobno takie bóle to mogą być na poród
Ty weź sobie lepiej nospę i poleż aby przeszły, może to tylko przepowiadające
Srodstopie. Kurka chcialam cos popisac, ale bylam dzis SAMA (klubowiczki wiedza o co cho ) na zakupach i tak sie nanosilam, nogi jak balony, plecy zaraz mi sie polamia w pipe i musze sie zdrzemnac.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:14   #2187
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
a tak ab ovo, to zaczynam dziś 32 tc! Hie, nareszcie ten 8 miesiąc :hurra:
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
o to ciekawie sie robi
one kurde robią sie takie bolesne, ide ide a tu ciach i musze stanac na chwile i przechodzi
no ale jeszcze nie chce rodzic

noo kurde, robi sie gorrrącoja to sie bardzo boje, najchetniej to bym komus wypozyczyla moj brzuch niech mi urodzi to dziecie moje
hehe, ja to czasem mówię mężowi, żeby mi Krzysia na chwilę potrzymał ale jakoś nie wychodzi

Cytat:
wszystkiego najlepszego!!!:roza :

Cytat:
nie odpisze kazdej z was chociaz bardzo bym chciala, znowu jetsem zabiegana z tym remontem dobija mnie to wszystko ale to juz ostatki są także kwestia dni i bedzie cacy miesznko, no a meble po walentynkach, pochwale wam sie jaka aukcje wygrałam http://allegro.pl/show_item.php?item=1427873891
dzisiaj przyszedł i spodnie są nówki, a bluza taka jak każdy ciuszek po praniu jestem mega zadowolona bo mam go za 7,30 a czaiłam się na niego w h&m za bodajże 59 zł.. jak dobrze,że nie kupiłam
ooo, to może też zacznę czatować, widziałam go w h&m pamiętam jak o nim pisałaś, hehe

Cytat:
czesc ciężarowki

witaj z powrotem! dobrze, że już jesteś zdrowa i że z Tymkiem ok

Cytat:
to Ty tak narzekałaś że Ci się przytyło i gdzie te kg, wszystko w brzuszku ślicznie wyglądasz

Cytat:
Nie, u nas jest jeden
słuszne podejście, co prawda nie wszyscy lekarze i położne muszą tacy być, ale trzeba umieć walczyć o swoje, ja to mam wrażenie, że w tym akurat będę bardziej skuteczna od TŻ on to by chciał polubownie wszystko załatwiać... jak coś to po teścia będę dzwonić, on jest dobry w ustawianiu ludzi

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 14:14   #2188
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
eirenne ooo lubie te wszystkie garnki chłopskie itp itd
ja jutro na obiad szpinak z makaronem i czosnkiem, uwielbiam

u mnie dziś naleśniczki ze szpinakiem
Stary 2011-02-04, 14:14   #2189
aja1
Zakorzenienie

Jok3r współczuję

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-02-04, 14:22   #2190
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochana mam ta kozule i nie zgadzam sie
nic nie przeswituje, nic nie widac
a od tego samego sprzedawcy? Bo widziałam, że różni sprzedawcy mają te same fasony i wzory, ale metki są różne, czyli od różnych producentów. Chyba, że mi się takie trafiły...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości