Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 17:21   #2161
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Łapię sie coraz częściej że się zasapie też tak macie ?
Wogóle czuję się ociężała już, jak patrze na siebie wlustrze to taka nampowana się robię

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:26   #2162
acelinka
Zakorzenienie

Laski, co myślicie o takim wózku?
gondolka jest zamszowa, na żywo ekstra to wygląda bo przez przypadek widziałam ten wózek w sklepie i się w nim zakochałam

Malgosia, ja tez mam co chwile zadyszke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wózek.jpg (34,7 KB, 46 załadowań)
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:34   #2163
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Dzisiaj latam z córą po lekarzach, wyskoczyła jej w nocy gorączka (39st) i w południe tak samo, a tu innych obajwów nie malekarz sam zgłupiał i kazał obserwować
kapka a mała przechodziła już trzydniówkę?

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Kurcze może wtedy kiedy twój tż mówił takie rzeczy to nie był twój tż tylko jakieś ufo, bo teraz jak piszesz jest nie do poznania
natka dlatego się tak przejmowałam i martwiłam. Jesteśmy z tż razem od ośmiu lat. Moje wszystkie koleżanki są w nim zakochane, cała moja rodzina też. Ja sama zawsze byłam przekonana że trafił mi się największy skarb z możliwych. I przez całe osiem lat był taki cudowny, nigdy nie sprawił mi przykrości umyslnie (choć jasne że sie kłóciliśmy i mieliśmy często inne zdanie, ale musze przyznac obiektywnie że nigdy nie byl zlosliwy ani mnie nie obrazał itd.), zawsze był fair. I kiedy nagle w tym grudniu zaczął się tak zachowywac i mowić takie rzeczy, to było dla mnie jak kopniak w głowę, jak jakaś apokalipsa, kataklizm. Nie mogłam w to uwierzyć. I nie moglam go poznać, był jak obcy człowiek w swoim ciele. A trwało to całe cztery miesiące, więc naprawdę myslałam że to juz koniec. A tu bam - było, minęło, a teraz jest tak jak dawniej, a nawet lepiej. Rozmawiałam z pewną osobą - specjalistką i jak opisałam wszyyyyystkie objawy, gesty, słowa, zachowanie i naszą cała sytuację finansową, rodzinną itd. to ona stwierdziła, że to najprawdopodobniej było załamanie nerwowe albo nawet początek prawdziwej depresji. I wygląda na to, że niekoniecznie ja bylam powodem, ja bylam najpewniej kozlem ofiarnym do wyladowania się. Przykre i pewnie nie zapomnę tego do konca zycia, ale przebaczylam i zyjemy dalej. I przy okazji ja wiele naprawiłam w swoich zachowaniach. A poki co jest kolorowo i pięknie i mam zamiar to utrzymywac ile mam tylko sił
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:34   #2164
minio1984
Zadomowienie

Hej
Wpadłam się przywitać na razie
Chciałam rano Was nadrobić i już zbliżałam się do końca ale na 2 ostatnie strony nie mogłam wejść i wam podpisywać Też tak miałyście?
Tak na szybko gratuluję wczorajszych i dzisiejszych wizyt i nowych chłopaczków i dziewczynek
Ja dzisiaj też po wizycie połówkowej( też zaczęłam 20 tydz), z dzidzią wszystko w porządku. Udało się podejrzeć maluszka i jest chłopaczek
Tylko gin stwierdził, że mam łożysko na przedniej ściance nisko schodzące i mam sie oszczędzać i dużo wypoczywać ale powiedział, że jest jeszcze czas żeby się podniosło
Idę was nadrabiać bo mam troche stron do przeczytania

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:35   #2165
anuska_s
Rozeznanie

Witam wszystkie Mamuśki

Bardzo chciałabym dołączyć do Waszego grona... Podczytuje Was już jakiś czas, teraz nadrobiłam pozostałe części i jestem

To może coś o sobie.. Mam na imię Anka mam 25 no prawie 26 lat, jestem szczęśliwą mężatką i przyszłą mamuśką. Termin mam na 15 października, czyli w dokładnie w czwartek zacznę 15tydz.

Ogólnie ciąża przebiega spokojnie. Dzidziulka rośnie. Niestety wykryto u mnie wielotorbielowatość łożyska. Byłam na badaniach prenatalnych. Na szczęście jest wszystko ok, a torbiele trzeba obserwować.

Postaram się udzielać jak najwięcej.Ściskam Was kochane!!!!
anuska_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:36   #2166
anciaahk
kosmitka

Hej, mam problem z netem i jestem chyba tylko przez chwilę. Napiszę więc, że na wizycie wszystko ok. Synio jest wieelki, waży już 45o gram! i ma długie nogi, jak na 3 tygodnie starszą ciążę.
Potem napiszę więcej , postaram się Was nadrobić.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:39   #2167
lausanne
Wtajemniczenie

acelinka wózeczek ladny, choć przynam, że mnie to się większość wózeczków podoba

rano też miałam problem z wizażem

a co do płci to ja w poprzedniej ciąży dowiedziałam się podczas ostatniego usg, więc straaaasznie późno, to już był chyba z siodmy miesiąc. Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 17:43   #2168
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Hej, mam problem z netem i jestem chyba tylko przez chwilę. Napiszę więc, że na wizycie wszystko ok. Synio jest wieelki, waży już 45o gram! i ma długie nogi, jak na 3 tygodnie starszą ciążę.
Potem napiszę więcej , postaram się Was nadrobić.
Super, ze dałaś znać co u Ciebie. Ostatnio własnie myślałam, ze jakoś mało Cię tutaj.
Dobrze że z synkiem wszystko ok. Przez was zwariuję bo już nie mogę się doczekać a po tym to chyba przełożę wizytę na jutro

A tak w ogóle to dzisiaj zjadłam tyleee smakołyków.
Pyszne lody na gałki- jedna 2,50 ale opłacało się bo miały takie kawałki owoców, nie jakaś barwiona chemia. Porzeczkowe, malinowe i ciasteczkowe a później arbuz i truskawki A ciągle siedzę i myślę co by tu jeszcze... jednak zakupy to zło. Człowiek nakupuje a później tylko myśli co by tu wszamać.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:43   #2169
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Laski, co myślicie o takim wózku?
gondolka jest zamszowa, na żywo ekstra to wygląda bo przez przypadek widziałam ten wózek w sklepie i się w nim zakochałam

Malgosia, ja tez mam co chwile zadyszke
Obawiałabym się, jakby ten materiał sprawdził się w czasie deszczu...

Też się szybciej męczę, a kondycję przed ciążą miałam świetną I ogólnie tak jakoś człapie bezwładnie, a przedtem śmigałam jak Korzeniowski

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:46   #2170
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marronelle Pokaż wiadomość
Obawiałabym się, jakby ten materiał sprawdził się w czasie deszczu...
no ale na pewno w zestawie jest folia a po deszczu znów aż tyle się nie chodzi - przynajmniej ja nie lubię
Stary 2011-04-19, 17:50   #2171
cotynato
Zakorzenienie

Ja lubiłam w letni deszczyk sobie pospacerować jak chodziłam z Ninką.
I faktycznie folia sprawdzała się super. Myślę że niezaleznie jaki by nie był wózek to w folię warto zainwestować.
W ogóle dalej nie zebrałam się żeby spojrzeć na wózki i foteliki pewnie będe to robiła w drodze na powodówkę ;]

Wymianka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 17:54   #2172
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
no ale na pewno w zestawie jest folia a po deszczu znów aż tyle się nie chodzi - przynajmniej ja nie lubię
no nie wiem, woda zawsze sie gdzies dostanie, a pora roku w jakiej przyjdzie nam rodzic to nie lato trzeba bedzie wyjsc do lekarza itp. bez wzgledu na deszcz. ja bym sie na ten wozek nie zdecydowala, sa inne

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:57   #2173
eveline22
Raczkowanie

acelinka dla mnie wózio śliczny,akurat taki rodzaj wózka my kupimy,a jak z ceną?
Stary 2011-04-19, 18:17   #2174
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Ja biorę magnez ale nie z zalecenia lekarza
Natko mój też mi zalecał magnez, ale teraz od 20 tc kazał odstawić, coś tam tłumaczył dlaczego, więc może warto jednak spytać.
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
chciałam zauważyć ze lekarze nie czesto tych fotek nie daja-jakby szkoda im papieru było wrry
Mój daje za każdym razem, wczoraj dostałam sisiorka.
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Super, ze dałaś znać co u Ciebie. Ostatnio własnie myślałam, ze jakoś mało Cię tutaj.
Dobrze że z synkiem wszystko ok. Przez was zwariuję bo już nie mogę się doczekać a po tym to chyba przełożę wizytę na jutro
Wytrzymasz szybko zleci. Trzymam kciuki za dogadanie się z TŻ .

Gratuluję udanych wizyt!

Stary 2011-04-19, 18:23   #2175
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Hej hej!
Gratuluję udanych wizyt i kopniaczków
Mam pytanko. Pamiętacie jak ktos wklejał linka do aukcji z majtkami PRIMARKU w 5 paku chyba? I niby ze sa fajne bo gumki nie uciskają. ktoś moze pamięta tego linka?
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:29   #2176
cotynato
Zakorzenienie

U mnie dają zdjęcia za każdym razem. Na izbie przyjęć nie dali
W każdym razie mam zdjęcia, raz zapomniała zrobić jakiegoś ujęcia a innym razem samego siusiaka- fajnie z takim zdjęciem, ale pozostaje niedosyt że nie można na maleństwo polookać

A co do magnezu to chciałam kupić, ale skoro mówicie że lepiej skonsultować to poczekam. Dzisiejszy skurcz to była masakra, tym bardziej że sposób na podwijanie palców w ogóle nie zadziałał i musiałam poczekać aż samo puści a później mnie tak noga bolała .
Poza tym jak klękam to coraz bardziej dają mi się we znaki kolana, łokcie, wszystko to co się zgina. Masakra. Aż ciężko uwierzyć że maleństwo tak ciągnie z mamy już

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Hej hej!
Gratuluję udanych wizyt i kopniaczków
Mam pytanko. Pamiętacie jak ktos wklejał linka do aukcji z majtkami PRIMARKU w 5 paku chyba? I niby ze sa fajne bo gumki nie uciskają. ktoś moze pamięta tego linka?
Chodzi o >TE<?

Wymianka.
Stary 2011-04-19, 18:29   #2177
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-m...562397968.html co myślicie o tej sukience? Tylko czy ja bym weszła w nią bez problemu pod koniec lipca na wesele...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:32   #2178
DzastaW
Zadomowienie

Witam anuska_s =)))

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

A Ja już nie mogę mieć założonej nogi na nogę, bo nie mogę wtedy zabardzo oddychać i brzuszek przeszkadza =///
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:33   #2179
cotynato
Zakorzenienie

A ja oddycham mega głośno. Pomijam fakt, że mam krzywą przegrodę, którą miałam operować, ale no cóż... teraz niebardzo ale kurcze aż wstyd. Ostatnio zasnęłam na zajęciach to dziewczyny mnie budziły i pytały co ja tak ciężko oddycham normalnie jak jakaś lokomotywa się czuję. I cokolwiek nie zrobię to zaraz zasapana, padnięta

Wymianka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 18:34   #2180
minio1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
To Was małe nastraszyło Fajnie, że wszystko dobrze

A z tym mężem to długa historia... Mój jak pewnie widzicie nie jest niedobry Zwłaszcza teraz w ciąży bardzo się stara, jest wyjątkowo zaangażowany, w domu nie muszę robić praktycznie nic, on ma siły za dwoje: sprząta, gotuje, kupuje. I przez to mam jeszcze większe wyrzuty sumienia, że nie jest dla mnie tym, kim kiedyś był... Od dłuższego czasu nie umiem w nim zobaczyć kogoś więcej niż przyjaciela. I w takim głupim momencie dziecko się przytrafiło. I znowu wyrzuty sumienia, że nie umiem nawet dla tego dziecka zdobyć się na jakieś więcej uczucia dla męża. I że skoro nie byłam pewna swoich uczuć, to po co ryzykowałam ciążę I milion innych jeszcze, ale to chyba nie do powtórzenia jest...
Agnyska nie smutaj się Może wyjdź z mężem na pyszną kolację i porozmawiajcie?

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
a mój mąż to małpa ostatnio sie przegadywalismy i ja pogłaskałam brzuszek i mówie do dziecka ze ma lepiej bo jest z mamusią i mamusia bardzio je kocha , na co mój mąz bez zastanowienia nachylił sie pocałował brzuchol i mówi ty nie wierz mamusi bo to ja bardziej cie kocham-mama cie nawet jeszcze nie pocałowała

małpiszon palnoł bez zastanowienia a tak mu wyszło-no bo jak mam sie złozyc żeby brzuch pocałowac?
Ale fajnie wymyślił

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny nad morzem kolejny piękny wiosenny poranek

Skoro tak już się wspieramy i doradzamy sobie w szerszym zakresie niż tylko ciąża to może i ja Was poproszę o poradę. Nie będę wchodzić w szczegóły bo to dłuuugaśnia historia powiem ogólnie... chodzi o kontakt mąż teściowa. Jesteśmy małżeństwem już 6 lat, tak się złożyło że mieszkamy z moją mamą. Ogólnie układa się nam fajnie, nie ma kłótni, dogadujemy się jest ok, ale... mój mąż ciągle zwraca się do mojej mamy na Pani. Nigdy mi to nie przeszkadzało ale teraz dzieciątko jest w drodze, troche to chore żeby przy dziecku do jego babci na pani mówić. Jak to zrobić żeby to naprostować? Zacząć od męża czy to mama powinna zaproponować? Myślę że mama nie proponuje sama bo nei chce narzucać a mąż chyba czeka na jej inicjatywę i koło się zamyka. Poradźcie prosze bo głupia sytuacja mi się robi :/
irmith myślę podobnie jak dziewczyny, porozmawiaj z mężem, czy w ogóle chce mówić do twojej mamo, a jeśli tak to porozmawiaj ze swoją mamą i myślę że powinna zaproponować zięciowi pierwsza, bo pewnie by się pierwszy krępował. Mój ojciec stwierdził, że jest za młody, żeby mąż mówił tato i powiedział, żeby maż mówił po imieniu. Ja do teściowej w sumie mówię bezosobowo czasami mamo
Aa2 cieszę się że wszystko dobrze się skończyło z tą toxo
A i jeszcze raz gratuluję udanych wizyt i nowych chłopaczków i dziewczynek.
A i co do mojego dzidziołka to chyba miss.hot teraz się zajmuje listą? Jak tak to proszę o wpisanie na listę synekA wazy już 300 gram

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:43   #2181
DzastaW
Zadomowienie

cotynato Ja też się szybko męczę, nieraz się czuje jak po maratonie jakimś =)
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:50   #2182
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Hmmm wystarczy w allegro wpisać primark figi http://allegro.pl/listing.php/search...g=primark+figi

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
A i co do mojego dzidziołka to chyba miss.hot teraz się zajmuje listą? Jak tak to proszę o wpisanie na listę synekA wazy już 300 gram
Uzupełnione

Odnośnie listy, jeśli kogoś nie dopisałam lub detali nie uzupełniłam, piszcie dziewczyny na PW, bo nie zawsze na bieżąco wszystko czytam, nie daję rady

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:53   #2183
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamuśki

Bardzo chciałabym dołączyć do Waszego grona... Podczytuje Was już jakiś czas, teraz nadrobiłam pozostałe części i jestem

To może coś o sobie.. Mam na imię Anka mam 25 no prawie 26 lat, jestem szczęśliwą mężatką i przyszłą mamuśką. Termin mam na 15 października, czyli w dokładnie w czwartek zacznę 15tydz.

Ogólnie ciąża przebiega spokojnie. Dzidziulka rośnie. Niestety wykryto u mnie wielotorbielowatość łożyska. Byłam na badaniach prenatalnych. Na szczęście jest wszystko ok, a torbiele trzeba obserwować.

Postaram się udzielać jak najwięcej.Ściskam Was kochane!!!!
Ja też jestem tu świeża, ale witam serdecznie na forum no i gratuluję spokojnej ciąży!

A co do sapania - kurcze, myślałam, że tylko ja tak mam Strasznie głośno oddycham i sapię okropnie. TŻ czasami budzi mnie w nocy, bo się boi, że się coś dzieje. Niedługo się chyba uduszę

Caroline a sukienka jest piękna i myślę, że spokojnie dasz radę się zmieścić nawet z wielkim brzuchem Ja bym ją brała.

Edytowane przez Aiszka22
Czas edycji: 2011-04-19 o 18:57
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:29   #2184
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

anuska_s witamy

Dziewczyny dzięki za odpowiedź, trochę mnie natchnęłyście do dyplomatycznego działania

Gratuluję udanych wizyt, zazdroszczę znajomości płci maluszka, ja ciągle nie wiem czy będzie córa czy jednak syn ale najbardziej czekam na pierwsze ruchy

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:32   #2185
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Hej
Wpadłam się przywitać na razie
Chciałam rano Was nadrobić i już zbliżałam się do końca ale na 2 ostatnie strony nie mogłam wejść i wam podpisywać Też tak miałyście?
Tak na szybko gratuluję wczorajszych i dzisiejszych wizyt i nowych chłopaczków i dziewczynek
Ja dzisiaj też po wizycie połówkowej( też zaczęłam 20 tydz), z dzidzią wszystko w porządku. Udało się podejrzeć maluszka i jest chłopaczek
Tylko gin stwierdził, że mam łożysko na przedniej ściance nisko schodzące i mam sie oszczędzać i dużo wypoczywać ale powiedział, że jest jeszcze czas żeby się podniosło
Idę was nadrabiać bo mam troche stron do przeczytania
gratulacje synusiai odpoczywaj dużo i się nie przemęczaj

witaj anuska_s
gratulacje dla kolejnej mamuśki, pisz jak najczęściej i trzymaj się ciepło

anciaahk super, że synuś rośnie zdrowo i jaki duży
caroline super ta sukienka, muszę się jej lepiej przyjrze
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:19   #2186
anciaahk
kosmitka

Wrzucę swój brzuch na klub, ale jestem grubaaaa!!!!!!!!!

Agnyska naprawdę masz ciężki orzech do zgryzienia, nie zazdroszczę. Może z dzieckiem wróci to, co odeszło.

Stary 2011-04-19, 21:25   #2187
agnieszka 0605
Zakorzenienie

dziewczyny - nadrobię Was jutro, a tymczasem tylko pochwalę się jak po wizycie.

otóż - naczekałam się od 17 do 20 w kolejce! masakra! Na szczęscie dzidzia zdrowa, serduszko ok, waży 260g no i na 100% jest mała księżniczka

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 21:28   #2188
anciaahk
kosmitka

Niestety nie umiem dodać zdjęcia .

Stary 2011-04-19, 21:29   #2189
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
dziewczyny - nadrobię Was jutro, a tymczasem tylko pochwalę się jak po wizycie.

otóż - naczekałam się od 17 do 20 w kolejce! masakra! Na szczęscie dzidzia zdrowa, serduszko ok, waży 260g no i na 100% jest mała księżniczka
Ahhh pozaplatasz od ciotki Cotki kilka warkoczyków z kokardkami ?
Chociaż w sumie małego mężczyznę też można postroić

Wymianka.
Stary 2011-04-19, 21:30   #2190
kaileight
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A jaki masz zawod? pytam z babskiej ciekawosci trzymamy mocno kciuki i melduj sie po wizycie
Jestem fizjoterapeutką- głownie pacjenci ortopedyczni i neurologiczni, czyli niesamowicie ciekawa i satysfakcjonująca praca, ale niestety obciążąjąca fizycznie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez anetika Pokaż wiadomość
Fajny brzusio i Tobie zleci te 4 tygodnie jak w mgnieniu oka

Ja też nie mam mdłości, ale zgaga od paru dni męczy mnie codziennie i tylko wieczorem

Hormony szleją to normalne i każdej z nas potrzeba teraz duuużo bliskości

mucka21 - Wesołych Świąt

Trzymamy kciuki
Cytat:
Gratulacje

kasiuleczkakuleczka śliczny duży brzuszek A nikt Cię nie wyrzuci z forum za żalenie się bo po to jest nasze forum

Tak, to było połówkowe
Dla Ciebie
A na Twoim miejscu też bym się wkurzyła na męża, a rodzinka powinna Cię poprzeć.

U mnie już skończony 20 Suwaczek fajna rzecz

Nie może Ci być głupio, po to jest pogotowie, a w ciąży nie można nic bagatelizować. Mi w kościele też się słabo robi Już mi słabo na myśl o pełnych ławkach w święta

Mam nadzieję, bo nie chcę po Zakopanym w śniegu chodzić

gratulacje 20tc

No to mamuśka teraz musisz się oszczędzać Za wizytę
Dziękuję za wszystkie kciuki

Melduję się po wizycie! chwile mnie nie było i nie wiem czy nadrobie! lekarz przymusowo wysłął mnie na l4 także poodpoczywam trochę w domu. Z ciążą wszystko w porządku, serduszko, pęcherz itd. byliśmy z tż-tem razem (już niedługo mężem bo ślub sobote po Świętach ) i poznaliśmy płeć! Będziemy mieli synka! Termin porodu w połowie września, dzecko jest duże i ładnie rośnie, czego nie można niestey powiedziec o moim brzuchu, bo nadal się nie powiększa a zaczyna kłuc i boleć

Od jutra biorę się za czytanie co tam u was słychać bo dziś już padam, ostatnie przedślubne przygotowania, zakupy świąteczne, wizyty u lekarzy.. Dużo tego straszne. Do tego coś rozbolały mnie jescze zatoki.. Uciekam powoli i się kładę. Dobrej nocki!
kaileight jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości